- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.381
Olmadı gene kuzucuklarımmmm sabah en sancılısından yedim kırmızı kartıııOlsun ümitlenmekte güzeldiiiiiiiiii. Bu ay daha çok çalışıcam söz
ÇOK YAKINDAAAAAAAAAAAA HEPİMİZ HAMİŞ OLUCAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!
Ne diyebilirimki ben sanaa canım benimmm balım benimmmm içten sevgiden kastım bu işte birbirimizin hüznünü ve sevinciniii taa derinden paylaşabilmek. Aynı dilden konuşabilmek... İyiki varsın canımsınnnnPERIMMMMMMMMMMMMMMMMMM
cnmmm benimmmm sen daha kendinn kucucksunnn sakinnnn kuzummm uzuleyimm falann demeeee canimm benimmm
kizimmmmm suan saat burda 08.56 senin yuzundenn ahanda caaanimm pazar sabahii uyku muykuu yokkkk actimm gozleriiiii
demekki biz bayaa icimize sindirmisizz birbirilerimiziiiiiiiiii
bakk dahaa bebislerimizz dogmadan biiii suruuu kankicanteyzeleree sahiipp olduuuuuuu
canimmm ne dedikkkkk amnnnnn yeterkii yumurtalarimizaa bisey olmasinnnn gerisii bossss
canimmm bu sadece kaderrrrrrr sadece dogru zamanii bekliyoooo ENNN GUZELLL BEBIS gelmekk icinnnnnnn
olay buu
Ayyyy kısımmm çeyimize o kadar çok aldımkiii onlardannnnnnnn hepsini giyemedim bile henüzzz sırf ben değil annem ve ananem felanda meraklı olunca normal kıyafetten çok halvet cicilerim varrrrrrrrrrrPERIMM
bugunn cikincaa kendine hediye halvet kostumlerii allll ugur getirsinnnnn:)) ben oyle yapicukkkkkkk :))
canimmm hem daha senin yeni denemelerinnn bunlarr 3. kizimmmmmmmm merakk etmee herseyinn enn guzelii bizim ve bizimle olucakkkk
Allah insallahh hayirli olan zamanda bizim icin hayirli olan bebisi nasip etsinn cnmcm
PERIMMMMMMMMM
hemm bizimm bebislerr birass nasliiii oyle hemen gel dedinmii gelicek cinstenn deillerrr annelerine benziyolarrr sanirimmmmmm :))
biz dahaaa calisicazzz hemmm bu ayy beraberr hamiss olucazz allahin izniyleeee
hemm sen dahaaa bal-corek otu-tarcinini yutmadinnnn bakk bunlarlaa dahaa dahaa saglikli bbeisleriii bulucaz bizz cnmmmcmmm
canlar bi sorum olucak. Jinekolojik muayene yumurtaların gözlemlenmesi için felan adetin 2. Günü mü gidiliyordu yanlış mı biliyorumm?
Canlar bi sorum olucak. Jinekolojik muayene yumurtaların gözlemlenmesi için felan adetin 2. günü mü gidiliyordu yanlış mı biliyorumm?
Canlar bi sorum olucak. Jinekolojik muayene yumurtaların gözlemlenmesi için felan adetin 2. günü mü gidiliyordu yanlış mı biliyorumm?
Kıyamama sana yaaa bende midemden çok çektim ülserim vardı tedavi edildi çok şükür sadece reflüm kaldı. Ya 9 ila 11 gün arası yumurtluyorum ya adetim biter bitmez 5 gün felan yapiym diyorum soğanıı. 1 kez kullandım ovu testi şubat ayında anlamıştım yumurtladığımı çok sancım ve akıntım vardı. Günleri teyit etmek için yaptım 1 kereye mahsus hemen çıktı. Her ay o sancım olur zaten şiddetli bi şekilde bunun için doktora gittiğimdede yumurtladığımı ve ağrımın olmasının iyi bişe olduğunu söylemişti senin dediğin gibi. Adetlerimde çok sancılı oluyor.kislarrrrrr ben geldimm amaa midemmm cokk fenaaaaaaaaaaa
e bu kadar kure dayanirmii bu zavalli mideeeeee off valla offfffffff
PERIMMMMM sen simdi bugunden itibarennnnnnnnn
bal-corek otu- tarcin birde polen all karistir yut sabahlari bunlari
bunlar zaten sadece bebis icin deillll genel saglikkk icin
7 gunude sogan kurune baslaa soyleee bi guzel icin temizlensinnnnn
ama cnmmm baksna herseyyy normall allaha sukurrr nobatin 8 nisandii ahanda tamm vaktinde geldiii demekki satt duzenli calisiyoooo sadece vucut uyumuuu bu seninkii sadece surec inan sen banaa
ama icin rahat etsinnn al esinede keci boynuzu pekmeziiiii yuttur yedir onadaa:))
yumurtlama zamaninda cift cizgiyi yakaliyodun dimi onda sorun yokkkkk??????????????????????????????????????
