Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Benim anneannemin ikizleri olmuş 3-4 yasında ölmüş ikiside kuzeniminde ikizleri var bakalım zaten bizimki onları duyunca coştu :))) tek olsun sağlıklı olsun diyorum ben. dun esimle bebek mağazasına gittik( onceden cekinirdim sorduklarında bebek yok demek beni zor duruma sokardi((((( ben beşiklere bakıyorum ikisi buna sığar demi diyor olmaz oyle diyorum iki tane mı alicaz dıyo sonra bana bebek yağı aldık geldik :))

tıpkı bennnn perişkommm,hattaa bisürüü dert etmiştim degerlendiremedm falan diee kafamda hamiş deilim die bitirdim baktmki hamişimm..insallahh herkess öylee hamişş duygusunu tadarr balımm..
Penderim benimde oyle oldu cok ilac kullandım, esiminayagi alciya alındı , Dr hsg den dolayı bu ay ümitsizlik derken bende ümidi kesmiştim :))

allahımmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))) perimmmmm yaaa hamişliğin cok yakın inanıorum ben

Perim bende cok istedim mor sürmeyi sen heveslendirince is yerinde sürecektim unutmusum

canımcım yumurtlama gününün öncesi ve sonrasıda değerlendiriliyorr

yaa kızlar nerden bilicem ben ne taraftan yumurtladığımı burda yumurta takibi yapılmıyoki bildiğim tekşey bebişim geçen sefer sağ rah imde idi bu seferde %95 sağda olur oraya tutunması kolay olur demişti dr lar o zaman benim soldaki yumurtalar işe yaramıyomu :44:ben bişey anlamadım

Ya sevoş nerde çatladım meraktannnn haber de vermediiiiiiiii 12 siydi adet günüü :26: Facebookunu da kapamışşşşş of merak ettim yaaa üzülüyor mu acabaaaaaaaaaa, içine kapandıııııııııı gelse burda birbirimize destek olurduk yaaa....

Kıyamam onaaa

bakalım nereye kadar gitçek bu,inşaallah uzun sürmez
hepimiz totem annişi oluruzz

ilahi alyaaa 2 beşiği ne yapcan yatırırsın birine ikisinide ay hele bii ikiz desin dr lar

allahımmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))) perimmmmm yaaa hamişliğin cok yakın inanıorum ben

Endoşummmmmmmmmm inşallah canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Perim bende cok istedim mor sürmeyi sen heveslendirince is yerinde sürecektim unutmusum

Bugün sür bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamişlere renkli renkli çok sevimliii oluyooooo ben bugün bebek mavi sürcemmmmmmmmmmm

Bebişim boşver sağını solunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu işe yarar yaramaz olur muuu solda olsa sol için aynı şeyi söylerdiii takılma sen onlara kuzuum saldır kocişeeeeeeeeeeeeeeeeee

Saldırın saldırın saldıırıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kocişlere saldırıınnnnnnnnn :118: :119:

Paylaşmak geldi içimdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ziyaretçiler görmesinnnnn

Son düzenleme:

valla ben hep saga doner uyurum o yüzden halvet sonrası sol yaptım duş sonrası sag
ilahi alyaaa 2 beşiği ne yapcan yatırırsın birine ikisinide ay hele bii ikiz desin dr lar

Bebem cok beğendiğim beşiğin fiyatını sordum digerleri 200-300 benimki 800 bendeyi tepki

mavi mı huuvvvvvvvvvAslinda meslekte yasak ama bana artık serbest:))))))

perim bojom alyam hadi faceden ekleşeliimmmmm
Ben peride varım kusum orda buluşalım beni gören şaşıracak :))) durun resmimi değiştireyim

bende merak ediyorum perim msneyede gelmiyor hiç rastlayamadım ona hep aklımda nasıl iyimi bişeyimi var

ben özel mesaj göndermeyibilmiyorum perim senin facen ne bana özelden at bilki sana cvp verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…