Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
masallah kızlaraa yaaa
asoslaa alyayaa bak senn ne güzelsinizzz

ay bu topikk hepp güzellll D

hem güzeliz hemde neşelii

ayy şimdi cıkıyorumm görüşürzzzzzzzzzzzzzzzz

Tatlım annene acil şifalar diliyorum turp gibi gircek çıkcak inşallah ameliyatına
o mübarek ellerinden öpüyorum çok selam söyle benden kendisine

bi bebiş mavisi oceeeeee sürym dedimmmmmmmmmmmmmm nereye gittiniizzzzzzzzzzzzz

Ahnada bundan sürdümm çok tatyııııııııııııııı ebet

Pitişkom nerde yaaaaaaaaaaaaaaaa

:)))))))))))

yok artikkkkkkkkkkkkkkkkk diyorummmm :))))
bende mor mor surdum oturdum dur koyayaim resmini hemen :)))

bu aradaaaaa GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

:)))))))))))

yok artikkkkkkkkkkkkkkkkk diyorummmm :))))
bende mor mor surdum oturdum dur koyayaim resmini hemen :)))

bu aradaaaaa GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

nerdesinnnnnnnn merak ettimmm oldu benim sevgi pıtırcığımaaaaaaaaa pozitifcanımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senin canın sıkkııınnn
Anlarım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Mutfakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :88:

slmm millet ben geldiimmm.. kızlar evde bir işim var anlatamam halıları yıkadım onlar serilecek tekrar temizlikle birlikte bir yığın ütüm var ve ramazan gelmeden gitmem gereken 2 bebek görmesi ziyaretiim var hiç bir şeye yetişemiyorum

KISLARRRRRRRR herseyinnnnn cok guzel olduguuuuuu tummmm mutluluklarin bizi bulduguuuu seker bir gun diliyorummmmmmmmmmmmmmm

kahvelerr bendenn bugunnnnnnnnnnnnnnnn

Palyoşuuumm canın mı çekti kıyamaaammm
söyle adresi gönderiim hemeennn

Evet istiyorum fillisinden hemde adresi ADD veriyor ya hergun bebeğim nasıl bilmezsin

KISLARRRRRRRR herseyinnnnn cok guzel olduguuuuuu tummmm mutluluklarin bizi bulduguuuu seker bir gun diliyorummmmmmmmmmmmmmm

kahvelerr bendenn bugunnnnnnnnnnnnnnnn

Tatlim bal kaymak hoş geldin kahve mı iccez tamam bekliyoz

Tencereye az önce atmış olduğum ve 7 saat boyunca pişecek olan Kuzu Tandır Lavaş ekmeği eşliğinde...

Şehriye Pilavı

Soğan Salatası-Yoğurt

Tatlı Bilemedimm bunun üstüne künefe veya kemalpaşa iyi giderdi

Kuzu Tandır Tarifi (Alıntı)

Kemikli kuzu kol (yağlı)

Et yıkayıp suyunu süzün ve tencereye koyun.
Ocağın altını önce orta ısıya açın kaynayınca en düşük ısıya alın. (Ocağım 9 kademeli ve ben 1. veya 2. kademe de en fazla 3. kademeye çıkararak pişirdim.)
Düşük ısı da bir iki saat kaldıktan sonra kapağı açıp bir bakın sulanmış olmalı.
Tekrar kapağı kapatıp tencereyi unutun…
Birkaç saat sonra tekrar bir göz atın, ortalama 4-6 saat sonunda etin suyunu çekmiş yağını salıyor olması gerek. Bu aşama da etlerin tersini çevirin ve baharatlarını ilave edin.
Bu şekil de de 1 saat civarı bırakın ve tekrar bakın. Etin yağının için de kızarmış olduğunu göreceksiniz.
Üst tarafı yeterince kızarmadıysa tekrara çevirerek bir süre daha kızartabilirsiniz. Dikkat edin kurutmayın!
Pişme süresini yemek saatinize göre uzatıp kısaltabilirsiniz. Ortalama 8-6 saat sürüyor pişmesi. Ben bazı kereler 1. ve 2. kademe de bazı kereler de 1. 2. ve 3. kademeleri kullanarak hızlandırarak pişirdim. Ama hiç 6 saatten kısa olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…