Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canlarım herkese merabalr.sizle bi kaç gündür görüşemiyorum.özledim.
şuan resmen çökmüş durumdayım.çok sevdiğim kardeşim gibi sevdiğim can arkadaşım rahatsızlandı.hala şoktayım.doktorlar kanserden şüpheleniyor.biyopsi yapıldı ve sonuçları bekleniyor.her sabah uynadığımda bunun rüya olmasını istiyorum ama on dakika geçtikten sonra tekrar çöküyorum.ben böyleysem ailesi eşi nasıl acı çekiyordur.herşey şuan okadar boş geliyorkii.sanki bu dünyadan hiç bi beklentim kalmamış gibi.rabbime sığınıyorum dua etmeye çalışıyorum.sizlerdede dua bekliyorum.çok genç daha rabbim onu ailesine çocuğuna bağıslasın.allak bullağım şuan ne yazdığımda bilmiyorum.dosayalr önümde birikti ve elimi bişeye sürmeiyorum.ne olur canlarım sizde dua edinn.rarbbim şifasını versin inş sonuçları güzel çıkar korktuğumuz gibi olmaz.öpüyorum sizi.kendime gelene kadar bi müddet giremem heralde klavyeye dokunacak halim yok.ama gelecem inşşş tekrardan güzel haberlerle.inanıyorum herşey eskisi gibi güzel olcak.........

çok üzüldüm canım yaaa allahım onu sevdiklerine bağışlasın inşallah dualarım sizinle tekrar çok geçmiş olsun

selam kızlar hepinize :119:
uzun zamandır ben de fırsat bulamadım girmeye de yazmaya da. en son sayfaya girdim ve senin yazını gördüm canım. ve hemen birşeyler yazmak istedim.
benim anneme yaklaşık 1 yıl önce kanser teşhisi koyuldu. hemen tedaviye başlandı. ve şu an gayet iyi allahıma bin şükür. üstelik biraz da ileri evredeydi. ama şu an sonuçları tertemiz çıkıyor. arkadaşın için kanser teşhisi konulsa bile mutlaka tedavisi olacaktır, sakın en kötü şeyi düşünme canımcım... biliyorum şu an çok zor ama hepsi geçiyor inan. sizlerin güçlü olması çok çok önemli. biz hiç üzüntümüzü belli etmedik, herşey gayet normalmiş, grip olmuş gibi, hafife alıyormuş gibi yaptık. süreç çok zor ama inan sonuç güzel oluyor ve herşeye değiyor. ben de hiç yüzümü asmadım, üzgün durmadım annemin yanında. ama evime dönünce eşimden de gizlenip ağlıyordum.
inşallah sonuçları temiz çıkar arkadaşının. ama o kötü sonuç bile çıksa mutlaka tedavisi başarılı olacaktır. bizim doktorumuz, kanser tedavisinde türkiye birçok ülkeye göre çok ileride demişti... ne olur hemen ümitsizliğe kapılmayın... inşallah herşey güzel çıkar canım. allah en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün, çocuğuna bağışlasın onu...

çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah

asos geçmiş olsun canım pek okuyamadım doktor mu dedi değerlerin düşük diye ??? hemen telaş yapma

kızlar test yaptım iki çizgi de çıktı hamilelik çizgisi rengi diğerine göre baya açıktı giderek koyulaştı ama yine de açık renkte diğerine göre

canmmmmmm ilk tebrik eden ben olayımm hamişliğiniiiii hayırlı uğurlu olsunn,bence bian önce kan vermeye gittt..

sağol canım daha emin olamıyorum hep bi şüphe ver inşallah yarın kesin haberimi veririmi veririm darısı önce bu topikiğe sonra da herkese inşallah

kızlar test yaptım iki çizgi de çıktı hamilelik çizgisi rengi diğerine göre baya açıktı giderek koyulaştı ama yine de açık renkte diğerine göre

:119: :119: :119: :119: inan çok sevindim rabbim tüm uzuvları tam ve sağlam bedeni düzgün ve kusursuz sağlıklı sıhhatli vede hayırlı evlat nasip etsin ve yine aynı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım hadi hayırlı olsun

sağol canım allah herkese nasip etsin ama kesin sonuç yarın

vitaminimm canmm allah rahmet eylesinn.. cok üzüldüm..benm dedemde cok hasta bi an kötü oldum (

aybicemm arkadasının için dua ettim ınsallah sonuclar temiz cıkarr,allah acil şifalar versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…