Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Senin bu ay bilemedin bir daha ki ay kesin bebisin gelir

Kiz daha dun verdim kanı yarın sabah verip burayı costurabilirim umarım:)) evde test yok kusum öğlende alamam mesleğimi biliyorsun esim dun alacaktı da ben istemedim mecbur yarını beklicez:)) İsil için icim kıpır kıpır ama kendim için cok durgunum nedense:18::18::18::18:

sabah vermiştim canım hemen hemen aynı saatte
hafzakımmm canımın içiiiiii çok teşekkür ederim canımmm senden de güzel haberi bekliyorum inşallah bu ay
gerçekten çokkkk sevindimmmm ışılımmmmmmmmmmmmmmmmm
yarın alyamdan da güzel haberler alırız çifte bayram yaparız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sağol canım benimmmm listede sırası gelen herkes hamiş olsun inşallahhhhhhhhhh
alyamm benim yarın coşacaksın sen biliyorum,yüksek değeri görmeden tam olarak inanamıyo insan

bir elimdeee doooollmaaaaa bir eliiiimmmde pccc umurumda mı kii bu dünyaaaaaaaa

çok güzel birgüünnnnnn iyi ki varsınızzz....

bu heyecanı seviyoruummmmm...

menüü

etli dolma patlıcan, kabak...
dünden közlenmiş patlıcan salatası..
yoğurt ya da cacık

canım birde pasta istiyo kiii bakalım napacazzz bunu...

Hafzosummmmmmmm normalde cok duygusal bi insanım zaten ama bu aralar daha bi abarttım bebişimmmmmmmmmmmm

Hepiniz gibi ışılımın da hamişliği çok değerli ve önemliydi benim içinnnn Allah yüzümüze bakıyor yavaş yavaş bebişimmmmmmmmmmmm

ooooo meessimmmmm ellerine sağlık canım sende gizli beceriklilerdensinnnnnn

pastalar da benden o zamannnnnnnnnnnn

Periiiiiiiiimmmmmmmm 1 ağustos olarak kaydedebilir misin beniiii hiçççç gelmemek üzreeeeeee. Doktorum serophene verdiiiiiiii haftaya gel dedi. Yımırtalara bakıcaz dediiiiiiiii. Nolcak şimdi perrrrrrrrriiiiiiiiiimmmmmmmmmmm Umut ver bana nolurrrr. Konuş benleeeee lüffeeennnnn:84:Ya kızlar dua edin ne oluuuuuuurrrrrr Rabbim herkese bu güzelliği yaşatsın inşallahhhh.

süper görünüyo yaaaa nası yapcaz bunuuuuuuuuu

vallaaa bunu yaptırtmak gerek sanırıımmm..şeker hamuruylaa uğraşan birilerinee..süper görünüyor ama dimiii. bayıldıım benn...

iştahım yineeee öyle bir açık kiii...

annemlerdeyiimm ondan herhaldeee tabiii birde siziiinnn güzel haberleriniiizzzzdeennn....

ışıllıımmmm iyi besleenn kuzuummm...kendine çook dikkat ett..amaann diiimmmmm....

İnsallah canım bekliyorum sabirla

caanıımmm inşallaah yaşayacağıızzzzz hep berabeeerrrr...umutt her zamaannn vaarr..yumurtalarımızz sağolsunn diyoruzz yaa...yumurta takibi yapıcak doktorunn..sonra gün vericekk ve sizdeee tuturacaksınızz inşallaahhh...yalnız panikleyince, çok düşünüp takıncaa olmuyorrr orasını iyi öğrendiikk...hep beklenmeyen zamanlarda geldi bebişleerrr...
sağlığımız, kocaalarımızzz, mutululuğumuz yerinde olsunnn..dualarımızzzz da vaarrr olacaak inşallaahhhh...

Wuuuuuuuu ilaç gibi geldi sözlerinnn. Meessttrraammmmmmmm çok teşekkür ederimmmmmmmmm. Alyamla göbiş yarıştıracaktım ama olmadı, bizim kız hızlı çıktı. Onun bebişte sürpriz oldu Bi de bana kim daha çok çalışırsa kupa onun diyorddduuuuuuuu Ben bu ay çalışamadım diyorduuuuuu. Kesin bi hile yaptı canım kesssiiiinnnnnn Hayırlısıııııı inşallahhhh

ALYAMMM bana soğan kürünü yazabilir misin ve eşin için uyguladığın kürü:26:

Kuzum kendime sogan esime keciboynuzu yaptım;
Sogan kurunu adetim bittikten 1 hafta sonra başladım ama adetin 7. Gunu başlanıyor iyi sonuc için ;
1,5 su bardağı kaynamış suya orta boy beyaz sogan atılır 5 dk kaynatilir ilininca içilir:)) sabah aksam içilecek ama çalışanlar için aksam ve gece yatmadan once de icilebiliniyor( ben aksam gece yaptım)
Keçi boynuzunu 2,5 su bardağı kaynamış suya 7-8 keciboynuzu kirilarak( ne kadar kırılırsa o kadar iyi özü çıkar) 3 dk kaynat ilininca 1 bardak sabah soğuk olarak 1 bardak içilecek
hep taze hazırlanacak ikiside .insallah senin cucugunde gelir

Oyle sanıyordum kuzum yaa biliyorsun cok ilac ictim bu ay esiminde ayağı alciya alındı hastanelerden çıkamadık hiç.ben hep olmaz diyordum yaa herhalde onun rahatlığından oldu bebemm ayrıca 19. Gun oldu bebis .tabii olduysa:))Yarın gorcez

inşaallllaaaaahhhhhhhhhhh inşallllllaaaaaaaaahhhhhhhhh o kadar içimden geliyorki bunu söylemek. Canım benim hayırlısı ile gelsin bebişinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen de bi tek bebişinin annesi ollllllllll

ışıl ışıl canım hayırlı olsun çok sevindim gülerek kucağınıza alın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…