- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.861
günaydınlarr gecmişi okudumda yine kimse beni sormamış dr gidicem demistim ama neyse herkezin canı saolsun ben genelde herkezi soruyorum ama neyse size güzel günler..
yok canım doktor kontrolüne en son 1 ay önce gitmiştik o zaman küçüktü bebiş 11 haftalıktı, haftaya gideceğiz Allah kısmet ederse o zaman haberleri alırız inşallah artık :))
seninde hayırlı olsun yavrucakkkk çok sevindim :))
tam on gündür gögüslerim çok fena ağrıyo ağır kaldırınca sağ kasık batıyo bugün de ara ara sancıyo
kızlar dün benden kahverengi leke geldi çok küçük her adetimden önce olur bugünde batım benim hamile kalma şansım yok dimi şimdi
canım bende hamişim ve aynı dediklerini yaşıyorum genede umutlandırmak istemem
çünkü bazen belirtiler aynen oluyor vücut kendini hamileliğe hazırlıyormuş ondan kaynaklanıyormuş
ben kızımdan bir ay önce gittim doktora hamilelik belirtilerini yaşıyorum diye kan testi yaptırdı 2 çıktı
hamile değilsin dedi ama alttan inceledi çok yakında hamile kalırsın vücudun kendini hazırlamış dedi
o zaman adet gördüm arkasına hemen hamile kaldım, hemen diğer ay yani hayırlısı ile bir an önce olsun tatlım inşallah
birde akıntın varmı canım?
Evet ben koydumyaa kızlarr hamişlerrr halvetten snraa yastık koydunuzz mu hiçç altınızaa..faydası var mı gercektenn..ayaklarımı dikiyorumm yatagın başınaa doğru altıma da yastıkk inşallahh faydası olurr..
Evet ben koydumhatta gece sabaha kadar banyo yapmadım,bazen sağıma dönerek,bazen soluma dönerek uyudum.Belki faydası vardır :)
Deragun canım bende de kahverengi lekelenme olmuştu 2 kez ama devamı gelmedi, belli olmaz ne olacağı.
Zeytiinnnnn üzülme, beni de kimse sormuyo canım yalnız değilsin
bazen uzun süre girmeyenleri bile soruolar ama genelde beni hiç. bu hamile alınganlıgı degıl cunku bende hala öyle aglamalar sacmalamalar yani hormonlardan dolayı olan seyler hala baslamadı..ben herkezinkini genelde hatırlıorum ama...neyse napalım..canım bende senle ilgilenmediysem yeri geldiğinde ö.dilerim arkadaşım
bazen uzun süre girmeyenleri bile soruolar ama genelde beni hiç. bu hamile alınganlıgı degıl cunku bende hala öyle aglamalar sacmalamalar yani hormonlardan dolayı olan seyler hala baslamadı..ben herkezinkini genelde hatırlıorum ama...neyse napalım..canım bende senle ilgilenmediysem yeri geldiğinde ö.dilerim arkadaşım
Sen sıkma canını (kesin bize hamilelik alınganlığı diyecekler) Aslında seni genelde herkes soruyo ben çok rastladım,ama belki bugünlerde soran olmamıştır. Ben buraya girdiğimde bişeyler yazsam bile cevap veren olmuyo çoğu zaman ama boşver ben takmıyorum. Sonuçta herkesin kendine göre dertleri var. (Yüzsüzüm biraz galiba ben) Yine de ultrason fotoğrafımı koyayım bari
Bugün dr.a gittim 10+5 olmuşuz. Çok şükür herşey yolunda, gelişimi iyi.Çok özlüyorum ya ben minişimi. Onu görünce tüm sıkıntılarımı unutuyorum. Darısı isteyen herkese inşallah...
Eki Görüntüle 437327
topa tutçem leen hepiniziii
bakın görüün alınganlık nası oluyomuuşşş
ota .oka ağlicaamm,"bana niye selam vermedin" dicem
"üstüm açıldı niye örtmüyosun bakiiiim" dicem
canım tomturma istediiii niye almaadıııınnndiceemm
hele biii heleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?