- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.201
selam kıslar :119::119::119:
penderim seni galiba başka bir topikte gördüm az önce
pericim film işini halletmiş olmana çok sevindim, eşinde de birşey çıkmayacak bak görürsün...
eh artık gerisi size kalmış
Hafzoşummm inş canım benimmm inşşşş sınav ne zaman bitanemmmmmmmCanım gözün aydın eşindede bişey çıkmıycak bak görürsün hazirandaaaaaa senin halayını dizi dizi çekicezz
hsg rahim filmi demek asosummm ondan öyle dedimm :)hsg bebeği ne demekonuda bilmiyorum
perdoşum bende gördüm onları ama güvenmedim ben onlara yaa neye göre kime göre ölçüyor bisürü aşaması var bununn. sizin bakılmamışmıydı canım ?bu arada birşey soracağım canlar:
erkek ve kadın için evde yapılan testler varmış, kadının doğurganlığını ve erkeğin de sperm sayısının yeterli olup olmadığını ölçüyormuş. böyle birşey kullanan var mı, alsam mı diye düşünüyorum ????????
perim canım sevindim temiz olmasına akşam da güzel haberlerle gel
pojummmmmm şimdi gördüm canm benimmmm ayyy inşallahhh tatlımmm yaaaaaaaa çok huzurluyum şuannnPeriiimmmm
canım çok sevindim temiz çıkmasına
eşinin de sonuçları iyi çıkar umarım
sonra da ver elini halvet
gelsin bebişkoooo :emirbebek:
canımmmmmmmmm çok sevindim temiz çıktığına inşallah kocanda temiz çıkar
ama olmasada önemli değil artık tüp bebek bilmem ne bir sürü yöntemler var
olmasada üzülme ama inşallah oda tertemiz olurrrrrrrrrrrr gülüm benimmmmmm
çok öptüm tatlımmmmmmmmm
artık gelsin bebişinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
halayına şimdiden başladım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
perdoşum bende gördüm onları ama güvenmedim ben onlara yaa neye göre kime göre ölçüyor bisürü aşaması var bununn. sizin bakılmamışmıydı canım ?
yok bebiş sadece ben ufak bir kontrolden geçtim, sadece basit kan testleri yaptırdım ama hormonlara bakılmadı. eşime hiç bakılmadı...ben bu ay ateş ölçme yöntemi ve ovu testiyle takip etmeye çalışıcam bakalım...
perim yaa pidiş aşılama yaptırdı ya, sonuç ne zaman belli olacak acaba ki ????
bu ay ikiniz de hamişsiniz ben sana söliim...
inşallah biz de....
perdoşum bende gördüm onları ama güvenmedim ben onlara yaa neye göre kime göre ölçüyor bisürü aşaması var bununn. sizin bakılmamışmıydı canım ?
yok bebiş sadece ben ufak bir kontrolden geçtim, sadece basit kan testleri yaptırdım ama hormonlara bakılmadı. eşime hiç bakılmadı...ben bu ay ateş ölçme yöntemi ve ovu testiyle takip etmeye çalışıcam bakalım...
perim yaa pidiş aşılama yaptırdı ya, sonuç ne zaman belli olacak acaba ki ????
bu ay ikiniz de hamişsiniz ben sana söliim...
inşallah biz de....
Kaç ay oldu deneyeli perdoşummm? ovu testi kullan inş hepimiz hamiş oluruz canm benmmmmmm pidişkonun nobatı 19 hazirannnnnnnn 10 gün sonra felan öğrenit heralde çok heyecanlıyımmm
bebişlerrrrr ben cıkıyorumm yarın görüşmekk üzereee hepnizi öpüyoruummmm..cuma gecesi bu gecee bol bol dua edelimm cankuşlarımmm :) allahım inşallah kabul eder..
görüşürüz tatlışımmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah dualarımızı kabul etsiiinnnnn
vitamin canım ordaysan şu bebeğimin doğmasına şu kadar gün kaldı diyen şeyi nasıl yaptığını anlatır mısın
canm kusura bakmaa dün yazarken internetim gittii gelmiştir inş yazııı dedimm ama gelmemişş.
sende yapmışın ztnn...
sağol canım evet yaptım sonunda bugün de doktora gideceğim kan testi yapılacak bi de troid ölçümü yaptırmam lazım ben haşimato troiti hastasıyım çünkü
canm geçmiş olsunn... o nasıı bir trioit çeşidii valla hiç bilimmyroommmm
herşeyin normal çıkcakkk inşşş..belirtin fln varmııı nasılsınnn
depremmmmmmmmmmmmmmle sarsıldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Takirdağ sokaklara döküldüüüüüüüüüüüüüü
çok korktummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?