Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
aynen canım gün hesabı yapmaktan,belirtilere yorum getirmekten yoruldum artık,diğer aya takip yaptırcam.düşün düşün kafayı yedim yaaa
kötü şeyler düşünme sakın(diyene bak ),ben çok yaptım kötü şeyleri üstüme çektim tecrübeyle sabittir
bu ay da olmazsa canımm çektir bence rahim filmi aklında kalmasın,ben hamiş kaldığım ay adetim gelseydi çektircektim ama gerek kalmamıştı.hakkımızda hayırlısı olsunnn
Işılıımmm çatla da patla e miiii

pojoummm pjoummm can pojoummm çatlamadan gitti benim bebişlerrrr,sen napıonnnn

yawrım sal çayıra mevlam kayıraaa
biz böyle taka taka bebişler gelmiyo zaten.
tohtur emmi öyle dedi bana,stres kısırlık yapar,raat olun didi

haklısın canmm aklımda kalacagna cektirmek mantıklııı..inşallahh bu ayy kırmızıılar gelmezde hamişimdirde banada gerek kalmazzz..sende kötü seyler düşünmemeye calıss canmmmm benmmm..evet sende takibini yaptr kafan rahat etsinn..

ne karışçam, kimse kimseye doanmasın
suya sabuna dokanmaaaa
bana dokanmayan yılan 1000 yaşasın
bu arada suvesabun nerlerde acebaağğ?

:)))) deliiii,bnde bilmyorumm canmm suyumuzz sabunumuzz neredeee hiç sesi cıkmıyooo..peki sen sevvalee noldu biliyomusun ://

yok canım bilmiyorum
dün akşam bi baktım ben gidiyom birileri arkamdan iş çevirmiş falan yazmış
noldu diye sordum cevap vermedi hiç
Pidilimle görüşüceklerdi dün,belki ona anlatmıştır

kızlar dün benden kahverengi leke geldi çok küçük her adetimden önce olur bugünde batım benim hamile kalma şansım yok dimi şimdi

yaa kızlarr hamişlerrr halvetten snraa yastık koydunuzz mu hiçç altınızaa..faydası var mı gercektenn..ayaklarımı dikiyorumm yatagın başınaa doğru altıma da yastıkk inşallahh faydası olurr..

günooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

asmalarda gözüm topikteki yosmalarda gözümmmmmmmmmmmmm tey tey tey ne yapanız?

sevvalım salla ya ne iki üç tane kendini bilmez için topikten çıkıyosun bırak onalr çıksın topikten sen gel aslanlar gibim muhabbetine devam et derimm ben ?????

hamınızıııııııııııııııııııııııııııııııııııı yaladık

günaydınlarr gecmişi okudumda yine kimse beni sormamış dr gidicem demistim ama neyse herkezin canı saolsun ben genelde herkezi soruyorum ama neyse size güzel günler..

tarçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yavrummmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin ne yapan tüh bin kere meaşaalah çok büyümüş bebiş cinsiyeti belli oldumu canım meraklandım zaten başıma ne geldiyse meraktan geldi

yok canım doktor kontrolüne en son 1 ay önce gitmiştik o zaman küçüktü bebiş 11 haftalıktı, haftaya gideceğiz Allah kısmet ederse o zaman haberleri alırız inşallah artık :))

seninde hayırlı olsun yavrucakkkk çok sevindim :))

tam on gündür gögüslerim çok fena ağrıyo ağır kaldırınca sağ kasık batıyo bugün de ara ara sancıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…