- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.401
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hergün can mı dayanırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa azgınnnnnnnnnnnnn teke sendromuuuuuuuuuu gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla ben şahsen hergün zorrrr ben geçen ay üç günde bir yaptımmmm o bileeee fazla geldiiiiiiiiiiiiiiiii ama bebek için çig tavık yiyecek heral bu güdüşleeeeeeee:=)))))))
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hergün can mı dayanırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa azgınnnnnnnnnnnnn teke sendromuuuuuuuuuu gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla ben şahsen hergün zorrrr ben geçen ay üç günde bir yaptımmmm o bileeee fazla geldiiiiiiiiiiiiiiiii ama bebek için çig tavık yiyecek heral bu güdüşleeeeeeee:=)))))))
Selam canım hoşgeldinnnn uğurlu gelsin topic inş. Bat ne zaman tatlımm?
Çok saol balımmmmmmmm çok faydalı oldu
Yumurtalarımız sağolsun canımcımmm bende tüm kalbimle inanıyorum bitanemmm bak günde en fazla 1 tatlı kaşığı demişler fazlası zararmış abartma sakın kurbiş olduğummm.
Sonunda göbüşümüzzz bebişlerle dolacakkkkkkkk kadere inanırımmmmmm OLACAKKKKKKKKKKKK OLACAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
AHAHHAHHAH ayyyyyy öldüm yaa sen çok yaşa Adoşşşş yapacan kızıımmm melekler mi getirecekkk. Bah şuna 3 günde bir diyorrr. 2 günü aşmaaaaaaa sakınnnn spermlerin kalitesi düşüyor bebiştoşşşşş anladın mııııı:18:
heeeeeeeeeeeeee bacım ben zaten bi kaşıktan fazlasını yiyemedimmmmmmmmmmmmmm tadı pek gözel gelmedi baga yaradana gurban oldugummmmmmmmmmm zorla yiyommm işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonumuz hayır olsunnnn yaaavvvv ne bulsak yiyozzzzzzzzzz bakemm:=)
niye öyle diyosun canım yaa.... isteyerek yap bebiş için değil...bebiş olacaksa olur zaten... her gün her saat yapılabilir bişi bu...
eşimin felsefesidir: fırsatını buldukça yapacaksın
der her zaman... ona katılıyorum...
Aynenn susişkoommm bide yeni evli olduğumuz için sanırım bazen çok fena abartıldığı oluyoro yüzden sordum hani hergün olması bi sorun yaratır mı diyeeeeee ayyy çok fenayız yaaaaaaaaa.
Adoşşşş sende kendine gel bakiymmmm giyin süsleennnn kur yap kocişeeeeeeeeee kendimize KÜR kocişlere KURRRRRRRRRR felsefe buuuuu
adoş um nerelisin canım sen? karadenizli bi arkadaşım vardı? konuşma tarzın aynen o....
işte buuu............
addooşşşşşşşş her gün yap cicim her günn... sabah akşam.....
Aynenn susişkoommm bide yeni evli olduğumuz için sanırım bazen çok fena abartıldığı oluyoro yüzden sordum hani hergün olması bi sorun yaratır mı diyeeeeee ayyy çok fenayız yaaaaaaaaa.
Adoşşşş sende kendine gel bakiymmmm giyin süsleennnn kur yap kocişeeeeeeeeee kendimize KÜR kocişlere KURRRRRRRRRR felsefe buuuuu
Canlarımmmmmmmmmmm bebişkolarımmmmmmmm ben kaçarrrr birazdan canım kocacım gelirrr yüzüne hasret kalıyorummm hergün bu saatlerde geliyorr tek boş günümüz Pazartesiiii yarın doya doya beraber olucaz çok şükürrr giremezsem darılmayın kızmayın bacılarrrr tek 1 gün kocişimle hasret giderebiliyoruzzz daha ev hayatı yaşayamadık doğru düzgün evlendiğimizden beriii daha erken gelse haftasonları çalışmasa keşke ama hayat... Yapıcak bişi yokkkkk Allah emeklerini boşa çıkarmasın eşlerimizinde bizlerindeeeeeeeee
İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZZZZZZZZZZZ siz olmasanız bugünüm daha zor geçerdi.................
Görüşmek üzere canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günü gelen geçen minnoşlarrr ciciş haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızzzz nerden bildin yosmaaaaaa ardeşenliyim bennnnnnnnnn guzummmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)
ammmaaa hep k.maraşta sülalem oraya yerleşmişizzz öylede kamışşşşşşşşşşşş:=)))
amannnnnnnnnn vaalllaaaa bu aralar modum pek bi düşükkk canım heççççççç istemez zatende adetliyimmmmmmmmm adet bitsin yımırtlama modundaaaa dananın gözünü çıkarmam lazıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama bu hergün işi pek sıkıcıııııı ayyyyy ben kedi gibiyimmmmmmmm kısssssssss galiba benim genlerimde kedilik var hem suyu sevmem hemdee pek bi miskinimmmmmmmmmmmmmm anaaaaaaaaaaaaaaammmmmm kedimiyim neeeeeeee????? :=))))) ama avantajlıda olur belkiii kediler gibi bi seferde 3-4 üz dogururummmmmmmmmmmmmmmmmmm:=))))))
Canlarımmmmmmmmmmm bebişkolarımmmmmmmm ben kaçarrrr birazdan canım kocacım gelirrr yüzüne hasret kalıyorummm hergün bu saatlerde geliyorr tek boş günümüz Pazartesiiii yarın doya doya beraber olucaz çok şükürrr giremezsem darılmayın kızmayın bacılarrrr tek 1 gün kocişimle hasret giderebiliyoruzzz daha ev hayatı yaşayamadık doğru düzgün evlendiğimizden beriii daha erken gelse haftasonları çalışmasa keşke ama hayat... Yapıcak bişi yokkkkk Allah emeklerini boşa çıkarmasın eşlerimizinde bizlerindeeeeeeeee
İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZZZZZZZZZZZ siz olmasanız bugünüm daha zor geçerdi.................
Görüşmek üzere canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günü gelen geçen minnoşlarrr ciciş haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
midemm cokk kotuuu kislarrr ben kacarrr
kahvaltida yedigim 4 zeytinin yaptigina bak midemeee yaaaaaa cikar cikar bitiremedimmmmm
hamilelikte dusunemiyorumm kenimiiiii
allahmm yaaaa
optummmmm kislarrrrrr
PERIMM lutfen panik seklinde olmaaaa kucucuksunnn daha cok yenii baslamissinnnn veee INANCLIin bunu unutmaaaaaaaaa
biz bu ayyy tutturucazzzzzzzz
allahin izniyleeee
optummmmmmmmmm herkesiiiiiii
AYCAMMMM BIZEEE HEPPP DUAAAAAA :))))))))))
Durmak yokkk duaya devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssssssssssssssss
nasıl olduun idilgaaacıımmmm????? süt hep iyi gelir derler mideyeeee...
yau evet hergün zor olsa gereeeekkkk
canımmm mideni bozmussun galib gecmiş lsun nasıl oldunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?