Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Coookkkkkk uykum varrrrrr

çok nomal bebekinin seninle olmaya devam ettiğinin içinde büyüdüğünün minik bir kanıtı
Asosum yimirtliyorsun yavrum bu geceler boş geçmez

aslında 12 si ile yumurtlama günüm olan 17 si arasıydı halvet haftam ama dünden sonra bu gecenin boş geçmeyeceğinin kanıtı
kociş taa öğlenden başladı akşam halı saha maçım var ama beni mutlaka bekliyosun yada gider gitmez yemekten önce falan diyeyaparız artık bi güzellik

AYBICEMM HATUNUMMM senide mutfakta bekliyorum cnmcmm ama yoksunnnnn

bu arada PERIMMMMM masallahhhhhhhhh yemegineee kizzz aksam kocisin gelinceeee hos geldinnn SULUMANN deeee tamm osmanli mutfagii olmuss kisssssssss bi HURREM kiligina girde karsilaaaaaaaa ayyyy surekli fantazi uretir oldummmmmmmmmmm :))))))))

iwittttttttttttt

haydii gelsinnn kahvelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de resmini yukleyemiyorummmm bennnnnnnnnnnnnn :)))
yanindada brovni ikram ediyorummm ay kislar super olduuuu dunyaya yayiliyo brovnimm :))))))) dun komsulara ikram yaptim tariflerini istemeye geldiler kapiyaaaa :)) hihoyttttttttttt yayiyorummm kendi kultruumuzu buralaraaa kisir, mercimek corbasi , dolmisssss , kurabis, borek , pogacaa , derkennn brovniyide ogrendilerrrr evde yapmayi yanii :)))

GUNUN MONUSUUUUUUUUUUUUUUUUUU

mercimek corbasiiiiii (cok canim istiyoooooo)
kofte ( dunden kalani tekrar firinaaaaa mars mars:))))))

peynirli firinda makarna
yogurt

tatlliiiii yineeee Browni :)))))

HALVET haftasii hala saha macii olmassssssssss dio kislarr de kocisine

kislarrrrrr bebislerrrr uykuu yapiyoooooooooooo sehzadeler daha cok uyku yapiyo haberiniz olaaaaa:)))))))

ben kendime benzer bebisleri avatar yapiyodum kendimeee kocisssss aksam bunu sectiii kendi tarafina benzeyen bebisi yaniiiiiiiiiiiii :)))))) yeni avatarimmmmmmm
yeni tur yeni sansimm bakalimmm

kissssss hamislerrrrr bos durmayinnn bize dua etmeyii unutmayinnnn sakinnnnn :))

AYBICE HATUNUM eski moduna donmusssssss avatardan kizz bende buna bakip seni pek sexi bi hatun olarak dusunuyorum enn kokosundan suslusunden bakimlisindan beni yaniltmaaaaa sekerimmmmm , perim avatarindaki bebisinide gorunce aha perim diyorummmmmmmmm :)) butunlesmissin :)))

Pitişkommmmmmmmmmm bugün senin browniden yapicuukkkkkkkkkkkkkkkkkk

Dünde canım çekti zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayy aklıma ne geldiiiiiiiiiiiiiii

Gözümün üstünde kaşım var acabaa hamiş miyim dediğimiz günlerrrrrrrrrr

Şimdi de diorumkiiiiiiiiiiiiii

Kan testim negatif çıktı acaba hamile miyim ? :26:

HALVET haftasii hala saha macii olmassssssssss dio kislarr de kocisine

kislarrrrrr bebislerrrr uykuu yapiyoooooooooooo sehzadeler daha cok uyku yapiyo haberiniz olaaaaa:)))))))

Ayy nasıl bı uyku hemde yanımda o kadar insan gürültü ama bana mısın demiyor izinde alamiyoru
Alsam kaçarım valla
asosum benim bebis 19. Günümde oldu yani halvet sonu o yüzden devammmm

canımcımmmmmm işyerinde msn programı yüklenmiyor... osebepten uğramıyorummm

ellerine sağlık babyy

ilahi periii haklısın valla ama olsun umudumuzu kaybetmek yok ya varsa nasrettin hoca gibi ya tutarsaaaa büyüklerimizi dinlemek lazım

evet canımcım dün eskiye döndüm.bu ayda böyle denüycümmmm bakalım belki tutarrrr hahayt

