Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

anoyy ben frençç yaparımmm
bordo sürerimmm
okdrr
zaten hamişken hçç sürmedimmm vallaaa :26::26::26:

Anoooyyyy oooyyyy oyyy pitiskommm bu neeeee mukemmel olduuuu bayildimmmmmm gomuldum resmennnnnn offff super olduuuu hep boyle olsun istemistimmm mukemmel tariffff saol beisimmmm,m

DIMII YAA cokkk guzelll oluyoo simdi bende yaptimmmm browniiii :)))

MEHMETDERYAMM kizz simdi seni dusunuyodum nerde diyeee nasil gidiyoo ikizler ne alemdee cnmm benimmmmmm gordunmu iki kalp sesi duydunmuuuu falan filannnn herbiseyleri anlattt cnmcmmmmmmmm

AYBICE hatunummmmmmmmmm soylee bi araaa mutfagini hazirla 3lu bi cevirelimmmmm derim bennn :)))))) mucksssssssssssssssssssss

kızalrrrrr aramızada doktor varrrrr klasik bi türk gibi davranicimmmmmmmmmm başımmm ağrıyooo niden acebaaaaaaa

Pitiskommm benim firinda 15 dkda pismediii ama kucuk kaliptakiler hemen pistiii onlari yedimmmmmm

DERYAMA OZELLLLL (IKIZLERE OZELLLL ) ( ay simdi sen yerken banada ikizlerle duada edersinnnnn yasasinnn hihoytttt:)))

1 su bardagi sut
3 yumurta
1 su bardagi sivi yag(aycicek)
1 su bardagi seker
1 vanilya
25 gr kakaoooo ( 1 pakete yakinnn)

CIRPILIYOOO IYCEEE sonra 1 bardak ayirinnn kenaraaaa

geri kalanaaaaaaa

5 kasik un
1 kabartma tozu

cirpinn

borcama dokunuzzzz

180 * C 15 dakkkkkkkkkkk pisirinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

cikarinca sicak sicak dilimle dok uzerine ayirdiginiz 1 bardak siviyiiiiiiiiiiiiiiiiii beklemeye alll ama buzdolabina konmicakkkkkkkk

AFIYET OLSUNNNNNNNNNNN kilo kalori yag olmasinn insalahhhhhhhhhhhhh

hıımmmm çalışıyomusun şimdi türkiyedemisinn

züpperr olur aslında hayatım
Dohturrrmuuuuu hani nirdeeee benimde totos agriyo nedennnnn

ummumuarrrrrrrr tohtorumuzzzzzz .her meslektennn varrrrrr.harika bi topikkkkkk yau burasııı

Idiiiiiiiiiiiiiiii olum bu brownide 1 pkt vanilya varmı yokmu götingen dünkü tarifde var bugunkü tarifte yok bi karar ver yosmaaaaaaaaaaaaa bide 25 gr kakao kaç yemek yada tatlı kaşıgı yapiyiiiiiiiiiiiii bunun da cevabını istiyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm londra zillisi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cumle kuraninnnnnnn gobusuuuu bebislerle dolsunnnnn bebislerle dolu olanlarinnnnnnnnnnnnnnnn turp gibii bebislerii olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy herkeslerden allah razi olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn muckssss sizi seviyorummmmmmmmmm

İkinizede çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık yazmışsınız.Allah ım sizede çifter çifter hayırlı,sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah tez vakitte.

İdilim bebişler iyi çok şükür,kalp atışlarını ilk duyalı çok oldu teyzesi.Ondan sonra bir kaç kez daha duydum çok şükür.Allah a hep yalvarıyorum dua ediyorum olmayanlara bebiş,olanlara da sağlık versin inşallah diye...

Ayyy ye ye bi halll oldummmmm tam sevdigim kek tipiiiii yumusacik veeeee islakkkkk heyoooooo bayildim ben bunaaaa hergun yaparim artikkkkk saolbebekommmmmmmm

pidillllll canişşşşş atasın bi beşlikte bakayım be falınaaaa bileş olamayo

CNMCMMM vanilya her tatliya konunca guzel oluyoooooooo aslinda tarifte yokk ama ben koydum guzel olduuu koku veriyo yaa ondannn koy anacimm senn koyyy DENIZIMIZEE yarasinn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
25 gr dio ama ben 3-4 yemek kasigi kakao koyuyorumm koyu koyu guzel oluyoooo

yerimmmmm seniiii kizzzzzzzzzzzz neseliiiii cankusssum benimmmmmm denizimizz yesinn kizz yap bu aksamdaaaaaaa gerci kiz bebis tatli istemezzzz BOLLLLLLLL ELMA YIYINN kislarr bebislerinizz cok guzell olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

VITOMMMMMM cnmcmmmm benimmmmmm gecmis olsun anneciginnn simdi gordum hayirdirr cnmcmm ???????

tum yosmaligimla koydugum falima cumle istiyommmmmmmmm

canım falında kalp görünüyooo onun yanında bi bebişşşş sanki kalbi eliyle sunuyo gibi.bide sanki senin için daralmış gibi ama sonu ferah gözüküyorrr canımcımmmbeleş bukadar oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…