Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Periiimmmm
canım çok sevindim temiz çıkmasına
eşinin de sonuçları iyi çıkar umarım
sonra da ver elini halvet
gelsin bebişkoooo :emirbebek:

canımmmmmmmmm çok sevindim temiz çıktığına inşallah kocanda temiz çıkar
ama olmasada önemli değil artık tüp bebek bilmem ne bir sürü yöntemler var
olmasada üzülme ama inşallah oda tertemiz olurrrrrrrrrrrr gülüm benimmmmmm
çok öptüm tatlımmmmmmmmm
artık gelsin bebişinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
halayına şimdiden başladım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

deragun Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Candost17 Hamileee

Kara_gul Hamileee

Tedavi Aşamasındaki Anne Adaylarımız

sevval17 Çift embryo nakli yapıldı, geriye bebişlerimizin sımsıkı tutunması kaldııı, dualarımız seninle....

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

arzucel NOBAT: 7 Haziran

Alya35 NOBAT: :8 Haziran

nisbhr NOBAT: 11 Haziran

isilisil38 NOBAT: 13 Haziran

jonguil NOBAT:13 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

Bojou: Bat(asıca): 18 Haziran

İdilga NOBAT: 19 Haziran

Aybice NOBAT: 23 Haziran

enderfts NOBAT: 24 Haziran

Perisoko NOBAT: 24 Haziran

tatlicadi55 NOBAT: 25 Haziran

eerdgn NOBAT: 26 Haziran

hll_legend NOBAT: 27 Haziran

gulgun45 NOBAT: 1 Temmuz

19asos03 NOBAT: 4 Temmuz

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

wayyyy perimm hoşgelmişsinnn :)) allaha sükürlerr olsun temiz cıkmıss,allahn izniyle eşindede bişecik cıkmazz inşallahh canmmmmmmmm..halvet hafamızdayızz hemen hemenn :)))) gelsin bebişlerrrrrrrrrr

pericim yaaa
bu deagunu çok fosforlu yazmışsın gözümü aldııııııııı ve ağrı yaptııııııııııııııı

wayyyy perimm hoşgelmişsinnn :)) allaha sükürlerr olsun temiz cıkmıss,allahn izniyle eşindede bişecik cıkmazz inşallahh canmmmmmmmm..halvet hafamızdayızz hemen hemenn :)))) gelsin bebişlerrrrrrrrrr

Hoşbulduk bitanemmmm inş canm benimmm bak sende grip felan dinlemeee saldır kocişe

pericim yaaa
bu deagunu çok fosforlu yazmışsın gözümü aldııııııııı ve ağrı yaptııııııııııııııı

Valla yapmadı desem yalan olur. Gerçekten çok canım yandı ama tüplerde hafif tıkanıklık olduğu için öyle oldu dedi doktor açtım dedi.

Sonrasında da yarım saat kadar çok şiddetli adet sancım oldu mide bulantısı ve terleme eşliğindeee.

Kocamı çok endişelendirdim canım benim kendimden çok onun o haline üzüldüm ama elimde değilki...

bende topiğimizi muhabbetinizi çok özledim nobatı bekleyenlerle yeniden heycanlanmak için son 1 ayım kaldı canım sıkıyım dişimi napıyııımmm inan öğlen arasında da çıkıp yemeğimi çabucak yiyip soru çözüyorum yaarım saatte yarım saattir diyorum

Canım gözün aydın eşindede bişey çıkmıycak bak görürsün hazirandaaaaaa senin halayını dizi dizi çekicezz

ne sorusu hafza hayırdır

hafzak allah yardım etsin tatlım ben 3 kez girdim o sınava ne olduğunu iyi bilirim bu sene ablamda sınava girecek insallah gönlünüzden gecen olur

inşallah canım benim ilk kez girişim olucak bakalım hayırlısı olsun şuan ki işimdende memnunum ama tabi memur şartlarında çalışmıyorum açıkçası o yüzden memurluk istiyorum ama dediğim gibi hayırlsısı olsun

selam kıslar :119::119::119:
penderim seni galiba başka bir topikte gördüm az önce
pericim film işini halletmiş olmana çok sevindim, eşinde de birşey çıkmayacak bak görürsün...
eh artık gerisi size kalmış

bu arada birşey soracağım canlar:
erkek ve kadın için evde yapılan testler varmış, kadının doğurganlığını ve erkeğin de sperm sayısının yeterli olup olmadığını ölçüyormuş. böyle birşey kullanan var mı, alsam mı diye düşünüyorum ????????

ahhh ahhh sorma canım kpss işteee

allah yardımcın olsun canım ben 3 ay çok emek verdim oldu çok şükür benim tek avantajım matematikle sorunumun olmaması idi ben 3 ay sadece tarih ve coğrafya çalıştım.. rabbim zihin açıklığı versin.. ama yayın olarak ben en çok ih tiyaçtan çalışmıştım en çok onu sevdim bu yıl tekrar gircem ama ölesine hiç çalışmadım bizim birimin kapanma ihtimali var girin belki gelire vergidairesine falan alabilirler kpss şartı ile dediler girdik sınavada az kaldı hakkında hayırlısıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…