- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #11.101
slm kızlarrrr dünkü aşılamamdan sonra kahverengi lekelenmelerim olmuştu bugün ise o akıntı gitti ara ara kasıklarım ağrıyor ağrı kesici içsem miii
wayyy senii sinsirellaaaaa bakbakk gozune kestirmisss yerimm benn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnmmmmmm allahh kucaginada almayiiiii kismett etsinnnnn sanaa da hepimizede insalahhhhhhhhhhhhhh cnmmm
benıı gozune kestırennnn var mııııııiiiiiiiiiiiiiiiıııııııııııııııııııııııııııııiiiiiiiiiiiiiiiii
bende hamis olmakkk istyorummmmmmmmmmm benide gozunuze kestirinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kislarrrrrrrrrrrr
ya ben halaa umitliyimmmmmm diyommmm kimseee cevapp vermiyoo banaa bu kadandamiii umitsiziimmmmm :))))))))))))))))))))))
perımmmmmmmmm bu ay ikimizde olaydikkkkkk kizz kirve olurdukk haaaaaaa
bide benn bu yavru kus adddddddd in hislerine pek bi inaniyorummmmmmmmmmmmmm neden bilmemm oyle
hissediyorummmmm add immmm duyy sesiiimiiiiiiiiiiiiiiii
hisleriniii soylee banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
WAYYY senii sinsirellaaaaa bakbakk gozune kestirmisss yerimm benn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnmmmmmm allahh kucaginada almayiiiii kismett etsinnnnn sanaa da hepimizede insalahhhhhhhhhhhhhh cnmmm
BENII GOZUNE KESTIRENNNN VAR MIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiii
bende hamis olmakkk istyorummmmmmmmmmm benide gozunuze kestirinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kislarrrrrrrrrrrr
ya ben halaa umitliyimmmmmm diyommmm kimseee cevapp vermiyoo banaa bu kadandamiii umitsiziimmmmm :))))))))))))))))))))))
PERIMMMMMMMMM bu ay ikimizde olaydikkkkkk kizz kirve olurdukk haaaaaaa
bide benn bu YAVRU KUS ADDDDDDDD in hislerine pek bi inaniyorummmmmmmmmmmmmm neden bilmemm oyle hissediyorummmmm ADD immmm duyy sesiiimiiiiiiiiiiiiiiii
tamammm canım
tamam canımmmmmm ....
bu arada ben seni kestirdim ilk baştan beri çünkü hep senle yazışıyoruz...senin ne oldu aşılama sonucun.bügün test yaptırma günün değil mi...
inşallah hepimiz hamiş çıkarızzz
canimm yaaa ben 1 haziranda asilandim 11 haziranda baktirdim 3.8 ciktiiiii pekbi umitlendim 12 haziranda baktirdim 2.5 cikti bitti bu is dedimmmm aslinda bugun baktirmam gerekiyodu ama londraya geldik . zaten gelicez diye ben erken erken yaptirmistimmm simdide baktiramiyorum ama ne bilimmm aslinda doktorum progestan kullandiriyoduu birak dedii
ama ne bilimmm sonra okudum buralardaki topikten bi suru boyle olup hamis olan var gibi okuyunca yine umitlendimm amaa ne bilimm esimde dalga geciyo benimleeeeeeeeee
benim durum buuuuu
ya bu aya o kadar hersey denk geldiki bunun bi kader olduguna inanmistim bennnnnnnn ondan cok umitlenmistimm bakalim umit fakirin ekmegii hesabii bekliyorumm ama cokk az ihtimallllll
bakalimm hepimizin hakkimizda hayirlisi olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hic bisey icme
bu gece halvet
yarin gece halvet
sonrasinda gun asiri halvete devammmm :))))))
canım hiç belli olmaz 3.8 demişsin o ilaçların etkisiyle belki öyle çıkmıştır şimdi ilaç etkisi geçmiştirde yükselmiştir tekrar inşallahhhhh canımmmm...alah nasip etsinnnn amin
hhaaay biri vardı bana sürekli sende sinsilik var dedi. add yavrum totem yaptıydım seni vallah kötü niyetim yoktu
WAYYY senii sinsirellaaaaa bakbakk gozune kestirmisss yerimm benn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
BENII GOZUNE KESTIRENNNN VAR MIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiii
PERIMMMMMMMMM bu ay ikimizde olaydikkkkkk kizz kirve olurdukk haaaaaaa
bide benn bu YAVRU KUS ADDDDDDDD in hislerine pek bi inaniyorummmmmmmmmmmmmm neden bilmemm oyle hissediyorummmmm ADD immmm duyy sesiiimiiiiiiiiiiiiiiii
canimmm benimmm amann pekde ciddiye alirmiss hemennnn yahuuuuu simdidenn hamislikkkkkk hassasligii gelmissss kuzumaaaaa:)))
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMM POJUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM istee bizde bu hassaslikk yokkkkk yirtik yirtikkkk tabii hamislikkk olmazzzzzzz :)))))))))))))))) gercimmmm ADD de bizdenn VITODA amaaaaaaaaa
ayy hadii HAMISLERR DUAA EDINN BIZEEEEEEEEEEEEEEE
zeytinimde hassaslik yaptii hamisss olduuuuuuu
PERIIIIIII POJUUUUUU BLUEE hadiii voltrannnn olusturupp hassasss olalimmmmm ayy belkimmmmmm tutarrrrrrrr bu iss?????
BU ARADA BEN BEBISIMI degistirsemmiii TOTEM yapsammmmm ne dersinizzz kislarrrrrrr .. ADDD
canimmm benimmm amann pekde ciddiye alirmiss hemennnn yahuuuuu simdidenn hamislikkkkkk hassasligii gelmissss kuzumaaaaa:)))
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMM POJUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM istee bizde bu hassaslikk yokkkkk yirtik yirtikkkk tabii hamislikkk olmazzzzzzz :)))))))))))))))) gercimmmm ADD de bizdenn VITODA amaaaaaaaaa
PERIIIIIII POJUUUUUU BLUEE hadiii voltrannnn olusturupp hassasss olalimmmmm ayy belkimmmmmm tutarrrrrrrr bu iss?????
BU ARADA BEN BEBISIMI degistirsemmiii TOTEM yapsammmmm ne dersinizzz kislarrrrrrr .. ADDD
Pidiliiiimmm ben de hep bu ay senden umutluyum demiştim,çok üzülmüştüm değerinin düştüğünü öğrenince
ama bak herkes senin hamiş olduğunu hissediyo
hele şu ADOŞ yosması bile hissediyosaaa :)
kimbilir belki deee
bi test patlatsana yawrım
Pitişkommmmmm ben senden hala ümit kesmedimmmmmmmmmmmmm resmen 4 lerdeydi nerdeyse değerinnnnnnnnnn ve adetine baya vardıııııııı. Ben baştan beri tuttu diye düşünüyorum hatta bende hep seninle aynı ay hamiş kalcam gibi hissediyorummmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?