- 6 Ocak 2011
- 990
- 1
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.681
Bu kadar olur 26 temmuzda benim doğum günüm o zamanda ben doğum günümde hamile olmuş olucam inş yaniay heyecan yaptım ya böyle güzel haberleri alınca umutlanıyorum :))
eve gidip göbek atmak istiyommmmmm bennnnnnnnnn
bekleyim diyorum biraz adoşum yaa,aslında temkinli yaklaşmam lazım aslında ama şu halime bakkkkkHamilelik takvimini eklesene yavru kuş heycanlı kuş taze anne taze yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dur kız artık öyle hoplamak zıplamak yokkk uslu uslu oturcaksın
pitaminin dediği gibi yandan el çırpabilirsin
eşin döndümü telefonuna tatlım yoksa hala görmedimiki aradığını
Neeeeeeeee aaaaaaaaaanooooooooyyyyyyyyyyyyyyyy isilimmmmmmm oldu bu olllllllduuuuuuuuuu bebis gobuse konduuuuuuuu ayyyyyyy agliyoruummmmmmmmmm dayanmiyorum artik inanilmaz duygusallastimmmmmmmm bitanemmmmmmmmmmmm demistim ben sana cok dogurgansiz catir catir dogrucan ins diyeeeeeee cokkkk mutluyum cookkkkkk kelimelerle ifade edemiyorummmmm inanilmaz bi haber buuuuuuuuu muthisim suannnnnnnnn ayyyyyyyyyyy kuzum benim yaaaaaa canimmmmmmmmmmmmmmmmm Allahim nazarlardan saklasin seni ve minik kelebegini bitanemmmmm dua ediyorum bi yandan yazarkennnnnnnnnn saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahimmmmm guzel melegim benimmmmm guzel annnemmmmm benimmmmmmmmm iste simdi hoppidi koppidi halay zamaniiiiiiiiiii isilimmmmm hamileeeeeee heyyoooooooooooooooooooooooooo:
Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ışılımmmmmmmmmmmmm
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum şuann çokkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 462214 Eki Görüntüle 462215 Eki Görüntüle 462216 Eki Görüntüle 462217 Eki Görüntüle 462218 Eki Görüntüle 462219
İnsallah canım yükseliyordur bebisimin degeri kuzum benimledir umarım:)) yalnız 2 dk da bir esniyorum bu yükseldiğine dair bir belirti mıdır acep sol kasığım ara ara ağrıyor hala adet olmadım dun sabah olmaliydim hadi bu sabah olsun o da yok:118::119: darisi size insssssalyaammm inşallaahh yükselecek senin de değeeriiinnnn....şöyle çifter çifter gelsiin kuzulaarr...
darısıı başımızaaaaaa....sırası hiiiç fark etmezzz ama listede ki herkeess anne olsunn inşallaahhh....
eve gidip göbek atmak istiyommmmmm bennnnnnnnnn
İnsallah canım yükseliyordur bebisimin degeri kuzum benimledir umarım:)) yalnız 2 dk da bir esniyorum bu yükseldiğine dair bir belirti mıdır acep sol kasığım ara ara ağrıyor hala adet olmadım dun sabah olmaliydim hadi bu sabah olsun o da yok:118::119: darisi size insssss
İsilim ben dun ikinci çizgiyi gördüğümde o kadar zipladim ki anlatamam bi tayinim çıktığında bu kadar sevindim bide çift çizgiyi görünce
İnsallah canım yükseliyordur bebisimin degeri kuzum benimledir umarım:)) yalnız 2 dk da bir esniyorum bu yükseldiğine dair bir belirti mıdır acep sol kasığım ara ara ağrıyor hala adet olmadım dun sabah olmaliydim hadi bu sabah olsun o da yok:118::119: darisi size insssss
İsilim ben dun ikinci çizgiyi gördüğümde o kadar zipladim ki anlatamam bi tayinim çıktığında bu kadar sevindim bide çift çizgiyi görünce
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz
isilisil38 Hamileee
Aserenhan Hamileee
enderfts Hamileee
eylemsevcan Hamileee
mehmetderya HamileeeTopigimizin ikizleri geliyyoooooooorrrrrr
ADDD83 Hamileee
Vitaminc HamileeeTopiğimizin minik prensesi geliyooorrrrrrrrrr
Alpellaaa Hamileee
Zeytinnn HamileeeTopiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr
Sonesinti HamileeeTopiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr
Candost17 Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
Alya35 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi
eliz117 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi
Hafzak NOBAT: 11 Temmuz Rahim filmi çektirdi
Sevval NOBAT 12 Temmuz
Bojou: Bat(asıca): 15 Temmuz Rahim filmi çektirdi
jonguil NOBAT:15 Temmuz
İdilga NOBAT: 15 Temmuz
Viole NOBAT: 17 Temmuz
Medmus NOBAT: 20 Temmuz
PeriLous NOBAT: 20 Temmuz
Perisoko NOBAT: 21 Temmuz - Rahim Filmi çektirdi ilk ay hamile kalamadı.
eerdgn NOBAT: 22 Temmuz
Aybice NOBAT: 27 Temmuz
Deragun NOBAT: 28 Temmuz (Gecikebilir.)
19asos03 NOBAT: 31 Temmuz
meessttrraa NOBAT: 1 Ağustos
wishper NOBAT: 4 Agustos.
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
tatlım adoşunda dediği gibi hamilelik takvimini oluştur bakayım mart doğumlumu olcak benim yeğenim amanda amannn balıkmı olcak
inşallah yarın daha çok zıplıycaz bebişimmm,pardon zıplamak yok alkışlıycazzzzzzzz
Olsunda ben alkışlamaya da raziyim yeterki olsun yaaa İsilim o kadar sevindimki senin adına anlatamaminşallah yarın daha çok zıplıycaz bebişimmm,pardon zıplamak yok alkışlıycazzzzzzzz
Bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarın da senin için kopucaz Allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Olsunda ben alkışlamaya da raziyim yeterki olsun yaaa İsilim o kadar sevindimki senin adına anlatamamduygusalim cokkkkkk
insallah canım listenin yukarısına tasinabilecek miyim bendehepimiz bu kadar beklerken kuzular bekletmesin bizleri eğer yarın bebek çıkarsa sizlere onun için ordugum seylerin fotosunu koyacağım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?