Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yaa beni unutmuosunuz dimi.. offf bu pc artık uyuz etti beni.. gecmişi okumaktan ter döktüm zarzorda olsa arada girip sizlere bakıorum hepinizi cook ama cok öpüorum kızlar...

kabul ettiiimm kim teklif gönderdi faceden

kız yosma şıllık elin adamlarıda faceden ''gel canım yatalım dese '' onu da kabul edecen kim oldugunu bilmedigin kimseleri kabul etme yosmaaaaaaaaaa azcık seçici ol azcık hanımefendi ol kız kısmı agır olur hoppa olmaz yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak bana beni örnek al elime erkek sinek eli degmedi daha

DERYAMMMM
kadinlar kulubu nasil dusunememiss alt resimde ikiz bebissss koymalari lazimmmmmmmmmmmmm senin icinnnnnnnnnnnnnnnn
kilo durumlari nasil gidiyo cnmmmm ??
ama soylemistim daha oncede sanaaa benim is arkadasimda olduu bebislerden biri hep geriden geldiiii ve oylede dogdu daha hafif ve kucuk ikiside erkektiiiiiii ama simdi masallahhh yetistide gecti bilemmmmm 1..5 yasindalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr deniz & kuzey

anneciklerrrr bebislerin isimleri ile ilgili dusundukleriniizide yazinnnnnnnn
ADDD ime DENIZZZZ
ZEYTOSA MUHAMMETEMIR
SONESINTIYE KAANN

VITOMMM ??????????????????????????????????

hamiscanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ????????????????????????????

????????????????

Idiiiiiiiiiiiiii yaladım seni sagol yavrummmmmmmmmmmmmmmmm valla bu deniz pek bi başka tatlıyı seviyoooooooooooooooooooo ekşiyi sevmiyooooooooooooooooooooo hemde hiç sevmiyoooooooooo anam bu da bi çeşitttttttttt bülent ersoyla fatih ürek karışımı olmasın bu zilliiiii deniz

Kuzuuussssss heryer bebiiiisssss heryer ask doluuuuu anoyy gokten bebis yagiooooooo

Tabakta fincanda heryerdeeeeee bebis vaaaarrrrrrrrrrr

Sen donmuyosun 2 sene daha iznin varrrrrbil bakalim nedeeeennnnn ?????????? gorursuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn

Donemiyosunnnnn oleeeyyyyyyyyyyyyyooooooooooOoOooOoOoOooOoO

Kocaman bi kalp cikmissss kalbin kabarmiiissssssss bi skntn var kocisle ilgiliiii oturup konusmaniz gerekkkkkkk biseyle ilgili bi kopukluk olmussss hemen hallediceksiniz birbirinizi cokkkk seviosunuz cunkuuuu

Hersey yoluna giricekkk hic ummadigin bi andaaaa

Bi soruuu? !!!! Aktif kanaman basladi miiii?? Ayy hamissin gibi gordum ben faldaaaaaaaa

Tertemiz kalbin cikmissss bunun mukafatini her zaman aliyorsun zaten hayattaaaa

En onemlisi buuuu duzgun yasamakkkk sen bunu cok iyi beceriosummmm

Citirim benimmmmmm faldan koptum icimdekileri soledim yalniz gel sariliym sanaaaaaaa

pidişimm bunee yaa töbe töbee o tabagıda en üste koymusun hiiçç hayırlı şeylerr görmedim ondan orda

ama fincanın içinde bak kalp gibi olmusunuzz nası kenetlenmişinizzde sarılıyorsunuzzz

yaa beni unutmuosunuz dimi.. offf bu pc artık uyuz etti beni.. gecmişi okumaktan ter döktüm zarzorda olsa arada girip sizlere bakıorum hepinizi cook ama cok öpüorum kızlar...

