- 6 Ocak 2011
- 990
- 1
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.661
kızlaaarrrrrrr 52.83 yarabbim dualarımızı kabul etti çok şükürrrrrr
kocişi aradım duymuyo teli yaaaaaa çıldırcammmmmmmmmm
Kız para mı var gavur nerden bulacam ben int.tlfnu deniz hanım beşik ister don ister,bez ister ,mama ister daha gayrı kendime bitti rabbim izin verirse inş. Varım yogum denizin
Yükselecek degerin yavrum inan ki olsun iyi düşünelim iyi sevişelim olacak sende yarın hamişler kervanına katılacaksın inş.allahın izniyle burdaki herkes hamiş olacak en kısa zamnda amin...
amin canımmmmmmmmm aminnnnnnnnAllahım tamamına erdirsinnn darısı perinin ve pidilin başınaaaaaaaaaaaaaaa
vede alyanın ve de hepinizinnn yavrı kurtlarım benimmmmm mucccckkkkkkkkkkkkkkkk
evet evet evet inanamıyorummmmmmmmmİnsallah bebem o zaman yarın dansozde gelsin:))) yaa gözlerim doldu İsilimmmmm karnında bebek var senin n:)))
çok sağol bitanemmmmmmmm.tamam canım benim iğnelere başlarım zaten bugünbinlerce kez şükürler olsun rabbimeeeeeeeeeeeee oh beeeeeeeeeeeeee dedim sana enişte iyi basar dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız ışıl inş.ikizdir baksana çok iyi yükselmiş darısı alyaya ve diger kıslara tez zamnada amin..
Rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip eder inş.bebeişimmm
senin ignelerin var dı dimi hamile kalınca vurduracagın hemen ara dr ihmat etme canım çok ama çok sevindim bacım gözün aydın evin mutluluk göbegin bebiş dolsunnnnnnnnnnn
Bugünün en güzel haberi maşallah ışılım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inş... çok sevindim inan darısı isteyen herkese versin rabbim şimdi sıra alya da onun için de dua edelim yarında mutluluğumuz devam etsin
teşekkür ederin paybicemmm darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh
sabahhh girmeye korktummm güzel haber alamazsam dieeeeeeeee yehhhhhuuuuuuu
ışılımmmmmmmmmmmm canım tebrikler hayatımmmm innşşşşş alyamında yükselirrde kutlamalar devam edrrrrrrr
sağol bebişimm darısı tez zamnda sana inşallah canımmmyemin ederim gözlerim doldu rabbim çok şükür dualarımız kabul oldu bak 3 lerden kaçta kaç artmış bak çok sevindim
günün ne kadar geçti ve nekadar zamanda bir mens görüyodun..
İns Paybicem ins bu şenlik devam eder sonra da hiç kesilmez hamiş haberleri artıyor sıcaklar başladı ya ondan sanırım bol halvet ve sıcaklar hoooppp hamış herkes:)) kışa kadar herkesin karnı bebis dolacak sonra da ankarada perinin evinde bulusup kutlucazz:))))
sabahhh girmeye korktummm güzel haber alamazsam dieeeeeeeee yehhhhhuuuuuuu
ışılımmmmmmmmmmmm canım tebrikler hayatımmmm innşşşşş alyamında yükselirrde kutlamalar devam edrrrrrrr
Bende sizi cok seviyorum dun siZle paylaşmak cok güzeldi inanın katlanıyor mutluluk. Deger 3 bile olsa bu kadar destek cookk hoş canlarımAlyam sağol desteğin için. yazdıklarını okudum. Hep yanındayııımmmmmmmmm benden İnsallah canım :kaçamazsıııııııııınnnnnnnnnDUALARIMIZZZZZZZZZ SENİNLEEEEEEEE VE BEBİŞİNLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (belki de bebişlerinleeeeee ) SENİ SEVİYORUUUUUUUUUUZZZZZZ
İnsallah canım benim halayla devam eder sizin halayla eğlencenin dibine vururuzzzAlya canım sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun yarın devam edecek bu sevinç emin ol. Haftaya da benim müjdeli haberim olur inş
Bugünün en güzel haberi maşallah ışılım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inş... çok sevindim inan darısı isteyen herkese versin rabbim şimdi sıra alya da onun için de dua edelim yarında mutluluğumuz devam etsin
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy....çok şüküüürrrrrrrr
Allahııımmmm çok güzeelllbir habeerrr..tebrik ederiimm canımmmm inşallahh bu sefere hiç üzmiceeekkk seni anneeesiii....
:46
amin bitanem hepimiz bütün arkadaşlarım kavuşsun bebişlerine sağlıkla inşallaahhhhhhhışıllllll canımmm yaaaaa ayyyy çok sevindimmmama bunlara engel olamıyorum kızma sakın
allahım sen çok büyüksün şükürler olsun sana birkez daha kimsenin kucağını boş bırakma yarabbim
hayırlısı olsun allahım gönlüne göre versin hatta daha güzelini herşeyin
güzel dileğin için teşekkür ederim ışılım inş bende hamileler listesine eklenirim haftaya Rabbim yüzüme baksın .. Sende ne gibi belirtiler oldu , adet tarihinden kaç gün önce bu belirtileri hissettin tabi belirti olduysa :)) ben aşılama olalı 7 gün oldu ve hiç bir belirti yok sadece sağ tarafımda yumurtanın çatladığı zaman olan bir sancı gibi bişi oluyor ya arada öyle bişey oluyor ama ilaç alıyorum bir sürü onların etkisinden diye düşünüyorum..
yumurtlama tarihin 1 temmuzsa her kadında son 14 gün sabittir yani ayın 15 senin mens günün e süper ozaman gününe daha 4 gün var ooo o zamanaa kadar daha çok artar :119:
mezdeke istiyazzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?