pek bi kokoşumdurrr hehheeeeee

Tatlım annene acil şifalar diliyorum turp gibi gircek çıkcak inşallah ameliyatına
o mübarek ellerinden öpüyorum çok selam söyle benden kendisine

sagol dünüşümm benmmmmm evet aynen dediğin gibi olucakkkk:)

kızz süslü kokoşş seniiiii kız bu ojenin rengii ne kızzz allahh senii hemii yaaaaaaaaaaaaaaa
o neee renkk kızzz süsslüü gacıııı senii pidişkoo iyi demiş aksamki menüyü vallaa sülümanım huşgeldinn ben sultanın hürreminn dee :)) üstüne kınanda giydiğin kıyafetini giyy altınada anladınn sennn
sülümanını içeri all ardından caarttttttttttttttttt

pidişkomm kızz gelll kahveyii ben yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gunaydinmi desemm acabaa?? siz coookdan gununuzu aydin etmissiniz, mashallah sevdim sizi , sabahin erkeninden kalkib o kadar yorum atmissinizki ben okuya okuya uyku tutdu tekrar uyumak istedim :2: Iyi gunler diyeyim hepinize..Nasilsiniz hanimlar..iyi goryunuyorsunuz. yaaaa bi sey sorucaam, yada bi sey diiicem beni birileri durdursun lutfen, adetime 3gun kalaaa testt yapmak istiyorum..ne diyorusnuzzz? bi sey varsa gosterir testdee dimi ? cunki gec dolllenme olamaz yumoslarim vaktinde catladi zatenn hmm?

Brownieeeeeeeeeeeeee fırındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa enfes bişey olcak belliiiiiiiiiii ben minik cupcake kalıplarında yaptım bi kısmını çok şirin olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Yanlız bu tandır efsane bişe oluoooo çok kişiden duymuştum hakkaten öyleymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Vitommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayılıyemm böyle renklereee sende sür güsel olur annişşşşşşşşşşşşşş

EEEE o kadar tandır browniden sonra felan boş oturmak olmazzzzzzz

canım istersen yap erken döllenmişse çıkar ama çıkmazsada üzülme.. yalnız hangi tıp fakültesi mezunusun çok merak ettim yaşında çok küçük 1 yıldırda evliyim diyosun merak ettim :)

Canım bende hamile olduğumu öğrendiğim ay adete 5 gün kala test yapmıştım çıkmadı.Bu ayda kaldı diye düşündüm,4 gün geçince yaptığım an saniye sürdü çift çizginin çıkması.Hiç belli olmaz yani.Birde ben o ay hamile olduğumu daha bilmiyordum bir sohbet ortamında kim dedi bilmiyorum ama hamilelerde ilk belirtilerden biride kirpiklerde olur demişlerdi.Yani kirpikler birbirine yapışık gibi,çift çift duruyor sanki.Cidden de eve gidip baktım ki öyle gözüküyor ama ben kesin bana öyle geliyor demiştim.Bunu da dikkate alın derim...

Anoooyyyy oooyyyy oyyy pitiskommm bu neeeee mukemmel olduuuu bayildimmmmmm gomuldum resmennnnnn offff super olduuuu hep boyle olsun istemistimmm mukemmel tariffff saol beisimmmm,m

canım istersen yap erken döllenmişse çıkar ama çıkmazsada üzülme.. yalnız hangi tıp fakültesi mezunusun çok merak ettim yaşında çok küçük 1 yıldırda evliyim diyosun merak ettim :)

canim ben azerbaycanda bitirdim tip fakultesini, orda biraz turkiyeden farkli, 17yasinda uni,siteye basladim, 23 yasinda bitirdim )), bitirmeden 1yil once evlendim ...))) ya bilmemki..tip mezunu olmakla deyil hamilelik konulari oyle bi seyki herkesde biraz farkli oluyor, o yuzden tecrubelilere sormakda yarar var diye dusunuyorym

canim ben azerbaycanda bitirdim tip fakultesini, orda biraz turkiyeden farkli, 17yasinda uni,siteye basladim, 23 yasinda bitirdim )), bitirmeden 1yil once evlendim ...))) ya bilmemki..tip mezunu olmakla deyil hamilelik konulari oyle bi seyki herkesde biraz farkli oluyor, o yuzden tecrubelilere sormakda yarar var diye dusunuyorym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…