Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
İnşallah bitanemmmm inşallah yanılmayııızzzzzzzzzzzzz
Kolay gesin canım inşallah bebişin seninledir müjdeli haberini bekliyoruz
saol güzel annemmm inşallahhhhhhhhhhh
Canım ne kadar belirginmişşş. Doktor neyi kastetmiş acaba süşük ihtimaline felan karşı mııııı.
mrb kızzllllaaaaaarrrr periiiiiimmmm canım rüyamda hamileydin ya inş çıkar.kendi hamileliğimi de görmüştüm rüyamda,çok heyecanlandım şimdi :18::18::18:

Isılımmmmmmm ianmıyorummmmm ciddi misinnnnn bende çok heyecanlandım şimdi balımmmmmmmm inşallahhhhhhh

Aayyy resmen sarmayı yarıda bıkaktımm saramadımmm midem bulanmaya başladıı hiç halim yokk.... Rahmim zonkluyor resmen adet sancım çoğaldıııı şimdiye gelirdi bu ağrılara bakılırsa :18:

valla canım eşime söyledim güldü bana,kızdım bende bak benimkide çıkmıştı rüyamda dedim ama özellikle senin adını gördüm en üstte yazıyodu.inşallah bebişin seninleledir tatlım inan en az senin kadar merakla bekliyorum :18::18::18: sakın yorma kendini dinlen bi güzel

Aayyy resmen sarmayı yarıda bıkaktımm saramadımmm midem bulanmaya başladıı hiç halim yokk.... Rahmim zonkluyor resmen adet sancım çoğaldıııı şimdiye gelirdi bu ağrılara bakılırsa :18:

ben hiç böyle belirti yaşamıyorum yau..bence de sende birşey var.. dikkat et bakalım bikaç gün kendine..

evet sanırım düşük ihtimaline karşı dedi..ya biz sanırım zorlaya zorlaya b-hcgyi yükseltiyoruz testlerde kafayı yiyoo.. :)

hadi bakalım güzel haberlerini beklicem pericim....

Son düzenleme:

perimm ayaklarını yükseğe kaldır sandalyeye uzat dinlen biraz canımıniçi tuzlu bişeyler ye bulantını bastırsın

perisoko canim ben adet oldum dun yazmistim ama gormedin herhalde. yeni bat: 4 Mayis

Ayyyy canım benim yaaa bak çok mutlu oldum şuan bebişinin hatrına Allahım sana mı gösterdi acabaaaa inaşallahhhhhhhh

İnşallah güzel haberler veriririm canımmmm çok saol desteğin içinnnnnnnnn

Kızlar iyiki varsınız desteğiniz için çok teşekkür ederimmmmm

inşallah canım, Rabbim hayırlısıyla kısmet eder sana da inş.yarın giremiycem ben nete çatlarım meraktan :18:

perimm ayaklarını yükseğe kaldır sandalyeye uzat dinlen biraz canımıniçi tuzlu bişeyler ye bulantını bastırsın
Canımsınnn çok saol bitanemmm, geliyo gidiyo zatenn adet olduğumda da bulanır böyle :18:
perisoko canim ben adet oldum dun yazmistim ama gormedin herhalde. yeni bat: 4 Mayis

canım benimm görmemişim üzülme lütfennnnn önümüzdeki ay daha sıkı çalışş şimdiden planlama başla canımmm her ay yeni umutlarrr

Göğüslerde yokmu bişey canım ? Ben ilk göğüslerden anlamıştım , sanki büyürkenki acı gibi bi sızlama oluyo zaten büyüyolar o arada , sütyen filan takamamıştım ben 4-5-6 haftalarda

inşallah canım, Rabbim hayırlısıyla kısmet eder sana da inş.yarın giremiycem ben nete çatlarım meraktan :18:
canım benim zaten ha oldum ha olucam modundaymmm hatta geldi gibi geliyor ama hava çıkıyor sıklıkla da beyaz akıntı geliyor ardından kırmızılar gelmesindeeeeeee. Pzts test yaparım zaten yarın olmazsam canımmm. Pazarteside ben yokummmm girebildiğimde test yapar kesinlikle dakika dakika paylaşırım burda merak etme canımmm
olacak ins. ısılcıımmm..sonra hepberaber halayaaaa....

azcık iş yapiim..görüşürüz kızlaarr....

Görüşürüz canmmmcmmmmmmmmm

ışılcımcanım sende pıhtı için iğne vurunuyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam banada tedbir amaçlı kullanalım biraz diye verdi doktorum senin kesin konmuş tanın varmı yoksa ben gibimisin

ışılcımcanım sende pıhtı için iğne vurunuyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam banada tedbir amaçlı kullanalım biraz diye verdi doktorum senin kesin konmuş tanın varmı yoksa ben gibimisin

evet canım protein s değerim düşük çıkmıştı o yüzden kullanıyorum ben,onun dışında bi test yaptırmadım ama galiba gebelik boyunca kullanıcakmışım ben

peri canım evde değildim yeni geldim testini de görüm çok heyacanlandım inan. inşallah en kısa zamanda alırım güzel hebrerini

cnm ben daha yenigördüm testini eğer bir arıza yoksa kesinlikle hamişsin tebrik ederim sen kan testi yaptır kesin çıkar cnm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…