- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.821
Pitomiiinnnimmmm
napıyon bebişim,minnakım nasıl
heyooooo heyooooooooooOOOOooooooooo biz bugun SEWWAL le lulusucüükkk :))) topiğinilk buluşmasıııııı heyoooOOOooOooooOOOOooo
insallahhhh hayırlısıyla çoluk çombak ailecenekkkkkkkkkkkk hepberaberr buluşuruzzz bigünnnnnnnnnn bunu çokk istiyorummmmm bakalım türkiyeye kesin dönünce bi baglantı hazırlayalımmmmmmmmm
ayy buluşuncaaa canlı halay ceker öyle otururuz yerimizee ee derizz biz sanalda her mutlulugu halaylaa kutladıkkk sanal sanalllll ahanda suan canlı bunuda kutlayalımmmm :)))))
öpüyorumm herkesleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günün mönüsüüüüüüüüü
ANNE KISIRI
yoğurtlu semiz
muckssssssssssssssssssss
pojoummmmmmmmmmmmmm
pojoummmmmmmmmmmmmmm
benim canummmmmmmm pojoummmmmmmmmmmm
napann pojoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıslarrrr hepiniziiii öpüyorum ve ben topikten hatta kadınlar kulubunden ayrılıyorum
arkadas sandıgım insanlar oldu benim
yüzüme gülen arkamdan kuyumu kazan
benim için kim ne düsünüyorsa allah hepsine kendi alyıklarını versinnn
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiii
kıslarrrr hepiniziiii öpüyorum ve ben topikten hatta kadınlar kulubunden ayrılıyorum
hayırlısı olsun canımm temmuzda gelmez inşallahhh kırmızılarrrrGünaydın kıslar ben yazmıştım ama görülmedi galiba regl oldum batım 1 temmuz...............Perim düzeltirsen sevinirim...
günaydınn nonnişlerrrrr :)) nasılsınızz bakıyımm bugunnnn..
gulguncumm peri yok geldiğinde düzeltirr artkkk,bidahaki ayaa inşallahh bebişin seninlee olurrrr..
hoşgeldin tatlımmmben iyiym penderimmm sen nasılsınnnn?
canmmmm ışılımmmmmm benmmm :))) senin adın gercekte ısıl mı yaaa bebeimmm,kardesimin adı ışıllll cok severimm benn ışıl isminiii :))) işlere başlamadan bi kahve içiyim dedimm canmm..sen napiosunnn..bu arada sevvalimize nolmuss(
afiyet bal şeker olsun bitanemmm,ismim ışıl canımmm bende seviyorum ismimibenim ikinci yumoşta çatlamadı,çok değişik ruh halleri içindeyim bazen mutlu umutlu bazen karamsar ve sabırsız.bakalım nolcak bu halimm :18::18::18:
sevvali bende bilmiorum canımm ya umarım önemli bişi deildir döner aramıza.
sen napıosun bu ay farklı bi çalışma var mı balımmmm?
afiyet bal şeker olsun bitanemmm,ismim ışıl canımmm bende seviyorum ismimibenim ikinci yumoşta çatlamadı,çok değişik ruh halleri içindeyim bazen mutlu umutlu bazen karamsar ve sabırsız.bakalım nolcak bu halimm :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?