Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

niye öyle diyosun canım yaa.... isteyerek yap bebiş için değil... bebiş olacaksa olur zaten... her gün her saat yapılabilir bişi bu...

eşimin felsefesidir: fırsatını buldukça yapacaksın

der her zaman... ona katılıyorum...

AHAHHAHHAH ayyyyyy öldüm yaa sen çok yaşa Adoşşşş yapacan kızıımmm melekler mi getirecekkk. Bah şuna 3 günde bir diyorrr. 2 günü aşmaaaaaaa sakınnnn spermlerin kalitesi düşüyor bebiştoşşşşş anladın mııııı :18:

ne demek canımm... inşallah bebişlerimiz gelecek bu ay....

heeeeeeeeeeeeee bacım ben zaten bi kaşıktan fazlasını yiyemedimmmmmmmmmmmmmm tadı pek gözel gelmedi baga yaradana gurban oldugummmmmmmmmmm zorla yiyommm işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonumuz hayır olsunnnn yaaavvvv ne bulsak yiyozzzzzzzzzz bakemm:=)

işte buuu............

addooşşşşşşşş her gün yap cicim her günn... sabah akşam.....

adoş um nerelisin canım sen? karadenizli bi arkadaşım vardı? konuşma tarzın aynen o....

Aynenn susişkoommm bide yeni evli olduğumuz için sanırım bazen çok fena abartıldığı oluyor o yüzden sordum hani hergün olması bi sorun yaratır mı diyeeeeee ayyy çok fenayız yaaaaaaaaa.

Adoşşşş sende kendine gel bakiymmmm giyin süsleennnn kur yap kocişeeeeeeeeee kendimize KÜR kocişlere KURRRRRRRRRR felsefe buuuuu

Canlarımmmmmmmmmmm bebişkolarımmmmmmmm ben kaçarrrr birazdan canım kocacım gelirrr yüzüne hasret kalıyorummm hergün bu saatlerde geliyorr tek boş günümüz Pazartesiiii yarın doya doya beraber olucaz çok şükürrr giremezsem darılmayın kızmayın bacılarrrr tek 1 gün kocişimle hasret giderebiliyoruzzz daha ev hayatı yaşayamadık doğru düzgün evlendiğimizden beriii daha erken gelse haftasonları çalışmasa keşke ama hayat... Yapıcak bişi yokkkkk Allah emeklerini boşa çıkarmasın eşlerimizinde bizlerindeeeeeeeee

İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZZZZZZZZZZZ siz olmasanız bugünüm daha zor geçerdi.................

Görüşmek üzere canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günü gelen geçen minnoşlarrr ciciş haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

evet canım fırsatını buldukça yapın.... bebiş olunca fırsatını bulamayabilirsiniz... kızım olunca ilk 2 sene neredeyse baltalanmıştı halvet hayatımız... ama şimdi şükür ki ilk günlerden de güzel...

annemin bi lafı vardır...

"süt piştikçe koyulaşır"

ben ona çok katılırım...

ilk evlendiğimizde de güzeldi fakat şimdi daha bilinçliyiz...

o yüzden birbirinizi tanımaya ve de güzel vakit geçirmeye çalışın...

20 yaşında evlenince sanki kocaman ablalar gibi nasihatta verebiliyo insan... kendimi yaşlanmış hissettim bi an...

hey gidi gençlik heeeyyyy

adoş um nerelisin canım sen? karadenizli bi arkadaşım vardı? konuşma tarzın aynen o....

kızzzz nerden bildin yosmaaaaaa ardeşenliyim bennnnnnnnnn guzummmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)
ammmaaa hep k.maraşta sülalem oraya yerleşmişizzz öylede kamışşşşşşşşşşşş:=)))

işte buuu............

addooşşşşşşşş her gün yap cicim her günn... sabah akşam.....

amannnnnnnnnn vaalllaaaa bu aralar modum pek bi düşükkk canım heççççççç istemez zatende adetliyimmmmmmmmm adet bitsin yımırtlama modundaaaa dananın gözünü çıkarmam lazıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama bu hergün işi pek sıkıcıııııı ayyyyy ben kedi gibiyimmmmmmmm kısssssssss galiba benim genlerimde kedilik var hem suyu sevmem hemdee pek bi miskinimmmmmmmmmmmmmm anaaaaaaaaaaaaaaammmmmm kedimiyim neeeeeeee????? :=))))) ama avantajlıda olur belkiii kediler gibi bi seferde 3-4 üz dogururummmmmmmmmmmmmmmmmmm:=))))))

canım kendinize iyi bakınn.... öptümmm seniiiiiii........

yoksa sen benim kaybolan arkadaşım mısın?

şaka bi yana da o ark da böle konuşurdu... bayılırdım konuşmasına... çok neşeliydi.. seni de ona benzettim...

benimde bu ara mevsimsel midir hormonlarımdan mıdır nedir?

enerjim yerinde yanii...

tamam bebişim sen doya doyaaa gez tozzzz havalan ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende yarın malummm pztrsii işşyeriiii yıkıyoooo pztrsiiii offf pofffff ama olsun çok şükür buna da şükürrrrrrrrrrrrrr ne yapacan bacım ekmek parasıııııı çalışmasak bebişlere nasıl güsel bi hayat verecek demiii kızzzzzz gez bacım benim yerimede gezzzzzzzzzz sefan olsun oh oh ohhhhhh:=))))))))))))))))))

nasıl olduun idilgaaacıımmmm????? süt hep iyi gelir derler mideyeeee...

yau evet hergün zor olsa gereeeekkkk

nasıl olduun idilgaaacıımmmm????? süt hep iyi gelir derler mideyeeee...

yau evet hergün zor olsa gereeeekkkk

iyi gibiyimm cnmmm yaaa sabah pek keyifli kahvalti hazirladimmmmm kahvalti oncesi corek otlu balii yuttumm o zaten mideyii bi veirdiiii bide GOJI BERYY yeni kesfimiz varyaa onunda surubunu bulmustum ac karna yarim fincanda onu ictimm sonraa oturdummm ohhh mis gibi kahvaltiyaaaaaa 1 saat
sonrasinda kusmalara doyamadimm vallaa

sonra bisey yemedimmm kefir ve sutle gecirdim bu gunuu bir suru gezme planlarimiz vardii yarina kaldi artikkkk
neyseki evde isleri bitirdik camasir temizlik kislik kaldirimi dolap devriii bittiii isler ve bendeeeee bittim

alahtan yarinda burda tatilll de kocisle gezme isimiz yarina kaldii bakalimm insallahhhhh yarinda bizimmm buayki halvet baslama zamanimiz\:))))
bui ayyda 10. gunden baslicaz bakalimmm insallahh allahh hayirli olanii yasatsinnn

spermcanlari onden gonderelimmm nazli yumurtayi gidip beklesinnn ordaaa diyoruzz bakalimmm :)))

canımmm mideni bozmussun galib gecmiş lsun nasıl oldunnnn

canimm yaa benim bu incir havuc kurunden sonra midem birazz tuhaflasti zaten cokkk eskilerden beriii ulserim vardiiii gecirmistimmm yenidenn ortaya ciktiiii bakalimm biraz perhizleee insallahh atlatirimm :))

mesaj yazdimmm :)) akrabacimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…