- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.301
İnşallah bitanemmmm inşallah yanılmayııızzzzzzzzzzzzztabiki hayırlısı en başta
adet olmazsın inşallah bence olacak gibide durmuyorsun zaten
Bukadar testte zırt pırt ikinci çizgi çıkmazki hepsimi bozuk ve sanamı denk geliyolar yok yokkkk bence ben teyze adayı oldum bile
Bol bol dinlen aklına güzel şeyler getir
saol güzel annemmm inşallahhhhhhhhhhhKolay gesin canım inşallah bebişin seninledirmüjdeli haberini bekliyoruz
Canım ne kadar belirginmişşş. Doktor neyi kastetmiş acaba süşük ihtimaline felan karşı mııııı.Eki Görüntüle 385077
bikaç ay önce yaptığım testte böyleydi..
ama regli oldum..doktor böyle bidurumda kan testi yaptır mutlaka dedi..değere göre ilaç vermek gerekebilir dedi...
inş. senin meleğin gelmiştir pericim bu ay...
mrb kızzllllaaaaaarrrrperiiiiiimmmm canım rüyamda hamileydin ya inş çıkar.kendi hamileliğimi de görmüştüm rüyamda,çok heyecanlandım şimdi :18::18::18:
İnşallah bitanemmmm inşallah yanılmayııızzzzzzzzzzzzz
saol güzel annemmm inşallahhhhhhhhhhh
Canım ne kadar belirginmişşş. Doktor neyi kastetmiş acaba süşük ihtimaline felan karşı mııııı.
Isılımmmmmmm ianmıyorummmmm ciddi misinnnnn bende çok heyecanlandım şimdi balımmmmmmmm inşallahhhhhhh
Aayyy resmen sarmayı yarıda bıkaktımm saramadımmm midem bulanmaya başladıı hiç halim yokk.... Rahmim zonkluyor resmen adet sancım çoğaldıııı şimdiye gelirdi bu ağrılara bakılırsa :18:
Aayyy resmen sarmayı yarıda bıkaktımm saramadımmm midem bulanmaya başladıı hiç halim yokk.... Rahmim zonkluyor resmen adet sancım çoğaldıııı şimdiye gelirdi bu ağrılara bakılırsa :18:
Heyecanla hamişlik haberlerini beklediklerimiz !!!!
Perisoko NOBAT: 8 Nisan
meessttrraa NOBAT: 9 Nisan
gizz86 NOBAT: 6-8 Nisan
aserenhan NOBAT: 8 Nisan
onlyfooryou1 NOBAT: 9 Nisan
Tatlicadi55 NOBAT: 10 Nisan
yokh NOBAT: 10 Nisan
Ayyyy canım benim yaaa bak çok mutlu oldum şuan bebişinin hatrına Allahım sana mı gösterdi acabaaaa inaşallahhhhhhhhvalla canım eşime söyledim güldü bana,kızdım bende bak benimkide çıkmıştı rüyamda dedim ama özellikle senin adını gördüm en üstte yazıyodu.inşallah bebişin seninleledir tatlım inan en az senin kadar merakla bekliyorum :18::18::18: sakın yorma kendini dinlen bi güzel
ben hiç böyle belirti yaşamıyorum yau..bence de sende birşey var.. dikkat et bakalım bikaç gün kendine..
evet sanırım düşük ihtimaline karşı dedi..ya biz sanırım zorlaya zorlaya b-hcgyi yükseltiyoruz testlerde kafayı yiyoo.. :)
hadi bakalım güzel haberlerini beklicem pericim....
Ayyyy canım benim yaaa bak çok mutlu oldum şuan bebişinin hatrına Allahım sana mı gösterdi acabaaaa inaşallahhhhhhhh
İnşallah güzel haberler veriririm canımmmm çok saol desteğin içinnnnnnnnn
Kızlar iyiki varsınız desteğiniz için çok teşekkür ederimmmmm
inşallah canım, Rabbim hayırlısıyla kısmet eder sana da inş.yarın giremiycem ben nete çatlarım meraktan :18:
Canımsınnnperimm ayaklarını yükseğe kaldır sandalyeye uzat dinlen biraz canımıniçi tuzlu bişeyler ye bulantını bastırsın
perisoko canim ben adet oldumdun yazmistim ama gormedin herhalde. yeni bat: 4 Mayis
Canımsınnnçok saol bitanemmm, geliyo gidiyo zatenn adet olduğumda da bulanır böyle :18:
canım benimm görmemişim üzülme lütfennnnn önümüzdeki ay daha sıkı çalışş şimdiden planlama başla canımmm her ay yeni umutlarrr
canım benim zaten ha oldum ha olucam modundaymmm hatta geldi gibi geliyor ama hava çıkıyor sıklıkla da beyaz akıntı geliyor ardından kırmızılar gelmesindeeeeeee. Pzts test yaparım zaten yarın olmazsam canımmm. Pazarteside ben yokummmm girebildiğimde test yapar kesinlikle dakika dakika paylaşırım burda merak etme canımmminşallah canım, Rabbim hayırlısıyla kısmet eder sana da inş.yarın giremiycem ben nete çatlarım meraktan :18:
olacak ins. ısılcıımmm..sonra hepberaber halayaaaa....
azcık iş yapiim..görüşürüz kızlaarr....
ışılcımcanım sende pıhtı için iğne vurunuyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam banada tedbir amaçlı kullanalım biraz diye verdi doktorum senin kesin konmuş tanın varmı yoksa ben gibimisin
kaçlık kullanıyorsun kim vuruyor biz kendimiz vuramadık
clexane 6000 lik canım ben korkuyorum iğneden eşime yaptırıyorum,seninki kaçlık?
peri canım evde değildim yeni geldim testini de görüm çok heyacanlandım inan. inşallah en kısa zamanda alırım güzel hebrerini
Eki Görüntüle 385006
İşte dün yaptığım test çizgi orda oldukça kalın belirgin resimde belli olmayabilir ama rengide gayet pembe :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: Ne diyorsunuz kızlarrr offf heyecan yapmiym diyorum ama ellerim titriyor resmennn şunu görüpte heyecan yapmamak mümkün değilkiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?