- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.581
ben anladım seni senin dr fantezin var allah bilir enişte evde beyaz dr önlügü giyodur sonrada siz halvete dimiiiiiiiiiiiii seniiiiiiiiiiiiiiii yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne işim var sogukta totoşum donacak anammmmmmmmmmmmmmmm sogukta sevişemem kukum donarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kocişle bir resim var senmisin o bende de pembiş şarkalı bir bebiş var kız kardeşimin kızı
Günoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çılgın seksi fahişeler ne yaapanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
medmus ne yaptı acep kan verecekti inş.hayırlı haberle gerlir inş.
Periii fotonu göremiyomm açmıyooo pc götüüüü
asosss yavrum sen bi yumurtlama testi alsana gittigidiyorda satılıyoooo al onlardan ben almıştım o şekilde anladım yımırtlama günümü sende al kaçırmaaaaaaaaaaaaaaa yavrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Alyaaaa inş.ikizdir kocanın gönlüne göre olur tabii ki öncelikle hakkınızda hayırlısııııı
Eeeeeeeeeee ne yapuyonuz biz iyiyik dğn hava serindi çok güzel uyudukkkkkkkkkk ohhhhhhhhhhhhhhhhh mis gibi totoşu devirdik yattıkkkkk kızımla
Yaladık hamınızıııııııııııııııııııııııııı yosmalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sevişin sevişin sevişin
leeen buldum da arkadaş ekle diye bişe göremedim
sen beni nasıl bulamadııınnn Asoşuuummm bebişiimm
Gelmezsennnn gellmmmmmmeeeeeeeben anladım seni senin dr fantezin var allah bilir enişte evde beyaz dr önlügü giyodur sonrada siz halvete dimiiiiiiiiiiiii seniiiiiiiiiiiiiiii yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne işim var sogukta totoşum donacak anammmmmmmmmmmmmmmm sogukta sevişemem kukum donarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerden bildin kııızzzzz,benim kan sulandırıcı iğnemi kociş yapıyo akşamları çağırıyom tohtuuurrrrr yetiş diyeeeee
evet benim bebişim ekledim senii maşallah ne güzel gözlerin var canımcımmmmmmmmmmm
Bendede bi bebiş var ablamın bebişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiSizinki de çok tatlı
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kopuyorummmmmmmmmmmmmm
Bütün gün bu anı bekledimmmmmmmmmm girişinle kopardın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seksüüü azgınnn boğam benimmmmm hahahha
Yangın varr yangın varr ben yanıyorummmm adoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ahanda al senin için tekrar koyarım silmiştim bebekmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama bende seni çok merak ediyorum yaaaaaaaaaaa koyuver bi resminiii silersin sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 466831
azgın yosmaaaaaaaaaaa seni ben bilirim senin bagırsagındaki dügüm sayısını bilirm ben azgın kedii seniii
anaaaaaammmmmmmmmmmmm bir fahişe gördüm sanki
Periiiii bacım tüh bin kere meaşallah kız bu ne güzellik aşüfte yosmaaaa senin kocanın yerinde olsam salmam seni sokaga bir birde üstünden inmem ikiiii
Anammmmmmmmmmmmmm kız artist misin yogsam fahüşeeeeeeeeeeeee saçlara bakheleeeeeeeeeee götüne gelmiş çok güzelll bayıldım sana inş.benim kızımda böyle güzel olur amin.......................
sende az değilsin haniiiAsoşuummmm meaşallahhdeğmesin
güzel hatunmuşuun heee :)
Adoşuuuummmmm yosmaların yosması azgınların boğasııı :)) naparsınız yawrııımmm,minnak Deniziniii öperiimmm seni de .....
noktalı yerleri sen doldur
Pitomiiiniiiiiiiiiiiiimmmmmm oyun manyoşum tontiş pompişiiimmm
Asos kiz buldum seni cadiiiii
bizz geldik dğnyanın en tatlı hatunlarııı biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nassınızz eyümüsünüzzzzzzzzzzzzzzz looooooooooooooooooo
anaammmmm geçmişii okuyamadım valaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne var ne yok
yine newye güldünüz neye takıldınızz bilmiyorummm amaa
sunu biliyommmmmmmmmmmm
HAYAT BOŞŞ POMPALA COŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Eki Görüntüle 466837 Eki Görüntüle 466838 Eki Görüntüle 466839
KIZLAR BURDAKİ TARİHLE AYNIYIZ FOTOMUZ ANCAK BU KADAR MALESEF EKRANA SIĞMIYORUZAMA BİZE SÜREKLİ EL SALLADI GÜLÜCÜK ATTI OĞLUM
KİLOSUNUDA BOYUNUDA SÖYLEMEDİ 20 DEN SONRA ARTIK DEDİ GÜLDÜ ŞEKER YÜKLEMEMİ YAPCAKTI FAKAT BEN SABAH MİDEM BULANIYOR DİYE İLK DEFA BİR LOKMA ÇİKOLATA YEMİŞTİM OLMAZ HASSA Bİ TEST DEDİ 15 GÜN SONRA 1 AĞUSTOSTA GİTTİĞİMDE YAPACAĞIZ ŞEKER YÜKLEMESİNİDE AYRINTILI ULTRASONUDA
HERŞEY YOLUNDAYMIŞ ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN BÜTÜN İÇ ORGANLARI YERLİYERİNDE ÇALIŞIYORLAR TIKIR TIKIR DEDİ ALLAHIM BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZI KORUSUN SONRADA BENİM OĞLUMU KORUSUN
Asos kiz buldum seni cadiiiii
Eki Görüntüle 466837 Eki Görüntüle 466838 Eki Görüntüle 466839
KIZLAR BURDAKİ TARİHLE AYNIYIZ FOTOMUZ ANCAK BU KADAR MALESEF EKRANA SIĞMIYORUZAMA BİZE SÜREKLİ EL SALLADI GÜLÜCÜK ATTI OĞLUM
KİLOSUNUDA BOYUNUDA SÖYLEMEDİ 20 DEN SONRA ARTIK DEDİ GÜLDÜ ŞEKER YÜKLEMEMİ YAPCAKTI FAKAT BEN SABAH MİDEM BULANIYOR DİYE İLK DEFA BİR LOKMA ÇİKOLATA YEMİŞTİM OLMAZ HASSA Bİ TEST DEDİ 15 GÜN SONRA 1 AĞUSTOSTA GİTTİĞİMDE YAPACAĞIZ ŞEKER YÜKLEMESİNİDE AYRINTILI ULTRASONUDA
HERŞEY YOLUNDAYMIŞ ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN BÜTÜN İÇ ORGANLARI YERLİYERİNDE ÇALIŞIYORLAR TIKIR TIKIR DEDİ ALLAHIM BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZI KORUSUN SONRADA BENİM OĞLUMU KORUSUN
Ekledim kizzz kabul etttsende az değilsin haniii
alyam eklesene o vakıttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?