- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.341
kızlar progesteron 21.gun 26.53 çıktı.doktorum yumurtlamışsın dedi. sızce hamışlık varmı? bu değerle hamile kalan varmı bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi?. progesteron değeri yüksek çıkınca hamilelik oluyomu. pıhtılaşma sorunu nedeniyle fraxiparine 0.3 kullanıyorum
slm battaşım beni sorarsan iyiyim :))))))
perşembe yumurtalar çatlamaya başladı bugünü yarını ve ptesi gününü iyi değerlendir canım. ptesi doktora gidicemmmmm çatlamışmı tekrar kontrol edicek 16 ml di benimkileri 5 gün önceki hali 20 ml olunca çatlayıp patlıyorlarmışşşşşşşşşşşşşş
canım yumurtlamanın dışında yumurtanında çatlaması lazım ki spermcanlar yumurtalarınla buluşsunlarrrrrrrrrrrr
ben böyle biliyorum yanlış biliyorsam diğer arkadaşlar daha iyi bilgi verirler sana
Bilmiyorum canımmm bi tuhaflık var gibi ama hayırlısı cm benmmm. Pazartesiye kadar gelmezse yapıcam canmmmm
İşte bu yüzden önermiyorlarmış erkenden test yapmayı, adet gününü beklemek bu tarz kimyasal gebelikleri önceden öğrenmeyi önlüyor. Ne yaşadığını sadece doktor bilebilir ama testin pozitif çıktıysa lekelenmen de olduysa muhtemelen oluşmamış bir gebeliktir. Şuan kanaman yoğun değilse hala bi ümit olabilir istersen bi doktora git umarım güzel haberler alırısıın
Canım eğer adetine yakın ilişki yaşadıysan da öyle olabiliyor. nedenini bilmiyorum ama bende de bi kere öyle olmuştu bebek tutunamamıştır falan demişlerdi.Adetine çok yakın ilşkiye girmek zarar verebiliyomuş ne derece doğru bilmiyorum...
Hoşbulduk canımmm hoşgeldinnnn hadi güzel haberler ver bizeeeeeeeekizlarr herkes buraya tasinmis perii topik hayirli olsun cnm herkese ugur getirsin ins . benim nobat bugun ama daha gelen giden yok kasiklarimda hic adet olcakmisim gibi agri da yok
selamlar kızlar...
nasılsınız?
beni soracak olursanız yumurtluyorum sanırım...
ee tabi değerlendirmeden olmaz di mi ama...
periiii müjdeni bekliyorum tatlım.... topik annesi olarak başı sen çek biz de peşindeyiz canım benimm....
kızlar progesteron 21.gun 26.53 çıktı.doktorum yumurtlamışsın dedi. sızce hamışlık varmı? bu değerle hamile kalan varmı bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi?. progesteron değeri yüksek çıkınca hamilelik oluyomu. pıhtılaşma sorunu nedeniyle fraxiparine 0.3 kullanıyorum
ASIS immm sen bence fenerbahce tarfina gitt marinaya kadarr yuruuuu migrostan baslaa superr bi yurume alaniiiiiiiiii
hamis olunca hamislik yogasina gidersinn ama suan en guzel sporrr yuruyussssss
illa bi yere para vericem diyosannn aletli pilatesss diyebilirmm suan icinn ama ondada germe harekeleri falannnnn esne gerill derkennn sen huzursuz olursun bebis varsaaa tutmak uzereyken bisey olursa falann diee:)))
yuruuu kusummm enn guzeliii yurumekkkkk :))
ayy ben orda olsamm valla super yurudukkk yaaaaa
offf fenerbahce marina tarafinda yer minderlerinde oturur dinlenirdik 1 er kahvemizi icer geri donerdikkk
ayyyyyyy ozledimm benn oralariiii
optumm sizii kactimm sekerlerr
yemek zamani kocis beklerrrrr
MONU :
MERCIMEK CORBASII
izmir koftee
yogurtluu havuc
kefir
salaata - tursu
isteyene yumurtali yogurtlu ispanakkkkkk
optummm sekerlerrrrrrrrrrrrr
ozluyorummm ben sizii yaaa pek bi alistimmm
mucksssssssssssss
hehhhhhh geldiii işte kırmızılaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrDİYORUMMMMMMMMMMMMMMM bi bakıyorum beyaz koyu kıvamlıı akıntıııııııııııııııııı
Aksam benimmmm hemserimm SEVVAL 17 bu bitkden bahsettiiiii faydalarindan
bugun ciktimmm buldurdummm aldimmmmmm
faydalrii superrr tavsiiye edilirrrrrrr
goji beryy
birde kizlar burda aklinizda olsun idrar yollari rahatsizligina yani sistite direk cranberyy veriyo doktorlar bildiginiz meyve ister al kaynat suyunu ic istersennnn hazir meyve suyunu alllllll
aklinizda oslun dipnot:))
aaaa canımmmm bulabildin mi coksevindim kurusunu buldun demi yıka güzelce sonra ye biz oyle yapıyoruzzzzzzzzz
muckkk
bende bu kitabı aldım ama daha başlamak nasip olmadı. önce Nefes kitabını okumaya başladım. bu arada nefes terepisi için Maltepeye uğradık eşimle. ücret biraz tuzlu geldi bizeeeeeeeeee daha doğrusu banaaaaaaa. eşim seni yazdıralım çok istiyorsun dedi. bilmiyorum ne yaparımmmmmmmmm.
sahilde güzelce yemeğimizi yedikkkkkk ve evimize geldik.
birazdanda banyomu yaparımmmm ohhhh missssssssssss
Pidilgammmmmmm iyiki geldinnn çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmm meestrammmmmmm bişiler söyleyyinnnnnnnnnnn
cnmcmm ne diyodukkkk ne ise hayirli olan hakkimizda o olsunduuuu
panik yappip tutunmaya calisanida huzursuzz etmiyodukkkkk dimiii cnmmmmmm dur bakalimm sabah ola hayrolaaaaaaaaa
sen sakince dua etttttttt gerisini rabbine ve kaderee birakk cnmmmm benimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?