Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım perimmmmmmmmmmmmmmm
lütfen böyle düşünmeeee
biz burdaa gerçek hayattaki dostluklarımızdan daha cok sahip çıktık daha cok endişelendik daha cok sevindik daha cok üzüldük birbirimixin adınaaaa

ve inann biz burda gerçekten paylaştıkçaa çoğalıyourzzz
insann bazen içine atmak isityoo karsı tarafı sıkarım üzerim bahanesiylee amaaa
inan öyle değilll

çok geçmiş olsun bitanişimmm

ama herzaman iyi düşün
Allah yardımcısı olsunnn,şifalarr versinn..Daha yaşı gençç ben inanıyorumm güzell olsun herşeyyyyyyyyy
üzmekendini demicem üzülceksin tabikii
ama abine karsı sadece gçlü durunn destek olunnnn
Acil şifalar diliyorummm cnm

sehazade gibi geldii banaaa amaa ?????????
daha onceki soylediklerim tuttumu kizlarrr onuda bilmiyorum vallaaaaaaa
ben takvim yontemi bulmustum ona gore baktim
yanii
22 hazirana kadar olan donemler erkek gosteriyo
22 hazirandan sonra olan bebisler kiz bebissssss
22 temmuza kadar olan calisma sonuclari kizzzzzz

hayirlisi olsundaaaaaa onemli olan ooo
optummmmmmmmmmmmm

ben yuruyuse kacarrrr
muckkkkk

sağol canım benim. benim Allah ım biliyo benim gönlümde de erkek var. sağlıklı olsunda ikisine de razıyım:119::119::119::119::118: bol kalori yakmalar o zaman

Firinda adana ( valla hazir alma bu :)))))

soganli salcali bulgur pilavi

borulce salatasiiiiiiiii bollllllllllllllllllllllllllllll bunu pekseviyorum ben yaaaa ( kuru borulce dunden suya koyuyorum sisiyo bugunde yikayip su koyup kaynatiyorum pisinceye kadar sonra suyunu dokup susuzp yikiyorum

bunu

sogan zaytinyagi salca karistirip icinede haslanmis borulceleri atarsanizz ahanda oldu borulce yemegiiii ( denicuuukkkk bakalim:))))

yogurt-kefirr-tursu

tatli
magnum :))))))

mucksss herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee

napiimm ışılcıımm aşılama okuyorum boyunaa.. :26::26: birde bizim geçmişi okuyoduumm...

sen napıyosunn canımm...işler yoğun mu?

aslında yoğun değildi bugün canım ama birikmiş işlerim vardı onlarla uğraştım.doktora gidicem birazdan bakalım yumoşum çatlamış mı :18::18:
topiğimiz sakin bu günlerde,herkes geri dönsüüüünnnnnn artıkkk

canım yaa bende sırf senin için erken girdimm varyaa kahvaltı etmedimm noldu diyee

canın sagolsunn sıkıntı yapmaaa kendinee lütfennnnn
öptüm tatlımmmmmmmmmmmmmmm

vitaminiimmm evet maleseeff kırmızıyı yedim hemde 2 gün önceden..moralim bozuldu tabii..üzüldüm ama geçtii.. hala yoğun adetim hiç böyle olmazdı..
teşekkür ederimm benim için gelmişsin keşke güzel haber verebilseydim..bir dahaki sefere inşallahh..
umarım iyisinizdirrr.....

alyacım tutturamadık vallaa..inşallah başka sefere olacak allahın izniyle...hepimizin sağlıklı hayırlı kuzucukları olsuun diye dua ettim bende bol bol...

inşaallaaahhh çatlamıştıırrr...ve hemen halveet haallveettt üstünee...
umarıım bu ay tutunur sana ışılımmm..şansının yüksek olması gereken aylar değil mi..kürtaj sonrasıı?

yaz ayları böyle..bankaya giriyorum masalar boş. geçen biarkadaşı ziyarete gittim dsi ye masalar boş..herkes tatildee..topikte aldı nasibini

ramazanda burda olur herkes gibi geliyor bana...

periiimmmm allah sana ve ailene sabır ve sağlıklı uzun ömür versinn...aile işte böyle durumlarda çok önemli..siz çok güzel üstesinden geliyorsunuz canım benim..
inşallah çabalarınızın sonucu da alırsınız.. çok geçmiş olsun..inşallah başka dertler yaşatmasın Allah....

sizi çok seviyorum..dertler, mutluklar paylaşıldıkça daha da bağlanıyorum...

halay çekmiştim ama az olmuştu...inşallaah değerin daha artar ve sağlıklı bebeğini kucağına alırsıınnnn....

evet canım 2,5 ay geçti kürtajın üstünden,hakkımızda hayırlısı olsun

ben çıkıyorum canlarrr,öpüyorum hepinizi kendinize çok iyiiii bakııınnnnnnnnnn

canıımmm işim azdı bugün ama dehşet karın ağrım vardı hapta içemedim ada çayı ile idare ettim ama iş çıkışına anca geçti

canim adacayini yumurtlamana kadar ic yumurtladiktan sonra icmeyi birak
rahimde kasilmaya sebep oluyo tutan bisey olursada atar falan mazallahhh cnmmmm

herkesii opuyorummmmmmmmmmmmmucksss

adaçayının karın ağrısına iyi geldiğini biliyorum bide düşüğe neden olduğunu o yüzden m idedin yumurtlamadan sonra içme diye

adaçayının karın ağrısına iyi geldiğini biliyorum bide düşüğe neden olduğunu o yüzden m idedin yumurtlamadan sonra içme diye

canim karin agrisi icin ozellikle adet donemi ise papatya cayi melisa cayi oneriyolar adacayi dogal ostrojen gibi bisey yani yumurtaliklari uyariyo ve rahimde kasilmalara yol aciyo buda dedigin gibi dusuklere sebep olabiliyo
sen adetin ilk gununden itibaern yumurtlayincaya kadar hergun 2 fincan ic cnmcmm

ben bide bu ara isirgan cayi iciyorum

he bide aklimdayken isirgan cayi ve adacayini baska caylarla karistirmadan icin kizlarrrrrrrr

optummmmmmmmmmuckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…