Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

inşallah canım benim

Ne diyebilirimki ben sanaa canım benimmm balım benimmmm içten sevgiden kastım bu işte birbirimizin hüznünü ve sevinciniii taa derinden paylaşabilmek. Aynı dilden konuşabilmek... İyiki varsın canımsınnnn
Ayyyy kısımmm çeyimize o kadar çok aldımkiii onlardannnnnnnn hepsini giyemedim bile henüzzz sırf ben değil annem ve ananem felanda meraklı olunca normal kıyafetten çok halvet cicilerim varrrrrrrrrrr Yarın gezme günümüzz kociş bugün işteee

Evett balım bu ay soğan kürü yapıcam bal çörek otu da yutsam 2si birlikte fazla olur mu? Bide jinekoloğa gidicem hiç gitmedim dahaa gitmem gerek belki bi sorun varsa önceden halledilir.

Canlar bi sorum olucak. Jinekolojik muayene yumurtaların gözlemlenmesi için felan adetin 2. günü mü gidiliyordu yanlış mı biliyorumm?

Canlar bi sorum olucak. Jinekolojik muayene yumurtaların gözlemlenmesi için felan adetin 2. günü mü gidiliyordu yanlış mı biliyorumm?

yumurta takibi yaptırmadım ben..2 sefer yumurtlama gününe yakın muayene oldum. genel muayenede rezerv durumunu söylüyorlar canım...
önce bi hormon testi ister sanırım yaptırmadıysan...

kislarrrrrr ben geldimm amaa midemmm cokk fenaaaaaaaaaaa

e bu kadar kure dayanirmii bu zavalli mideeeeee off valla offfffffff

PERIMMMMM sen simdi bugunden itibarennnnnnnnn

bal-corek otu- tarcin birde polen all karistir yut sabahlari bunlari
bunlar zaten sadece bebis icin deillll genel saglikkk icin

7 gunude sogan kurune baslaa soyleee bi guzel icin temizlensinnnnn

ama cnmmm baksna herseyyy normall allaha sukurrr nobatin 8 nisandii ahanda tamm vaktinde geldiii demekki satt duzenli calisiyoooo sadece vucut uyumuuu bu seninkii sadece surec inan sen banaa

ama icin rahat etsinnn al esinede keci boynuzu pekmeziiiii yuttur yedir onadaa:))

yumurtlama zamaninda cift cizgiyi yakaliyodun dimi onda sorun yokkkkk??????????????????????????????????????

bu ayyy TUT ELIMIIII BERABERR YASIYCAZZ BIZ MUTLULUGUUUUUU allahinn izniyleeeee:)))

BENCEDE MAESTRA hakliiiii

adetin 3. gunuuu git cnmcmmm CD THREE CD3 diye gecen hormon testini yaptirrr

doktor bu takibin 6 ayda bir yaptirilmasii gerekiyoo diooo zatenn burdan hormonlarin yumurtann rezevrlerin kontrol edilmis olur zatennn cnmcmmm

prolaktin
progesteron
LH
FSH
E2
tsh

BU TETKIKLERII YAPTIRR

istersen esinede sperm kontroluuuuuuu

boylece iycee kafann rahat etsinn canimmmm

ama lutfen panik yapmaa ben bilee yapmiyorummmmm :)))) yuce rabbimm biziii mutlu edicek merak etmee sennn

midemm cokk kotuuu kislarrr ben kacarrr
kahvaltida yedigim 4 zeytinin yaptigina bak midemeee yaaaaaa cikar cikar bitiremedimmmmm
hamilelikte dusunemiyorumm kenimiiiii

allahmm yaaaa

optummmmm kislarrrrrr

PERIMM lutfen panik seklinde olmaaaa kucucuksunnn daha cok yenii baslamissinnnn veee INANCLIin bunu unutmaaaaaaaaa

biz bu ayyy tutturucazzzzzzzz
allahin izniyleeee
optummmmmmmmmm herkesiiiiiii

AYCAMMMM BIZEEE HEPPP DUAAAAAA :))))))))))

Durmak yokkk duaya devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssssssssssssssss

perısoko canım benım..aferın boyle pozıtıf ol takma bıseyı..ne guzel yenı ay yenı umut..bızde kaynanamlara gıttık geldık offf patladım sıkıntıdan..zaten aramız nane molla..ya kızlar sunu bılır sunu soylerım gercekten herkes ıcın egıtım sart ve ıkı taraf aıle denk olmalı..

