- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.061
canlarım herkese merabalr.sizle bi kaç gündür görüşemiyorum.özledim.
şuan resmen çökmüş durumdayım.çok sevdiğim kardeşim gibi sevdiğim can arkadaşım rahatsızlandı.hala şoktayım.doktorlar kanserden şüpheleniyor.biyopsi yapıldı ve sonuçları bekleniyor.her sabah uynadığımda bunun rüya olmasını istiyorum ama on dakika geçtikten sonra tekrar çöküyorum.ben böyleysem ailesi eşi nasıl acı çekiyordur.herşey şuan okadar boş geliyorkii.sanki bu dünyadan hiç bi beklentim kalmamış gibi.rabbime sığınıyorum dua etmeye çalışıyorum.sizlerdede dua bekliyorum.çok genç daha rabbim onu ailesine çocuğuna bağıslasın.allak bullağım şuan ne yazdığımda bilmiyorum.dosayalr önümde birikti ve elimi bişeye sürmeiyorum.ne olur canlarım sizde dua edinn.rarbbim şifasını versin inş sonuçları güzel çıkar korktuğumuz gibi olmaz.öpüyorum sizi.kendime gelene kadar bi müddet giremem heralde klavyeye dokunacak halim yok.ama gelecem inşşş tekrardan güzel haberlerle.inanıyorum herşey eskisi gibi güzel olcak.........
şuan resmen çökmüş durumdayım.çok sevdiğim kardeşim gibi sevdiğim can arkadaşım rahatsızlandı.hala şoktayım.doktorlar kanserden şüpheleniyor.biyopsi yapıldı ve sonuçları bekleniyor.her sabah uynadığımda bunun rüya olmasını istiyorum ama on dakika geçtikten sonra tekrar çöküyorum.ben böyleysem ailesi eşi nasıl acı çekiyordur.herşey şuan okadar boş geliyorkii.sanki bu dünyadan hiç bi beklentim kalmamış gibi.rabbime sığınıyorum dua etmeye çalışıyorum.sizlerdede dua bekliyorum.çok genç daha rabbim onu ailesine çocuğuna bağıslasın.allak bullağım şuan ne yazdığımda bilmiyorum.dosayalr önümde birikti ve elimi bişeye sürmeiyorum.ne olur canlarım sizde dua edinn.rarbbim şifasını versin inş sonuçları güzel çıkar korktuğumuz gibi olmaz.öpüyorum sizi.kendime gelene kadar bi müddet giremem heralde klavyeye dokunacak halim yok.ama gelecem inşşş tekrardan güzel haberlerle.inanıyorum herşey eskisi gibi güzel olcak.........
asos geçmiş olsun canım pek okuyamadım doktor mu dedi değerlerin düşük diye ??? hemen telaş yapma
kızlar test yaptım iki çizgi de çıktı hamilelik çizgisi rengi diğerine göre baya açıktı giderek koyulaştı ama yine de açık renkte diğerine göre
canmmmmmm ilk tebrik eden ben olayımm hamişliğiniiiii hayırlı uğurlu olsunn,bence bian önce kan vermeye gittt..
kızlar test yaptım iki çizgi de çıktı hamilelik çizgisi rengi diğerine göre baya açıktı giderek koyulaştı ama yine de açık renkte diğerine göre
:119: :119: :119: :119:inan çok sevindim rabbim tüm uzuvları tam ve sağlam bedeni düzgün ve kusursuz sağlıklı sıhhatli vede hayırlı evlat nasip etsin ve yine aynı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım hadi hayırlı olsun
Kızlar beta hcg 5.91 yani düşük yapıyorum nasipbakalım dr ne diyecek öğleden sonra
Zeytinim nasılsın :))))))
sağol canım daha emin olamıyorum hep bi şüphe ver inşallah yarın kesin haberimi veririmi veririm darısı önce bu topikiğe sonra da herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?