- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.081
iyiyim tatlım sen nasılsın :) pek gözükmüosun
bana niye selam vermiyosunn
hep sen mi küsçen,ben de ben de küstüm işteee
bana niye selam vermiyosunn
hep sen mi küsçen,ben de ben de küstüm işteee
küsme yaa :) youtube de bişi isliodumda alta kim var kim yok bakmamışım barışalım :)
kızlar test yaptım iki çizgi de çıktı hamilelik çizgisi rengi diğerine göre baya açıktı giderek koyulaştı ama yine de açık renkte diğerine göre
Canım tebrik ederim.Gözün aydın. Hiç endişelenme Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz inşallah.
sağol canım alah razı olsun darısı herkese gece yatarken bi de sabah yapcam tekrar
biliyorum çok heyecanlısın ama bu gece yapma nasıl olsa yarın sabah yapıcaksın..benim hayalim beta hcg 3000 lere çıkınca hep idrar testi yapcam o kıpkırmızıyı bi kez gördüm bidaha görücem oh başardım sonunda dicem :119: :119:
biliyorum çok heyecanlısın ama bu gece yapma nasıl olsa yarın sabah yapıcaksın..benim hayalim beta hcg 3000 lere çıkınca hep idrar testi yapcam o kıpkırmızıyı bi kez gördüm bidaha görücem oh başardım sonunda dicem :119: :119:
canlarım herkese merabalr.sizle bi kaç gündür görüşemiyorum.özledim.
şuan resmen çökmüş durumdayım.çok sevdiğim kardeşim gibi sevdiğim can arkadaşım rahatsızlandı.hala şoktayım.doktorlar kanserden şüpheleniyor.biyopsi yapıldı ve sonuçları bekleniyor.her sabah uynadığımda bunun rüya olmasını istiyorum ama on dakika geçtikten sonra tekrar çöküyorum.ben böyleysem ailesi eşi nasıl acı çekiyordur.herşey şuan okadar boş geliyorkii.sanki bu dünyadan hiç bi beklentim kalmamış gibi.rabbime sığınıyorum dua etmeye çalışıyorum.sizlerdede dua bekliyorum.çok genç daha rabbim onu ailesine çocuğuna bağıslasın.allak bullağım şuan ne yazdığımda bilmiyorum.dosayalr önümde birikti ve elimi bişeye sürmeiyorum.ne olur canlarım sizde dua edinn.rarbbim şifasını versin inş sonuçları güzel çıkar korktuğumuz gibi olmaz.öpüyorum sizi.kendime gelene kadar bi müddet giremem heralde klavyeye dokunacak halim yok.ama gelecem inşşş tekrardan güzel haberlerle.inanıyorum herşey eskisi gibi güzel olcak.........
sağol canım daha emin olamıyorum hep bi şüphe ver inşallah yarın kesin haberimi veririmi veririm darısı önce bu topikiğe sonra da herkese inşallah
Selam canlarimmm evime ve sizlere kavusmanin mutlulugunu ve ailemden ayrilmis olmanin huznunu bir arada yasiyorummm. Geldik evimize gecmis soyle bi baktim bir yeni hamis gordum deragunum Allah sonuna kadar devam ettirsin salikli bir sekilde kucagina nasip etsin halay ve liste hamisligi icin yarina kadar izin ver bana tanletten yapamiyorum, aybicem canim okurken arkadasin icin dua ettimmm kanser illetinin acisini abimde en derinden yasadim Allahim test sonuclarini temiz cikarir insallah vitom da dedesini mi kaybetti Allahim neler olmusss Allah gani gani rahmet eylesinnnn mekani cennet olsunnn yarin tam 3 sene oluyor dedemi kaybedeli ilk askimdi herseyimdi benimmm acisi hala icimde... Cok mutlu yasadi tek tesellim buuu...
Ahhhh cok zor durumlarrrr... Derdi veren Allahim sabrini da veriyor canlarimm
Asosum iste erkenden test yapmak bazen bu gibi sonuclar doguruyor uzulme arkadasimmm demekki sagliksizmis miniginn en kisa zamanda tekrar olur dilerim hayirlisiylaaa
Eylemsevcan anne olabilmeyi bizde herseyden cok istiyoruz ama olmadi yavrum rabbim ne zaman nasip ederse
Kizlar sabah 8 30 da esim spermiogrami var benim rahim filmim de 4 30 da rahatim her sonuca hazirladim kendimi ne olursa olsun hayat devam ediyor ve bizler nefes aliyorsak umut hep vardir. umarim guzel haberlerle gelirim yarin hepinizi seviyorum
Herşey yoluna girer inşallah canım..çok geçmiş olsun...
tebrikleeerrrrrr....çok sevindim...halayı yarın çekicemmm sonucunu alıncaa....
veee messiiinn bünye şaşırtmayarak..gününde kırmızıyı yedii...
periiimm..yeni bat 6 temmuz olur sanırım ...bu arada hoşgeldiiiiinnnnnn... darısı başıma bimemleket havası aliim..anneme kavuşiim....
herkesii öptüüüüümmmmmmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?