- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.661
Coookkkkkk uykum varrrrrr
Coookkkkkk uykum varrrrrr
Asosum yimirtliyorsun yavrum bu geceler boş geçmez
çok nomal bebekinin seninle olmaya devam ettiğinin içinde büyüdüğünün minik bir kanıtı
aslında 12 si ile yumurtlama günüm olan 17 si arasıydı halvet haftam ama dünden sonra bu gecenin boş geçmeyeceğinin kanıtı
kociş taa öğlenden başladı akşam halı saha maçım var ama beni mutlaka bekliyosun yada gider gitmez yemekten önce falan diyeyaparız artık bi güzellik
çok nomal bebekinin seninle olmaya devam ettiğinin içinde büyüdüğünün minik bir kanıtı
aslında 12 si ile yumurtlama günüm olan 17 si arasıydı halvet haftam ama dünden sonra bu gecenin boş geçmeyeceğinin kanıtı
kociş taa öğlenden başladı akşam halı saha maçım var ama beni mutlaka bekliyosun yada gider gitmez yemekten önce falan diyeyaparız artık bi güzellik
Ayy nasıl bı uyku hemde yanımda o kadar insan gürültü ama bana mısın demiyor izinde alamiyoruHALVET haftasii hala saha macii olmassssssssssdio kislarr de kocisine
kislarrrrrr bebislerrrr uykuu yapiyoooooooooooo sehzadeler daha cok uyku yapiyo haberiniz olaaaaa:)))))))
AYBICEMM HATUNUMMM senide mutfakta bekliyorumcnmcmm ama yoksunnnnn
bu arada PERIMMMMM masallahhhhhhhhh yemegineee kizzz aksam kocisin gelinceeee hos geldinnn SULUMANN deeee tamm osmanli mutfagii olmuss kisssssssss bi HURREM kiligina girde karsilaaaaaaaa ayyyy surekli fantazi uretir oldummmmmmmmmmm :))))))))
iwittttttttttttt
haydii gelsinnn kahvelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de resmini yukleyemiyorummmm bennnnnnnnnnnnnn :)))
yanindada brovni ikram ediyorummm ay kislar super olduuuu dunyaya yayiliyo brovnimm :))))))) dun komsulara ikram yaptim tariflerini istemeye geldiler kapiyaaaa :)) hihoyttttttttttt yayiyorummm kendi kultruumuzu buralaraaa kisir, mercimek corbasi , dolmisssss , kurabis, borek , pogacaa , derkennn brovniyide ogrendilerrrr evde yapmayi yanii :)))
GUNUN MONUSUUUUUUUUUUUUUUUUUU
mercimek corbasiiiiii (cok canim istiyoooooo)
kofte ( dunden kalani tekrar firinaaaaa mars mars:))))))
peynirli firinda makarna
yogurt
tatlliiiii yineeee Browni :)))))
Pitişkommmmmmmmmmm bugün senin browniden yapicuukkkkkkkkkkkkkkkkkk
Dünde canım çekti zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ayy aklıma ne geldiiiiiiiiiiiiiii
Gözümün üstünde kaşım var acabaa hamiş miyim dediğimiz günlerrrrrrrrrr
Şimdi de diorumkiiiiiiiiiiiiii
Kan testim negatif çıktı acaba hamile miyim ? :26:
ben kendime benzer bebisleri avatar yapiyodum kendimeee kocisssss aksam bunu sectiii kendi tarafina benzeyen bebisi yaniiiiiiiiiiiii :)))))) yeni avatarimmmmmmm
yeni tur yeni sansimm bakalimmm
kissssss hamislerrrrr bos durmayinnn bize dua etmeyii unutmayinnnn sakinnnnn :))
AYBICE HATUNUM eski moduna donmusssssss avatardan kizz bende buna bakip seni pek sexi bi hatun olarak dusunuyorum enn kokosundan suslusunden bakimlisindan beni yaniltmaaaaa sekerimmmmm , perim avatarindaki bebisinide gorunce aha perim diyorummmmmmmmm :)) butunlesmissin :)))
Tatlım annene acil şifalar diliyorum turp gibi gircek çıkcak inşallah ameliyatına
o mübarek ellerinden öpüyorum çok selam söyle benden kendisine
bi bebiş mavisi oceeeeee sürym dedimmmmmmmmmmmmmm nereye gittiniizzzzzzzzzzzzz
Ahnada bundan sürdümm çok tatyıııııııııııııııebet
Eki Görüntüle 466959
Pitişkom nerde yaaaaaaaaaaaaaaaa
Gunaydinmi desemm acabaa?? siz coookdan gununuzu aydin etmissiniz, mashallah sevdim sizi , sabahin erkeninden kalkib o kadar yorum atmissinizki ben okuya okuya uyku tutdu tekrar uyumak istedim :2: Iyi gunler diyeyim hepinize..Nasilsiniz hanimlar..iyi goryunuyorsunuz. yaaaa bi sey sorucaam, yada bi sey diiicem beni birileri durdursun lutfen, adetime 3gun kalaaa testt yapmak istiyorum..ne diyorusnuzzz? bi sey varsa gosterir testdee dimi ? cunki gec dolllenme olamaz yumoslarim vaktinde catladi zatenn hmm?
Pitişkommmmmmmmmmm bugün senin browniden yapicuukkkkkkkkkkkkkkkkkk
Dünde canım çekti zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ayy aklıma ne geldiiiiiiiiiiiiiii
Gözümün üstünde kaşım var acabaa hamiş miyim dediğimiz günlerrrrrrrrrr
Şimdi de diorumkiiiiiiiiiiiiii
Kan testim negatif çıktı acaba hamile miyim ? :26:
canım istersen yap erken döllenmişse çıkar ama çıkmazsada üzülme.. yalnız hangi tıp fakültesi mezunusun çok merak ettim yaşında çok küçük 1 yıldırda evliyim diyosun merak ettim :)
canım istersen yap erken döllenmişse çıkar ama çıkmazsada üzülme.. yalnız hangi tıp fakültesi mezunusun çok merak ettim yaşında çok küçük 1 yıldırda evliyim diyosun merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?