Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar progesteron 21.gun 26.53 çıktı.doktorum yumurtlamışsın dedi. sızce hamışlık varmı? bu değerle hamile kalan varmı bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi?. progesteron değeri yüksek çıkınca hamilelik oluyomu. pıhtılaşma sorunu nedeniyle fraxiparine 0.3 kullanıyorum

canım yumurtlamanın dışında yumurtanında çatlaması lazım ki spermcanlar yumurtalarınla buluşsunlarrrrrrrrrrrr
ben böyle biliyorum yanlış biliyorsam diğer arkadaşlar daha iyi bilgi verirler sana

bugünü, yarını ve p. tesi gününü kaçırmamak lazım... eşim hasta ama kaçışı yok... bi kaç gün sonra azad edicem onu... tam da sırasını buldu hastalanmanın. gerçi elinde değil ama... neysee... :26:

keşke bende yumoşlara baktırabilseydim dr gidip.. çok uzak yaa...

canım yumurtlamanın dışında yumurtanında çatlaması lazım ki spermcanlar yumurtalarınla buluşsunlarrrrrrrrrrrr
ben böyle biliyorum yanlış biliyorsam diğer arkadaşlar daha iyi bilgi verirler sana

canım ben bu ay klomen ve pregnyl kullandım ve yumurtam 20mm çatlatıldı. inşallah buluşmuşlardır.

ASIS immm sen bence fenerbahce tarfina gitt marinaya kadarr yuruuuu migrostan baslaa superr bi yurume alaniiiiiiiiii

hamis olunca hamislik yogasina gidersinn ama suan en guzel sporrr yuruyussssss

illa bi yere para vericem diyosannn aletli pilatesss diyebilirmm suan icinn ama ondada germe harekeleri falannnnn esne gerill derkennn sen huzursuz olursun bebis varsaaa tutmak uzereyken bisey olursa falann diee:)))

yuruuu kusummm enn guzeliii yurumekkkkk :))

ayy ben orda olsamm valla super yurudukkk yaaaaa
offf fenerbahce marina tarafinda yer minderlerinde oturur dinlenirdik 1 er kahvemizi icer geri donerdikkk

ayyyyyyy ozledimm benn oralariiii

optumm sizii kactimm sekerlerr

yemek zamani kocis beklerrrrr

MONU :

MERCIMEK CORBASII
izmir koftee
yogurtluu havuc
kefir
salaata - tursu

isteyene yumurtali yogurtlu ispanakkkkkk

optummm sekerlerrrrrrrrrrrrr

ozluyorummm ben sizii yaaa pek bi alistimmm

mucksssssssssssss

teşekkürler kızlar pazartesi gidebilirim ancak doktora neyse yarın da geçsin bakalım inşallah bişey olmaz

kizlarr herkes buraya tasinmis perii topik hayirli olsun cnm herkese ugur getirsin ins . benim nobat bugun ama daha gelen giden yok kasiklarimda hic adet olcakmisim gibi agri da yok
Hoşbulduk canımmm hoşgeldinnnn hadi güzel haberler ver bizeeeeeeee

canımmmm selammmmmmm iyi yumurtlamalar tatlımmmmmm pof pof yumoşların olsunnnnn

hehhhhhh geldiii işte kırmızılaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr DİYORUMMMMMMMMMMMMMMM bi bakıyorum beyaz koyu kıvamlıı akıntıııııııııııııııııı

selam canımmm bu konuyşa alakalı bi fikrim olmadığı için yorum yapamıyorum inş arkadaşlar yardıumcı olabilir ve umarım hamişsindiiirrrrrrr

yürürdük canım güzel olurduuuuuuuuu. sahilimiz çok güzellll ama ben tuzla ile pendik arasında ki sahil tarafında oturuyorum :))) maltepe 10 dk trenle araçla vesaitle

hehhhhhh geldiii işte kırmızılaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr DİYORUMMMMMMMMMMMMMMM bi bakıyorum beyaz koyu kıvamlıı akıntıııııııııııııııııı

canımmmmmmmmmm geldimi gerçekten kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aaaa canımmmm bulabildin mi coksevindim kurusunu buldun demi yıka güzelce sonra ye biz oyle yapıyoruzzzzzzzzz

muckkk

aaaa canımmmm bulabildin mi coksevindim kurusunu buldun demi yıka güzelce sonra ye biz oyle yapıyoruzzzzzzzzz

muckkk

ben de duymuştum faydalı olduğunu..umarım sonu altın çilek gibi olmaz..hemen hap haline getirip insanları kandırmaya çalışıyorlar. taze taze kendi
halinde faydalanmak varken...

pilatesi seviyorum ben yoga çok duragan geliyor. önemli olan bişekilde hareket etmek...

spor ve su şart...

Canim 7-11 nefesi var bi internette arastir istersen cok kolay hemde nefes alirken 7 e kadar sayiyorsun nefes verirkende 11 e kadar sayiyorsun ve bunu sabah kalktiginda ve aksam yatarken yaparken gune huzurlu baslayip gece vrahat yatiyorsun

Hem para vermeye de gerek yok

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr şuannn deliriyorum heeycandannnnnnnnnn az önce iç çamaşırımda pembe bi nokta vardıııı sonra halvet oldu afedersiniz peçetede ççokkkkk açık pembe akıntı gördümmmmmmmmmmm sildim geçtiiiiiiiii biş yaptımmm sildimmm gene geçtiiiiiiiii batma var kasıklardaaaaaaaa benim adetim löönk diye kıpkırmızı gelirrrrrr şuan ne adet sancım ne akıntım var arada geliyor silinceeeeeee bebeğimmi yerleşiyorrr kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Pidilgammmmmmm iyiki geldinnn çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmm meestrammmmmmm bişiler söyleyyinnnnnnnnnnn

Pidilgammmmmmm iyiki geldinnn çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmm meestrammmmmmm bişiler söyleyyinnnnnnnnnnn

cnmcmm ne diyodukkkk ne ise hayirli olan hakkimizda o olsunduuuu

panik yappip tutunmaya calisanida huzursuzz etmiyodukkkkk dimiii cnmmmmmm dur bakalimm sabah ola hayrolaaaaaaaaa

sen sakince dua etttttttt gerisini rabbine ve kaderee birakk cnmmmm benimmmmmmmmmm

şAPŞİİİKKKKK bunu okudun muuuuuuuuuu bu yüzdenn derdimmmmm :)))) Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr şuannn deliriyorum heeycandannnnnnnnnn az önce iç çamaşırımda pembe bi nokta vardıııı sonra halvet oldu afedersiniz peçetede ççokkkkk açık pembe akıntı gördümmmmmmmmmmm sildim geçtiiiiiiiii biş yaptımmm sildimmm gene geçtiiiiiiiii batma var kasıklardaaaaaaaa benim adetim löönk diye kıpkırmızı gelirrrrrr şuan ne adet sancım ne akıntım var arada geliyor silinceeeeeee bebeğimmi yerleşiyorrr kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cnmmmm bende adete 1 gun once yani 30 mart aksami tatilde halvet olmustuuu sonrasindaa kociss dusdan once silince peceteye pembemsi gelmistiii ondan sabah bana yapma deneme testini demisti ne bileyimm insallah oyle deildirrr
yapsanaa evde testin vardi seninnnnnnnnnnnnnnnn

simdi yaapp hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…