Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Alya canım sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun yarın devam edecek bu sevinç emin ol. Haftaya da benim müjdeli haberim olur inş

Kiz patron yüzünden bizden ayrı mı kalcan sana al diyorum iste o kadar yoksa
İnsallah bebeğim benimledir de bende istediğim zaman da kavuşurum ona hafta sonu sınavda gorevliydim öğretmenlerden birinin 5 yasında kızı var 8 haftalık hamileymis istemiyorum ama oldu artık dedi inanamadım yolasım geldi kızı ben o kadar yanıp tutusurken istemiyoruz diyor uyuz.bana sordular düşünmüyor musun diye Cook istiyorum diyemedim ins olur bakalım dedim( ve ins bende yarın hamileyim dicem ins.Allahim isteyen herkese istediği an nasip etsin

Allahım tamamına erdirsinnn darısı perinin ve pidilin başınaaaaaaaaaaaaaaa
vede alyanın ve de hepinizinnn yavrı kurtlarım benimmmmm mucccckkkkkkkkkkkkkkkk
amin canımmmmmmmmm aminnnnnnnn
İnsallah bebem o zaman yarın dansozde gelsin:))) yaa gözlerim doldu İsilimmmmm karnında bebek var senin n:)))
evet evet evet inanamıyorummmmmmmmm
çok sağol bitanemmmmmmmm.tamam canım benim iğnelere başlarım zaten bugün

sabahhh girmeye korktummm güzel haber alamazsam dieeeeeeeee yehhhhhuuuuuuu

ışılımmmmmmmmmmmm canım tebrikler hayatımmmm innşşşşş alyamında yükselirrde kutlamalar devam edrrrrrrr
teşekkür ederin paybicemmm darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh
yemin ederim gözlerim doldu rabbim çok şükür dualarımız kabul oldu bak 3 lerden kaçta kaç artmış bak çok sevindim
sağol bebişimm darısı tez zamnda sana inşallah canımmm
günün ne kadar geçti ve nekadar zamanda bir mens görüyodun..

benim yumurtlama tarihim 1 temmuzdu canım,düzensizleşti mens kürtajdan sonra

sabahhh girmeye korktummm güzel haber alamazsam dieeeeeeeee yehhhhhuuuuuuu

ışılımmmmmmmmmmmm canım tebrikler hayatımmmm innşşşşş alyamında yükselirrde kutlamalar devam edrrrrrrr
İns Paybicem ins bu şenlik devam eder sonra da hiç kesilmez hamiş haberleri artıyor sıcaklar başladı ya ondan sanırım bol halvet ve sıcaklar hoooppp hamış herkes:)) kışa kadar herkesin karnı bebis dolacak sonra da ankarada perinin evinde bulusup kutlucazz:))))
Bende sizi cok seviyorum dun siZle paylaşmak cok güzeldi inanın katlanıyor mutluluk. Deger 3 bile olsa bu kadar destek cookk hoş canlarım
Alya canım sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun yarın devam edecek bu sevinç emin ol. Haftaya da benim müjdeli haberim olur inş
İnsallah canım benim halayla devam eder sizin halayla eğlencenin dibine vururuzzz

amin canımm çok teşekkür ederim haftaya inşallah senin de güzel haberini alırızzzzzzz

kızlaaarrrrrrr 52.83 yarabbim dualarımızı kabul etti çok şükürrrrrr
kocişi aradım duymuyo teli yaaaaaa çıldırcammmmmmmmmm

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy....çok şüküüürrrrrrrr

Allahııımmmm çok güzeelllbir habeerrr..tebrik ederiimm canımmmm inşallahh bu sefere hiç üzmiceeekkk seni anneeesiii....

