- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.661
bebem silsene su msj kutunu beyaaaaa
kızlar uzun süredir giremiyordum malum iş güç.ama ne zaman gelsem sizleri de burda bulmak inanın çok sevindiirici oluyor....her şey güzel olsun...
Bende geçen ay ara vermiştim bu ay tekrar klomenle başladım...3 yumurtam oldu 1i küçük 2si gayet iyi dedi doktorum ve dün gece saat 1:50de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.yarın öğlenden sonra 2 gibi ilk aşılamam yapılacak çok heyecanlıyım... Ama iğneyle oluşmadı yumurtam klomenle aşılama tutar mı bilmiyorum... Offf offf çok kafam karışık iğneyle oluşan yumurtayla klomenle oluşandan ne farkı var anlamadım gitti
selam canım hoşgeldin benim ark.daşda klomen kullanmıştı yumurtaları büyümüştü sonra çatlatma ignesi vurdu dr ona yumurtaları çatladı ve ikiz bebeklere hamile kaldı şimdi dogurdu 1 aylık oldular bile çok takılma bence fark yok yumurtan yeteri olgunluga ulaşmazsa bu işlemi yapmaz zaten dr canım hakkında hayırlısı olsun hadi güsel haberlerini bekliyoz
istanbullll yanıo yaaaaaaaa geberiorum sıcaktannnnnnn allahııım sana geliyorum :)))) bu nasıl sıcak yaaaa
ahh sağol canımın içi...içimi rahatlattın yaaa...kafamı takmıştım valla... Bende bir de kilo fazlalığı var 10 kilo kadarbi yandan veriyim diyorum bi yandan yiyorum şimdi diyete başlasam aşılama olacam kilo alıp vermek kötü diyorlar off allak bullak oldum.
Senin nasıl gidiyor hamişliğin...bebiş iyi miii? Allahım tamamına erdirsin inşallahh
iyi gidiyor canım çok şükür inş.canım hepimizin ki sorunsuz bir şekilde tamalanır amin.
Kilonu takma şimdilik hele bi aşılamanı yaptır onun sonucuna göre diyete başlarsın canım içini ferah tut olacak inş.
çok şükür iyi gitmesine sevindim
allahım inşallah tutar ya maddi manevi yıprandım artık iyice... dua et lütfen... birde bugün gündüz uyuyakalmışım rüyamda bir bebek arabası içinde sarı şaçlı lüle lüle ama kısa renkli gözlü bir kız 1 yaşlarında... ona diyorum ki hadi kızım uyu artık oda hemen poposunu dönüyor uyuyor.üstünde beyaz bir elbise ne kadr etkilendimanlatamam
çok şükür iyi gitmesine sevindim
allahım inşallah tutar ya maddi manevi yıprandım artık iyice... dua et lütfen... birde bugün gündüz uyuyakalmışım rüyamda bir bebek arabası içinde sarı şaçlı lüle lüle ama kısa renkli gözlü bir kız 1 yaşlarında... ona diyorum ki hadi kızım uyu artık oda hemen poposunu dönüyor uyuyor.üstünde beyaz bir elbise ne kadr etkilendimanlatamam
canım rüyan çok güzel inan içini ferah tut güzel haberlerini bekliyoruz
Kiyamam yaaacanm benmmmm insallah ruyan gercek olurrrrr
canım rüyan çok güzel inan içini ferah tut güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah canım...dualarınızı eksik etmeyin nolursunuzzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?