Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

evet 3 gün falanmı ne var aramızda benim doktorum 12.12.2012 de beklıoruz didi :)

hayırlısı tatlişkolarım ben seve seve veririm kızımı zeytine ondan iyi dünürmü bulcam ayollll
zeytin bana daha doğum tarihi falan söylemedi hoş bende hiç sormadım bu gittiğimde sorayım bari

bende ağlicam şimdi duygusalım, çikolata istiyorum abur cubur istiyorum

ışılım olay kötü tabii diyorum ya annem hala anar...ama şu var hamile kalabiliyorsunuz.. biz daha onu bile bilmiyoruz

canımmm diğer aya inşallah hamiş oluruz beraber,o zaman hatırlarız bu konuşmaları gülerek inşaaalllaaaaahhhhh

canlarım kavuştuk sonunda sabah 8:30 da spermiogram için gittikkk eşim sperm verdi yarın çıkıcakmışş. Benim randevum 4:30daydı sağolsun ordaki hemşire madem eşinizle geldiniz hemen doktoru arayalım dediii süper olur dedim doktoru aradık hemen geldiiii neye uğradığımı şaşırdımmm bi anda soyunup yatıverdimmm böylesi çok daha iyi oldu stres yapmamış oldum akşama kadarrrr eşime niyetle giderken ikimizde olduk ve bittiii neyse filmi anlatıyorum. Öncelikle korkucak hiççbişe yokmuş gerçektenn. çatala oturtmadılar beni normal bi şekilde uzandım muayene pozisyonu aldım, canım hemşirecim geldi elimi tuttu, doktor spekulum yerleştirdi baticonla temizledi. herşeyi aşama aşama anlattı bana çok iyi bi doktordu. Şimdi ilacı veriyorum dedi işte o sırada 10 saniye kadar adet sancısı yaşadım elimde olmadan azıcık bağırmışım kocam dışarda küplere binmiş napıyorlar karıma diye çok çabuk bitti ve doktor bu ara en çok duymak istediğim şeyi söylediii !!!! 2 tüpün de tertemiz Çok hafif bi tıkanıklık vardı film esnasında açtım dedi, ben ameliyatla açmam filmle açarım dedi. Peki bu yüzden mi bebeğimiz olmadı acaba dedim, sanmıyorum dedi. Eşinde mi sorun var dedi, yarın belli olucak dedim. Bundan sonra ilk 3 ay şansın çok yüksek dedi. Ben o ufak tıkanıklıkların zorlaştırdığını düşünüyorum açıkcası eğer eşimde de hiçbir problem yoksa.

Şuan içim öyle rahat öyle mutluyumki, aklıma takılan tek şey buydu eşim için içim rahat nedense. Sonra eşim geldi yanıma aşkım tertemiz -miş tüpler dedi, bende bi sorun var sanırım dedi. Canım benimmm.. Dua ediyorum yarında hiçbir problem çıkmasın diye...

Bu arada filmden çıkınca adet sancısı yaşadım ağrı kesici aldım geçti, önceden alsam o bile olmazdı bence ama bilmiyordum işte

Bebeğimiz için herşeye değer, en önemlisi benim içimin rahat etmesi ve stres yapmamamdı. Eğer bu 3 ay içinde olursa HSG bebeği olucak benim miniğim...iNŞALLAH YARABBİM İNŞALLAH OLUR..........

Sizler nasılsınız canlarım çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadi geçmiş olsuunnnnn...inşallaahhhh hemencecik tutar, halayını çekeriizz çok seviniriiz periiiciimmmm...
eşinde de sorun bence de bikaç ay sonraa hooooppppppaaaa haydii diceezzz....
benim az kanamam olmuştu hsgden sonra...yapraklık kadar...ama sonra o ay halvet sonra yine koca yok... yani biz mucize ayları kaçırmış olduk canımcım..
birde antibiyotik vermişti doktor...3 günlük..

siziinnnn olacaakk olacaakkkk....

Son düzenleme:

Sağol bitanemmmmm yaa en önemli günler kaçmış mesoşummm sen kocişi bulsan hemencecik olcak amaaaaaaaaaaa

Bana vermedi bebekimmm antibiyotikk, bi iğne yaptı film öncesi tutuşa

Yeni nobatını yazcam bitanem de bakim

Iyiyiz perim ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz işte
verdiğin haberler çok güzel hadi inşallah yarında bu sevincin katlanır hep beraber burda kutlarız

Iyiyiz perim ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz işte
verdiğin haberler çok güzel hadi inşallah yarında bu sevincin katlanır hep beraber burda kutlarız

Dur daha yuvarlanmana var esoşummmm azcık daha toparlak ol bebiş büyüsündeeee ayyyy hep yiğenimi sevdim 3 gün boyunca nası bi mucize nası bi güzellik yaaaaaaaaaaaaaa

