Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ŞÜKÜR TATLIM ALLAHIM SİZLEREDE GÖSTERSİN BENDE BAKAYIM İNŞALLAH ARTIK

SORMA TATLIM SÜREKLİ EL SALLADI VE GÜLDÜ BİZE DOKTOR GÜLÜYOR BİZE BAKIN EL SALLIYOR DİYO
DUYGUSAL ANNEM BENİM EVET AYNEN ÖYLE OLCAK TATLIM O GÜZEL SES SENİ SENDEN ALIP GÖTÜRECEK MENDİLSİZ GİTME SAKIN

anoyyyyyyy üzerimde bi durgunluk varaaa ne olaya banaaaaa

nan adoşşşş döktürmüşsün yinne.kendine kendime gülüyorum yinee azkaldı millet ofisime gelcek çıldırdı die

Kiz ne durgunluğu ayrılma burdan gelirsin kendine bebem
add hepimizi yardi gülmekten sagolsun:)))

kuzummmmmmmmmmm bu bize poz verirkenn elll sallamışşşşşşşşşşşşş oyyyyyyyyy kaanımmm yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaa

ya ben nezamn foto eklicem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Maşallah canım,Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Amin...

ayyyyyyy canım benimmm maşallaaaahhhh kaanıma kocaman olmuş,Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah esoşumm

Yaa bence Dr cok onemli seninle o sevinci yasaması bambaşka ruhsuz olmamalı Dr umu seviyorum insallah o da benimle paylaşır mutluluğumu üzüntümü yaa hala gözlerim dolu rezil olcam herkese esosum gözün Aydın sapasaglam güler yüzlü oğluna maşallah

Ya diğer topiklere bakıyorummmmmmmmmmmmm herkes düz normal sohbet ediyorrrr soru+cevap mesafeli konuşmalar, hatta tartışmalarrrrr

Bizimkine bi bakıyorum resmen içim açılıyor yaaaaaaaaa her telden çalıyoruuzzz

Herkesin ayrı bi özelliği varrrrrrrr

Herkes farklııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr topikimizzzzzzzzzzzzzz ödül almalııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!

caaaaaanıııııııııımmmmmmmmmmmmm minnnaaakkk KAAANIIIIIIIIIIIIIMMMMM
yir onu boju teyzesiiiiiiii yaaaaaaaa
Esiniiimmm Allah nazarlardan korusunnn,kocaman olmuş oğluşşuuuunnnn
tatlı kuzuuuuu tontişş
Allahım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

kuzummmmmmmmmmm bu bize poz verirkenn elll sallamışşşşşşşşşşşşş oyyyyyyyyy kaanımmm yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaa

ya ben nezamn foto eklicem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bence çok az bir vakit sonra tatlım çokaz

maşallah canım,allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.amin...

amin canım hepimize nasip etsin inşallah

ayyyyyyy canım benimmm maşallaaaahhhh kaanıma kocaman olmuş,rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah esoşumm

ışılım çok sağol amin bitanem inşallah sağlıkla görelim o günleri hep beraber

pitominnnnnnnnnn canişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş napıyorsunnnn ohhhh evinde misler gibi oldu demiiiiii
EVET TERTEM,İZ OLDU cnım halılarda yok ohh boş boş takılıyoruzzz..sen napıyorsun fıstıkımmmm :))

pojoummmmmmmmmmmmm oyun acılkmıyoo vallaaa kaldımm :))))

Pitaminim hoş geldin kizzz evinde mısın artikin

evet şekerimmm evimdeyimm bende nerde olguımu bilmiyomm valla gezentii oldummm..cuma annem ameliyat olcakk birdaha gitcem annemee :)))))))))))))))

hahayyy perimm onuda biliyorummm oda süperrrrr
yok cnımm napıyoruzzz allah allahhh
banlanırsakk fayseee var azcık orda takılırızzz

Esinimm kızzz damadıma bakk sen helee masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yirim onuu bennnn

Esoşşşşşşşşşşşşşşşşş meaşallah oglana ya ben baktım baktım resimlerine kaanının sadece pipisiniiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anaaammmmmmmmmmm aklım hep aynı yerde galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bide bu oglan enişteye benzemiyooo ne ayak esin dogruyu söyle olum sütçüden mi tüpçüden mi kablolu tvciden mi kimden olum bu kaaannn ???

Son düzenleme:

Gitme oralara perim pis oralarrr gel kadıiiiinnnnn burda gellllllllll

canim gecmis olsun neyi varki

Mendilim Yele Yele
Düşmüşüm Gurbet Ele
Yedi Mendil Çürüttüm
Gözyaşım Sile Sile

Hadi Gidi Yarim, Can Yarim
Gaşları Sürme Yarim
Davul Zurna Önünde
Halaylar Çeker Yarim

hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağol bitanem ama ağlama artıkk yeğenimde üzülcek ikinizede kıyamam duygusalım benimm

amin bitanem allahım herkese nasip etsin inşallah

sorma dünürüm pek güler yüzlü bir damadın olcak inşallah hiç somurtmadı vallahi

hohovvvvvvvvvvvvvv tey tey teyyyyyyyyyyy

Maşallah güzel kadınmışsın canım benim.Allah sahibine bağışlasın.Hem o günlerde gelecek inşallah.Burdan bebişininde fotosunu göreceğiz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…