- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.041
Kızlar beta hcg 5.91 yani düşük yapıyorum nasipbakalım dr ne diyecek öğleden sonra
yerimmmmmmmmmm senii bennnnnnn yerimmmmmmm
anasınıınn kuzusuuuu ciğerimiiinnn köşesiiiii
ayyy çok heyecanlı bebişimm yaaaa
hayırlısını versin Allahım
Kızlar beta hcg 5.91 yani düşük yapıyorum nasipbakalım dr ne diyecek öğleden sonra
kızlar rahim duvarın hala çok kalın dedi ama bebek varmı göremiyoruz tabi dedi..günde 3 tana progestan verdi yalnız bu seni biraz sersemletir dikkat et dedi kan sonucunu bekliyoruz 5 dk ya çıkar herhalde
DR UN bildiği bişey varmış canım yani biokimyasal bir gebelik olduğunu düşündüğü için sanırım neden vermediğini sordum kese görünmeden tam gebe kaldık sayılmazmışız genelde verilmezmiş yani olsun moral bozmak yok moralimi bozmuycam deneye deneye tutturucaz inşallah bi gün bi sorunum gebe kalamamak değil bebeği tutunduramamak hayırlısı önümüzdeki maçlara bakıcaz stres yapmadan herşeyin hayırlısı.. dr umda bayağı ilgilendi bu sefer :)hasta yoktu zaten konuştuk baya.. nasip vardır elbet rabbimin bir bildiğiişte bende bunu anlamıyorum
neden son anda veriyorlar artık çok bir anlamı yokki
baştan verse olmazmıymış
ne olur doktorunu görürsen sor neden baştan parogestan vermediniz belkide tutunurdu de canım gerçekten de
Allahım yardımcın olssun tatlım
bak ben arkasından bir adet gördüm ve yeniden hamile kaldım şimdiki sağlıklı inşallah şimdilik bir sorun yok
bal tarçın çörek otuda yaptım daha garanti olsun diye tekrar tuttu şimdi çok şükür
hayırlısı
DR UN bildiği bişey varmış canım yani biokimyasal bir gebelik olduğunu düşündüğü için sanırım neden vermediğini sordum kese görünmeden tam gebe kaldık sayılmazmışız genelde verilmezmiş yani olsun moral bozmak yok moralimi bozmuycam deneye deneye tutturucaz inşallah bi gün bi sorunum gebe kalamamak değil bebeği tutunduramamak hayırlısı önümüzdeki maçlara bakıcaz stres yapmadan herşeyin hayırlısı.. dr umda bayağı ilgilendi bu sefer :)hasta yoktu zaten konuştuk baya.. nasip vardır elbet rabbimin bir bildiğiişte bende bunu anlamıyorum
neden son anda veriyorlar artık çok bir anlamı yokki
baştan verse olmazmıymış
ne olur doktorunu görürsen sor neden baştan parogestan vermediniz belkide tutunurdu de canım gerçekten de
Allahım yardımcın olssun tatlım
bak ben arkasından bir adet gördüm ve yeniden hamile kaldım şimdiki sağlıklı inşallah şimdilik bir sorun yok
bal tarçın çörek otuda yaptım daha garanti olsun diye tekrar tuttu şimdi çok şükür
hayırlısı
asos sakın canım moral bozma bak bende düşüğümde çok kötü olmuştum eşimde mahvoldu adam yıkıldı
ama sonra gördümki yok kürtaj yok bilmem ne çok ucuz atlatmışım yani hiç bişeye gerek kalmadan kendiliğinden düşmeside güzel çünkü o zaman çok beklemenede gerek yok doktora dedim kaç ay korunalım hiç korunmayın gerek yok dedi hemen kal dedi ama ilk ay korunmadığım halde kalamadım 1 ay dinlenmiş oldum yani şimdide bal çörekoturyla tabii önce allahın izniyle kaldım çok şükür canım bu sefer sorun yok çok şükür
bal çörek otunu nasıl yapıyoruz anlatırmısın kanamam bitsin bende başlayayım tabiki de canım geçen sefer kürtaj olmak zorunda kaldım genel anestezii ile çok şükür şimdi en azından dediğin gibi ona gerek yok
ben şimdiden başlayayım ozaman
aranıza nasıl katılıp yazışacağımı bilmiyorum yardım edin bana:)))
kanaman başladımı ki?
pazartesi başladı canım
kanaman başladımı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?