Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kıslarrr son NOBAT 23 MAYIS
AŞILAMA 1 HAZİRAN

bugun 10. gün 12 den önce bakılmıyomus ama degerimmmmmmmmmmmmmm

3,8

yani 0 - 0,1 deilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ya allahımmmmmmmm ne diyeyimmmmmmmmmmmmmmmmm

sanırsammmm yihuuuuuUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

ayy allahımmmmmmmmmmmm
yarın sabah tekrar yaptırıcammmmmmmmmmmm

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

İNşallah tatlım inşallah canım bencede erken bakmışsın bende demiştim erken daha diye hayırlısı olsun canım inşallah gerisi gelir çok tatlı bir bebişin düşer kollarına inşallah amninnnnnnnnnnnnnnnn

Kac kez kan verdim 0,100 den baska bisi gormedimmmmmm idilimmmmmm Allahim nolur yukselsiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn yukselsinnnnnnnn suan kahkahalar atiyorummmmm deliriyorum sanirimmmmmmmmm yaaaaaaaaaa 5 in ustu hamis zatende pfff Allahimmmm yukselecekkkk yukselecekkkkkkk deliriyorum,mmmmmmmm

şimdiden bu kadar yükseldiğine ggöre bence devamı gelecek tatlımmmmmmmmmmm
Allah gerisini getirtsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayy allahımmmmmmmmmmmm
yarın sabah tekrar yaptırıcammmmmmmmmmmm

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pidilgammm ağlıycamm ağlıycammm yaaa inan mıyorum hamilesin hamillesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
allahıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pidilgammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamillesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ianamıyorum o zman yarınki degerini 7,6 çıkarsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamişssin yavrummmmmmmmm hadi yarın büyük günnnnnnnnnnnnnnnnnnn ikizler yola çıktıııııııııııııı geliyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahımmmmmmmmmm çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pidiiliiimmmmmmmmmm
bal gibi de işteeeeee
Allahım değerlerin yükselsiiinnn yükselsiiiiinnn
anoooyyyy

canımmmmmm oldu işte olduuuuuuuu
Allahım inşallah güzelce yükselir değerlerin canımın içi çooooookkkkkk mutluyummmmm

bilgisayar kafayı yedi yazamıom yaaaaa

sonra hayal kırıklığına uğrar yarına yarım değer artar 2 günde tam ikiye katlıyor az bile artma olsa tamamdır
yani5 lerdede olsa yeterli anlaşılması için yada durabilirse yarın değil öbürgün yaptırsa tam iki katı artmış olur

idimin bebişleri ikiz onun için hızlı artacak bak adoş demişti dersiniz yarın degeri daha iyi olacak ben inanıyorum
ikizler yolda idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar bebişi görmeye gidiyom dua ediverin de pıt pıtlarıda görebileyim
hepinizi çok seviyorum canlarımmmmmmmm
idilgam çok sevindim tatlımmmmmmmm inşallah beklediğimiz gibi olurrrrrrrrrrrrr

Allahimmmmmmm sevincten agliyormmmmmm hamile dimiiiiiii idimmmmmm hamile dimiiiiiiiiiiiiiiiii dimiiiiiii evet diyin lutfeennnnnnn evetttha,ile diyinnnn csnli csnli halay cekicem horon tepicemmmmm deliriyorummmmmm hemen yarn olsunnn ne yazdimi ne yaptimi bilmiyorum mmmmmm

Pidilgaamm
umarım bebişin seninledir bitanem
senden çok umutluydum bu ay,hayırlısıyla değerlerin yükselir inşaallah
ayyyyyy çookk güzeeeeeeeeelllll :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119:

neler olmuş neler çok güzel 2 gün geçirdik kocamla az önce döndük şimdi de kaplıcaya gidicez :)...

şevvalcim rabbim hayırlısını versin sağlıklısını versin sıkma canını vardır elbet zamanı

idilgaa oh oh oh hadi bakalım
artsın değerler
dolsun göbüşler
gelsin bebişleeerrr :119: :119:
ümidi kesmek yok dua ya devam halvete devam rabbim bizlerede verir hayırlı vakitte sağlıklı uzuuunnn ömürlü bebişler hadi bakalım rast gele kızlar
ayrıca daha 2 hafta oldu aranıza gireli ama inanın 2 gündür aklım hep sizde özlüyorum ben sizi yoldaş oldunuz arkadaş oldunuz yalnızca iyi ve kolay gün dostu değil kötü ve zor gün arkadaşı oldunuz hepinizi de çok seviyorum

eveeeeettttttt perimmmmmmmmmm idimizzzzz hamileeeeeeee hamileeeeeee hamileeeeeeee

inşallah değerleri artar bebiş sağlıkla gelir annesinin kucağına inşallaaaaaahhhhhhhh

ayyyyy kızlarrrrrrrrrr inşallahhh vardırrrr inşallahhhhhh gecen cumadan bu cumaya 7 gün bugunde 10. gün daha erkenn ama bende 0 dan baska değer görmediğim için şoktayım daha kocişimi arayamadım bilem haberi yokkkk tahlil yaptırıcagımıda söylemedim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allahım inşallahh hayırlı olan neyse o olsunnnnnnn
kızz ADD senin içinede çokkkkkk innanıyorum inşallahhh ikiz üçüz dördüz allah ne verdiyseee başımın üzerindeeeeeeeeee

ayy kızlarrrrrrrrr inşalahhh allah hepimiziii mutluuu etsinnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allah hepimizi anne eylesinnnn enn hayırlı bebişlerleeee süslesinn kucaklarımızıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
saglıkla huzurla mutluluklaaaaaaa sevgiyle aşklaaaaaaaa

3.8 i eşimden önce siz öğrendinizz ve doktorum :)))))))))))))))) ay adamları dışladık vallaaaa

SİZİ SEVİYORUMMMMMM
ALLAHIMMMMM kendimide seviyorummmmmmmm
İYKİ VARIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

VEE HEPİMİZZZ ÇOĞALACAĞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ALLAHIN İZNİileeee

halayyyyyım inşallahhhhhh londradaa olur artıkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…