bu ayyy TUT ELIMIIII BERABERR YASIYCAZZ BIZ MUTLULUGUUUUUU allahinn izniyleeeee:)))
Selam canmmmmmmmmmmmmmmherkese merhabalar
Bende inanıyorum bu ay bisürü hamişimiz olucak inşallahhhhhhh. Bu arada bu bal çörekotunu günde 1 kaşık mı yutiymmm ?midemm cokk kotuuu kislarrr ben kacarrr
kahvaltida yedigim 4 zeytinin yaptigina bak midemeee yaaaaaa cikar cikar bitiremedimmmmm
hamilelikte dusunemiyorumm kenimiiiii
allahmm yaaaa
optummmmm kislarrrrrr
PERIMM lutfen panik seklinde olmaaaa kucucuksunnn daha cok yenii baslamissinnnn veee INANCLIin bunu unutmaaaaaaaaa
biz bu ayyy tutturucazzzzzzzz
allahin izniyleeee
optummmmmmmmmm herkesiiiiiii
AYCAMMMM BIZEEE HEPPP DUAAAAAA :))))))))))
Durmak yokkk duaya devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssssssssssssssss
perısoko canım benım..aferın boyle pozıtıf ol takma bıseyı..ne guzel yenı ay yenı umut..bızde kaynanamlara gıttık geldık offf patladım sıkıntıdan..zaten aramız nane molla..ya kızlar sunu bılır sunu soylerım gercekten herkes ıcın egıtım sart ve ıkı taraf aıle denk olmalı..
Bllı çörekotumu yuttummmmm oohhhhhhhh. 4 gün sonra da soğan kürüne geçicemmm. Kızlar bi sorum var bu ilişki meselesine herkes farklı bi yorum yapıyor. Gün aşırı mı olmalı yoksa hergün mü sizcee bunu direk doktora soran varmı aranızdaaa canlarrrr
Bu ballı tarçınlı çörekotlu karışım akide şekerini anımsattı bana. Tadı hoşuma gittiiii bunu deneyen biçok kişide hamiş kalmış kızlarrr hemde çok pratikkk
Bllı çörekotumu yuttummmmm oohhhhhhhh. 4 gün sonra da soğan kürüne geçicemmm. Kızlar bi sorum var bu ilişki meselesine herkes farklı bi yorum yapıyor. Gün aşırı mı olmalı yoksa hergün mü sizcee bunu direk doktora soran varmı aranızdaaa canlarrrr
Selam canım hoşgeldinnnn uğurlu gelsin topic inş. Bat ne zaman tatlımm?Selam kızlaaar..İdilgam davetin için teşekkür ederim tatlım..ben de nereye gitti kızlar die merak ediyordum..
bu arada Sat-04 Nisan
hepimiz için hayırlısı olsun,bu ay önceki aylardan daha güzel olsun inşallah ...
Çok saol balımmmmmmmm çok faydalı oldusuvesabun kullanıcısından alıntı
doktor bey,
bişey daha sorabilir miyim?
Ilişkilerin gün aşırı mı olması gerekiyor? Yoksa her gün de olabilir mi?
Her gün olursa spermin kalitesi mi düşüyor?
gebe kalmak için sık ilişki değilde gün aşırı mı olması gerekir?
şimdiden teşekkür ederim... Kolay gelsin...
(perim ben bunu tüp bebek özel bölümündeki dr. bora cengiz e sormuştum...
cevabı da aynen şu oldu:
Her gün de ilişkiye girilebilir. şansınız azalmaz. Saygılarımla
Op. Dr. Bora Cengiz
perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım saglık olsun bu ay beraber hamiş kalacaz ben inanıyorummmmmmmmmmmmmmmmm hakkımızda hayırlısı olsun cancazım bende 3 gündür bal-tarçıçörekotu yutuyorummm adetim bittikten bir haftasonra sogankürüne başlayacam artık tevvekülü Rabbime canımmmmmmmmmmmm bizim bebişler 2013 sıpasııı olacak belli olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:=)))))))))olacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hep beraber saglıkla ve nesşeyle Allahımın izniyleeeeeeeeeeeeee aminnnnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?