- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.601
Pitoşummmmmmmmmmmmmmmmm evi temiz pitoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kronik annemmmmmmmmm
ahhahahha o lafa koptummmmmmmmmm
Bide şey varrrrrrrrrrr
Üzme tatlı canını okşa patlıcanınıııııııııııııııı
Anooyyyyyyyy topik hepten banlanmasa bariiiiiiiiii biz böyle çok mutluyuz ama bişi yapmıyoruzkiiiii ayıp yapmıyoruzz dimiiiiiiiiiiiiiiii
hahahhahhah
Oyyyyyyyyyyy kocamannn olmuşda ekrana sığmazmııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Kaanıma bakkkkk sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnyerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Allahım nazarlardan saklasınnnnnnnnnnnnnnn esoşuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükküüüürrrrrrrrr Maşallahhhhh
Kiz bu sana bakmış yerim onu yer anammm gözlerim doldu makyajım aktı lann ben böyle olmazdım kalp atışını görünce fuygulanmam Diyordum ama muslukları acicam belli oldu sende bile böyle olduysam
Ekledim kizzz kabul etttBojumm hankisi acep:44:
anoyyyyyyy üzerimde bi durgunluk varaaa ne olaya banaaaaa
nan adoşşşş döktürmüşsün yinne.kendine kendime gülüyorum yinee azkaldı millet ofisime gelcek çıldırdı die
Eki Görüntüle 466837 Eki Görüntüle 466838 Eki Görüntüle 466839
KIZLAR BURDAKİ TARİHLE AYNIYIZ FOTOMUZ ANCAK BU KADAR MALESEF EKRANA SIĞMIYORUZAMA BİZE SÜREKLİ EL SALLADI GÜLÜCÜK ATTI OĞLUM
KİLOSUNUDA BOYUNUDA SÖYLEMEDİ 20 DEN SONRA ARTIK DEDİ GÜLDÜ ŞEKER YÜKLEMEMİ YAPCAKTI FAKAT BEN SABAH MİDEM BULANIYOR DİYE İLK DEFA BİR LOKMA ÇİKOLATA YEMİŞTİM OLMAZ HASSA Bİ TEST DEDİ 15 GÜN SONRA 1 AĞUSTOSTA GİTTİĞİMDE YAPACAĞIZ ŞEKER YÜKLEMESİNİDE AYRINTILI ULTRASONUDA
HERŞEY YOLUNDAYMIŞ ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN BÜTÜN İÇ ORGANLARI YERLİYERİNDE ÇALIŞIYORLAR TIKIR TIKIR DEDİ ALLAHIM BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZI KORUSUN SONRADA BENİM OĞLUMU KORUSUN
KIZLAR BURDAKİ TARİHLE AYNIYIZ FOTOMUZ ANCAK BU KADAR MALESEF EKRANA SIĞMIYORUZAMA BİZE SÜREKLİ EL SALLADI GÜLÜCÜK ATTI OĞLUM
KİLOSUNUDA BOYUNUDA SÖYLEMEDİ 20 DEN SONRA ARTIK DEDİ GÜLDÜ ŞEKER YÜKLEMEMİ YAPCAKTI FAKAT BEN SABAH MİDEM BULANIYOR DİYE İLK DEFA BİR LOKMA ÇİKOLATA YEMİŞTİM OLMAZ HASSA Bİ TEST DEDİ 15 GÜN SONRA 1 AĞUSTOSTA GİTTİĞİMDE YAPACAĞIZ ŞEKER YÜKLEMESİNİDE AYRINTILI ULTRASONUDA
HERŞEY YOLUNDAYMIŞ ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN BÜTÜN İÇ ORGANLARI YERLİYERİNDE ÇALIŞIYORLAR TIKIR TIKIR DEDİ ALLAHIM BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZI KORUSUN SONRADA BENİM OĞLUMU KORUSUN
Kiz ne durgunluğu ayrılma burdan gelirsin kendine bebem
add hepimizi yardi gülmekten sagolsun:)))
Yaa bence Dr cok onemli seninle o sevinci yasaması bambaşka ruhsuz olmamalı Dr umu seviyorum insallah o da benimle paylaşır mutluluğumu üzüntümüŞÜKÜR TATLIM ALLAHIM SİZLEREDE GÖSTERSİN BENDE BAKAYIM İNŞALLAH ARTIK
SORMA TATLIM SÜREKLİ EL SALLADI VE GÜLDÜ BİZE DOKTOR GÜLÜYOR BİZE BAKIN EL SALLIYOR DİYO
DUYGUSAL ANNEM BENİM EVET AYNEN ÖYLE OLCAK TATLIM O GÜZEL SES SENİ SENDEN ALIP GÖTÜRECEK MENDİLSİZ GİTME SAKIN
kuzummmmmmmmmmm bu bize poz verirkenn elll sallamışşşşşşşşşşşşş oyyyyyyyyy kaanımmm yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaa
ya ben nezamn foto eklicem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallah canım,allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.amin...
