- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.101
günaydınnn kızlarrr,nasılsınızzzz..bugün reglimin 13.günü hemen hemen yumoş günlerim artık ve ben cok kötü grip oldumm,sanırım bu ay direk benm umutlar erteleneceken az 3-4 gün sürer gribim o zamana kadarda yumoş haftam biter zaten
Gecmis olsun bebeem hiç belli olmaz o isler birde bakmışsin hamilesinnn:)))))
günaydınnn kızlarrr,nasılsınızzzz..bugün reglimin 13.günü hemen hemen yumoş günlerim artık ve ben cok kötü grip oldumm,sanırım bu ay direk benm umutlar erteleneceken az 3-4 gün sürer gribim o zamana kadarda yumoş haftam biter zaten
İsil asos napaniz gacilarrrr
herkese günaydııınnn :) hala evde yatıyorum gitmedim işe raporum 5 gün diye... ama kızlar kanamam çok az akmıyo napsamki ben dökülse rahim duvarı ?
perim benim bat da 4 temmuz olur herhalde alımışım 28 günde bir olmaya uzun geldi son 3 aydır 30 31 gün
günaydın penderimmm grip falan dinlemeden halvete devam canım en azından gün aşırı,hem adoşşta hasta olduğu ayda hamiş kaldı.
umutlarımız bitmeeeeeezzzzzzz bir gün hepimizz
iyiym canımm çalışıyorum yineeee
sen napıosun canımm durumlar nasıl sende?
İyi tatlım bende calisiyorum yarın kırmızılar gelir sanırım nedense bu aydan umutlu değilim zaten bu ay da gelmezse ilaçları birakicam iki ayda iki kilo aldım( hamile kalmadan dogurcam galiba
Hiç öyle karamsar düşünme canım.Bende geçen ay 2 hafta gribi çektim ve daha gripliyken hamile olduğumu öğrendim.Okadar boğaz ağrısı,öksürük olmasına rağmen veren Rabbim vermek isterse inşallah oluyor.içini feerah tut canım...
hayırlısı olsun canımm kırmızılar gelene kadar umudumuz varrrr,sen ne ilacı kullanıodun?
Klomen ve luteynl kullanıyorum iki aydır. Yaa gecen ayla bu ay belirti arasında hiçbir degisiklik yok aslında ben bulmaya calisiyorum ama hepsi aynı artık ümitlenmiyorum onceden test yapmıyorum sadece bekliyorum gelmezse kırmızılar iki gün sonra yaparım bı test
Canım kaç gün var bat a.Bende de hiç belirti olmamıştı zaten.Sadece öğrendiğim gün niyetliydim son 1 saat kala midem çok bulandı.Hatta şuan bile keseyi gördük çok şükür geçen hafta ama yine hiç şikayetim felan yok.Sadece göğüslerde bazen ağrı oluyor.Bazen aklıma kötü şeyler geliyor hatta.Ama Allah ım korktuğumuza uğratmasın.Yani kişiden kişiye değişiyor sanırım belirtiler.Onun için kafana takma,bu ay gelir inşallah bebeşin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?