- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.681
Kizz sisko olcan o kadar yeme senin diyet nolduAnoooyyyy oooyyyy oyyy pitiskommm bu neeeee mukemmel olduuuu bayildimmmmmm gomuldum resmennnnnn offff super olduuuu hep boyle olsun istemistimmm mukemmel tariffff saol beisimmmm,m
Brownieeeeeeeeeeeeee fırındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa enfes bişey olcak belliiiiiiiiiii ben minik cupcake kalıplarında yaptım bi kısmını çok şirin olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yanlız bu tandır efsane bişe oluoooo çok kişiden duymuştum hakkaten öyleymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Vitommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayılıyemm böyle renklereee sende sür güsel olur annişşşşşşşşşşşşşş
EEEE o kadar tandır browniden sonra felan boş oturmak olmazzzzzzz
Anoooyyyy oooyyyy oyyy pitiskommm bu neeeee mukemmel olduuuu bayildimmmmmm gomuldum resmennnnnn offff super olduuuu hep boyle olsun istemistimmm mukemmel tariffff saol beisimmmm,m
AYBICEMMMMMMM
firinda KOFTE
firinda KABAK (yogurtlanacak)
firinda PATATES
yanina makarna salatasiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zeytinyagli taze fasulyeeeeeeeeee
( kenarlari temizlenirr yikanir direk dudukluyeeeeee uzerine zeytinyagi domates rendesiiiii seker tuz su ve 1 sogani bol 4 e at uzerineee kapat hoppppppp hazirrrrrrrrr)
yanina domatesli soganli salatada cok yakisirr ve peynirrrrrrrrrrrrrr
veee tatliya geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
BROWNIIIIIIIIIIIIIII
1 su bardagi seker
3 yumurta
1 su bardagi sivi yag
1 su bardagi sut
25 gr kakao
CIRPINIZZZZZZZZZ veeee 1 bardak ayirinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
AYIRDIKTAN sonraaaaaaaaa
5 yemek kasigi un
1 kabartma tozu
1 vanilya
170 * C de 15 dakika pisirrrrrrrrr
cikarttiktan sonra dilimleee vee ayirdiginiz 1 bardagi uzerine dokunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
amann yarrabbimmmmmmmmmm diimm ben sizeeeeeee :))))
PERIMMMMMMMMMMMMMM cnmin iciii enn guzelleri bizim olucakkkkkkkkkkkkkk dimi AYBICEMMMMMMMMMMMMMucksssssssssssss
kızalrrrrr aramızada doktor varrrrr klasik bi türk gibi davranicimmmmmmmmmm başımmm ağrıyooo niden acebaaaaaaa
kızalrrrrr aramızada doktor varrrrr klasik bi türk gibi davranicimmmmmmmmmm başımmm ağrıyooo niden acebaaaaaaa
canim ben azerbaycanda bitirdim tip fakultesini, orda biraz turkiyeden farkli, 17yasinda uni,siteye basladim, 23 yasinda bitirdim )), bitirmeden 1yil once evlendim ...))) ya bilmemki..tip mezunu olmakla deyil hamilelik konulari oyle bi seyki herkesde biraz farkli oluyor, o yuzden tecrubelilere sormakda yarar var diye dusunuyorym
züpperr olur aslında hayatımDIMII YAA cokkk guzelll oluyoo simdi bende yaptimmmm browniiii :)))
MEHMETDERYAMM kizz simdi seni dusunuyodum nerde diyeee nasil gidiyoo ikizler ne alemdee cnmm benimmmmmm gordunmu iki kalp sesi duydunmuuuu falan filannnn herbiseyleri anlattt cnmcmmmmmmmm
AYBICE hatunummmmmmmmmm soylee bi araaa mutfagini hazirla 3lu bi cevirelimmmmm derim bennn :)))))) mucksssssssssssssssssssss
Dohturrrmuuuuu hani nirdeeee benimde totos agriyo nedennnnn
işteeeeeee gönlümün tohturuuuuuuuusiziiin bu rahatsizliginizi onemsiyoruz ve sizi derhal HALVET e yolluyoruzz sayin AYBICE HATUNUM :)))))))))))))))))
hıımmmm çalışıyomusun şimdi türkiyedemisinn
DIMII YAA cokkk guzelll oluyoo simdi bende yaptimmmm browniiii :)))
MEHMETDERYAMM kizz simdi seni dusunuyodum nerde diyeee nasil gidiyoo ikizler ne alemdee cnmm benimmmmmm gordunmu iki kalp sesi duydunmuuuu falan filannnn herbiseyleri anlattt cnmcmmmmmmmm
AYBICE hatunummmmmmmmmm soylee bi araaa mutfagini hazirla 3lu bi cevirelimmmmm derim bennn :)))))) mucksssssssssssssssssssss
Idiiiiiiiiiiiiiiii olum bu brownide 1 pkt vanilya varmı yokmu götingen dünkü tarifde var bugunkü tarifte yok bi karar ver yosmaaaaaaaaaaaaa bide 25 gr kakao kaç yemek yada tatlı kaşıgı yapiyiiiiiiiiiiiii bunun da cevabını istiyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm londra zillisi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?