CANIMMMM ahanda simdi senii yazdimmm ve sen burdasinnnnnnnnnnnn aaaaa ilginc yaaaaa yazdim yolladim sonra seni gordum sicradim vallaaaa yerim seniiii nasilsinnnn annecigine selamlarrrrrr CEKIRDEGINIDE optummuckssssssssssssssss

valla idim benim evlenmeden önce nadide bir bakireyken ki hayalimdi deniz ismi eger bir gün bir piçim olursa adını deniz koyacam demiştim çok şükür ki rabbime bana nasip etti inş.ki sonuda güzel olur adı gibi deniz gibi saf ve duru bir güzellige sahip olur kızım amin..
Aslında tam adı ahsen deniz olacak rabbim nasip ederse inş.amin. ( ahsen :en güzel demek ve peygamber efendimiz s.a.v isimlerinden)

Ayyy kalbe bakan bebisi görüyor musunuz hemde cok belirgin hemen yanında da kocan bebeği havalara atıyor sevmek icin senin yüreğin ağzında çıldırıyorsun :)))
Çekirdeğim hosgeldin

Zeytosummm sen unuturlurmusunnnnn kuzu dolmam benimmmmmmmmmmmmm seni cok ozledimmmmmmmmmm bia once dooonnnnnnnnn seni ve oglusu operimmmmm

kızz delüüüüüüüüüüüüüüü

bende hiç ekşi yemedim ıyyyyyy
paso tatlıı talıı
hemide serbetlii bol boll tatlııı ohhhhhhhhh
canım çekti ivallaaaaaaaaaaaaaa

pidişimm bunee yaa töbe töbee o tabagıda en üste koymusun hiiçç hayırlı şeylerr görmedim ondan orda

ama fincanın içinde bak kalp gibi olmusunuzz nası kenetlenmişinizzde sarılıyorsunuzzz

ay pek bi SIKINtili cikmisimm cok karistirdim yahuu fincosuuuuu
agziniza saglikkkkkk yerim ben siziiiiii

basladi basladi PERIMMM :))))) insallahhhh bakalim sanki sen ben aybice ayni ay oluvericekmisiz gibi gecioo icimden hadi hayirlisi bakalimmmmmmmm belkimde bu aydirrr hemenceceikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ADDDDDDDDD cnmmmm seninn oburlugundur o hiccc DENIZ cigeee suc atmaaaaaaaaa :))) ayyyy delikanli kiz olucakkk yadaaa yahuuuuuuuuu bizim gibuuuuuuuuuuuuuuuu tiyzeleri gibiiiiiiii
hem kokos hem delikanliiii hem guzell hemm akilliii
ayyyy
zeki cevik ve ahlakli olandannnnnnnnnnnn vedeeeeeeeeee seksiiiiiii :)))))))))

CANIMMMM ahanda simdi senii yazdimmm ve sen burdasinnnnnnnnnnnn aaaaa ilginc yaaaaa yazdim yolladim sonra seni gordum sicradim vallaaaa yerim seniiii nasilsinnnn annecigine selamlarrrrrr CEKIRDEGINIDE optummuckssssssssssssssss

kalp kalbe karsı derler :) iim alaha sükür canım ama cok ama cooook sıcak uyutmuo insanı aleyküm selam canım.bende cok öptüm

Facebookuna bak heleeeeeee tedbir diorrrmmmm alinmali diorummmm gidisat kotu diorummmmmmmm

o son esintii şekerimm benden aldııı DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hakkaten idilgamm ya dogru diyon ikiz bebişler içinde birsyler yapmaları gerekiyooo

ben deniz ismini çok severdim adoşş gacısı koycekk birde kocişin yengesinin adıdaa denizz kadınla aynı isim soyisim olceklerr biraz cekindim ondan
ama ben zeynep ismini de çok seviyorumm
kararsızım yaaa
fikir sunabilirsinizzzzzzzzzzzzz açıgımmmmmmmmmmm

kızz delüüüüüüüüüüüüüüü

bende hiç ekşi yemedim ıyyyyyy
paso tatlıı talıı
hemide serbetlii bol boll tatlııı ohhhhhhhhh
canım çekti ivallaaaaaaaaaaaaaa

bak burdada tamamladık birbirimizi neden diyceksin
sen kız annesi olcaksın ekşi yemen lazımdı yemedin tatlı yedin hep
bende erkek annesi olcam tatlı yemem lazımdı yemedim
hayatta yemediğim ekşileri yedim hep

Zeytosummm sen unuturlurmusunnnnn kuzu dolmam benimmmmmmmmmmmmm seni cok ozledimmmmmmmmmm bia once dooonnnnnnnnn seni ve oglusu operimmmmm

bende coook ösledim sizide bi yandanda zaman gecmesin annemden ayrılmayım istiorum..bisde seni öptük teyzesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…