- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.321
Göğüslerde yokmu bişey canım ? Ben ilk göğüslerden anlamıştım , sanki büyürkenki acı gibi bi sızlama oluyo zaten büyüyolar o arada , sütyen filan takamamıştım ben 4-5-6 haftalarda
Canım benimmm inşallah arızalı değildir bitanemmmmmmmmmcnm ben daha yenigördüm testini eğer bir arıza yoksa kesinlikle hamişsin tebrik ederim sen kan testi yaptır kesin çıkar cnm:))
İyi haftasonları tatlımmmmmmm görüşmek üzereee umarım güzel haberlerleeeeeeeeeeeekızlar ben kaçıyorum,herkese güzel haftasonlarıpericim pazartesi hayırlı haberi alırız inşallah canım,öpüyorum hepinizi
perisoko benim nobat i yanlis yazmissin kuzumalt tarafa eklemissin ama 10 nisan yaziyo. 4 mayis olecek
pericim sen bence kan test, yaptır az öncede yazmıştım sana testte bir arıza yoksa kesinlikle hamişsin cnm umarım rabbim sevindirir en yakın zamanda seni:))Olmazmııı ilk ve tek şüphelendiğim şey diyebilirim canım. Yoksa test yapmazdımm. Yumurtlama gününden beri hergün daha çok acıyorlar, yürüken bile ağrır haldeler artık. Eşime sarılmadan uyuyamam kıpırdayamıyorum artık yatarken sırtüstü kalıyorum öyleee. Hem ağırlaştılar hemde çok hassaslarrrr. 2 gündür de arada gelip giden uçlara doğru bir yanma var can acıtıyor içten içtenn....
Umarım bunlar adet belirtisi değildirrrrrrrr........
pericim sen bence kan test, yaptır az öncede yazmıştım sana testte bir arıza yoksa kesinlikle hamişsin cnm umarım rabbim sevindirir en yakın zamanda seni:))Olmazmııı ilk ve tek şüphelendiğim şey diyebilirim canım. Yoksa test yapmazdımm. Yumurtlama gününden beri hergün daha çok acıyorlar, yürüken bile ağrır haldeler artık. Eşime sarılmadan uyuyamam kıpırdayamıyorum artık yatarken sırtüstü kalıyorum öyleee. Hem ağırlaştılar hemde çok hassaslarrrr. 2 gündür de arada gelip giden uçlara doğru bir yanma var can acıtıyor içten içtenn....
Umarım bunlar adet belirtisi değildirrrrrrrr........
Canım benimmm inşallah arızalı değildir bitanemmmmmmmmm
İyi haftasonları tatlımmmmmmm görüşmek üzereee umarım güzel haberlerleeeeeeeeeeee
Ayyyy kusura bakma canımmmm kafa kalmadııı düzelttimmm
Bilmiyorum canımmm bi tuhaflık var gibi ama hayırlısı cm benmmm. Pazartesiye kadar gelmezse yapıcam canmmmmdeğildir bence arızalı o testler sadece beta hcg yi saptıyo bence kan testi yaptır cnm:))
testinin resmini gördüm ben birkaç gün önce test yaptım pozitifti seninki gibi sonra ertesi gün ve bugunde yaptıgım testler negatif cıktı
ve 15 dk falan önce pembe kanama başladı
normalde kahverengi ön kirlenme yasarım 1.5 gün civarı bu her zaman böyledir ama bu defa farklı
hatta bu ay hamile kaldıgıma emindim nerdeyse cunku kahverengi leke gelmişti yerleşme kanaması diye düşünmüştük
sonra şiddetli kasık agrıları mide bulantıları pozitif test kaptırmışken pembe kanama başladı işte
şimdi biraz araştırdım kimyasal gebelikler bu şekilde olabiliyormuşş
bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
kimyasal gebelik geçirmiş olabilir miyim?
bu arada tekrar test yap derim inşallah hamilesindirr Rabbim gönlüne göre versin..
şimdiden cevaplarınıza teşekkürler
testinin resmini gördüm ben birkaç gün önce test yaptım pozitifti seninki gibi sonra ertesi gün ve bugunde yaptıgım testler negatif cıktı
ve 15 dk falan önce pembe kanama başladı
normalde kahverengi ön kirlenme yasarım 1.5 gün civarı bu her zaman böyledir ama bu defa farklı
hatta bu ay hamile kaldıgıma emindim nerdeyse cunku kahverengi leke gelmişti yerleşme kanaması diye düşünmüştük
sonra şiddetli kasık agrıları mide bulantıları pozitif test kaptırmışken pembe kanama başladı işte
şimdi biraz araştırdım kimyasal gebelikler bu şekilde olabiliyormuşş
bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
kimyasal gebelik geçirmiş olabilir miyim?
bu arada tekrar test yap derim inşallah hamilesindirr Rabbim gönlüne göre versin..
şimdiden cevaplarınıza teşekkürler
perim inş.hamişssindirrrrrrrrrrr canım kelebigin karınına konmuşturrrrrrrrr :=)
idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii MELEKLERLE YAŞAMAK kitabını aldım okumaya başladım ayyyyyyyyyyy çok heycanlı tam okumak istedigim kitab sagol canımmmmmmmm:=)
bende klasik bir haftasonu yaşıyorummmmmmmmmmmmm evdeyimmmmmmmmmmmmmmmm:=(
bende bu kitabı aldım ama daha başlamak nasip olmadı. önce Nefes kitabını okumaya başladım. bu arada nefes terepisi için Maltepeye uğradık eşimle. ücret biraz tuzlu geldi bizeeeeeeeeee daha doğrusu banaaaaaaa. eşim seni yazdıralım çok istiyorsun dedi. bilmiyorum ne yaparımmmmmmmmm.
sahilde güzelce yemeğimizi yedikkkkkk ve evimize geldik.
birazdanda banyomu yaparımmmm ohhhh missssssssssss
selamlar kızlar...
nasılsınız?
beni soracak olursanız yumurtluyorum sanırım...
ee tabi değerlendirmeden olmaz di mi ama...
periiii müjdeni bekliyorum tatlım.... topik annesi olarak başı sen çek biz de peşindeyiz canım benimm....
BENN GELDIMMMMMMMMMMMMMMM
AYYY EVDE ALL NEFESINI SEKERCIMM :)))) hamislik yogasina gidersin bosver bence nefesiiiiiiii YOGA da zaten nefes almayida ogretirler :)))
hava guzellesiyoo hergun in sahilee derinn derinn burundan nefes al agizdan verrrr ohhh gezzz iste bundan guzel ne sporr ne terapi dusunemiyorum cnmmmmmm
bolllllllllll yuruuuuuuu ohhhh cnmmmm
KITAP INSALLAH UGUR GETIRSINN SIZEEEEE
bana sans getirdigine inandigim icin hep yanimda tasiyorum seyahatlerde :))))))
sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mucksssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?