Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canım gözün aydın eşindede bişey çıkmıycak bak görürsün hazirandaaaaaa senin halayını dizi dizi çekicezz
Hafzoşummm inş canım benimmm inşşşş sınav ne zaman bitanemmmmmmm
hsg bebeği ne demek onuda bilmiyorum
hsg rahim filmi demek asosummm ondan öyle dedimm :)
perdoşum bende gördüm onları ama güvenmedim ben onlara yaa neye göre kime göre ölçüyor bisürü aşaması var bununn. sizin bakılmamışmıydı canım ?
perim canım sevindim temiz olmasına akşam da güzel haberlerle gel

inşallah canım benimm

Periiimmmm
canım çok sevindim temiz çıkmasına
eşinin de sonuçları iyi çıkar umarım
sonra da ver elini halvet
gelsin bebişkoooo :emirbebek:
pojummmmmm şimdi gördüm canm benimmmm ayyy inşallahhh tatlımmm yaaaaaaaa çok huzurluyum şuannn

inş gerçek halayımı da çekeriz canm teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrr

bebişlerrrrr ben cıkıyorumm yarın görüşmekk üzereee hepnizi öpüyoruummmm..cuma gecesi bu gecee bol bol dua edelimm cankuşlarımmm :) allahım inşallah kabul eder..

hoşçakal penderim. allah dualarını kabul etsin şimdiden. allah hepimizin dualarını kabul etsin canımmmm.
dinimiz amin :)))))))))))

Eklentiler

• $Yeni Bit Eşlem Resmi.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 27

vitamin canım ordaysan şu bebeğimin doğmasına şu kadar gün kaldı diyen şeyi nasıl yaptığını anlatır mısın

önceliklee geçmişinn heepsini okudummmm..
cok uzun oldugundan unutabilirimm lütfen kusura bakmayınn kızlar...

benm için yazdığınız o güzell destekleriniz için çok sağolun haytımdaki gördüğüm ilk kayıpp ve1.5 yıldır hastaydı 1 aydırr evimizde benm odamdaydıı,benm yatağımdaydı....kanser hastasıydıı ve cok acı çekiyorduu o kurtulduu evettee,sanki bir yere gittii,sankii evinin oralarda flnda görcem 1-2 gün snra gibi gelyoo amannn ne zormuşş yaaa...öyle bir durum kii bilmiyorumm,hiç yaşaamdımm ya ondannn....Allah günahlarını aaffetsin onu yanına aldı,mekanı cennet olsun inş....

neysee sıkmak istemyrum bu konulra kendi kafamıda dağıtmya güçlü durmaya çalışıyorumm
DERAGUN canım gözün aydınn,allah analı babalı büyütsünn bir an önce kucagına all inş...

ASOS tatlım üzme kendiniii iyi yönünden bakk kendi kendine düşürcksinn en azından kürtaja gerek kalmdan yine kalırsınn senin canın sagolsunn.strese sokma kendiniii

PERİİİ maasallahh eşininkide temiz çıkcakk sizinkii psikoljikk hiç takma kafanaa bakk ne güzel rahatlamışınnn

Güzel annelerrimm ZEYTİN - SON ESİNTİM - ADOŞŞ- MEHMET DERYA - EYLEMSEVCAN
bebeklerniz ve siz iyisiniz dimiiiii,göbüşleriniz çıktımı ne alemdesinizzz

IŞILL tatlımm sen nasılsınn

POJOUMMMMMMMMMMMMMM kızz caduuuuuuuuuuuuu özledimm senii delüüü

PENDER_PERdognnn kız nerelere takılıyonuzda öyleee Işılıda alıp ağlıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

AYBİCEEEEEEEEEEE canım siz güçlü durun nolurrr morall verinn inşşş herşey temiz çıkarrrrrrrrrrrrr,benim diğer dedemde de midesinde kanser çıktı annem Fransaya gittiii dün 3 ay kemoterapi görüp ameliyata girdi dedem,tel konuştuk annemle diyokii,dedeni grdümm ellerini ayaklarını öptüm babamınn diye nasıı ağlıyooo,,dedem bide çok yüksek moralle girdi ameliyataa hepp iyi düşündüü tombull göbüşlü bir dedem var hep dedikk işte kilo verceksin güzel olcak zayıflıcaksın,şeker hastasıydı ondan dolyııda şekerinde gitcek nerdeyse flnn.bunlar onun için hep moral oldu.Allahıma şükür kemoterapisi işe yaramış iyi gelmiş,kanser mideden başka biryere yayılmamış...
sizdeee güçlü durunn lütfennn.Allahım sabır versin...

unuttuklarımm kusura bakmasınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tekrarr gelicemmmm
hepiniz kendinize iyi bakınnnnnn

Son düzenleme:
canm kusura bakmaa dün yazarken internetim gittii gelmiştir inş yazııı dedimm ama gelmemişş.
sende yapmışın ztnn...

sağol canım evet yaptım sonunda bugün de doktora gideceğim kan testi yapılacak bi de troid ölçümü yaptırmam lazım ben haşimato troiti hastasıyım çünkü

sağol canım evet yaptım sonunda bugün de doktora gideceğim kan testi yapılacak bi de troid ölçümü yaptırmam lazım ben haşimato troiti hastasıyım çünkü

canm geçmiş olsunn... o nasıı bir trioit çeşidii valla hiç bilimmyroommmm

herşeyin normal çıkcakkk inşşş..belirtin fln varmııı nasılsınnn

canm geçmiş olsunn... o nasıı bir trioit çeşidii valla hiç bilimmyroommmm

herşeyin normal çıkcakkk inşşş..belirtin fln varmııı nasılsınnn

canım bu antikorlar yüksek oluyo vucut için gerekli troiti mikrop sanıp yok ediyo troit normale inene kadar korunuyorsun inince ilaca devam edip bebek yapıyorsun ama ilk aylarda ani düşüş olabiliyo bu da bebek için özellikle zekada çok önemli o yzden hemen doktoro gidilmesi lazım

depremmmmmmmmmmmmmmle sarsıldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Takirdağ sokaklara döküldüüüüüüüüüüüüüü
çok korktummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eylemsevcan canım çok geçmiş olsun kaç şiddetinde salladı acaba yine devam eden artçı depremler oluyo mu? :18: :18: :18:

vitamincim canım başınız sağolsun deden çok çekmiş belli günahlarına kefaret olur inş. Mekanı cennet olsun. Rabbim rahmet eylesin.

arada yine gelirim kızlar herkesi öptüm

idilgam nasılsın canım rastlayamıyorum sana merak ettim seni var mı belirti filan gerçi daha yeni ama ne hissediyorsun ?

birde canım sevvalden haberin var mı tuttumu ikizleri bi haber versen banada canım ne oldu bilmiyorum ama topiğe hatta kk'ya gelmiyor artık sanırım siz görüşüyosunuz çok merak ediyorum onu varsa bir bilgin benimle paylaşırsan çok sevinirim
kendine çok iyi bak çok öptüm canım

özelden mesaj kutun dolmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…