ayyyyyyy canım benimmm maşallaaaahhhh kaanıma kocaman olmuş,rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah esoşumm
EVET TERTEM,İZ OLDU cnım halılarda yok ohh boş boş takılıyoruzzz..sen napıyorsun fıstıkımmmm :))pitominnnnnnnnnn canişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş napıyorsunnnn ohhhh evinde misler gibi oldu demiiiiii
Asoşuummmm meaşallahhdeğmesin
güzel hatunmuşuun heee :)
Adoşuuuummmmm yosmaların yosması azgınların boğasııı :)) naparsınız yawrııımmm,minnak Deniziniii öperiimmm seni de .....
noktalı yerleri sen doldur
Pitomiiiniiiiiiiiiiiiimmmmmm oyun manyoşum tontiş pompişiiimmm
Pitaminim hoş geldin kizzz evinde mısın artikin
Pitoşummmmmmmmmmmmmmmmm evi temiz pitoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kronik annemmmmmmmmm
ahhahahha o lafa koptummmmmmmmmm
Bide şey varrrrrrrrrrr
Üzme tatlı canını okşa patlıcanınıııııııııııııııı
Anooyyyyyyyy topik hepten banlanmasa bariiiiiiiiii biz böyle çok mutluyuz ama bişi yapmıyoruzkiiiii ayıp yapmıyoruzz dimiiiiiiiiiiiiiiii
hahahhahhah
Oyyyyyyyyyyy kocamannn olmuşda ekrana sığmazmııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Kaanıma bakkkkk sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnyerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Allahım nazarlardan saklasınnnnnnnnnnnnnnn esoşuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükküüüürrrrrrrrr Maşallahhhhh
Ben seni göremedim
Ya diğer topiklere bakıyorummmmmmmmmmmmm herkes düz normal sohbet ediyorrrr soru+cevap mesafeli konuşmalar, hatta tartışmalarrrrr
Bizimkine bi bakıyorum resmen içim açılıyor yaaaaaaaaa her telden çalıyoruuzzz
Herkesin ayrı bi özelliği varrrrrrrr
Herkes farklııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr topikimizzzzzzzzzzzzzz ödül almalııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!
EVET TERTEM,İZ OLDU cnım halılarda yok ohh boş boş takılıyoruzzz..sen napıyorsun fıstıkımmmm :))
pojoummmmmmmmmmmmm oyun acılkmıyoo vallaaa kaldımm :))))
evet şekerimmm evimdeyimm bende nerde olguımu bilmiyomm valla gezentii oldummm..cuma annem ameliyat olcakk birdaha gitcem annemee :)))))))))))))))
hahayyy perimm onuda biliyorummm oda süperrrrr
yok cnımm napıyoruzzz allah allahhh
banlanırsakk fayseee var azcık orda takılırızzz
Esinimm kızzz damadıma bakk sen helee masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yirim onuu bennnn
yaa bence dr cok onemli seninle o sevinci yasaması bambaşka ruhsuz olmamalı dr umu seviyorum insallah o da benimle paylaşır mutluluğumu üzüntümüYaa hala gözlerim dolu rezil olcam herkese Esosum gözün aydın sapasaglam güler yüzlü oğluna maşallah
caaaaaanıııııııııımmmmmmmmmmmmm minnnaaakkk kaaanııııııııııııımmmmm
Yir onu boju teyzesiiiiiiii yaaaaaaaa
esiniiimmm allah nazarlardan korusunnn,kocaman olmuş oğluşşuuuunnnn
tatlı kuzuuuuu tontişş
Allahım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
evet tertem,iz oldu cnım halılarda yok ohh boş boş takılıyoruzzz..sen napıyorsun fıstıkımmmm :))
pojoummmmmmmmmmmmm oyun acılkmıyoo vallaaa kaldımm :))))
evet şekerimmm evimdeyimm bende nerde olguımu bilmiyomm valla gezentii oldummm..cuma annem ameliyat olcakk birdaha gitcem annemee :)))))))))))))))
hahayyy perimm onuda biliyorummm oda süperrrrr
Yok cnımm napıyoruzzz allah allahhh
banlanırsakk fayseee var azcık orda takılırızzz
esinimm kızzz damadıma bakk sen helee masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yirim onuu bennnn
Mendilim Yele Yele
Düşmüşüm Gurbet Ele
Yedi Mendil Çürüttüm
Gözyaşım Sile Sile
Hadi Gidi Yarim, Can Yarim
Gaşları Sürme Yarim
Davul Zurna Önünde
Halaylar Çeker Yarim
hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Al gör bebekmmm seni mi kırcammm abooooooooooooooooooooooooooo al sana torpilli hemmmm bide kınamdannnn süslü püslü resim yolluormmmmmmmmmmmmmm
herkes bebiş koyuyoooo biz hala kendimizi koyuozzzzzzzzzz haaaaaaaaaa
Durum çok vahiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 466867 Eki Görüntüle 466868
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?