- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.841
bakıyom da hep destek tam destek
afferin böle devam et
aynen canım gün hesabı yapmaktan,belirtilere yorum getirmekten yoruldum artık,diğer aya takip yaptırcam.düşün düşün kafayı yedim yaaatesekkür ederimm canmmm :)) cancanmm sen kafana takma yumoşun catlayıp catlamamasını,bu ay olmadı önümüzdeki ayy olur inşallahhh amaaa yumoş takibi yaptır derim bencee..benmde kafamda bisoru varr ışılımm bende eşimde tüm testlerden gectk hiçbi sorun yok allah sükürler olsunn..tek bişe kaldı dedi doktor o da rahim filmii ama 5-6 ay beklielim dedi biz başlıyalı 4 ay oldu cnkü,smdide acaba diorum tüplerimde mi sıkıntı varrr allahım yarabbimmm neden hep en kötüsünü düşünüyorm bilmyorumm..bebiş çalışmalarına başlamadan önce ne regl günüm aklımdaydı nede yumoş günümü biliodumm :/ smdiyse günleri saymaktan bi hal oldumm :) farklı bi çalışma yapmıyorum bebeimm sadece halvett ve ardından yastıkla destekk o kadarrr 11.günüm bugün..biraz uzun yazmışımm :))
Işılıımmm çatla da patla e miiii
napalımm pojoummm :))) desteklemekten baskaa işimizz neee: sen napionnn kmselere karısmaaa :)) akıllı uslu olll haa :)))
aynen canım gün hesabı yapmaktan,belirtilere yorum getirmekten yoruldum artık,diğer aya takip yaptırcam.düşün düşün kafayı yedim yaaa
kötü şeyler düşünme sakın(diyene bak),ben çok yaptım kötü şeyleri üstüme çektim tecrübeyle sabittir
bu ay da olmazsa canımm çektir bence rahim filmi aklında kalmasın,ben hamiş kaldığım ay adetim gelseydi çektircektim ama gerek kalmamıştı.hakkımızda hayırlısı olsunnn
pojoummm pjoummm can pojoummm çatlamadan gitti benim bebişlerrrr,sen napıonnnn
yawrım sal çayıra mevlam kayıraaa
biz böyle taka taka bebişler gelmiyo zaten.
tohtur emmi öyle dedi bana,stres kısırlık yapar,raat olun didi
aynen canım gün hesabı yapmaktan,belirtilere yorum getirmekten yoruldum artık,diğer aya takip yaptırcam.düşün düşün kafayı yedim yaaa
kötü şeyler düşünme sakın(diyene bak),ben çok yaptım kötü şeyleri üstüme çektim tecrübeyle sabittir
bu ay da olmazsa canımm çektir bence rahim filmi aklında kalmasın,ben hamiş kaldığım ay adetim gelseydi çektircektim ama gerek kalmamıştı.hakkımızda hayırlısı olsunnn..
ne karışçam, kimse kimseye doanmasın
suya sabuna dokanmaaaa
bana dokanmayan yılan 1000 yaşasın
bu arada suvesabun nerlerde acebaağğ?
haklısın canmm aklımda kalacagna cektirmek mantıklııı..inşallahh bu ayy kırmızıılar gelmezde hamişimdirde banada gerek kalmazzz..sende kötü seyler düşünmemeye calıss canmmmm benmmm..evet sende takibini yaptr kafan rahat etsinn..
:)))) deliiii,bnde bilmyorumm canmm suyumuzz sabunumuzz neredeee hiç sesi cıkmıyooo..peki sen sevvalee noldu biliyomusun ://
kızlar dün benden kahverengi leke geldi çok küçük her adetimden önce olur bugünde batım benim hamile kalma şansım yok dimi şimdi
canım benim lekelenmesi olup hamiş kalanlar da var
kırmızıları görene kadar umut hep var,hayırlısı olsun tatlım
tarçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yavrummmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin ne yapan tüh bin kere meaşaalah çok büyümüş bebiş cinsiyeti belli oldumu canım meraklandım zaten başıma ne geldiyse meraktan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?