- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.561
perimmmmm gerçekten sen misin buuuuuuuu çok tatlısın maşallahhhhhhhh
bu ne güzellik canımmm benimmmmmmmm
bende merak ediyorum perim msneyede gelmiyor hiç rastlayamadım ona hep aklımda nasıl iyimi bişeyimi var
Benim bebişimmmmmmmmmmmmmSen daha tatlısındır eminimmmm çok teşekkür ederimmm zarif annem benimmmmmm keşke facebookun olsa ekleşirdiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
neydiii böyle çizgi karakteri gibim bişeydiiiiiiii boşver yavrucanımmmm bebiş kalsınnn bebişle güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sen güzelsinnn güzelsiiinnnnnnnnnnnnnnnnleeeeeeeeeennnn eski avatarımı bulamıyoooommm
saol bebişimmm ben sana msg atıyorummmmmmmmmmmm:119: maşallah o zaman saanaaaa :119:
bendeeeeeeeeeeeeee benim facede de var bi artisttt adı da alyaAnam bı artist gördüm sanki
Paylaşmak geldi içimdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ziyaretçiler görmesinnnnn
Işıl ılık sıt ıç :)eşimle karar almıştık canımmmm açmıyoruz ikimiz de,ama açarsam ilk sizleri ekliycem herkesi çok merak ediyorummm
KARABÖCÜKÜÜÜÜÜÜMMM MAŞALLAH TÜÜÜÜ TÜÜÜÜÜÜ
inşallah bebekmmmmmmmmmmmmmmeşimle karar almıştık canımmmm açmıyoruz ikimiz de,ama açarsam ilk sizleri ekliycem herkesi çok merak ediyorummm
YAWRIIIIMMMM YİRİİİMM
Işıl ılık sıt ıç :)
mailimi vereyim,fotolaşalım datlum
YAWRIIIIMMMM YİRİİİMM
Işıl ılık sıt ıç :)
mailimi vereyim,fotolaşalım datlum
ahanda iyi insan lafın üstüne gelirmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş adooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bebişim işyerindeki pc de hiç fotom yokkiii
Aslında ben fotoğraf çekinmeyi de hiç sevmiomm
ama oranı buranı degme drlara açamyıı biliyon aşüfteeeeeeeeeeeeeeeeee seniiiiiiiiiiiiiiiiii
Günoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çılgın seksi fahişeler ne yaapanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
medmus ne yaptı acep kan verecekti inş.hayırlı haberle gerlir inş.
Periii fotonu göremiyomm açmıyooo pc götüüüü
asosss yavrum sen bi yumurtlama testi alsana gittigidiyorda satılıyoooo al onlardan ben almıştım o şekilde anladım yımırtlama günümü sende al kaçırmaaaaaaaaaaaaaaa yavrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Alyaaaa inş.ikizdir kocanın gönlüne göre olur tabii ki öncelikle hakkınızda hayırlısııııı
Eeeeeeeeeee ne yapuyonuz biz iyiyik dğn hava serindi çok güzel uyudukkkkkkkkkk ohhhhhhhhhhhhhhhhh mis gibi totoşu devirdik yattıkkkkk kızımla
Yaladık hamınızıııııııııııııııııııııııııı yosmalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sevişin sevişin sevişin
boojjoooooommmm ppeeerrriiiiiimmmmm haaaddiiiiiii
doktorlara çektiriom fotomu bi tek tatlımmmm
bebem bı tane bulduğumuza şükür bu iyi olsunda ben teke raziyim o kocamın ac gozluluguAdos bizim burda yorganla uyunuyor gel buraya şarkısı bilem var
soguk soguk odalar dondum dibe kadar ortunsem kat kat yorganlaraaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?