Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ne yapanız ne var ne yok ben çalışıyorum ne yapimmmmmmmmmmmmm yaaaa hayat hep aynııı ama olsun şükürler olsunnnnnnnnnnn öptümmmmmmmm :=) Olacagızzzzzzzz

günaydın canım
Bende işteyimmm çalış var para var çalış yok para yok Tüp bebek parası biriktiriyorum ama inşallah gerek kalmaz o parayı bebişime elbise almayı nasip eder mevlam

sayfayı aç kapa aç kapa sinir oldum sürekli iş çıkıyorrrrrrrrrrr.pepe gibi isayn şarkısını sölicem haaa en sonunda

günaydın canım
Bende işteyimmm çalış var para var çalış yok para yok Tüp bebek parası biriktiriyorum ama inşallah gerek kalmaz o parayı bebişime elbise almayı nasip eder mevlam

heeee bacım haklısın çalışmayana ekmek yokkkkk inş.canım gerek kalmaz kendiliginden oluveriri herşeyin hayırlısı aminnnn....

sayfayı aç kapa aç kapa sinir oldum sürekli iş çıkıyorrrrrrrrrrr.pepe gibi isayn şarkısını sölicem haaa en sonunda

seni pepe dürtsünnnnn kıssss ne yapan sen tabiii sıkı halvet modundasınnnnn enerjiiiinnn tavan yapsınnnn:=)))))

seni pepe dürtsünnnnn kıssss ne yapan sen tabiii sıkı halvet modundasınnnnn enerjiiiinnn tavan yapsınnnn:=)))))

hehehhehee :)))) şu haftayı bi atlatsam rahat uyku uyuyacam yawwwww çalış çalış nereye kadar bu bebk işi çok yoruyor beni

Cicişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu boolll yağmurlar hepimize berekettt getirsin İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bereketle gelsin bebciklerimiz göbücüklerimize yerleşsin..

amin amin amin :122::122::122:

Cicişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu boolll yağmurlar hepimize berekettt getirsin İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bereketle gelsin bebciklerimiz göbücüklerimize yerleşsin..

amin amin amin :122::122::122:

yürekten bi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum

çalışıyorum canım,ama şimdi şöyleee bi güzel yatmak vardı evde off offffff

yaaa sorma canımm yaaa uykuya hasret kaldım 6 da kalkıyorum kpss hazırlığıda var bende akşam ders çalışıyorum bi akşam kafam masaya dank diye vurucak ama bakalım ne zaman

bende çalısıyrm canım..keske evde hammile kalsamda bebişim azcık büyüsede evde oturabilsem:)
Bu ne yaa,kocişlerimiz çalışsın bize baksın dimi...

İSYAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bende aynısı diyorum hamile kalırsam ne kadar izin varsa ..ücretsiz, yıllık izin , sonuna kadar rapor patlatacamm evde olmak isityorum

Son düzenleme:

cANIM SIKMA CANINI SIKI ÇALIŞALIM VE ÇALIŞMAKTANDA YORULMAYALIM

Bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yaaaaaaaaaaa sınavlar için akşamları işten gelince ders çalışşş,bebek için geceelerii çalışşşşş,,ben hayatımın hiç bir zaman dilimindeeee ayaklarımmmı uzatıppp ohhhhhhhhh diyip tv karşısında rahatça totoşumu yayamıycam mıııııııı yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv:=((((((((

ama olsun şikayetçi degilim bu zamanıma da çok şükür çalışan kazanırr elmasııı kızarır::=))))))))))))))))

kendimizi böyle avutalım dımı hehehehheheh ÇALIŞAN KAZANIR ELMASI KIZARIR

ooooooooooooffffffffffffffffffffffff:)
Bende hep şöyle ayaklarımı uzatıp sabahtan akşama kadar tv izlemek istiyorum,ama elime birgün fırsat geçse en fazla 2 saat yatabilyrum sıkılıyorum yatmaktan şekercim..
biz alışmışız deli danalar gibi koşturmaya tüm gün,evde bile oturmaya alışkın değilim batyor bir yerlerim.Hiç kendimi düşünmüyorum yazık bana yaızıkkkkk ((((((((

bu havalar bizi bozdu kızlar dengemiz altüst

sen ne sınavına hazırlanıyon tatlım

kapalı hava,yağmurlu,pazartesİ,uykulu,aç
İSSSSSSSSSSSYAAAAAAAAAAAAAAANNNNN

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar da
İsyaannnnnnnnnnnnnnnnn
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…