:46

canlarım benimmm çok değişik duygular içindeyim şu an,hem mutluluk hem şükür hem korku
Allahım inşallahhh hayırlısıyla tez zamanda bekleyen kardeşlerime de bu mutluluğu tattırsın,bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh

iyiki varsınız,ilk size söyledim(eşime bile sizden sonra söyledim)
başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum şimdilik.
desteğiniz için çok teşekkür ederim sizi çok seviyorummmmmmmm canım kankarellalarım benim

kızlaaarrrrrrr 52.83 yarabbim dualarımızı kabul etti çok şükürrrrrr
kocişi aradım duymuyo teli yaaaaaa çıldırcammmmmmmmmm

ışıllllll canımmm yaaaaa ayyyy çok sevindimmm ama bunlara engel olamıyorum kızma sakın
allahım sen çok büyüksün şükürler olsun sana birkez daha kimsenin kucağını boş bırakma yarabbim
hayırlısı olsun allahım gönlüne göre versin hatta daha güzelini herşeyin

güzel dileğin için teşekkür ederim ışılım inş bende hamileler listesine eklenirim haftaya Rabbim yüzüme baksın .. Sende ne gibi belirtiler oldu , adet tarihinden kaç gün önce bu belirtileri hissettin tabi belirti olduysa :)) ben aşılama olalı 7 gün oldu ve hiç bir belirti yok sadece sağ tarafımda yumurtanın çatladığı zaman olan bir sancı gibi bişi oluyor ya arada öyle bişey oluyor ama ilaç alıyorum bir sürü onların etkisinden diye düşünüyorum..

Kızlar ,

''allah nasip etmeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmış.''

çok güzel söz begendim,,

kızlar inancınızı,umudunuzu ve hayallerinizi hiç bırakmayın inş.herkes hamiş olacak yeterki olacagına yürekten inanın ve yaradana koşulsuz şartsız güvenin allah bu yolda kimsenin yuvasını kucagını ocagını boş bırakmasın amin.....

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy....çok şüküüürrrrrrrr

Allahııımmmm çok güzeelllbir habeerrr..tebrik ederiimm canımmmm inşallahh bu sefere hiç üzmiceeekkk seni anneeesiii....

:46

amin canımmmmm hayırlısı olsun hakkımızda,inşallah bu sefer sağlıkla kavuşurum yavruma
en yakın zamanda hepiniz yaşarsınız inşallah bu duyguyu,Allahıma binlerce şükürler olsunnnnnnnnn

alyaammm inşallaahh yükselecek senin de değeeriiinnnn....şöyle çifter çifter gelsiin kuzulaarr...

darısıı başımızaaaaaa....sırası hiiiç fark etmezzz ama listede ki herkeess anne olsunn inşallaahhh....

yumurtlama tarihin 1 temmuzsa her kadında son 14 gün sabittir yani ayın 15 senin mens günün e süper ozaman gününe daha 4 gün var ooo o zamanaa kadar daha çok artar :119:

amin bitanem hepimiz bütün arkadaşlarım kavuşsun bebişlerine sağlıkla inşallaahhhhhhh
canımm benim fazla ağlama kaanım üzülür yesin teyzesi ona arkadaş geliyo bir tane dahaaaaaa

canımmm hayırlısıyla bebişin seninledir inşallah,her zaman hayırlısı diye dua et bebişimm
yumoşum 1 temmuzda çatladı canım sonrasında kasık ağrım hiç geçmedi,cumadan beri de sanki karnımda bişiler olmaya başladı.eşime söyledim hatta çalışma oluyo sanki içerde diye.gözlerimin içi parlamaya başlamış,tenimde anne kokusu oluşmuş yavaş yavaş artıyomuş(eşimin tespitiydi bunlar ).pek bişi yoktu yani medmusummmm

yumurtlama tarihin 1 temmuzsa her kadında son 14 gün sabittir yani ayın 15 senin mens günün e süper ozaman gününe daha 4 gün var ooo o zamanaa kadar daha çok artar :119:

asosum 15 i benim doğumgünüm,Rabbim doğumgünü hediyemi gönderdi bana çok şüküüüürrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…