Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Bu kadar olur 26 temmuzda benim doğum günüm o zamanda ben doğum günümde hamile olmuş olucam inş yani ay heyecan yaptım ya böyle güzel haberleri alınca umutlanıyorum :))

Bu kadar olur 26 temmuzda benim doğum günüm o zamanda ben doğum günümde hamile olmuş olucam inş yani ay heyecan yaptım ya böyle güzel haberleri alınca umutlanıyorum :))

ay canımmm inşallahhhhh ya hayatımızın en güzel doğumgünü hediyesiii olurrrr

Hamilelik takvimini eklesene yavru kuş heycanlı kuş taze anne taze yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bekleyim diyorum biraz adoşum yaa,aslında temkinli yaklaşmam lazım aslında ama şu halime bakkkkk
dur kız artık öyle hoplamak zıplamak yokkk uslu uslu oturcaksın
pitaminin dediği gibi yandan el çırpabilirsin
eşin döndümü telefonuna tatlım yoksa hala görmedimiki aradığını

işyerinden aradım ulaştım canımmmm çok sevindi bebeğim benim yaa nası tatlı baba olur ondan
el çırpayım madem bende

Neeeeeeeee aaaaaaaaaanooooooooyyyyyyyyyyyyyyyy isilimmmmmmm oldu bu olllllllduuuuuuuuuu bebis gobuse konduuuuuuuu ayyyyyyy agliyoruummmmmmmmmm dayanmiyorum artik inanilmaz duygusallastimmmmmmmm bitanemmmmmmmmmmmm demistim ben sana cok dogurgansiz catir catir dogrucan ins diyeeeeeee cokkkk mutluyum cookkkkkk kelimelerle ifade edemiyorummmmm inanilmaz bi haber buuuuuuuuu muthisim suannnnnnnnn ayyyyyyyyyyy kuzum benim yaaaaaa canimmmmmmmmmmmmmmmmm Allahim nazarlardan saklasin seni ve minik kelebegini bitanemmmmm dua ediyorum bi yandan yazarkennnnnnnnnn saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahimmmmm guzel melegim benimmmmm guzel annnemmmmm benimmmmmmmmm iste simdi hoppidi koppidi halay zamaniiiiiiiiiii isilimmmmm hamileeeeeee heyyoooooooooooooooooooooooooo :

canımmmmmm perimmmmmmmm oldu yaaaaa inanamıyorum hala,ben de duygusala bağladım şimdi desteğinizi hissetmek çok güzel bişey.inşallah senin bebişin de gelecek yakın zamanda bitanem hissediyorum ben,senin gibi tatlı bi annesi olacağı için çok ama çok şanslı.çok seviyorum seni perimmm benimmm Rabbim yollasın meleğini hayırlısıyla inşallahhhhh
Allahım hepinizden binlerce kez razı olsun,dualarınızı hiç esirgemediniz.benim de dualarım sizlerle,inanıyorum hepimiz beraber hamiş olcaaaaazzzzzzzz canlarımmmmm

İnsallah canım yükseliyordur bebisimin degeri kuzum benimledir umarım:)) yalnız 2 dk da bir esniyorum bu yükseldiğine dair bir belirti mıdır acep sol kasığım ara ara ağrıyor hala adet olmadım dun sabah olmaliydim hadi bu sabah olsun o da yok:118::119: darisi size insssss
eve gidip göbek atmak istiyommmmmm bennnnnnnnnn

İsilim ben dun ikinci çizgiyi gördüğümde o kadar zipladim ki anlatamam bi tayinim çıktığında bu kadar sevindim bide çift çizgiyi görünce

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

isilisil38 Hamileee

Aserenhan Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikizleri geliyyoooooooorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyooorrrrrrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi

eliz117 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi

Hafzak NOBAT: 11 Temmuz Rahim filmi çektirdi

Sevval NOBAT 12 Temmuz

Bojou: Bat(asıca): 15 Temmuz Rahim filmi çektirdi

jonguil NOBAT:15 Temmuz

İdilga NOBAT: 15 Temmuz

Viole NOBAT: 17 Temmuz

Medmus NOBAT: 20 Temmuz

PeriLous NOBAT: 20 Temmuz

Perisoko NOBAT: 21 Temmuz - Rahim Filmi çektirdi ilk ay hamile kalamadı.

eerdgn NOBAT: 22 Temmuz

Aybice NOBAT: 27 Temmuz

Deragun NOBAT: 28 Temmuz (Gecikebilir.)

19asos03 NOBAT: 31 Temmuz

meessttrraa NOBAT: 1 Ağustos

wishper NOBAT: 4 Agustos.

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

inşallah yarın daha çok zıplıycaz bebişimmm,pardon zıplamak yok alkışlıycazzzzzzzz

Bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarın da senin için kopucaz Allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

heyyyyyyyooooooooooooooooooooooo yaşasıııııııııııınnnnnnnnnnnnn
darısı hepinizin başına kızlar,hepinizin bu mutluluğu tez zamanda yaşamasını diliyorum Rabbimden AMİİİİNNNNNNNNNNN

inşallah yarın daha çok zıplıycaz bebişimmm,pardon zıplamak yok alkışlıycazzzzzzzz
Olsunda ben alkışlamaya da raziyim yeterki olsun yaaa İsilim o kadar sevindimki senin adına anlatamam duygusalim cokkkkkk
Bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarın da senin için kopucaz Allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

insallah canım listenin yukarısına tasinabilecek miyim bende hepimiz bu kadar beklerken kuzular bekletmesin bizleri eğer yarın bebek çıkarsa sizlere onun için ordugum seylerin fotosunu koyacağım :))))

canım benimm duygusallığını yerim seninnnn,Allahın izniyle yarın değerin süper çıkcak inşallahhhhhh alyammmmmm

topiğin 11 hamişi vaaaaaaaaaaaaaaaa.sürekli takip edip hamişliği bekleyennnnn 12 falannnnnnnnnnnn anoyyyyyyyyyyyy iice azaılsında sıra bize gelsinnnnnnnnnn hadi alyammmmmmmmm çık yukari yawrimmmmmmmmmmmmde sayımız asalsın umudumuz artsın:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…