Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar ben kaçıyorum,herkese güzel haftasonları pericim pazartesi hayırlı haberi alırız inşallah canım,öpüyorum hepinizi

Göğüslerde yokmu bişey canım ? Ben ilk göğüslerden anlamıştım , sanki büyürkenki acı gibi bi sızlama oluyo zaten büyüyolar o arada , sütyen filan takamamıştım ben 4-5-6 haftalarda

Olmazmııı ilk ve tek şüphelendiğim şey diyebilirim canım. Yoksa test yapmazdımm. Yumurtlama gününden beri hergün daha çok acıyorlar, yürüken bile ağrır haldeler artık. Eşime sarılmadan uyuyamam kıpırdayamıyorum artık yatarken sırtüstü kalıyorum öyleee. Hem ağırlaştılar hemde çok hassaslarrrr. 2 gündür de arada gelip giden uçlara doğru bir yanma var can acıtıyor içten içtenn....

Umarım bunlar adet belirtisi değildirrrrrrrr........

cnm ben daha yenigördüm testini eğer bir arıza yoksa kesinlikle hamişsin tebrik ederim sen kan testi yaptır kesin çıkar cnm:))
Canım benimmm inşallah arızalı değildir bitanemmmmmmmmm
kızlar ben kaçıyorum,herkese güzel haftasonları pericim pazartesi hayırlı haberi alırız inşallah canım,öpüyorum hepinizi
İyi haftasonları tatlımmmmmmm görüşmek üzereee umarım güzel haberlerleeeeeeeeeeee
perisoko benim nobat i yanlis yazmissin kuzum alt tarafa eklemissin ama 10 nisan yaziyo. 4 mayis olecek

Ayyyy kusura bakma canımmmm kafa kalmadııı düzelttimmm

pericim sen bence kan test, yaptır az öncede yazmıştım sana testte bir arıza yoksa kesinlikle hamişsin cnm umarım rabbim sevindirir en yakın zamanda seni:))

pericim sen bence kan test, yaptır az öncede yazmıştım sana testte bir arıza yoksa kesinlikle hamişsin cnm umarım rabbim sevindirir en yakın zamanda seni:))

değildir bence arızalı o testler sadece beta hcg yi saptıyo bence kan testi yaptır cnm:))

testinin resmini gördüm ben birkaç gün önce test yaptım pozitifti seninki gibi sonra ertesi gün ve bugunde yaptıgım testler negatif cıktı
ve 15 dk falan önce pembe kanama başladı
normalde kahverengi ön kirlenme yasarım 1.5 gün civarı bu her zaman böyledir ama bu defa farklı
hatta bu ay hamile kaldıgıma emindim nerdeyse cunku kahverengi leke gelmişti yerleşme kanaması diye düşünmüştük
sonra şiddetli kasık agrıları mide bulantıları pozitif test kaptırmışken pembe kanama başladı işte

şimdi biraz araştırdım kimyasal gebelikler bu şekilde olabiliyormuşş
bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
kimyasal gebelik geçirmiş olabilir miyim?

bu arada tekrar test yap derim inşallah hamilesindirr Rabbim gönlüne göre versin..
şimdiden cevaplarınıza teşekkürler

değildir bence arızalı o testler sadece beta hcg yi saptıyo bence kan testi yaptır cnm:))
Bilmiyorum canımmm bi tuhaflık var gibi ama hayırlısı cm benmmm. Pazartesiye kadar gelmezse yapıcam canmmmm

İşte bu yüzden önermiyorlarmış erkenden test yapmayı, adet gününü beklemek bu tarz kimyasal gebelikleri önceden öğrenmeyi önlüyor. Ne yaşadığını sadece doktor bilebilir ama testin pozitif çıktıysa lekelenmen de olduysa muhtemelen oluşmamış bir gebeliktir. Şuan kanaman yoğun değilse hala bi ümit olabilir istersen bi doktora git umarım güzel haberler alırısıın

Canım eğer adetine yakın ilişki yaşadıysan da öyle olabiliyor. nedenini bilmiyorum ama bende de bi kere öyle olmuştu bebek tutunamamıştır falan demişlerdi.Adetine çok yakın ilşkiye girmek zarar verebiliyomuş ne derece doğru bilmiyorum...

