- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.701
şimdi canım benim yumoş geç oluştu ya yumurtlamadan 14 gün öncesini sat mı kabul edeyim?
Bu kadar olur 26 temmuzda benim doğum günüm o zamanda ben doğum günümde hamile olmuş olucam inş yaniay heyecan yaptım ya böyle güzel haberleri alınca umutlanıyorum :))
:18: :18: kızlaarrr 1 aydır ne mide bulantım durdu nede baş dönmem nedenninide bilmiyorum korkmuyo değilim ne yapsamki acaba sabah kalkınca bi başlıyo ara ara gece yatana kadar devam ediyo öle arada sırada da başım dönüyo :18: :18:
:18: :18: kızlaarrr 1 aydır ne mide bulantım durdu nede baş dönmem nedenninide bilmiyorum korkmuyo değilim ne yapsamki acaba sabah kalkınca bi başlıyo ara ara gece yatana kadar devam ediyo öle arada sırada da başım dönüyo :18: :18:
tatlım bi doktora görünsene,kan tahlili falan yaptır.Allah muhafaza,önemli bişeyin yoktur inşallah bitanemmmmmm
canım benimm duygusallığını yerim seninnnn,Allahın izniyle yarın değerin süper çıkcak inşallahhhhhh alyammmmmm
topiğin 11 hamişi vaaaaaaaaaaaaaaaa.sürekli takip edip hamişliği bekleyennnnn 12 falannnnnnnnnnnn anoyyyyyyyyyyyy iice azaılsında sıra bize gelsinnnnnnnnnn hadi alyammmmmmmmm çık yukari yawrimmmmmmmmmmmmde sayımız asalsın umudumuz artsın:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yaptım takvimimi kızlaarrrrrrrrrr
biz de senin haberinle coşacaz mutluluktan kudurcaz canımmmmmmmmmmmAyyyyyyyyyyy senin hamişlik takvimini yerim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanası mutlu oldum onu görünceeeeeee. Güzel dileklerin için teşekkür ederim tatlı annemmmmmmmmmm, sizin haberlerinizle çok çok mutluyum bennnnn
canım aslında benim yumurtlama tarihimle seninki tutuyo aynı zamanda tutturmuşuz bebişleriİnsallah bebekim sen yeni annesin bana dua et kuzumm
Ahh nasıl istiyorum yukarı çıkmayı bı bilsenntahlili cuma verecektim 3 gun gecsin diye ama dayanamayıp yarın gidicem:18::18::18:
Yerim senin takvimini kizzz 5 haftalık mı en küçüğü o zaman yarın benim çıksa da yapamam çünkü daha12 günlük yani 3 hafta:)))
Kasık ağrın da oluyo mü tatlimm
alyamm sen yarın testi kaçta yaptırcaksın ona göre ayarlamaya çalışayım işlerimi
alyamm sen yarın testi kaçta yaptırcaksın ona göre ayarlamaya çalışayım işlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?