Kıyamama sana yaaa bende midemden çok çektim ülserim vardı tedavi edildi çok şükür sadece reflüm kaldı. Ya 9 ila 11 gün arası yumurtluyorum ya adetim biter bitmez 5 gün felan yapiym diyorum soğanıı. 1 kez kullandım ovu testi şubat ayında anlamıştım yumurtladığımı çok sancım ve akıntım vardı. Günleri teyit etmek için yaptım 1 kereye mahsus hemen çıktı. Her ay o sancım olur zaten şiddetli bi şekilde bunun için doktora gittiğimdede yumurtladığımı ve ağrımın olmasının iyi bişe olduğunu söylemişti senin dediğin gibi. Adetlerimde çok sancılı oluyor.
herkese merhabalar
Selam canmmmmmmmmmmmmmm
Bende inanıyorum bu ay bisürü hamişimiz olucak inşallahhhhhhh. Bu arada bu bal çörekotunu günde 1 kaşık mı yutiymmm ?

Canım benmm tabii daha üzülmek için çok erkennn olucak inşallah inanıyorum. Ahhh bu kaynanalarrr...... Ne istiyorlar, gelinlerle neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum. Üzülme boşver canımmm, umursama hiç, üzerine düşeni yap abartmamak kaydıyla, çok içli dışlı olmanın anlamı yok.

Bllı çörekotumu yuttummmmm oohhhhhhhh. 4 gün sonra da soğan kürüne geçicemmm. Kızlar bi sorum var bu ilişki meselesine herkes farklı bi yorum yapıyor. Gün aşırı mı olmalı yoksa hergün mü sizcee bunu direk doktora soran varmı aranızdaaa canlarrrr

Bu ballı tarçınlı çörekotlu karışım akide şekerini anımsattı bana. Tadı hoşuma gittiiii bunu deneyen biçok kişide hamiş kalmış kızlarrr hemde çok pratikkk

Selam kızlaaar..İdilgam davetin için teşekkür ederim tatlım..ben de nereye gitti kızlar die merak ediyordum..
bu arada Sat-04 Nisan
hepimiz için hayırlısı olsun,bu ay önceki aylardan daha güzel olsun inşallah ...

perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım saglık olsun bu ay beraber hamiş kalacaz ben inanıyorummmmmmmmmmmmmmmmm hakkımızda hayırlısı olsun cancazım bende 3 gündür bal-tarçıçörekotu yutuyorummm adetim bittikten bir haftasonra sogankürüne başlayacam artık tevvekülü Rabbime canımmmmmmmmmmmm bizim bebişler 2013 sıpasııı olacak belli olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:=))))))))) olacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hep beraber saglıkla ve nesşeyle Allahımın izniyleeeeeeeeeeeeee aminnnnnnnn....

suvesabun kullanıcısından alıntı
doktor bey,

bişey daha sorabilir miyim?

Ilişkilerin gün aşırı mı olması gerekiyor? Yoksa her gün de olabilir mi?

Her gün olursa spermin kalitesi mi düşüyor?

gebe kalmak için sık ilişki değilde gün aşırı mı olması gerekir?

şimdiden teşekkür ederim... Kolay gelsin...

(perim ben bunu tüp bebek özel bölümündeki dr. bora cengiz e sormuştum...

cevabı da aynen şu oldu:

Her gün de ilişkiye girilebilir. şansınız azalmaz. Saygılarımla

Op. Dr. Bora Cengiz

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hergün can mı dayanırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa azgınnnnnnnnnnnnn teke sendromuuuuuuuuuu gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla ben şahsen hergün zorrrr ben geçen ay üç günde bir yaptımmmm o bileeee fazla geldiiiiiiiiiiiiiiiii ama bebek için çig tavık yiyecek heral bu güdüşleeeeeeee:=)))))))

Selam canım hoşgeldinnnn uğurlu gelsin topic inş. Bat ne zaman tatlımm?
Çok saol balımmmmmmmm çok faydalı oldu

Yumurtalarımız sağolsun canımcımmm bende tüm kalbimle inanıyorum bitanemmm bak günde en fazla 1 tatlı kaşığı demişler fazlası zararmış abartma sakın kurbiş olduğummm.

Sonunda göbüşümüzzz bebişlerle dolacakkkkkkkk kadere inanırımmmmmm OLACAKKKKKKKKKKKK OLACAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…