Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bu testin markası ne
Labmen Alpellam
periiiiiiiiiiiiiiiiii hamilesin sennnnnnnnnnnnn
teste bak bariz ben burdayım diyo
ne marka bu yanlış değildir yaa sanmam?
Labmennn ya demeeeeeeeeeee ayyyy çok heyecan yaptımm ama adet olcam gibiiiiiiii.
Anlamadim çift çizgi olmasi gerekmiyor mu tek çizgiyle nasıl hamile oluyor ki

Tek çizgi değil. 2 çizgi var sağdaki silik çizgi. Silik bile olsa hamilesin demek testte yanlışlık yoksa tabii.

ayyyyyy çok sevindim kuzum kesin gelmiş kelebeğin seninde

ayyyyyy çok sevindim kuzum kesin gelmiş kelebeğin seninde

İnşallah güzel anne ama ben hala testte bi hata olduğu düşüncesindeyim.. Kaptırırsam üzülcem çünkü bu kdar şeyden sonra adet olursam Ammannn hakkımda hayırlsıı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimizin hakkında en hayırlısı olsun canlarrrrrrrrrrrrrr bian önce kelebeklerimiz konsuz göbüşümüzeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
Labmen Alpellam

Labmennn ya demeeeeeeeeeee ayyyy çok heyecan yaptımm ama adet olcam gibiiiiiiii.

Tek çizgi değil. 2 çizgi var sağdaki silik çizgi. Silik bile olsa hamilesin demek testte yanlışlık yoksa tabii.

Labmenn miii duymadım ben hiç yaa yorum yapamıyorum yüzden
kuzum git bikaç marka al farklı bi dene bakalım
ama yanlış olma ihtimali çok düşük bence.
ayrıca ztn adet olcak gibi olur belirtiler kasık ağrısı fln
onlara takılmaaaaaaaaaaa
idrarın nasıl koyu renk mi koku varmı bide köpük varmı ? :))

tabiki hayırlısı en başta
adet olmazsın inşallah bence olacak gibide durmuyorsun zaten
Bukadar testte zırt pırt ikinci çizgi çıkmazki hepsimi bozuk ve sanamı denk geliyolar yok yokkkk bence ben teyze adayı oldum bile
Bol bol dinlen aklına güzel şeyler getir

yok canım köpüksüz :) rengi de farklı değil sarı. Kokusu azcık tuhaf belki yarın adetim gelmezse yapıcam bişiler

yok canım köpüksüz :) rengi de farklı değil sarı. Kokusu azcık tuhaf belki yarın adetim gelmezse yapıcam bişiler

hadi bakalım inşallaah güzel haberini bekliyorz canımmm
sabah ilk çişini harcama sakın bak testi al bugünnden yap sabah :)))

Kızlar ben biraz kaçıyorummm eşim sarma istemişti onu sarıcamm. Gelirim biitince öpüyorum kocaman siziii

öyle bişi yazmıyoki. folidoce benimki hiç duydun mu canım sen.ilaç mı kötü acaba.

bende folidoce kullanıyorum..günde tek hap..bir yan etki görmedim...

ayyy ne güzel bir sabah kız kardeşimde bende kahvaltı yapacaz birlikte.. kocişte öğlene kadar işte.. öğleden sonrada mersine gidecez yazlığa..gezecaz...ohhhh
ne güzeelll..ben de mersinliyiiimmmm.. çok özlediiimmm denizi, güneşi...

kızlar ben dayanamayıp dün kan testi yaptırdım.. sonuç negatif malesef 0,11 dedi telefondaki hüzünlü ses...
ilk defa yaptırdım bir tüp kan aldılar..bana çok gibi geldi..inş. regli tarihim değişmez. bu ayda pas benden şimdilik görünen...

bikaç ay önce yaptığım testte böyleydi..

ama regli oldum..doktor böyle bidurumda kan testi yaptır mutlaka dedi..değere göre ilaç vermek gerekebilir dedi...

inş. senin meleğin gelmiştir pericim bu ay...

Son düzenleme:
mrb kızzllllaaaaaarrrr periiiiiimmmm canım rüyamda hamileydin ya inş çıkar.kendi hamileliğimi de görmüştüm rüyamda,çok heyecanlandım şimdi :18::18::18:

hayırlısı olsun canım sakın stres yapma,rabbim hayırlı zamanda versin bebişini inşaalllllaahhhhhh

KISLARRRRRRRRRRRRRR HERKESEEEEE GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bal tadinda bir hafta sonuuuuu diliyorummmmmmmmmmmmm

KALBINIZE askkk , ruhunuzaa huzurrrrrr , bedeninizee saglikk , evinize bereketttttt , dudaklarniza gulucuklerrr , gobuslerinizee bebekkkkklerrrrrrr dolsunnnnnnn

yumurtalariniz ennn kalitesinden spermcanlariniz ENNNNN HAREKETLISINDENN olsunnnnnnnnnnnnnnn bulusmalariiii MUHTESEMM olsunnnnnn

kabimizdeekii inanclaaaaaaaaaaaaa tum ARZULARIMIZ olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

malekleriniz yaninzda olsunnnnnnn
canlarr
optumm hepiniziii

:)))))))))))))

hayırlısı olsun canım sakın stres yapma,rabbim hayırlı zamanda versin bebişini inşaalllllaahhhhhh

inşallahh isteyen herkese zamanında versin...anneler de güzel bir hamilelik dönemi geçirsiinn... şöyle göbişlerinizi gere gere dolaşın
kocalarınızla bu güzel havalardaa...

inşallahh isteyen herkese zamanında versin...anneler de güzel bir hamilelik dönemi geçirsiinn... şöyle göbişlerinizi gere gere dolaşın
kocalarınızla bu güzel havalardaa...

HEPIMIZEEE VERICEKKKKK YUCE RABBIMMM hayirli zamnda hayirli bebisleriii insalahhhhhhhhhhhh canimm sen merakk etmeeee
sadece zamanimiz varrrrrrrrrrr
sakinnn uzulme stres panikk yokkkkkkkk onemli olann sonuccccccc
sonuccc insallahh hepimizin bebisleriii olucakkk :)))) hayirli zamndaaa

ISILLLLLLLLL ruyannn hayirr olsunnn insallahh PERIMM DEN BUAY guzel haber bekliyorum bendeeeeeeeee

herkesiii optummmm

kactimm kislarr
kocisss basimda vallaaa
:)))))))))))))

optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadi görüşürüz canım öpüyorum bende seniiiiiii

evde kociş olunca zor oluyor internet..bizde durum şu bi burayı okuyorum.. bikocişe cevap veriyorum o nerde bu nerde..

stres yookk zaten idilgacımm..ilk üzüntüyü dün atlaattııımmm..şimdi gelsin kırmızılar da bian önce yımırtliiip denemelere başliimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…