Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
slm kızlarrrr dünkü aşılamamdan sonra kahverengi lekelenmelerim olmuştu bugün ise o akıntı gitti ara ara kasıklarım ağrıyor ağrı kesici içsem miii

kıs saçmalama yosma ne agrı kesicisi zıkkım iç ne agrı kesicisi bişey içmee yat dinlen zilli seni

yavrum bende sustum ama ben de senden nedense hla umutluyum yani degerine inanmadım desem yeri çünkü içim bana idi hamile diye bagırıyoo hatırlarsan sana nisan ayında fal yorumu yapmıştım ve bebegin gelmesine 3 vakit var ama 3 yıl degil 3 ay var demiştim şimdi 3 ayın içindesin idim ama hayılrısı cnım inş. Dir inş.

hhaaay biri vardı bana sürekli sende sinsilik var dedi. add yavrum totem yaptıydım seni vallah kötü niyetim yoktu

canimm yaaa ben 1 haziranda asilandim 11 haziranda baktirdim 3.8 ciktiiiii pekbi umitlendim 12 haziranda baktirdim 2.5 cikti bitti bu is dedimmmm aslinda bugun baktirmam gerekiyodu ama londraya geldik . zaten gelicez diye ben erken erken yaptirmistimmm simdide baktiramiyorum ama ne bilimmm aslinda doktorum progestan kullandiriyoduu birak dedii
ama ne bilimmm sonra okudum buralardaki topikten bi suru boyle olup hamis olan var gibi okuyunca yine umitlendimm amaa ne bilimm esimde dalga geciyo benimleeeeeeeeee
benim durum buuuuu

ya bu aya o kadar hersey denk geldiki bunun bi kader olduguna inanmistim bennnnnnnn ondan cok umitlenmistimm bakalim umit fakirin ekmegii hesabii bekliyorumm ama cokk az ihtimallllll

bakalimm hepimizin hakkimizda hayirlisi olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hic bisey icme
bu gece halvet
yarin gece halvet
sonrasinda gun asiri halvete devammmm :))))))

hadi bakalimmmmmmmmmmm cnmmmmcmmmmm
bebeginn tutunsun sana insallahh

Yuce rabbimmm hepimizinnnnnnn sesinii duysunn ve hepimizee hayirli KADERLER versinnnnn insallahhhhhhhhhhhhh....
AMINNN

topigimizinnnn bebislerinee saglikkkkkkkkkkkkk anneciklerineeeeeee saglik mutluluk huzurrrrrrrrrrrrrr biz bekleyenlereeeee saglikk sansss ve sabirrrrrrrrrrrrrrrrr versinn insallahhhhh
ALLAHH enn hayirlii zamanlarda enn hayirlii bebisleriii nasip etsin hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

AMINNNN.....

HEPINIZII sewiommmmm bennnnnnnnnnnnnnn
ayy kislarrr msn imde bir suruu yillarin bana kazandirdigi kankirellalarimm varr ama ben siziiiii daha cokk sewiommmmmmmmmmmmmmm sizle konusmayii paylasmayii seviommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy SANALGUL gibi bisey oldukkkk :))))))

Pidiliiiimmm ben de hep bu ay senden umutluyum demiştim,çok üzülmüştüm değerinin düştüğünü öğrenince
ama bak herkes senin hamiş olduğunu hissediyo
hele şu ADOŞ yosması bile hissediyosaaa :)
kimbilir belki deee
bi test patlatsana yawrım

yaw benim de geçen cumadan beri göğüslerim yandan yandan ağrıyooduuu,sonra uçları da acımaya başladıı
dünden beri hiçbişee yok
aniden gidiverdi ağrı-sızı
belirtisizlik de bi belirti mi acebaaağğ

hhaaay biri vardı bana sürekli sende sinsilik var dedi. add yavrum totem yaptıydım seni vallah kötü niyetim yoktu

canimmm benimmm amann pekde ciddiye alirmiss hemennnn yahuuuuu simdidenn hamislikkkkkk hassasligii gelmissss kuzumaaaaa:)))

PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMM POJUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM istee bizde bu hassaslikk yokkkkk yirtik yirtikkkk tabii hamislikkk olmazzzzzzz :)))))))))))))))) gercimmmm ADD de bizdenn VITODA amaaaaaaaaa
ayy hadii HAMISLERR DUAA EDINN BIZEEEEEEEEEEEEEEE

zeytinimde hassaslik yaptii hamisss olduuuuuuu

PERIIIIIII POJUUUUUU BLUEE hadiii voltrannnn olusturupp hassasss olalimmmmm ayy belkimmmmmm tutarrrrrrrr bu iss?????

BU ARADA BEN BEBISIMI degistirsemmiii TOTEM yapsammmmm ne dersinizzz kislarrrrrrr .. ADDD

Pitişkommmmmm ben senden hala ümit kesmedimmmmmmmmmmmmm resmen 4 lerdeydi nerdeyse değerinnnnnnnnnn ve adetine baya vardıııııııı. Ben baştan beri tuttu diye düşünüyorum hatta bende hep seninle aynı ay hamiş kalcam gibi hissediyorummmmmmmmmmmmmmmm

Ben bahar temizliği yaptım profilde herşeyi yeniledimmmmmmmmmmmmmm rütbene bişiler yazz resmini değiştiiirrrrr bişiler yapp ama bu bebiş tam senin bebişin yaaa

yok canım ya ben size asla darılmam kapıdan kovun bacadan girerim. benim ev işi yapmam lazım ara ara gelirim görüşürüz

yawrım terazi miyim hassas olayıımm

3 kişiylen olmuyo ama voltran,2 kişi daa lazım

OOOOOhhhhhhhhhhhhhhhhhhh YOggggGGwwwwwwwwwwwWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

cnmmm patlatmam cunku catlatma ignesinden dolayi pozitif falan cikar sevinirimm sonrada HALA gelirr hoppppp dipppppp yoggg yoggggg beklicukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bende bende bende bende bende bende bende

AYBICE HATUNUMMM kiz ben sendede yakin zamanda olucakk gibii hissediyorummmmm ve sanada YAKISIRRRR diyorummm

GUNUNN MONUSUUUU

uydurmaca BULGUR PILAVIIII
taze fasulyeee
yogurttttttt

illakiiii haslanmisss brokoliiiiiiiiii ( meze olaraktan saglikkkkkkk amacliiiiiiii) (yogurtlu yada uzerine limon zeytin yag tuz isterseniz yesillik kucuk domateslerle susleyerek sunulabilir)

bulgur

1 sogani rondodan gecirrrrrrrr
zeytinyagi tencereye soganla koyyyyyy uzerineee domates suyuuuu yada salca ne varsa artikkkk hatta varsa kucuk kucuk istege bagli biberrr dogra
ben bugunnn eristede ativerdimmmmmmm :))) gecen gunde yesil mercimek atmistim oda guzel olmustuuuuuuuuuuuu

yika bulguru dokkk uzerineeeee kaynamiss suuu ohhhh missssss

aa bide bennnnn tuz - karabib-kirmizi bib- kimyon -nane koydummmmmmm pek guzel olduu haaaaaaa

hadi bakalim afiyettttt olsunnnnnnnnnnn

diger tencereyede rondoda kalan sogani koyunuz zeytinyagli cigden fasulyeeeee uzerinee 3-4 domates kabuklari soyulmus rondodan gecsinnnnn az seker az tuzzzz haydiii bittiiiii

MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

yaninaaa cacik da giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim favorimmmmm taze fasulun yanina bolll domatesliiiii soganli salataa ve yaninda peynirrrrrr

muckss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…