Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Gecmis olsun bebeem hiç belli olmaz o isler birde bakmışsin hamilesinnn:)))))

günaydın penderimmm grip falan dinlemeden halvete devam canım en azından gün aşırı,hem adoşşta hasta olduğu ayda hamiş kaldı.
umutlarımız bitmeeeeeezzzzzzz bir gün hepimizz

herkese günaydııınnn :) hala evde yatıyorum gitmedim işe raporum 5 gün diye... ama kızlar kanamam çok az akmıyo napsamki ben dökülse rahim duvarı ?
perim benim bat da 4 temmuz olur herhalde alımışım 28 günde bir olmaya uzun geldi son 3 aydır 30 31 gün

günaydın canımm dinlen bi güzel evde toparla kendini,adetini doktora sor canımmm kendin bişi kullanma

Hiç öyle karamsar düşünme canım.Bende geçen ay 2 hafta gribi çektim ve daha gripliyken hamile olduğumu öğrendim.Okadar boğaz ağrısı,öksürük olmasına rağmen veren Rabbim vermek isterse inşallah oluyor.içini feerah tut canım...

iyiym canımm çalışıyorum yineeee
sen napıosun canımm durumlar nasıl sende?

İyi tatlım bende calisiyorum yarın kırmızılar gelir sanırım nedense bu aydan umutlu değilim zaten bu ay da gelmezse ilaçları birakicam iki ayda iki kilo aldım ( hamile kalmadan dogurcam galiba

İyi tatlım bende calisiyorum yarın kırmızılar gelir sanırım nedense bu aydan umutlu değilim zaten bu ay da gelmezse ilaçları birakicam iki ayda iki kilo aldım ( hamile kalmadan dogurcam galiba

hayırlısı olsun canımm kırmızılar gelene kadar umudumuz varrrr,sen ne ilacı kullanıodun?

inşallahh canmmm,cok saolun yaa vala içimi rahatlattınızz..inşallah bnde senin gibi haberimi alırım canm hamiş olduğumuuu..

hayırlısı olsun canımm kırmızılar gelene kadar umudumuz varrrr,sen ne ilacı kullanıodun?

Klomen ve luteynl kullanıyorum iki aydır. Yaa gecen ayla bu ay belirti arasında hiçbir degisiklik yok aslında ben bulmaya calisiyorum ama hepsi aynı artık ümitlenmiyorum onceden test yapmıyorum sadece bekliyorum gelmezse kırmızılar iki gün sonra yaparım bı test

Arkadaşlar malesef hayatta ölüm ve hastalık gibi acı olaylarda var.Rabbim daha ağırlarıyla sınamasın inşallah ve acil şifalar versin Aybice canım arkadaşına ve tüm şifa bekleyenlere inşallah.Dualarımız tüm şifa bekleyenlere inşallah...

Vitaminciğim seninde başın sağolsun.Allah ım kalanlarınıza sağlık versin inşallah...

Canım kaç gün var bat a.Bende de hiç belirti olmamıştı zaten.Sadece öğrendiğim gün niyetliydim son 1 saat kala midem çok bulandı.Hatta şuan bile keseyi gördük çok şükür geçen hafta ama yine hiç şikayetim felan yok.Sadece göğüslerde bazen ağrı oluyor.Bazen aklıma kötü şeyler geliyor hatta.Ama Allah ım korktuğumuza uğratmasın.Yani kişiden kişiye değişiyor sanırım belirtiler.Onun için kafana takma,bu ay gelir inşallah bebeşin...

Ahhh canım insallah yarın bat bendede göğüs ağrısı var hala sol kasığımda hafif sizlama var hafif on tarafa da kayıyor ağrılar bide dün oturduğum yerde basımın hafif döndüğünü hissettim ama ben bunu çalısmaya yoruyorum diğer belirtiler de hiç bir anlam içermiyor bakalım iki güne göreceğiz.bu ay sogan kuru yaptım ek olarak

Günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,

aybicem allahım şifalar versin arkadaşına inş.herşey gönlünce olur ve rabbim onu evladına eşine ailesine bagışlr amin...

Vitommmmm başın sagolsun allah geride kalanlara uzun ömür ve sabor versin canım sen üzülme ve kendine dikkat et...

Asos üzülmek yok canım hep hayırlısını diledik hakkımızda hayırlı olan buysa şükretmek kulluk görevimizidr canım inş.en kısa zamanda rabbim en saglıklı evladı verecektir bizlere amin..

Periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldin yar topigeeee hoşgeldin yar evine hoşgeldin yar kocanın koynunnaaaaaaaaaaaaaaa hoooşşşşşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Deragunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayıtlı ugurlu olsun bacım saglıkla kucagına almakta nasip olsun inş.halay çekmiyorum neden dersen bidaha test yapacam demişin onun sonucu bekliyorum ama bence kesin hamişsin

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diger gacılar yosmalar kızgın halvet aşüfteleri hamınızııııııııııııııııııııı öpütük ve hamınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…