- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.661
yıvrummmmmmmmmmmmmm hadii bakalımm güzel haberlerleeeeeeee dön bizee canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonesintide bugün doktora gidicekti dimi benmi öle hatırlıorum hatta eger belli ise cinsiyet ögrenecekti :)
geldim canlarım oyyy beni merak eden yürekleriniz nurla dolsun inşallah
şimdi girdim işyerime 11+3 günlük olmuş bebeğim bebişimin ense ölçümü yapıldı çok güzelmiş ikili teste hiç gerek yok dedi 16.haftada direk 3lü test yaparız dedi
kanamalı bölgemde yokolmuş ama elimde 2 iğne var onları bitirelim dedi 2 hafta daha vuruncam yani
açlık şekerimi üremi kreatininimi ast ve alt testimide yaptı hepsi normal
yeni ilaçta yazmadı folik asit,bebek aspirini ve clexane günde bir 0,4 lük aynen devam
bir sonraki görüşümüz yine 15 gün sonra
cinsiyetimizi sorduk 14-16 haftada dedi şimdi net olmaz diye söylemedi biraz daha sabır göstercez
resmimizide koyarım az sonra telimin şarjı bitti malesef biraz dolsun yüklerim
ensesini ölçmek için biraz oynattık bebişimi o yüzden yumuk bir resmi var sizde tahmin edin bakalım cinsiyeti bu görüntüye göre
hepinizi kocaman öptükkkkkk tatlı teyzeler darısı tüm arkadaşlarımın başına tez vakitte inşallah
canımm 2.yumoş olabilir sen doktorun dediklerine uy,sabah bende gittim doktora sağdan gelen yumoş 24 mm kist olmuşşş(meftaaa),soldan da gelmiş 13 mm şimdi.yani ben de çalışmaya devam edicemmmKızlarrrr
doktor bana 3 gün üstüste halvet 1 gün ara sonra yine 2 gün üstüste halvet dedi hatta kağıda yazdı verdi yumoşum çatlamış olsada okadar durmazkiii hem 20 mm olmuştu iğneyle hemen çatladı zaten ama ölçerken bişey daha ölçtü 11mm mi 13mm mi ne dedi tam hatırlamıyorum şimdi acaba 2. Yumoşum mu var onun işin mi sonradan 2 gün daha verdi ardarda yoksa niye versin ki 20mm lik yumurta çatlatma iğnesiyle 1 hafta sürmez ki çatlaması :44:
şimdi girdim işyerime 11+3 günlük olmuş bebeğim bebişimin ense ölçümü yapıldı çok güzelmiş ikili teste hiç gerek yok dedi 16.haftada direk 3lü test yaparız dedi
kanamalı bölgemde yokolmuş ama elimde 2 iğne var onları bitirelim dedi 2 hafta daha vuruncam yani
yeni ilaçta yazmadı folik asit,bebek aspirini ve clexane günde bir 0,4 lük aynen devam
cinsiyetimizi sorduk 14-16 haftada dedi şimdi net olmaz diye söylemedi biraz daha sabır göstercez
ensesini ölçmek için biraz oynattık bebişimi o yüzden yumuk bir resmi var sizde tahmin edin bakalım cinsiyeti bu görüntüye göre
hepinizi kocaman öptükkkkkk tatlı teyzeler darısı tüm arkadaşlarımın başına tez vakitte inşallah
canım ilaç olarak sana neden elevit falan vermedi birde gyno ferro sanol ben eleviti 2 hafta oldu vıtamın yanı kullanıorum digerinede bu hafta baslıcam bende zaten hala folıkasıt ve bebe aspırınıne devam ama sana digerlerini nie vermemiş
sonesintiiiiiiiiii
canım erkek çocukları yukarı doğru bakarmış
kızlar aşşağı bir topikte öyle yazıyordu seninki ne tarafa doğru bakıyor bakem?
