- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.141
günaydın canımm aldın mı sonuçları?
ikili test sonucunu dimi canım yok tatlım ögleden sonra cıkıo zaten onlar direk dr fakslıyolarmışş benim doktorda kendi muanesine ancak 4.30 gelio ancak o zaman yorumlar ögrenirim dua edin olur mu temız cıksın insallah
ikili test sonucunu dimi canım yok tatlım ögleden sonra cıkıo zaten onlar direk dr fakslıyolarmışş benim doktorda kendi muanesine ancak 4.30 gelio ancak o zaman yorumlar ögrenirim dua edin olur mu temız cıksın insallah
yeşil zeytinimmmm benimmm sonuçlar nasıl aldınmı bakalım
enseniz düzgünya diğeride normal çıkar merak etme için ferah olsun
inşallah çıkıcak tertemiz çekirdeğin annesi...iyi düşün çekirdekte heyecanlanıp strese girmesin zeytinim...
dualarım seninle bitanemm inşallah temiz çıkacak
kızlarrr ben mazoşist oldum,eylemin yazdığı haimiş olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz topiğini okuyup okuyup ağlıyorum yaaaa biri beni durdursuuuuuunnnnnn
insallah canım benimde içimde öyle bi sıkıntı falan yok insallah temiz cıkar ..evet cinsiyet ögrenemedik daha zaten sonesinti mle ben varım sanırım haftası ilerde olanlar bizde ögrenemedik daha banada 13,5 hafta sonra ögrenirsin dedi bende tam 14 .hafta gidiccem bakalım :)
ışılımmmmm sakin ol tatlım düşünme hiç bunlarıı aynı şeyleri bende yaşadım dur bakalım dayanmak zor biliyorum ama bak mübarek günlerdeyiz herşey çok güzel olacak
ağlamak ağlamayı getirir derler lütfen ağlama bitanem
evet burayı ben de okumuştum. Güzel fikirler vardı. Bir de bizim "candost"un açtığı bir konu vardı o da bunun gibi, belki de aynı yerden bahsediyoruzdur.
Ben kendimi düşünemiyorum ÇILDIRIRIM herHaldeeeee
Günayydıınnn...
Eğer kırmızıyı yemeseydim ben hediye alacaktım kocama..babalar günü nedeniyle...o gün söylicektim pff...ama bir başka bahara artık...
periiinin güzel haberlerini alırız inşallaahh...
bende bu ay yımırtlama takibi yaptırcamm..
anneler cinsiyet öğrenen yok mu daha?
sizee
Penderim yawru kuşum,ilaç falan kullanma,ıhlamur-adaçayı-kekik falan iç
günlerini iyi değerlendir gerisini boşver
olcak olduktan sonraaa hastayken de geliverir bebişin meraklanma datlum
yazanların sevinçleri duygulandırıyo canım beni,sevincimi de ağlayarak yaşayanlardanım ben.Rabbim tez zamanda tüm olmayanlara nasip eder inşallaahhhhhh
sağol esoşummmmm Allahım seni ve bebeğini korusunnnnn
amin tatlım amin herkesinkini korusun sonrada benimkini korusun
sana ağlama diyorum ama benim bile doktora gidip bebeğimi gördüğümde hep melek olan bebeğim aklıma geliyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
ama nasıl bir sabır veriyorsa rabbim dayanılıyor işte
ben inanıyorum tatlım inşallah burda seninde haberini eşine nasıl vereceğini tartışıyor olacağız allahın izniyle
benim içime doğan hisse göre o günler çok uzakta değiller gibi geliyor
Zeytoooşşşşşşş
Esiiniiiiimmmm
işim gücüm çok,sonra yok selam vermedi yok üstümü örtmedi, yok evlatlık almadı bizi deyip küsmeyiinn
canlarımm yaa sizin doğumlarda hemen hemen aynı zamana denk geliyoo :)) biri kız biri erkek olsunndirekk burdan baş göz ederizzz :)))
canımsınnn benimmmm okudum yazdıklarını yine ağladımmm
sen sakın ağlama bitanemm üzme miniğini,Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.bazen duygulanıyorum işte hamiş haberini aldığım zamanları hatırlıyorum.çok şükür halime,geçer bu günlerde
hangimizin erkek hangimizinki kız olsun tatlımtopik kertmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?