- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.721
kasık batmalarım çok oldu geçen ay ama dehşetde bir kanamam oldu sipsiyah aynı bebeğim öldüğünde ki kanamam gibi hem o kadar çok hemde koyu renk ama o kanamam da 7 gün sonra bitmişti buda ama sonuç olarak ozaman bebişim ölmüştüaslında ano malili bi rah im adet olarak hamiş kalmam yüksek ihtimal ama bilmiyorum
Alyaaaaaaaaaaaa hadi test yaptııırrrrrrrrrrrrrrrrr yükselmiştir birazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yarına kadar dayanılmaz sneinde halayını çekelimmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :18:
idrar testi yaptın mı bugünnnnnnnnnn
gerçekten çokkkk sevindimmmm ışılımmmmmmmmmmmmmmmmm
yarın alyamdan da güzel haberler alırız çifte bayram yaparız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sabah vermiştim canım hemen hemen aynı saatteKuzum esimle ikimiz aynı yerde çalışıyoruz o yüzden durumdan kimsenin haberi yok henüz nasıl soylicem teste gideceğimi bilmiyorum( eğer yarın bebek kesinleşirse o zaman soylicez:119::119: yani kacta gideceğimi bende bilmiyorum.sen iki gun once de sabah mı vermiştin
hafzakımmm canımın içiiiiii çok teşekkür ederim canımmm senden de güzel haberi bekliyorum inşallah bu ayAyy ışılım yaaa canımm yaaa inanamıyorum hamişmisin sen şimdi ay ne diyceğimi bilemedim çok ama çok mutlu oldum canım inan diğer arkadaşlarımada çok sevinmiştim ama senin bi kaybından sonra yeniden hamiş olmanı çok istiyordum iki kat sevindim inan ki
dur halayınıda çekeyim
Sizler nasılsınız kızlar herkesi pek bi keyifli gördüm aman nazar değmesinn darısı bekleyen bizlerin başına inş. Perimm yaaa sen nekadar duygusallaştın böle yazını okuyunca benimde musluklar açıldı.
sağol canım benimmmm listede sırası gelen herkes hamiş olsun inşallahhhhhhhhhhgerçekten çokkkk sevindimmmm ışılımmmmmmmmmmmmmmmmm
yarın alyamdan da güzel haberler alırız çifte bayram yaparız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
alyamm benim yarın coşacaksın sen biliyorum,yüksek değeri görmeden tam olarak inanamıyo insanKiz daha dun verdim kanı yarın sabah verip burayı costurabilirim umarım:)) evde test yok kusum öğlende alamam mesleğimi biliyorsun esim dun alacaktı da ben istemedim mecbur yarını beklicez:)) İsil için icim kıpır kıpır ama kendim için cok durgunum nedense:18::18::18::18:
Ayy ışılım yaaa canımm yaaa inanamıyorum hamişmisin sen şimdi ay ne diyceğimi bilemedim çok ama çok mutlu oldum canım inan diğer arkadaşlarımada çok sevinmiştim ama senin bi kaybından sonra yeniden hamiş olmanı çok istiyordum iki kat sevindim inan ki
dur halayınıda çekeyim
Sizler nasılsınız kızlar herkesi pek bi keyifli gördüm aman nazar değmesinn darısı bekleyen bizlerin başına inş. Perimm yaaa sen nekadar duygusallaştın böle yazını okuyunca benimde musluklar açıldı.
bir elimdeee doooollmaaaaa bir eliiiimmmde pccc umurumda mı kii bu dünyaaaaaaaa
çok güzel birgüünnnnnniyi ki varsınızzz....
bu heyecanı seviyoruummmmm...
menüü
etli dolma patlıcan, kabak...
dünden közlenmiş patlıcan salatası..
yoğurt ya da cacık
canım birde pasta istiyo kiii bakalım napacazzz bunu...
ooooo meessimmmmm ellerine sağlık canım sende gizli beceriklilerdensinnnnnn
pastalar da benden o zamannnnnnnnnnnn
süper görünüyo yaaaa nası yapcaz bunuuuuuuuuu
sabah vermiştim canım hemen hemen aynı saatte
hafzakımmm canımın içiiiiii çok teşekkür ederim canımmm senden de güzel haberi bekliyorum inşallah bu ay
sağol canım benimmmm listede sırası gelen herkes hamiş olsun inşallahhhhhhhhhh
alyamm benim yarın coşacaksın sen biliyorum,yüksek değeri görmeden tam olarak inanamıyo insan
Periiiiiiiiimmmmmmmm 1 ağustos olarak kaydedebilir misin beniiii hiçççç gelmemek üzreeeeeee. Doktorum serophene verdiiiiiiii haftaya gel dedi. Yımırtalara bakıcaz dediiiiiiiii. Nolcak şimdi perrrrrrrrriiiiiiiiiimmmmmmmmmmmUmut ver bana nolurrrr. Konuş benleeeee lüffeeennnnn:84:Ya kızlar dua edin ne oluuuuuuurrrrrr Rabbim herkese bu güzelliği yaşatsın inşallahhhh.
caanıımmm inşallaah yaşayacağıızzzzz hep berabeeerrrr...umutt her zamaannn vaarr..yumurtalarımızz sağolsunn diyoruzz yaa...yumurta takibi yapıcak doktorunn..sonra gün vericekk ve sizdeee tuturacaksınızz inşallaahhh...yalnız panikleyince, çok düşünüp takıncaa olmuyorrr orasını iyi öğrendiikk...hep beklenmeyen zamanlarda geldi bebişleerrr...
sağlığımız, kocaalarımızzz, mutululuğumuz yerinde olsunnn..dualarımızzzz da vaarrr olacaak inşallaahhhh...
ALYAMMM bana soğan kürünü yazabilir misin ve eşin için uyguladığın kürü:26:
Wuuuuuuuu ilaç gibi geldi sözlerinnn. Meessttrraammmmmmmm çok teşekkür ederimmmmmmmmm.Alyamla göbiş yarıştıracaktım ama olmadı, bizim kız hızlı çıktı. Onun bebişte sürpriz oldu Bi de bana kim daha çok çalışırsa kupa onun diyorddduuuuuuuu Ben bu ay çalışamadım diyorduuuuuu. Kesin bi hile yaptı canım kesssiiiinnnnnn Hayırlısıııııı inşallahhhh
Oyle sanıyordum kuzum yaa biliyorsun cok ilac ictim bu ay esiminde ayağı alciya alındı hastanelerden çıkamadık hiç.ben hep olmaz diyordum yaa herhalde onun rahatlığından oldu bebemm ayrıca 19. Gun oldu bebis .tabii olduysa:))Yarın gorcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?