perim inş.hamişssindirrrrrrrrrrr canım kelebigin karınına konmuşturrrrrrrrr :=)

idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii MELEKLERLE YAŞAMAK kitabını aldım okumaya başladım ayyyyyyyyyyy çok heycanlı tam okumak istedigim kitab sagol canımmmmmmmm:=)

bende klasik bir haftasonu yaşıyorummmmmmmmmmmmm evdeyimmmmmmmmmmmmmmmm:=(

perim inş.hamişssindirrrrrrrrrrr canım kelebigin karınına konmuşturrrrrrrrr :=)

idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii MELEKLERLE YAŞAMAK kitabını aldım okumaya başladım ayyyyyyyyyyy çok heycanlı tam okumak istedigim kitab sagol canımmmmmmmm:=)

bende klasik bir haftasonu yaşıyorummmmmmmmmmmmm evdeyimmmmmmmmmmmmmmmm:=(

kizlarr herkes buraya tasinmis perii topik hayirli olsun cnm herkese ugur getirsin ins . benim nobat bugun ama daha gelen giden yok kasiklarimda hic adet olcakmisim gibi agri da yok

bende bu kitabı aldım ama daha başlamak nasip olmadı. önce Nefes kitabını okumaya başladım. bu arada nefes terepisi için Maltepeye uğradık eşimle. ücret biraz tuzlu geldi bizeeeeeeeeee daha doğrusu banaaaaaaa. eşim seni yazdıralım çok istiyorsun dedi. bilmiyorum ne yaparımmmmmmmmm.

sahilde güzelce yemeğimizi yedikkkkkk ve evimize geldik.
birazdanda banyomu yaparımmmm ohhhh missssssssssss

selamlar kızlar...

nasılsınız?

beni soracak olursanız yumurtluyorum sanırım...

ee tabi değerlendirmeden olmaz di mi ama...

periiii müjdeni bekliyorum tatlım.... topik annesi olarak başı sen çek biz de peşindeyiz canım benimm....

BENN GELDIMMMMMMMMMMMMMMM
AYYY EVDE ALL NEFESINI SEKERCIMM :)))) hamislik yogasina gidersin bosver bence nefesiiiiiiii YOGA da zaten nefes almayida ogretirler :)))

hava guzellesiyoo hergun in sahilee derinn derinn burundan nefes al agizdan verrrr ohhh gezzz iste bundan guzel ne sporr ne terapi dusunemiyorum cnmmmmmm
bolllllllllll yuruuuuuuu ohhhh cnmmmm

KITAP INSALLAH UGUR GETIRSINN SIZEEEEE
bana sans getirdigine inandigim icin hep yanimda tasiyorum seyahatlerde :))))))
sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mucksssssss

Aksam benimmmm hemserimm SEVVAL 17 bu bitkden bahsettiiiii faydalarindan
bugun ciktimmm buldurdummm aldimmmmmm

faydalrii superrr tavsiiye edilirrrrrrr

goji beryy

birde kizlar burda aklinizda olsun idrar yollari rahatsizligina yani sistite direk cranberyy veriyo doktorlar bildiginiz meyve ister al kaynat suyunu ic istersennnn hazir meyve suyunu alllllll

aklinizda oslun dipnot:))

slm battaşım beni sorarsan iyiyim :))))))

perşembe yumurtalar çatlamaya başladı bugünü yarını ve ptesi gününü iyi değerlendir canım. ptesi doktora gidicemmmmm çatlamışmı tekrar kontrol edicek 16 ml di benimkileri 5 gün önceki hali 20 ml olunca çatlayıp patlıyorlarmışşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

peki yoga mı daha iyi sence pilatesssssss miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hangisini seçeyimmmmmmmmmmmmmmmm

offffffffff daha ehliyet kursuna da gidicemmmmmmmmm çok işim var çokkkkkkkkkkkkk Allahtan evdeyimmmmmmmmmmm

bu arada sahilllllllllll muhteşem istanbuldaaaaaaaaaaaaaaaa ama herkes mangal yapıyordu gıcık oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

dumandan yürüyemiyorsun güzelim sahilde. keşke yasaklar gelse polisler devriye gezseeeeeeeeeeee. yere çöp , çekirdek kabuğu atanlara bile cezalar yazsalarrrr. temiz bir şehir, memleket olsakkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…