Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
:18: :18: kızlaarrr 1 aydır ne mide bulantım durdu nede baş dönmem nedenninide bilmiyorum korkmuyo değilim ne yapsamki acaba sabah kalkınca bi başlıyo ara ara gece yatana kadar devam ediyo öle arada sırada da başım dönüyo :18: :18:

Bu kadar olur 26 temmuzda benim doğum günüm o zamanda ben doğum günümde hamile olmuş olucam inş yani ay heyecan yaptım ya böyle güzel haberleri alınca umutlanıyorum :))

canım benimmm bu ay seninle ilgili güzel şeyler hissediyorummmmmmmm, bi annelik heyecanı gelmiş sana, sanki bu ay olmuş mu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhh haftaya sende listenin en başında olursun tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tatlım bi doktora görünsene,kan tahlili falan yaptır.Allah muhafaza,önemli bişeyin yoktur inşallah bitanemmmmmm

Canım mutlaka bi doktora görünn, baş dönmesi vertigo olabilir, kulakltan kaynaklanan b problem de... Bana da olmuştu bi defa bayılıyorum sandım ihmal etme tatlımm geçmiş olsunnn

tatlım bi doktora görünsene,kan tahlili falan yaptır.Allah muhafaza,önemli bişeyin yoktur inşallah bitanemmmmmm

Ayyyyyyyyyyy senin hamişlik takvimini yerim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nası mutlu oldum onu görünceeeeeee. Güzel dileklerin için teşekkür ederim tatlı annemmmmmmmmmm, sizin haberlerinizle çok çok mutluyum bennnnn

canım benimm duygusallığını yerim seninnnn,Allahın izniyle yarın değerin süper çıkcak inşallahhhhhh alyammmmmm

İnsallah bebekim sen yeni annesin bana dua et kuzumm

Ahh nasıl istiyorum yukarı çıkmayı bı bilsenn tahlili cuma verecektim 3 gun gecsin diye ama dayanamayıp yarın gidicem:18::18::18:

yaptım takvimimi kızlaarrrrrrrrrr

Yerim senin takvimini kizzz 5 haftalık mı en küçüğü o zaman yarın benim çıksa da yapamam çünkü daha12 günlük yani 3 hafta:)))

Kasık ağrın da oluyo mü tatlimm

biz de senin haberinle coşacaz mutluluktan kudurcaz canımmmmmmmmmmm
canım aslında benim yumurtlama tarihimle seninki tutuyo aynı zamanda tutturmuşuz bebişleri (Allah söyletti)

alyamm sen yarın testi kaçta yaptırcaksın ona göre ayarlamaya çalışayım işlerimi

Kuzum esimle ikimiz aynı yerde çalışıyoruz o yüzden durumdan kimsenin haberi yok henüz nasıl soylicem teste gideceğimi bilmiyorum( eğer yarın bebek kesinleşirse o zaman soylicez:119::119: yani kacta gideceğimi bende bilmiyorum.sen iki gun once de sabah mı vermiştin

alyamm sen yarın testi kaçta yaptırcaksın ona göre ayarlamaya çalışayım işlerimi

Kuzum esimle ikimiz aynı yerde çalışıyoruz o yüzden durumdan kimsenin haberi yok henüz nasıl soylicem teste gideceğimi bilmiyorum( eğer yarın bebek kesinleşirse o zaman soylicez:119::119: yani kacta gideceğimi bende bilmiyorum.sen iki gun once de sabah mı vermiştin

kasık batmalarım çok oldu geçen ay ama dehşetde bir kanamam oldu sipsiyah aynı bebeğim öldüğünde ki kanamam gibi hem o kadar çok hemde koyu renk ama o kanamam da 7 gün sonra bitmişti buda ama sonuç olarak ozaman bebişim ölmüştü aslında ano malili bi rah im adet olarak hamiş kalmam yüksek ihtimal ama bilmiyorum

kasık batmalarım çok oldu geçen ay ama dehşetde bir kanamam oldu sipsiyah aynı bebeğim öldüğünde ki kanamam gibi hem o kadar çok hemde koyu renk ama o kanamam da 7 gün sonra bitmişti buda ama sonuç olarak ozaman bebişim ölmüştü aslında ano malili bi rah im adet olarak hamiş kalmam yüksek ihtimal ama bilmiyorum

Ayy ışılım yaaa canımm yaaa inanamıyorum hamişmisin sen şimdi ay ne diyceğimi bilemedim çok ama çok mutlu oldum canım inan diğer arkadaşlarımada çok sevinmiştim ama senin bi kaybından sonra yeniden hamiş olmanı çok istiyordum iki kat sevindim inan ki
dur halayınıda çekeyim

Sizler nasılsınız kızlar herkesi pek bi keyifli gördüm aman nazar değmesinn darısı bekleyen bizlerin başına inş. Perimm yaaa sen nekadar duygusallaştın böle yazını okuyunca benimde musluklar açıldı.

gerçekten çokkkk sevindimmmm ışılımmmmmmmmmmmmmmmmm
yarın alyamdan da güzel haberler alırız çifte bayram yaparız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Alyaaaaaaaaaaaa hadi test yaptııırrrrrrrrrrrrrrrrr yükselmiştir birazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yarına kadar dayanılmaz sneinde halayını çekelimmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :18:

idrar testi yaptın mı bugünnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…