Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınlarr gecmişi okudumda yine kimse beni sormamış dr gidicem demistim ama neyse herkezin canı saolsun ben genelde herkezi soruyorum ama neyse size güzel günler..

kıızzz alıngan Zeytoşş ne zaman dedin yawrım,ben geçmişi pek okumadım
gel bakiim burayaa yemiim şimdi seni
anlat bebişimm açıl bana datlum

sagolasın tarçınım Allah razı olsun,
bizede haber ver bebişin cinsiyetini ama bence erkek hadi hayırlısı bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kendini gösterir inş.da cinsiyetini ögrenşrsşn canım dr yanına girmeden çikolata ye o zamn kımıl kımıl oluyolarmış

tam on gündür gögüslerim çok fena ağrıyo ağır kaldırınca sağ kasık batıyo bugün de ara ara sancıyo

canım bende hamişim ve aynı dediklerini yaşıyorum genede umutlandırmak istemem
çünkü bazen belirtiler aynen oluyor vücut kendini hamileliğe hazırlıyormuş ondan kaynaklanıyormuş
ben kızımdan bir ay önce gittim doktora hamilelik belirtilerini yaşıyorum diye kan testi yaptırdı 2 çıktı
hamile değilsin dedi ama alttan inceledi çok yakında hamile kalırsın vücudun kendini hazırlamış dedi
o zaman adet gördüm arkasına hemen hamile kaldım, hemen diğer ay yani hayırlısı ile bir an önce olsun tatlım inşallah
birde akıntın varmı canım?

Adoşuumm minnak tavşanım :)
ben de hep bi bebişim olsa kız-erkek farketmez adını DENİZ koycam derim
sağlıkla kucağına alırsın DENİZini inşaallah

kızlar dün benden kahverengi leke geldi çok küçük her adetimden önce olur bugünde batım benim hamile kalma şansım yok dimi şimdi

kahverengi lekelenme kesiliyosa yerleşme kanaması diyolar ya..inşallah seninde öyle olur kırmızılar gelmezz...

zeytinimmm.. ben biraz uzak kaldım herkesten ama sayfaların tamamını okumak zor oluyo..arada yazılanlar kaçıyo...

aha yazdıklarım gitmedi yaaa...

günaydıınn...

zeytinimm..ben biraz herkesten uzak kaldım..yazılar hızlı geçiyo arada atlanıyo bazıları...

kimsenin kimseye kötü niyetli yaklaştığını hissetmedim...

amin canım amin ama adetim çok geç oluyo işte 35. gün bugün

KISLARRRRRRRRRRR günoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tümmm dileklerimizinn gercek ollduguuuuuuu güzell bir gün olsunnnn günümüz aydınnnnnnnnnnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn muckssssssssssssssss

SEWWAL cimle dün buluştuk kordon turumuzu yaptık sonra bizim dairenin maçı vardı orayada gittikkkk güzeldii amaaa girmicem sık dedi ama böyle kesin bişey söylememişti şimdi okuunca üzüldümm ben onuuu yakalar sokarım tekrardan topiğeeeeee olurmu neye üzülüp kırıldıysaa bakalım öğrenirizzzzz

sewwalimmm daha ikizleriii kutlıcazz topikteeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))) insallahhhhhhhhhhhhhhh

herkesii öpüyorummmm
sziii özledimmmmmmmmmmmmm kkısalrrrrrr muckssssssssssssssssssssssssssss

nasılsın burçdaşım,yurttaşıım :)
canım benimm,bu ay çok umutluyum sendenn idiişşşş hamiişş İddiişşş :)

yaa kızlarr hamişlerrr halvetten snraa yastık koydunuzz mu hiçç altınızaa..faydası var mı gercektenn..ayaklarımı dikiyorumm yatagın başınaa doğru altıma da yastıkk inşallahh faydası olurr..
Evet ben koydum hatta gece sabaha kadar banyo yapmadım,bazen sağıma dönerek,bazen soluma dönerek uyudum.Belki faydası vardır :)

Deragun canım bende de kahverengi lekelenme olmuştu 2 kez ama devamı gelmedi, belli olmaz ne olacağı.

