Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlaaarr,hayırlı haftalar herkese

periiiimmmmmmm canım benim sabah nası heyecanla açtım bilgisayarı ama tam anlamıyla şok oldum.belirtilerin,silik çıkan testlerin...ama hayırlısı böyleymiş tatlım,kafaya takmak yok kesinlikle.bebeğin senin gibi güçlü ve tatlı bi annesi olacağı için çok ama çok şanslı sakın unutma bunu.Rabbim en hayırlı zamanda versin bebişini canım benim çok seviyorum seniiiiiii

:82::82::82::82:

günaydınnnnn
nasılsınız hatunlar.

periii canım meerak ediyordum seni.

günaydın ışıl hayırlı haftalar sanada .nasılsın hamişlik nasıl gidiyor

günaydın ışıl hayırlı haftalar sanada .nasılsın hamişlik nasıl gidiyor

hamişlik iyi canımda hastalandım 2 gündür sürekli öksürüyorum ilaç kullanamıyorum tabi,öksürdükçe korkuyorum bişi olcak diye bebeğime :18::18::18:
sen napıyosun çalışmalar nası gidio?

hamişlik iyi canımda hastalandım 2 gündür sürekli öksürüyorum ilaç kullanamıyorum tabi,öksürdükçe korkuyorum bişi olcak diye bebeğime :18::18::18:
sen napıyosun çalışmalar nası gidio?

çok geçmiş olsun canım.dikkat et .bitki çayıda içilemiyo dımı.:26:.bişey olmaz inş Allahın izniyle.bende çalışmalar devam işte bi gün var bi gün yokkaçırmamak için hergün olsun istiyorum ama ikimizde yorgun oluyoruz bazı zamnlar.bakalım hepimiz için hayırlısı.O verecek günü biliyordur bizlere beklemek düşüyor

sağol canım arada içiyorum ıhlamur filan mecburen.gün aşırı en iyisi canım hem spermler kendini toparlamış oluyo,sabırla ve inançla çalışmaya devam en hayırlı zamanda gelicek bebişin inşallah

Günaydın kızlar hayırlı haftalar hepinize inş. Bu hafta bol hamişli geçer

Pericimm hepimize örnek oluyosun bitanem yıkılmak ağlamak sızlamak yok en hayırlı en güzel bebekleri doğuracağımız zaman bebeğimiz olucak inşallah. Başla tatlım tüm kürler bitkisel destekler hepsi bizi bekler )) doktor kontrolünden geçmediyseniz onuda ihmal etmeyin derim

bende bu ay yumurtlama günümü hep yanlış hesapladığımı öğrendim (
ateş ölçme yöntemi ve akıntı takibiyle neyseki öğrendim sonunda yumurtlama günümü

bu arada eşime aktardan yeni çay ve 2 tane daha macun aldık adam isyanlardaaaaaaaaaaaa
Ama ben kendimede aldım ki şikayet etmeden yesin diyeee

günaydın hafzak. benimde günüm geçti ama sabah test yaptım bişi çıkmadı. 10 gün kalada kan testi yapmıştım oda çıkmadı. adetimde gecikmezdi. hayır olsun bakalım. midemde yanma var tek.başkada bişi yok

Sen napıyosun çalışmalar nası gidio?

geçmiş olsun canım dikkat et kendine balla zancefili karıştır ye öksürük için birebirdir hem sana bi zararı dokunmaz

hassas testerden mi yaptın canım yoksa normal olanlarından
öle tabi hayatım hayırlısı olsun kasıkta batman adet olacakmış gibi ağrın filanda yokmu gerçi illa belirti olacak diyede birşey yok
burda okadar çok şey duyduk ki artık ne tam hamişlik belirtilerine nede çıkmayan testlere inanamıyor insan tek gerçek kalp atışı

normal olanlardan yaptım. ama şampuan kapağından aldım örneği:) onun içinde de şampuan kalmış olabilir. temiz kap olmalıymış.bilemedim. pet bardağım yoktu.
ahyyy. napsam bilemedim. batma falan bişi yok. idrarda yanma var ama onu da hamileliğe bağlamıyorum çünkü enfeksiyonum vardı.
rüyamda da bebek gördüm bide muz yedim muz gebe kalma demekmiş.

hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberini alırız tez zamandaa

ben belirtilerden çok rüyalara inanırım tatlım bende rüya gördüm bu ayda hayırlısı ile pas geçicez gibi gözüküyo ama olsun hayırlısı olsun herzaman
slogan : Yumurtalarımızzzzz sağolsuuuuunnnn :)))))))))

HAAA BUARADA DİREK ÇUBUĞA BİŞİNİ YAPSAN TATLIM EN AZINDAN İÇİNDE KİMYASAL OLMAZDI ŞAMPUAN KAPAĞI NERDEN GELDİ AKLINAAA

Son düzenleme:
Ne yapanız ne var ne yok ben çalışıyorum ne yapimmmmmmmmmmmmm yaaaa hayat hep aynııı ama olsun şükürler olsunnnnnnnnnnn öptümmmmmmmm :=) Olacagızzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…