- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.281
Labmen Alpellambu testin markası ne
Labmennn ya demeeeeeeeeeee ayyyy çok heyecan yaptımm ama adet olcam gibiiiiiiii.periiiiiiiiiiiiiiiiii hamilesin sennnnnnnnnnnnn
teste bak bariz ben burdayım diyo
ne marka bu yanlış değildir yaa sanmam?
Anlamadim çift çizgi olmasi gerekmiyor mu tek çizgiyle nasıl hamile oluyor ki
Eki Görüntüle 385006
işte dün yaptığım test çizgi orda oldukça kalın belirgin resimde belli olmayabilir ama rengide gayet pembe :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: Ne diyorsunuz kızlarrr offf heyecan yapmiym diyorum ama ellerim titriyor resmennn şunu görüpte heyecan yapmamak mümkün değilkiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyyyy çok sevindim kuzum kesin gelmiş kelebeğin seninde
Labmen Alpellam
Labmennn ya demeeeeeeeeeee ayyyy çok heyecan yaptımm ama adet olcam gibiiiiiiii.
Tek çizgi değil. 2 çizgi var sağdaki silik çizgi. Silik bile olsa hamilesin demek testte yanlışlık yoksa tabii.
inşallah güzel anne ama ben hala testte bi hata olduğu düşüncesindeyim.. Kaptırırsam üzülcem çünkü bu kdar şeyden sonra adet olursamAmmannn hakkımda hayırlsıı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimizin hakkında en hayırlısı olsun canlarrrrrrrrrrrrrr bian önce kelebeklerimiz konsuz göbüşümüzeeeeeeeeeeeeeeee
Labmenn miii duymadım ben hiç yaa yorum yapamıyorum yüzden
kuzum git bikaç marka al farklı bi dene bakalım
ama yanlış olma ihtimali çok düşük bence.
ayrıca ztn adet olcak gibi olur belirtiler kasık ağrısı fln
onlara takılmaaaaaaaaaaa
idrarın nasıl koyu renk mi koku varmı bide köpük varmı ? :))
yok canım köpüksüz :) rengi de farklı değil sarı. Kokusu azcık tuhaf belkiyarın adetim gelmezse yapıcam bişiler
hadi bakalım inşallaah güzel haberini bekliyorz canımmm
sabah ilk çişini harcama sakın bak testi al bugünnden yap sabah :)))
Kızlar ben biraz kaçıyorummm eşim sarma istemişti onu sarıcamm. Gelirim biitince öpüyorum kocaman siziii
öyle bişi yazmıyoki. folidoce benimki hiç duydun mu canım sen.ilaç mı kötü acaba.
ne güzeelll..ben de mersinliyiiimmmm.. çok özlediiimmm denizi, güneşi...ayyy ne güzel bir sabah kız kardeşimde bende kahvaltı yapacaz birlikte..kocişte öğlene kadar işte.. öğleden sonrada mersine gidecez yazlığa..gezecaz...ohhhh
Heyecanla hamişlik haberlerini beklediklerimiz !!!!
Perisoko NOBAT: 8 Nisan
meessttrraa NOBAT: 9 Nisan
gizz86 NOBAT: 6-8 Nisan
aserenhan NOBAT: 8 Nisan
onlyfooryou1 NOBAT: 9 Nisan
Tatlicadi55 NOBAT: 10 Nisan
yokh NOBAT: 10 Nisan
bende folidoce kullanıyorum..günde tek hap..bir yan etki görmedim...
ne güzeelll..ben de mersinliyiiimmmm.. çok özlediiimmm denizi, güneşi...
kızlar ben dayanamayıp dün kan testi yaptırdım.. sonuç negatif malesef0,11 dedi telefondaki hüzünlü ses...
ilk defa yaptırdım bir tüp kan aldılar..bana çok gibi geldi..inş. regli tarihim değişmez. bu ayda pas benden şimdilik görünen...
hayırlısı olsun canım sakın stres yapma,rabbim hayırlı zamanda versin bebişini inşaalllllaahhhhhh
inşallahh isteyen herkese zamanında versin...anneler de güzel bir hamilelik dönemi geçirsiinn...şöyle göbişlerinizi gere gere dolaşın
kocalarınızla bu güzel havalardaa...
HEPIMIZEEE VERICEKKKKK YUCE RABBIMMM hayirli zamnda hayirli bebisleriii insalahhhhhhhhhhhh canimm sen merakk etmeeee
sadece zamanimiz varrrrrrrrrrr
sakinnn uzulme stres panikk yokkkkkkkk onemli olann sonuccccccc
sonuccc insallahh hepimizin bebisleriii olucakkk :)))) hayirli zamndaaa
ISILLLLLLLLL ruyannn hayirr olsunnn insallahh PERIMM DEN BUAY guzel haber bekliyorum bendeeeeeeeee
herkesiii optummmm
kactimm kislarr
kocisss basimda vallaaa
:)))))))))))))
optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
HEPIMIZEEE VERICEKKKKK YUCE RABBIMMM hayirli zamnda hayirli bebisleriii insalahhhhhhhhhhhh canimm sen merakk etmeeee
sadece zamanimiz varrrrrrrrrrr
sakinnn uzulme stres panikk yokkkkkkkk onemli olann sonuccccccc
sonuccc insallahh hepimizin bebisleriii olucakkk :)))) hayirli zamndaaa
ISILLLLLLLLL ruyannn hayirr olsunnn insallahh PERIMM DEN BUAY guzel haber bekliyorum bendeeeeeeeee
herkesiii optummmm
kactimm kislarr
kocisss basimda vallaaa
:)))))))))))))
optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?