- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.541
Görürsünüz canım,ilk gittiğimde dr söyledi ama zamanla da büyüyünce daha netleşiyor.Benim ailemdede annemde ve ablamda da olmamış hiç.Ama ben kime çekmişsem artık :)Birde benimki dr un dediğine göre ikiz olmasından dolayıda daha çok tetikliyor şikayet anlamında...
Penderim benimde oyle oldu cok ilac kullandım, esiminayagi alciya alındı , Dr hsg den dolayı bu ay ümitsizlik derken bende ümidi kesmiştim :))tıpkı bennnn perişkommm,hattaa bisürüü dert etmiştim degerlendiremedm falan diee kafamda hamiş deilim die bitirdim baktmki hamişimm..insallahh herkess öylee hamişş duygusunu tadarr balımm..
Hehhh demekki bu ay sen hamişsin bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kim bu ay gitti deseeeeeeeeee ahanda o ay hamiş kalıoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bugünü değerlendir tatlımmmmm mrk etme hemen kaçmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :13:
evet bebişimmmm sennnn alyaaaaaaaaa bikaç kişi daha vardı sanırımmm bu ay az ilişki olduuuu olmaz diyennn işte kafaya takmıyosunuz öyle düşünerekkkkkkkkkk
Bende önümüzdeki ayy hiç halvet olmasın diyorum kafaya takmamak açısındannnnnnnn
Tamam iğrenç bi espriydi sustum
Kiz sen bı gun mü yumurtluyon sanki şaşkın hem yumurta hala canlı bekliyor sen takma kafana ver coşkuyu ver coşkuyubide halvet sonrası cek dizleri yumos nerdeyse o tarafa yat yastığı salla gitsin o is yastıkla olmuyor ben hamile kaldigim ay hep oyle yaptım ise yaradığını okumuştum denedi oldu
canımcım yumurtlama gününün öncesi ve sonrasıda değerlendiriliyorr
Eski topikcanlarrrrrrrrr hadi herkes ilk resimlerini koysunn yeni totemimiz bu olsunnnnnnnn hafzoşumun hep aynı zatennnn bütünleşti artık onlaaaaaaaaaaaa
Bende deişmicemmmmmmmmmmmmmmmmmm bu da benle bütünleştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allahımmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))) perimmmmm yaaa hamişliğin cok yakın inanıorum ben
Perim bende cok istedim mor sürmeyi sen heveslendirince is yerinde sürecektim unutmusum
yaa kızlar nerden bilicem ben ne taraftan yumurtladığımı burda yumurta takibi yapılmıyokibildiğim tekşey bebişim geçen sefer sağ rah imde idi bu seferde %95 sağda olur oraya tutunması kolay olur demişti dr lar o zaman benim soldaki yumurtalar işe yaramıyomu :44:ben bişey anlamadım
bakalım nereye kadar gitçek bu,inşaallah uzun sürmez
hepimiz totem annişi oluruzz
perim bojom alyam hadi faceden ekleşeliimmmmm
yaa kızlar nerden bilicem ben ne taraftan yumurtladığımı burda yumurta takibi yapılmıyokibildiğim tekşey bebişim geçen sefer sağ rah imde idi bu seferde %95 sağda olur oraya tutunması kolay olur demişti dr lar o zaman benim soldaki yumurtalar işe yaramıyomu :44:ben bişey anlamadım
ilahi alyaaa 2 beşiği ne yapcan yatırırsın birine ikisinide ay hele bii ikiz desin dr lar
mavi mı huuvvvvvvvvvEndoşummmmmmmmmm inşallah canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bugün sür bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamişlere renkli renkli çok sevimliii oluyooooo ben bugün bebek mavi sürcemmmmmmmmmmm
Bebişim boşver sağını solunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu işe yarar yaramaz olur muuu solda olsa sol için aynı şeyi söylerdiii takılma sen onlara kuzuum saldır kocişeeeeeeeeeeeeeeeeee
Saldırın saldırın saldıırıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kocişlere saldırıınnnnnnnnn :118: :119:
Ben peride varım kusum orda buluşalım beni gören şaşıracak :))) durun resmimi değiştireyimperim bojom alyam hadi faceden ekleşeliimmmmm
Eki Görüntüle 466830
Paylaşmak geldi içimdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 466830
ya sevoş nerde çatladım meraktannnn haber de vermediiiiiiiii 12 siydi adet günüü :26: Facebookunu da kapamışşşşş of merak ettim yaaa üzülüyor mu acabaaaaaaaaaa, içine kapandıııııııııı gelse burda birbirimize destek olurduk yaaa....
Kıyamam onaaa
Anam bı artist gördüm sankiEki Görüntüle 466830
Eki Görüntüle 466830
Ziyaretçiler görmesinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?