canımm 2.yumoş olabilir sen doktorun dediklerine uy,sabah bende gittim doktora sağdan gelen yumoş 24 mm kist olmuşşş(meftaaa),soldan da gelmiş 13 mm şimdi.yani ben de çalışmaya devam edicemmm
maşallahhhhhh bitanemmm Allahım nazarlardan korusun siziiiiii,sağlıkla kucağına alacaksın inşallahhh
bende haziranda çektiricektim canım ama makinada önemliymiş galibaaa acıyı en aza indiren makinelerde var daha hassas ama gerçi seninki kapalı olduğu için acımıştır diye düşünüyorum
zeytinimmm bi yorum at bakim kapalı diye acımıştır dimiii :44: :44:
Perimmm olsun napakkk bebiş için bismillah diyip yatacaz masayaaa gerçi nerde yapılıyo onuda bilmiyom yaaa yoksa çatalda mııı :18: :18: :18:
Kızlarrrr
doktor bana 3 gün üstüste halvet 1 gün ara sonra yine 2 gün üstüste halvet dedi hatta kağıda yazdı verdi yumoşum çatlamış olsada okadar durmazkiii hem 20 mm olmuştu iğneyle hemen çatladı zaten ama ölçerken bişey daha ölçtü 11mm mi 13mm mi ne dedi tam hatırlamıyorum şimdi acaba 2. Yumoşum mu var onun işin mi sonradan 2 gün daha verdi ardarda yoksa niye versin ki 20mm lik yumurta çatlatma iğnesiyle 1 hafta sürmez ki çatlaması :44:
şimdilik gerek yok dedi buna devam ediyoruz 15 gün sonra tekrar bakarız dedi
testlerde demirimde vitaminde yüksek çıkmıştı belki ondandır
tecrübesiz biri olsa inanmazdım ama doktorum burdaki en iyi doktor gerek görse verirdi sanırım
şimdilik gerek yok dedi buna devam ediyoruz 15 gün sonra tekrar bakarız dedi
testlerde demirimde vitaminde yüksek çıkmıştı belki ondandır
tecrübesiz biri olsa inanmazdım ama doktorum burdaki en iyi doktor gerek görse verirdi sanırım
merak ettimde tatlım ondan sordum hem bırbırımıze sormak ii oluyo işte dr önemli bende cok güveniorum docent bı doktor zaten hastanesi ne degil özel muanesine gidiorum bıraz pahallı ama hersey bebiş için allah saglıkla nasıp etsın hepimize ve cemil cümle isteyenlere
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: kızllaaaaarrrr canım arkadaşlarım dr um ultrasonla baktı sıkıntı yok rahim duvarın bayağı kalınlaşmış görmek istediğim şey buydu :119: zaten keseyi görmem mümkün değil 1500 2000 olmadan dedi korkulacak bişey yok dedi:118: şok şükür elhamdülillah
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: kızllaaaaarrrr canım arkadaşlarım dr um ultrasonla baktı sıkıntı yok rahim duvarın bayağı kalınlaşmış görmek istediğim şey buydu :119: zaten keseyi görmem mümkün değil 1500 2000 olmadan dedi korkulacak bişey yok dedi:118: şok şükür elhamdülillah
Asoşuuuummmm canım beniiimmm çok sevindiimm
herşey çok güsel olucaaaakkk
hamişlik takvimini oluştur bence[/QU:OTE]
:119: bojoooommmmm çoktan oluşturmuştum zaten :119: ama buda düşük olursa sanırım bi operasyon geçirmem gerekebilirmiş rahimden bakalım rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah
Asoşuuuummmm canım beniiimmm çok sevindiimm
herşey çok güsel olucaaaakkk
hamişlik takvimini oluştur bence[/QU:OTE]
:119: bojoooommmmm çoktan oluşturmuştum zaten :119: ama buda düşük olursa sanırım bi operasyon geçirmem gerekebilirmiş rahimden bakalım rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?