Zeytiinnnnn üzülme, beni de kimse sormuyo canım yalnız değilsin

bazen uzun süre girmeyenleri bile soruolar ama genelde beni hiç. bu hamile alınganlıgı degıl cunku bende hala öyle aglamalar sacmalamalar yani hormonlardan dolayı olan seyler hala baslamadı..ben herkezinkini genelde hatırlıorum ama...neyse napalım..canım bende senle ilgilenmediysem yeri geldiğinde ö.dilerim arkadaşım

Sen sıkma canını (kesin bize hamilelik alınganlığı diyecekler ) Aslında seni genelde herkes soruyo ben çok rastladım,ama belki bugünlerde soran olmamıştır. Ben buraya girdiğimde bişeyler yazsam bile cevap veren olmuyo çoğu zaman ama boşver ben takmıyorum. Sonuçta herkesin kendine göre dertleri var. (Yüzsüzüm biraz galiba ben) Yine de ultrason fotoğrafımı koyayım bari

Bugün dr.a gittim 10+5 olmuşuz. Çok şükür herşey yolunda, gelişimi iyi.Çok özlüyorum ya ben minişimi. Onu görünce tüm sıkıntılarımı unutuyorum. Darısı isteyen herkese inşallah...

Eki Görüntüle 437327

Son düzenleme:

ZEYTİNİM GELDİNMİ TATLIM VALLA BENDE O DEDİĞİN ŞEYLERDEN FAZLASIYLA VAR AMAN İNŞALLAH SENDE OLMAZ
YAA BENİDE GENELDE KİMSE SORMAZ YOKSAM TOPİKTE HATTA GEÇEN SADECE SENLE VİTOŞ SORMUŞTU
AMA GELDİĞİMDE SAĞOLSUNLAR HERKES HAL HATIR SORAR
İNAN BANA SENİ BENDEN FAZLA SORUYORLAR BENDE BAZEN SENİ KISKANIYORUM İTİRAF EDEYİM

BU ARADA YAZDIKLARIM GELDİMİ BİLMİYORUM TOPİK BUGÜN BENİ ATIP DURUYOR PÜFFFF

Son düzenleme:

canım benim maşallahh
sağlıkla kucağına da alırsın inşaallah tatlım.
bu arada bu sorma,sormama olayına çok takılıyosunuz şekerler
kendi adıma konuşayım,sizden daha çok sohbet edip bişeyler paylaştığım arkadaşlarımı da yeri geliyo soramıyorum
ama bu onları düşünmediğim anlamına da gelmiyo
hiç tanışmadığım halde rüyamda bile görüyorum bazılarını, düşün.
hepimiz burda tek bir amaç uğruna toplanıyoruz,kah seviniyoruz kah üzülüyoruz
ailelerimizin bile bilmediği o kadar çok şey paylaşıyoruz ki..
ve çoğu arkadaşımız da duygularında samimi bence.
ben de kaç defa dr.a gittim,burda anlattım
senin ya da zeytinin ya da başka birinin sorduğunu hatırlamıyorum ama bunlara takılacak değilim
hepimiz birer anne adayıyız,belli bir olgunluğa eriştik sanıyorum..
böyle küçük şeylerle birbirimizi üzmeyelim.
bak ne güzel hamişsiniz, Allahım sonunda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,bize de bu güzel duyguyu tattırsın.
hadi bakiimm bunlar da size gelsinn

topa tutçem leen hepiniziii
bakın görüün alınganlık nası oluyomuuşşş

ota .oka ağlicaamm,"bana niye selam vermedin" dicem
"üstüm açıldı niye örtmüyosun bakiiiim" dicem
canım tomturma istediiii niye almaadıııınnn diceemm
hele biii heleee

Vallahi burda değil günlük hayatta bırak başkasını kendim kendimle ilgili şeyleri unutuyorum
dün vitaminle konuştuk burda şu kanama iğnesini bende her pazartesi vurunuyorum diye
sonra ne oldu ben gün boyu ben bişey yapcaktım deyip durdum yok gelmiyo aklıma birtürlü
sonra unuttuğumun gün boyu yazıp durduğum anlattığım iğnem olduğu akşam aklıma geldi
Bugün vuruncam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…