Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar uzun süredir giremiyordum malum iş güç.ama ne zaman gelsem sizleri de burda bulmak inanın çok sevindiirici oluyor....her şey güzel olsun...

bende geçen ay ara vermiştim bu ay tekrar klomenle başladım...3 yumurtam oldu 1i küçük 2si gayet iyi dedi doktorum ve dün gece saat 1:50de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.yarın öğlenden sonra 2 gibi ilk aşılamam yapılacak çok heyecanlıyım... ama iğneyle oluşmadı yumurtam klomenle aşılama tutar mı bilmiyorum... offf offf çok kafam karışık iğneyle oluşan yumurtayla klomenle oluşandan ne farkı var anlamadım gitti

selam canım hoşgeldin benim ark.daşda klomen kullanmıştı yumurtaları büyümüştü sonra çatlatma ignesi vurdu dr ona yumurtaları çatladı ve ikiz bebeklere hamile kaldı şimdi dogurdu 1 aylık oldular bile çok takılma bence fark yok yumurtan yeteri olgunluga ulaşmazsa bu işlemi yapmaz zaten dr canım hakkında hayırlısı olsun hadi güsel haberlerini bekliyoz

ahh sağol canımın içi...içimi rahatlattın yaaa...kafamı takmıştım valla... bende bir de kilo fazlalığı var 10 kilo kadar bi yandan veriyim diyorum bi yandan yiyorum şimdi diyete başlasam aşılama olacam kilo alıp vermek kötü diyorlar off allak bullak oldum.

senin nasıl gidiyor hamişliğin...bebiş iyi miii? allahım tamamına erdirsin inşallahh

istanbullll yanıo yaaaaaaaa geberiorum sıcaktannnnnnn allahııım sana geliyorum :)))) bu nasıl sıcak yaaaa

iyi gidiyor canım çok şükür inş.canım hepimizin ki sorunsuz bir şekilde tamalanır amin.
Kilonu takma şimdilik hele bi aşılamanı yaptır onun sonucuna göre diyete başlarsın canım içini ferah tut olacak inş.

çok şükür iyi gitmesine sevindim

allahım inşallah tutar ya maddi manevi yıprandım artık iyice... dua et lütfen... birde bugün gündüz uyuyakalmışım rüyamda bir bebek arabası içinde sarı şaçlı lüle lüle ama kısa renkli gözlü bir kız 1 yaşlarında... ona diyorum ki hadi kızım uyu artık oda hemen poposunu dönüyor uyuyor.üstünde beyaz bir elbise ne kadr etkilendimanlatamam

Kiyamam yaaacanm benmmmm insallah ruyan gercek olurrrrr

canım rüyan çok güzel inan içini ferah tut güzel haberlerini bekliyoruz

ben de üzüldüümm çok umutluyduumm amaa...dediğin gibi senin meleğin bu ay gelmicekmiş demek ki..en mükemmeli olmak istiyormuş annesii...
hayırlısı olsuunnn demekten başka bişi gelmiyo elimizden...kısmet....

sırada ki çıksıınn meydaanneee...yeni heyecanlarda buluşallıımm anacıığğmmm....

PEK BI guclu durdum durdum ama sizin yazdiklarinizi okurken agladimmmmmmm ama hem bebisden hemde sizin yazdiklarinizla sizin hepinizin sevgisini hissettigimdenn

bugun sabah ist daydim suan londrada evimdeyim GERII DONDUMMMMMMM :)))

bu saba gazaetenin ilk sayfasindada eskisehirde prof-anne ve prof babasini olduren mimar cocugu okudum ve o haberi okurken dusundummmmm dusundummmmmmmmmm
o annenin hamile kaldigini ogrendigindeki sevincini esiyle paylasmasini dogurdugu gundeki mutlulugunu buyutup yetistirmek icin harcadigi cabayi.......meger kendi sonunu hazirliyacak bir evlat yetistiriyomus aile dusunsenizeeee cok icim acidiiii
iste hep diyoruz yaa hayirli zamanda hayirli evlat....................
iste budur
hayirli zamanda bizim icin , ailemiz icin yuce rabbimiz icin ,toplum icin hayirli olacak evlatlari nasip etsin hepimize insallahhh dedimm
tanri hepimizin kaderini guzel kaderlerden sansli kaderlerden eylesin.

AMA BEN sizin gibi guzel insanlari buldugum icin cok mutluyum hepinizi cok seviyorum IYKI WARSINIZ IYKIIIIIIIIIIII

durmak yokkkkk HALVETLERE calismalara devammmmmmmmm

AZIM bizden SABIR ALLAHTAN yumurta bizden spermcanlar kocislerden OL demek ALLAHTAN ve gelsinn bebislerrrrrrrr

ALLAHA EMANET OLUNUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ OPUYORUM cokcokcokcokcockcokcockockockcokkkkkkkkkkkkkkkk

ayy sizi seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kocisiminde hicc umru deilllll sende benim gibi rahat biraksan dusunmesen kasmasan hersey cok kolay olucakkkkkkkkkkk , olsada olurrr olmasadaaaaa dioooooooooooooooooooooooo
bende oyle yapicammm diyorum amaaa kendim bile inanmiyorum bu soyledigimeeeeeee

aksam kardescigimle sarilip uyuduk ayyy yatakta 2 kisimiyiz 3 mu dortmu derken bugun aradi havanindaydim onunda sinavi vardiiiiii kizzzz icibos yinemi beceremedinnnnnnnnnn deduuuuu :)))

ayy ALLAH hepimize saglik -huzur-mutluluk versinde gerisiii olur herseyy insalaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ama bu dostlugumuz hic bitmesin canli canlida gorusmek dilegi ile iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrr

SIZI SEVIYORUMMMMMMMM

Son düzenleme:
Teşekkür ederiz canım.HEPİMİZE GÜZEL,HAYIRLI NİCE GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM.Allah ım bizi kötülüklerden ve şerlerden korusun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…