İnşallah dediğin gibi olur bitanemmmmmmmmmmm

bende ağlicam şimdi duygusalım, çikolata istiyorum abur cubur istiyorum

ışılım olay kötü tabii diyorum ya annem hala anar...ama şu var hamile kalabiliyorsunuz.. Biz daha onu bile bilmiyoruz

olcak olcak inşallah bitanem
en önemli şey stresmiş bunda oluruna bırakmak lazımmış arkadaşım korunmayı bıraktıktan sonra bebekleri baya olmadı baya takmaya başladılar kafalarına hani şimdiye kadar istemedik şimdide allahım vermiyor sınıyor bizi herhalde falan gibisinden
sonra doktorda siz çok fena streslisiniz demiş bağırmış sonra bu bağırış onlara iyi geldi ki hemencik bebişleri oldu maşallah şimdi 14 aylık
birde arkadaşımın süt hormonları normalden fazla çalıştığından bebek oluşumunu engelliyormuş ona bir hap kullandı hamileliği öncesi normale dönünce geldi meleği
bunu genelde kimse bilmezmiş ama doğruymuş bende doktora sordum evet engeller dedi
sizler hiç ölçtürdünüzmü süt hormonlarınızı:44:

kanama olduğu için vermiş olabilir canımcım bana...hayırlısı bakalım...

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

19asos03 Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Candost17 Hamileee

Kara_gul Hamileee

Tedavi Aşamasındaki Anne Adaylarımız

sevval17 Çift embryo nakli yapıldı, geriye bebişlerimizin sımsıkı tutunması kaldııı, dualarımız seninle....

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

pineapples NOBAT: 3 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

meessttrraa NOBAT: 6 Haziran

arzucel NOBAT: 7 Haziran

Alya35 NOBAT: :8 Haziran

nisbhr NOBAT: 11 Haziran

isilisil38 NOBAT: 13 Haziran

jonguil NOBAT:13 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

Bojou: Bat(asıca): 18 Haziran

İdilga NOBAT: 19 Haziran

Aybice NOBAT: 23 Haziran

enderfts NOBAT: 24 Haziran

Perisoko NOBAT: 24 Haziran

tatlicadi55 NOBAT: 25 Haziran

eerdgn NOBAT: 26 Haziran

hll_legend NOBAT: 27 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

aaaa bize de bir bağıran bulmak gerek o zaman

canım süt hormonu dediğin prolaktin olsa gerek, evet bakıldı bütün hormon testlerini yaptırdım. prolaktin hormonum ilk ölçtürdüğüm de yüksek çıktı ama sınırın biraz üstünde..
benimki psikolojikti biliyodum yani stres yaptım. doktor ilk muayenede süt gelme var mı dedi ne dediim niye gelsin kii durup dururken meğersem öyle sorunlar oluyomuş Allah korusun. buda süt korur mantığı gebe kalmayı engeliyormuş. işte manyak meesss kesin bende bişey var korkusuyla prolaktini zıplattı kan testi öncesi..(psikolojik etkilenme bende meşhur kız arkadaşlarım regli oluyosa sapmayan düzenim etkilenir ve aynı anda oluruz. lisede çok olurdu..) neyse mr çekildi( prolaktin ve bütün hormonlar hipofiz bezinden salgılanır) beynim temizmiş şükür..prolaktin testini tekrarladım o kadar iyi çıktı ki. doktor ilaca gerek yok dedi. o ilaçta yan etkisi olan zor bir ilaç.
eşimin değerleri de fena değil..yani özetle her aşamayı geçtik. doktor olur ama siz biaraya gelemiyorsunuz ki diyor. önerdiği aşılama..kap kocanı getir dedi en son..
işte bu ay inşallah denicez..halvette olur buarada.ama ben artık bide onu denemek istiyorum..sadece bihaftamız olacak yine..

esooşş annee umarım hep beraber yaşıyacaz bu mutluluğu...olmuyorsa oldurucaaaazzz....

Deraguncummmm geleneksel halayımızı bugün senin için çekiyorum hadi Allah sağlıkla kucağna almayı nasip eder inşallah hayırlı uğurlu olsun canım darısı olmayanların hasret çekenlerin bizlerin başına

beni hamiş listesinden sil bat da 4 temmuz olur sanırım.. bu arada çok geçmiş olsun tüplere rahim filmi ile bakıldığını bilmiyodum laporoskopi ile bakılıyo sanıyodum sadece..inşallah yarın ki sonuçlarınız da temiz çıkar.. zaten oda temiz çıkarsa deemekki rabbimin bildiği birşey var ve bebeişiniz zamanını bekliyo demektir sonra rahat rahat beklemeye devam :) rabbim gönlünüze göre versin perim.. :119: :119: :119:

hoşgeldinnnnn perimmm çok sevindim canım tertemiz çıkmış tüpler,inşallah eşinin testide iyi çıkacak ve bu ay gelecek sizin sıpa
bende bu ay bitmiştir canım yumoşlar çatlamadı,diğer aya takip yaptırırım artık.kasıklarıma ağrı yapıyo bide kistleşen yumoşlar kızıyorum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…