- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.441
ne yapanız ne var ne yok ben çalışıyorum ne yapimmmmmmmmmmmmm yaaaa hayat hep aynııı ama olsun şükürler olsunnnnnnnnnnn öptümmmmmmmm :=)Olacagızzzzzzzz
çalışıyo musunuz kızlar sabah ev hanımları olmuyoo çalışnalar oluyo genelde :))))
günaydın canım
Bende işteyimmm çalış var para var çalış yok para yokTüp bebek parası biriktiriyorum ama inşallah gerek kalmaz o parayı bebişime elbise almayı nasip eder mevlam
sayfayı aç kapa aç kapa sinir oldum sürekli iş çıkıyorrrrrrrrrrr.pepe gibi isayn şarkısını sölicem haaa en sonunda
seni pepe dürtsünnnnn kıssss ne yapan sen tabiii sıkı halvet modundasınnnnn enerjiiiinnn tavan yapsınnnn:=)))))
çalışıyo musunuz kızlar sabah ev hanımları olmuyoo çalışnalar oluyo genelde :))))[/QU
bende çalısıyrm canım..keske evde hammile kalsamda bebişim azcık büyüsede evde oturabilsem:)
Bu ne yaa,kocişlerimiz çalışsın bize baksın dimi...
İSYAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Cicişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu boolll yağmurlar hepimize berekettt getirsin İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bereketle gelsin bebciklerimiz göbücüklerimize yerleşsin..
amin amin amin :122::122::122:
çalışıyorum canım,ama şimdi şöyleee bi güzel yatmak vardı evde off offffff
bende çalısıyrm canım..keske evde hammile kalsamda bebişim azcık büyüsede evde oturabilsem:)
Olmadı gene kuzucuklarımmmm sabah en sancılısından yedim kırmızı kartıııOlsun ümitlenmekte güzeldiiiiiiiiii. Bu ay daha çok çalışıcam söz
ÇOK YAKINDAAAAAAAAAAAA HEPİMİZ HAMİŞ OLUCAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!
Bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yaaaaaaaaaaa sınavlar için akşamları işten gelince ders çalışşş,bebek için geceelerii çalışşşşş,,ben hayatımın hiç bir zaman dilimindeeee ayaklarımmmı uzatıppp ohhhhhhhhh diyip tv karşısında rahatça totoşumu yayamıycam mıııııııı yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv:=((((((((
ama olsun şikayetçi degilim bu zamanıma da çok şükür çalışan kazanırr elmasııı kızarır::=))))))))))))))))
Bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yaaaaaaaaaaa sınavlar için akşamları işten gelince ders çalışşş,bebek için geceelerii çalışşşşş,,ben hayatımın hiç bir zaman dilimindeeee ayaklarımmmı uzatıppp ohhhhhhhhh diyip tv karşısında rahatça totoşumu yayamıycam mıııııııı yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv:=((((((((
ama olsun şikayetçi degilim bu zamanıma da çok şükür çalışan kazanırr elmasııı kızarır::=))))))))))))))))
çalışıyo musunuz kızlar sabah ev hanımları olmuyoo çalışnalar oluyo genelde :))))[/QU
AYNEN BAZEN REST ÇEKESİM GELİYOOAMA BEN EVDE DE DURAMAM Kİİ
BUGÜN HERKES İSYAN MODUNDA MI YAAA TÖVBE TÖVBEEEEEE
bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yaaaaaaaaaaa sınavlar için akşamları işten gelince ders çalışşş,bebek için geceelerii çalışşşşş,,ben hayatımın hiç bir zaman dilimindeeee ayaklarımmmı uzatıppp ohhhhhhhhh diyip tv karşısında rahatça totoşumu yayamıycam mıııııııı yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv:=((((((((
kapalı hava,yağmurlu,pazartesİ,uykulu,aç
İSSSSSSSSSSSYAAAAAAAAAAAAAAANNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?