Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yawru kuşum boşver kılı tüyü
bebişiinnle sen iyi olun yeter

senin fotolara bakarken pc kilitlendii leeennn
o kadar mı güzel olunurrr
yiriimmm

sabahtan beri seni soruyorum gittinmi tatlım dr sen bugun gidicektin die hatırlıorum...yaa anlatasana naptın cinsiyet ne oldu :)

yıvrummmmmmmmmmmmmm hadii bakalımm güzel haberlerleeeeeeee dön bizee canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sonesintide bugün doktora gidicekti dimi benmi öle hatırlıorum hatta eger belli ise cinsiyet ögrenecekti :)

geldim canlarım oyyy beni merak eden yürekleriniz nurla dolsun inşallah

şimdi girdim işyerime 11+3 günlük olmuş bebeğim bebişimin ense ölçümü yapıldı çok güzelmiş ikili teste hiç gerek yok dedi 16.haftada direk 3lü test yaparız dedi
kanamalı bölgemde yokolmuş ama elimde 2 iğne var onları bitirelim dedi 2 hafta daha vuruncam yani
açlık şekerimi üremi kreatininimi ast ve alt testimide yaptı hepsi normal
yeni ilaçta yazmadı folik asit,bebek aspirini ve clexane günde bir 0,4 lük aynen devam
bir sonraki görüşümüz yine 15 gün sonra
cinsiyetimizi sorduk 14-16 haftada dedi şimdi net olmaz diye söylemedi biraz daha sabır göstercez
resmimizide koyarım az sonra telimin şarjı bitti malesef biraz dolsun yüklerim
ensesini ölçmek için biraz oynattık bebişimi o yüzden yumuk bir resmi var sizde tahmin edin bakalım cinsiyeti bu görüntüye göre
hepinizi kocaman öptükkkkkk tatlı teyzeler darısı tüm arkadaşlarımın başına tez vakitte inşallah

Son düzenleme:

canım ilaç olarak sana neden elevit falan vermedi birde gyno ferro sanol ben eleviti 2 hafta oldu vıtamın yanı kullanıorum digerinede bu hafta baslıcam bende zaten hala folıkasıt ve bebe aspırınıne devam ama sana digerlerini nie vermemiş

canımm 2.yumoş olabilir sen doktorun dediklerine uy,sabah bende gittim doktora sağdan gelen yumoş 24 mm kist olmuşşş(meftaaa),soldan da gelmiş 13 mm şimdi.yani ben de çalışmaya devam edicemmm

maşallahhhhhh bitanemmm Allahım nazarlardan korusun siziiiiii,sağlıkla kucağına alacaksın inşallahhh

sonesintiiiiiiiiii
canım erkek çocukları yukarı doğru bakarmış
kızlar aşşağı bir topikte öyle yazıyordu seninki ne tarafa doğru bakıyor bakem?

şimdilik gerek yok dedi buna devam ediyoruz 15 gün sonra tekrar bakarız dedi
testlerde demirimde vitaminde yüksek çıkmıştı belki ondandır
tecrübesiz biri olsa inanmazdım ama doktorum burdaki en iyi doktor gerek görse verirdi sanırım

sonesintiiiiiiiiii
canım erkek çocukları yukarı doğru bakarmış
kızlar aşşağı bir topikte öyle yazıyordu seninki ne tarafa doğru bakıyor bakem?

aşağı bakıyordu tatlım

çok sağol bitanem darısı tez vakitte seninde başına inşallah

ben geçen kasımda çektirdim hsg. acıyor malesef..ama anestezi alacak kadar değil..gerek yok..adet sancısı kadar ve 2 dk. dua edin, herşey bebeklerimiz için..ben öyle katlandım..sanırım kapalı olunca acıyor deniyor doğru olabilir ben sağ taraftakini hiç hissetmedim ama okuduklarımdan o kadar etkilendim ki psikolojik olarak masaya yattığımda zaten ağrı vardı :)) sol tarafta tıkanıklık var dediğinde canımın çok yandığını söyledim ve tamam 10 sn dedi, açıldı dedi..ama film iyi çıkmamış..başka doktora gösterdim laparoskopi ol dedi gerçi sağ taraf sana yeter ama filan falan..bende şimdi laparoskopi yaptırmak istemiyorum...

diceğim şu ki..hsg de ağrı katlanılmicak kadar değil.. 2-3 dk da bitiyor..daha bunun doğumu var....ve doktor bana 3 günlük antibiyotik vermişti..mutlaka için...

evet belki 2. yumoştur olmasa bile tedbiri elden bırakmamak için vermiştir belki hafzakcım..en kıymetli günler kaçırmayın ...

canım senin herşeyin normalse vermez tabi benim kızımdada doğru dürüst hiç bir şey vermeden hamileliğimi tamamlamıştım
foli,k asiti kes artık dedi başka bilşey vermicekmisiniz dedim hayır dedi ama millet hep elevit kullanıyor dedim iyi o zaman yazayım kullan dedi
ben demesem onuda yazmıcaktı ama bende kızımda çok sağlıklıydık
şimdi bir düşüğüm olduğundan
yeniden hamiş kalınca doktor
bir sürü ilaç verdi bence onu kişiye kişinin ihtiyaçlarına göre veriyorlar

merak ettimde tatlım ondan sordum hem bırbırımıze sormak ii oluyo işte dr önemli bende cok güveniorum docent bı doktor zaten hastanesi ne degil özel muanesine gidiorum bıraz pahallı ama hersey bebiş için allah saglıkla nasıp etsın hepimize ve cemil cümle isteyenlere

amin amin bitanem isteyen herkese versin kimsenin elini boş bırakmasın rabbim
tabiki sorcaksın tatlım bende birsürü şeyi sizlerden öğrendim evet olsun varsın pahalı olsun yeterki güven versin dediğin gibi tatlım

canım benimm nazar: değmesinnnnnn
koy bakalım görüntüyü,bakalım datlu yeğenimize

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: kızllaaaaarrrr canım arkadaşlarım dr um ultrasonla baktı sıkıntı yok rahim duvarın bayağı kalınlaşmış görmek istediğim şey buydu :119: zaten keseyi görmem mümkün değil 1500 2000 olmadan dedi korkulacak bişey yok dedi :118: şok şükür elhamdülillah

yaa canım bak gördünmü
sakın ola sakın sıkma canını Allahına güven
gerisini merak etme sennnnnnnnnnn

Asoşuuuummmm canım beniiimmm çok sevindiimm
herşey çok güsel olucaaaakkk
hamişlik takvimini oluştur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…