- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.701
kabul ettiiimm kim teklif gönderdi faceden
cumle kuraninnnnnnn gobusuuuu bebislerle dolsunnnnn bebislerle dolu olanlarinnnnnnnnnnnnnnnn turp gibii bebislerii olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy herkeslerden allah razi olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn muckssss sizi seviyorummmmmmmmmm
Eki Görüntüle 467209
Eki Görüntüle 467211
Eki Görüntüle 467212
Eki Görüntüle 467213
Eki Görüntüle 467214
Eki Görüntüle 467215
Eki Görüntüle 467216
Eki Görüntüle 467217
Eki Görüntüle 467218
Eki Görüntüle 467219
Eki Görüntüle 467220
Eki Görüntüle 467221
yaa beni unutmuosunuz dimi.. offf bu pc artık uyuz etti beni.. gecmişi okumaktan ter döktüm zarzorda olsa arada girip sizlere bakıorum hepinizi cook ama cok öpüorum kızlar...
deryammmm
kadinlar kulubu nasil dusunememiss alt resimde ikiz bebissss koymalari lazimmmmmmmmmmmmm senin icinnnnnnnnnnnnnnnn
kilo durumlari nasil gidiyo cnmmmm ??
Ama soylemistim daha oncede sanaaa benim is arkadasimda olduu bebislerden biri hep geriden geldiiii ve oylede dogdu daha hafif ve kucuk ikiside erkektiiiiiii ama simdi masallahhh yetistide gecti bilemmmmm 1..5 yasindalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr deniz & kuzey
anneciklerrrr bebislerin isimleri ile ilgili dusundukleriniizide yazinnnnnnnn
addd ime denızzzz
zeytosa muhammetemır
sonesıntıye kaann
vıtommm ??????????????????????????????????
Hamiscanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ????????????????????????????
????????????????
yaa beni unutmuosunuz dimi.. offf bu pc artık uyuz etti beni.. gecmişi okumaktan ter döktüm zarzorda olsa arada girip sizlere bakıorum hepinizi cook ama cok öpüorum kızlar...
Idiiiiiiiiiiiiii yaladım seni sagol yavrummmmmmmmmmmmmmmmm valla bu deniz pek bi başka tatlıyı seviyoooooooooooooooooooo ekşiyi sevmiyooooooooooooooooooooo hemde hiç sevmiyoooooooooo anam bu da bi çeşitttttttttt bülent ersoyla fatih ürek karışımı olmasın bu zilliiiii deniz
Kuzuuussssss heryer bebiiiisssss heryer ask doluuuuu anoyy gokten bebis yagiooooooo
Tabakta fincanda heryerdeeeeee bebis vaaaarrrrrrrrrrr
Sen donmuyosun 2 sene daha iznin varrrrrbil bakalim nedeeeennnnn ??????????gorursuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn
Donemiyosunnnnn oleeeyyyyyyyyyyyyyooooooooooOoOooOoOoOooOoO
Kocaman bi kalp cikmissss kalbin kabarmiiissssssss bi skntn var kocisle ilgiliiii oturup konusmaniz gerekkkkkkk biseyle ilgili bi kopukluk olmussss hemen hallediceksiniz birbirinizi cokkkk seviosunuz cunkuuuu
Hersey yoluna giricekkk hic ummadigin bi andaaaa
Bi soruuu? !!!! Aktif kanaman basladi miiii?? Ayy hamissin gibi gordum ben faldaaaaaaaa
Tertemiz kalbin cikmissss bunun mukafatini her zaman aliyorsun zaten hayattaaaa
En onemlisi buuuu duzgun yasamakkkk sen bunu cok iyi beceriosummmm
Citirim benimmmmmm faldan koptum icimdekileri soledim yalniz gel sariliym sanaaaaaaa
pidişimm bunee yaa töbe töbee o tabagıda en üste koymusun hiiçç hayırlı şeylerr görmedim ondan orda
ama fincanın içinde bak kalp gibi olmusunuzz nası kenetlenmişinizzde sarılıyorsunuzzz
CANIMMMM ahanda simdi senii yazdimmm ve sen burdasinnnnnnnnnnnn aaaaa ilginc yaaaaa yazdim yolladim sonra seni gordum sicradim vallaaaa yerim seniiii nasilsinnnn annecigine selamlarrrrrr CEKIRDEGINIDE optummuckssssssssssssssss
pidişimm bunee yaa töbe töbee o tabagıda en üste koymusun hiiçç hayırlı şeylerr görmedim ondan orda
ama fincanın içinde bak kalp gibi olmusunuzz nası kenetlenmişinizzde sarılıyorsunuzzz
o son esintii şekerimm benden aldıııkız yosma şıllık elin adamlarıda faceden ''gel canım yatalım dese '' onu da kabul edecen kim oldugunu bilmedigin kimseleri kabul etme yosmaaaaaaaaaa azcık seçici ol azcık hanımefendi ol kız kısmı agır olur hoppa olmaz yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak bana beni örnek al elime erkek sinek eli degmedi daha
DERYAMMMM
kadinlar kulubu nasil dusunememiss alt resimde ikiz bebissss koymalari lazimmmmmmmmmmmmm senin icinnnnnnnnnnnnnnnn
kilo durumlari nasil gidiyo cnmmmm ??
ama soylemistim daha oncede sanaaa benim is arkadasimda olduu bebislerden biri hep geriden geldiiii ve oylede dogdu daha hafif ve kucuk ikiside erkektiiiiiii ama simdi masallahhh yetistide gecti bilemmmmm 1..5 yasindalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr deniz & kuzey
anneciklerrrr bebislerin isimleri ile ilgili dusundukleriniizide yazinnnnnnnn
ADDD ime DENIZZZZ
ZEYTOSA MUHAMMETEMIR
SONESINTIYE KAANN
VITOMMM ??????????????????????????????????
hamiscanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ????????????????????????????
????????????????
Ayyy kalbe bakan bebisi görüyor musunuz hemde cok belirgin hemen yanında da kocan bebeği havalara atıyor sevmek icin senin yüreğin ağzında çıldırıyorsun :)))
hihoytttttttttttttttttt diyorummm o zamannn cnmcmmm agzina saglikkkkkkkkkkk
ayyy herkesinn once agzina sonra yumurtalarina sonra bebislerineeeeeeeeeeeeeeeeee sonra OMURLERINE saglikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
evlerinize mutltlukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kalplerinize askkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
muckss herkeseeeee
ben az spor yaparrrrrrrrrrrr
kızz delüüüüüüüüüüüüüüü
bende hiç ekşi yemedim ıyyyyyy
paso tatlıı talıı
hemide serbetlii bol boll tatlııı ohhhhhhhhh
canım çekti ivallaaaaaaaaaaaaaa
Zeytosummm sen unuturlurmusunnnnn kuzu dolmam benimmmmmmmmmmmmmseni cok ozledimmmmmmmmmm bia once dooonnnnnnnnn seni ve oglusu operimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?