Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

nerden bildin kııızzzzz,benim kan sulandırıcı iğnemi kociş yapıyo akşamları çağırıyom tohtuuurrrrr yetiş diyeeeee

kocişle bir resim var senmisin o bende de pembiş şarkalı bir bebiş var kız kardeşimin kızı

Evet benim bebişim ekledim senii maşallah ne güzel gözlerin var canımcımmmmmmmmmmm

Bendede bi bebiş var ablamın bebişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sizinki de çok tatlı

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kopuyorummmmmmmmmmmmmm

Bütün gün bu anı bekledimmmmmmmmmm girişinle kopardın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seksüüü azgınnn boğam benimmmmm hahahha

Yangın varr yangın varr ben yanıyorummmm Adoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ahanda al senin için tekrar koyarım silmiştim bebekmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama bende seni çok merak ediyorum yaaaaaaaaaaa koyuver bi resminiii silersin sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
pitominnnnnnnnnn canişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş napıyorsunnnn ohhhh evinde misler gibi oldu demiiiiii

Gelmezsennnn gellmmmmmmeeeeeee ay icime kıro kaçtı

nerden bildin kııızzzzz,benim kan sulandırıcı iğnemi kociş yapıyo akşamları çağırıyom tohtuuurrrrr yetiş diyeeeee

azgın yosmaaaaaaaaaaa seni ben bilirim senin bagırsagındaki dügüm sayısını bilirm ben azgın kedii seniii

anaaaaaammmmmmmmmmmmm bir fahişe gördüm sanki
Periiiii bacım tüh bin kere meaşallah kız bu ne güzellik aşüfte yosmaaaa senin kocanın yerinde olsam salmam seni sokaga bir birde üstünden inmem ikiiii
Anammmmmmmmmmmmmm kız artist misin yogsam fahüşeeeeeeeeeeeee saçlara bakheleeeeeeeeeee götüne gelmiş çok güzelll bayıldım sana inş.benim kızımda böyle güzel olur amin.......................

bizz geldik dğnyanın en tatlı hatunlarııı biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nassınızz eyümüsünüzzzzzzzzzzzzzzz looooooooooooooooooo

anaammmmm geçmişii okuyamadım valaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne var ne yok
yine newye güldünüz neye takıldınızz bilmiyorummm amaa

sunu biliyommmmmmmmmmmm

HAYAT BOŞŞ POMPALA COŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy kopuyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen nasıl bişeysiinnnn heran altıma kaçırabilirim gülmektennnnnnnn bi fahişe gördüm sankiii hahhahhaha ölüyorum gülmektennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!! hahhahahhahha yaaaaaaaaaaaa çok tatlısınnn be seviom seniiiiiiiiiiiiiiii hahahhahhaa saçlarım şimdi daha uzunnnn ahanda totomunnnnn içine girioooo ahhahha saol bebekimmm o senin tutunun güzelliğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Asoşuummmm meaşallahh değmesin
güzel hatunmuşuun heee :)

Adoşuuuummmmm yosmaların yosması azgınların boğasııı :)) naparsınız yawrııımmm,minnak Deniziniii öperiimmm seni de .....
noktalı yerleri sen doldur

Pitomiiiniiiiiiiiiiiiimmmmmm oyun manyoşum tontiş pompişiiimmm

Eki Görüntüle 466837 Eki Görüntüle 466838 Eki Görüntüle 466839

KIZLAR BURDAKİ TARİHLE AYNIYIZ FOTOMUZ ANCAK BU KADAR MALESEF EKRANA SIĞMIYORUZ AMA BİZE SÜREKLİ EL SALLADI GÜLÜCÜK ATTI OĞLUM
KİLOSUNUDA BOYUNUDA SÖYLEMEDİ 20 DEN SONRA ARTIK DEDİ GÜLDÜ ŞEKER YÜKLEMEMİ YAPCAKTI FAKAT BEN SABAH MİDEM BULANIYOR DİYE İLK DEFA BİR LOKMA ÇİKOLATA YEMİŞTİM OLMAZ HASSA Bİ TEST DEDİ 15 GÜN SONRA 1 AĞUSTOSTA GİTTİĞİMDE YAPACAĞIZ ŞEKER YÜKLEMESİNİDE AYRINTILI ULTRASONUDA
HERŞEY YOLUNDAYMIŞ ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN BÜTÜN İÇ ORGANLARI YERLİYERİNDE ÇALIŞIYORLAR TIKIR TIKIR DEDİ ALLAHIM BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZI KORUSUN SONRADA BENİM OĞLUMU KORUSUN

sende az değilsin haniii
Asos kiz buldum seni cadiiiii

alyam eklesene o vakıttt

Pitoşummmmmmmmmmmmmmmmm evi temiz pitoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kronik annemmmmmmmmm

ahhahahha o lafa koptummmmmmmmmm

Bide şey varrrrrrrrrrr

Üzme tatlı canını okşa patlıcanınıııııııııııııııı

Anooyyyyyyyy topik hepten banlanmasa bariiiiiiiiii biz böyle çok mutluyuz ama bişi yapmıyoruzkiiiii ayıp yapmıyoruzz dimiiiiiiiiiiiiiiii

hahahhahhah

Oyyyyyyyyyyy kocamannn olmuşda ekrana sığmazmııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Kaanıma bakkkkk sennnnnnnnnnnnnnnnnnnn yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Allahım nazarlardan saklasınnnnnnnnnnnnnnn esoşuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükküüüürrrrrrrrr Maşallahhhhh

Kiz bu sana bakmış yerim onu yer anammm gözlerim doldu makyajım aktı lann ben böyle olmazdım kalp atışını görünce fuygulanmam Diyordum ama muslukları acicam belli oldu sende bile böyle olduysam
sende az değilsin haniii

alyam eklesene o vakıttt
Ekledim kizzz kabul ettt Bojumm hankisi acep:44:

anoyyyyyyy üzerimde bi durgunluk varaaa ne olaya banaaaaa

nan adoşşşş döktürmüşsün yinne.kendine kendime gülüyorum yinee azkaldı millet ofisime gelcek çıldırdı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…