Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar ben iki kere 34 bir kere 35. günümde adet oldum bugün 34. günümdeyim dua edin ne olur gögüsler bir haftayı geçkin fena ağrıyo akıntım var belim de başladı ha başladı başlayacak adetim hissediyorum

heyooooo heyooooooooooOOOOooooooooo biz bugun SEWWAL le lulusucüükkk :))) topiğinilk buluşmasıııııı heyoooOOOooOooooOOOOooo

insallahhhh hayırlısıyla çoluk çombak ailecenekkkkkkkkkkkk hepberaberr buluşuruzzz bigünnnnnnnnnn bunu çokk istiyorummmmm bakalım türkiyeye kesin dönünce bi baglantı hazırlayalımmmmmmmmm

ayy buluşuncaaa canlı halay ceker öyle otururuz yerimizee ee derizz biz sanalda her mutlulugu halaylaa kutladıkkk sanal sanalllll ahanda suan canlı bunuda kutlayalımmmm :)))))

öpüyorumm herkesleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günün mönüsüüüüüüüüü

ANNE KISIRI
yoğurtlu semiz
muckssssssssssssssssssss

yemekten sonra cıkarsan dısarı haber ver canım

Son düzenleme:
kıslarrrr hepiniziiii öpüyorum ve ben topikten hatta kadınlar kulubunden ayrılıyorum

arkadas sandıgım insanlar oldu benim

yüzüme gülen arkamdan kuyumu kazan

benim için kim ne düsünüyorsa allah hepsine kendi alyıklarını versinnn

öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiii

Şevvaliiimm canım hayırdır nolduu kii,kim naptı sana??

:44::44::44::44::44::44: nolduuuu kii.... ne güzel muhabbet ediyorduk berabeerr...
umarım geçici bir kırgınlıktır sevvalcim...

topiğimizi bugün ben açıyorummmmmmmmmmm
hepinize güüüüüüüüünaaaaaaayyyyyyyyddıııııııııııııııınnnnnnnnnnn canlarımmm,gelin toplaşalım artık kızlaarrrrrrr dün çok durgundu burası

sevvale nolmuş kızlar yaaaa

hayırdır tatlım ne oldu yaaaa çok üzüldüm şimdi

Günaydın kıslar ben yazmıştım ama görülmedi galiba regl oldum batım 1 temmuz...............Perim düzeltirsen sevinirim...

günaydınn nonnişlerrrrr :)) nasılsınızz bakıyımm bugunnnn..

gulguncumm peri yok geldiğinde düzeltirr artkkk,bidahaki ayaa inşallahh bebişin seninlee olurrrr..

Günaydın kıslar ben yazmıştım ama görülmedi galiba regl oldum batım 1 temmuz...............Perim düzeltirsen sevinirim...
hayırlısı olsun canımm temmuzda gelmez inşallahhh kırmızılarrrr
günaydınn nonnişlerrrrr :)) nasılsınızz bakıyımm bugunnnn..

gulguncumm peri yok geldiğinde düzeltirr artkkk,bidahaki ayaa inşallahh bebişin seninlee olurrrr..

hoşgeldin tatlımmm ben iyiym penderimmm sen nasılsınnnn?

hoşgeldin tatlımmm ben iyiym penderimmm sen nasılsınnnn?

canmmmm ışılımmmmmm benmmm :))) senin adın gercekte ısıl mı yaaa bebeimmm,kardesimin adı ışıllll cok severimm benn ışıl isminiii :))) işlere başlamadan bi kahve içiyim dedimm canmm..sen napiosunnn..bu arada sevvalimize nolmuss (

afiyet bal şeker olsun bitanemmm,ismim ışıl canımmm bende seviyorum ismimi benim ikinci yumoşta çatlamadı,çok değişik ruh halleri içindeyim bazen mutlu umutlu bazen karamsar ve sabırsız.bakalım nolcak bu halimm :18::18::18:
sevvali bende bilmiorum canımm ya umarım önemli bişi deildir döner aramıza.
sen napıosun bu ay farklı bi çalışma var mı balımmmm?

tesekkür ederimm canmmm :)) cancanmm sen kafana takma yumoşun catlayıp catlamamasını,bu ay olmadı önümüzdeki ayy olur inşallahhh amaaa yumoş takibi yaptır derim bencee..benmde kafamda bisoru varr ışılımm bende eşimde tüm testlerden gectk hiçbi sorun yok allah sükürler olsunn..tek bişe kaldı dedi doktor o da rahim filmii ama 5-6 ay beklielim dedi biz başlıyalı 4 ay oldu cnkü,smdide acaba diorum tüplerimde mi sıkıntı varrr allahım yarabbimmm neden hep en kötüsünü düşünüyorm bilmyorumm..bebiş çalışmalarına başlamadan önce ne regl günüm aklımdaydı nede yumoş günümü biliodumm :/ smdiyse günleri saymaktan bi hal oldumm :) farklı bi çalışma yapmıyorum bebeimm sadece halvett ve ardından yastıkla destekk o kadarrr 11.günüm bugün..biraz uzun yazmışımm :))

tesekkür ederimm canmmm :)) cancanmm sen kafana takma yumoşun catlayıp catlamamasını,bu ay olmadı önümüzdeki ayy olur inşallahhh amaaa yumoş takibi yaptır derim bencee..benmde kafamda bisoru varr ışılımm bende eşimde tüm testlerden gectk hiçbi sorun yok allah sükürler olsunn..tek bişe kaldı dedi doktor o da rahim filmii ama 5-6 ay beklielim dedi biz başlıyalı 4 ay oldu cnkü,smdide acaba diorum tüplerimde mi sıkıntı varrr allahım yarabbimmm neden hep en kötüsünü düşünüyorm bilmyorumm..bebiş çalışmalarına başlamadan önce ne regl günüm aklımdaydı nede yumoş günümü biliodumm :/ smdiyse günleri saymaktan bi hal oldumm :) farklı bi çalışma yapmıyorum bebeimm sadece halvett ve ardından yastıkla destekk o kadarrr 11.günüm bugün..biraz uzun yazmışımm :))

yaaaa ışılımmm bisürüü seyy yazdımmmm nette sorun oldu ve hepsi gittiiiii ://///////
bu ayy yumoş takibi yaptır bence bebeimmm..bende eşimde testlerin hepsini yaptırdık sıkıntı yok allaha sükür ama sadece rahim filmi cektrmedim o da doktorm erken dedi..4 aydır calısıyoruz demiştim cnkü..bu ayda farklı bişe yapmıorum halvet ve ardından yastıkla destekk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…