- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.181
isilimmmmm canimmmm biraz durgundum bu aralar icimde bi sknti vardi abimin sagligiyla ilgili az once aldigim haberle dahada coktum
Acikcasi burdaki sohbeti bozmayip sizleri uzmemek adina cok fazla girip yazmadim
Burda bu tarz seyleri soylemeyi sevmiyorum ama eski neseli halim yok uzun zamandir
O yuzden girip burda sizleri de etkilemek istemedm
Abim uzun suredir rahatsizdi cogunuz biliyorsunuz kucukken yakalandigi kanser hastaligi hala ona cektiriyor. Hayati zehir oldu yuvasi dagildi baba olamadi... Kanserde aldigi ilaclar bi bobregine zarar verdiginden onu kucukken almislardi buyudugunde yetmedi tek bobrek nakil oldu suan nakil olan bobrek kendini atmaya calisiyor vucut kabul etmiyor 6 sene sonra Allahim sen bana guc ver. Yazmak bile cok zor....
Bu yuzd ben iyi degildim ve degilim canlarim az once konustuk ben hayatimda boyle guclu insan tanimadim hala pozitif hala umutla bakiyor hayataa... Kucukken gecirdigi kanser mahvetti tum hayatimi 33 yasinda ama yasamadi hicbirsey hayati hastanelerde gectiii hepp hepppp. Gozumu actigimda abim hastaydi ve hala hasta artik kanser kelimesini duymaya tahammulum yokk inanim. Allahim sabir ver guc ver nolur bitsin artik...
Kusura bakamayin canlarim lutfen sizi uzmiceme soz verdim kendime burda baska bisi yasiyoruz cunku... hepinizi cok seviyorum biz gene pozitifiz herseyin guzel olucaina inanmak isityorum ben guclu olmak zorundayim
benim kürtajdan sonraki adetim baya sürdü sonrasında ablamın nikahı vardı onun telaşı vs. yumurtlama günüm geçti sanıyordum tam tarih vermicem 10-17haziran arası deyim ben sana. sen ona göre tahminini yap.
sağol canım benim. benim Allah ım biliyo benim gönlümde de erkek var. sağlıklı olsunda ikisine de razıyımsehazade gibi geldii banaaa amaa ?????????
daha onceki soylediklerim tuttumu kizlarrr onuda bilmiyorum vallaaaaaaa
ben takvim yontemi bulmustum ona gore baktim
yanii
22 hazirana kadar olan donemler erkek gosteriyo
22 hazirandan sonra olan bebisler kiz bebissssss
22 temmuza kadar olan calisma sonuclari kizzzzzz
hayirlisi olsundaaaaaa onemli olan ooo
optummmmmmmmmmmmm
ben yuruyuse kacarrrr
muckkkkk
Allah razı olsun canım inş. güzel dileklerin için sağol
maystrommmm napıosun canımmmm?
napiimm ışılcıımm aşılama okuyorum boyunaa.. :26::26: birde bizim geçmişi okuyoduumm...
sen napıyosunn canımm...işler yoğun mu?
canım yaa bende sırf senin için erken girdimm varyaa kahvaltı etmedimm noldu diyee
canın sagolsunn sıkıntı yapmaaa kendinee lütfennnnn
öptüm tatlımmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın bebekler gunümüz guzel geçsin insallah dun dua ederken sizi de ettim hamile olamayanlar hamile olsun hamilelerde sağlıklı bebeklerini kucağına alsın dedim insallah tedavilerimiz sonuc verir de bizde hamileyimmm diye yırtarız kendimizi buralarda
Mestraa canım sen adet mı oldun yoksammm öyle ise de üzülme sakın başaracağız hep birlikte kuzummm
Mehmetderya canım beyaz leblebi ye tatlım mide asitini emdiginden bulantın azalacaktir insallah sifa olur
Kızlar dun kadın doğumda hemşire olan arkadaşımla konuştum 3 aydan fazla ilaçla uğraşma film cekil dedi çekildim dedim bende insallah çekildiğin ay olmaz dedi genelde düşüyor dedi
o yüzden film yıldızı olmayanlar hemen olsun ( aybicem ve henüz cektirmeyenler) film çekildiği ay bebeği olmayanlar da hiç üzülmesin bize sağlam bebekler lazım dimiiii :)))
O arkadasımda Servisinde çalışan bı kızın filminde yanında olmuş bir sonraki ay hemen hamile kaldı dedi
Biz bu işi başaracağız kızlar cogu gitti azı kaldı
aslında yoğun değildi bugün canım ama birikmiş işlerim vardı onlarla uğraştım.doktora gidicem birazdan bakalım yumoşum çatlamış mı :18::18:
topiğimiz sakin bu günlerde,herkes geri dönsüüüünnnnnn artıkkk
canımm tebrik ederimmmmmmmmm
hayırlısıyla kucagına alcaksın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşaallaaahhh çatlamıştıırrr...ve hemen halveet haallveettt üstünee...
umarıım bu ay tutunur sana ışılımmm..şansının yüksek olması gereken aylar değil mi..kürtaj sonrasıı?
yaz ayları böyle..bankaya giriyorum masalar boş. geçen biarkadaşı ziyarete gittim dsi ye masalar boş..herkes tatildee..topikte aldı nasibini
ramazanda burda olur herkes gibi geliyor bana...
halay çekmiştim ama az olmuştu...inşallaah değerin daha artar ve sağlıklı bebeğini kucağına alırsıınnnn....
asoscummm sen nasılsın canımmm?
canıımmm işim azdı bugün ama dehşet karın ağrım vardı hapta içemedim ada çayı ile idare ettim ama iş çıkışına anca geçti
adaçayının karın ağrısına iyi geldiğini biliyorum bide düşüğe neden olduğunu o yüzden m idedin yumurtlamadan sonra içme diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?