Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Medmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmm heyecanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yaaaa gördün müüü işte bende jinekolog olcak hatunmuşumda son anda ingilizce öğretmeni olmuşummm ayyyyy valla çok sevindim bebişimmmmmmmm ahanda bu ayyyy oldu bu işşşş olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hahahha bu sefer kurtuluşş yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk spermcan kızgıınnn azgınnnnnnnnn döllenicek dışardaaa hemencecikk konucak göbüşeeeeeeeeeeeeeeeeee medmusummmmmmm

umudunuzu hiç yitirmeyin
başka bir topikten alınıtıdırrrrr....

Slm kızlar..
Rabbim bebişlerinize hayırlı,sağlıklı ve de uzun uzun ömürler versin inşallah..
Ben de kısmet olursa eğer ikinci defa anne olacağım..
Yaşım 28,kilom 59,bebişim erkek ve muhtemel doğum tarihi 2 Ocak,Ankara'dayım..

Bu arada ilk bebeğim 8 aylık..İkinci için niye bu kadar acele ettin derseniz,geçmişim çok karışık..
İlk oğluma kabus gibi geçen 5 senenin ardından,4 negatif tüp bebek denemesinin ardından mucizevi bir şekilde kavuştum..Onca senenin hasretliğinden ve nasılsa olmuyor diye korunmadığımız için 2.mucizemi de göbüşümde buluverdim :))

Şimdiden hepinize hayırlı,sağlıklı,kolay doğumlar diliyorum..

Vaaayyyssss bu ne hız bebeğim
o zaman bunu kutlayalım artık başarılı ellerdesin sekreteri bile bu kadar biliyorsa Dr U hiç ddüşünemiyorum :119::119::119: kul sikismayinca Hızır yetişmez diye bosuna demiyorlar sabah nasıldın simdi ise nasıl:

periiiiiiiiiiiiiim seni sefiyoooooooooooooooooooooooom ay gelecek inşallah kuzucuklarım inş eğer bu dr tüp bebek derse transferi iki tane istiycem o zaman gelsin ikizleeeeeeeeeeeeeeeeeer ay yerim ben onları ya bu arada teşekkür ederim kuzucum ya bak sayende en azından bir yere takılı kalmıyorum beni uyardığın için çok ama çok teşekkür ederim Rabbim inş burada önümüzdeki ay sevinç çığlıkları atmayı nasip etsin aaaaaaaay çok mutluyum sanki hamile kaldım heeeeeeeeeeeeee

Allah yardımcın olsun tatlımmmmmmmmmmmmm
hemen nasip etsin artık bebişlerini gülümmmmmmmmmmmm
yavrimmmmmmmmmmm
muuccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

alyam napıyım kuzucum ya sabrım kalmadı 1,5 yıldan fazladır her ay umut etmekten ve sonuçsuz kalmaktan yoruldum. Ben istiyorum ki kocişim , ben bebişlerim mutlu mutlu yaşayıp gidelim ben anne olmayı daha fazla ertelemek istemiyorum. onunçüüüüüüüüüüüüüüün ne kadar hızlı hareket edersem o kadar iyi ne demişler sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak , ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum takdir Allahın kuzucum çekiliiiiiiiiiiiiin ikiz anası geliyooooooooooooo

Medmussssssssssssssssssssssssssssss çok sevindim bacım hakkında hayırlısı bak her şerde bir hayır vardır boşu boşuna aşılama yapılıp duracaktın tutmamasının da hayrı perinin seni bu klinige yönlendirmesi oldu inş.o klinikten kucagında ikizlerinle çıkarsın yavrummmmmmmmmmmmmm amin.................. Yarın mı randevun hadi hayırlı haberlerle gel inş.

Medmusummmmmmm bende seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süper olucak herşeyyyyyyyyyyyyyy 2 tane iste bencedeeeeeeeeeeeeeeeee zaten onlar 2 3 tane koyarrr rica ederim bebişimmmm benim sıkıntım senin problemine ulaşmamızı sağladı ne güzelll ne güzeeelllllll burayı seni seizleri seviyorumm yaaaaaaaaaa iyiki varııızzzzzzzzzzzzzzzzz

Ayyyy bende nası mutlu oldum yaaaaaaaa içim kıpır kıpır olduuuuuuuuuuuuuuuu çok güzel oldu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Cumartesi gittiğinde görceksin heryer bebiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş resmiiiiiiiiiiiiiiii dolup taşmııışşşşşş adamın hamiş bıraktığı kadın sayısının haddi hesabıı yokkkkkkkkk hemde hepsinin ümitleri tükenmişkennnnnnnnnnnnn düşün benim abimin sperm sayısı 0 dıııııııııııı 0 onunla bile uğraştı adam başından savmadıııııı...

İnş çok güzel olcak canım herşeyyyyyy heyoooooooooooooooooooo 20 gün sonra halay varrr ahandaaaaaaaaaaaaaaaa tüpten 14 gün sonra mı ne test yapılıoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Allah yardımcın olsun tatlımmmmmmmmmmmmm
hemen nasip etsin artık bebişlerini gülümmmmmmmmmmmm
yavrimmmmmmmmmmm
muuccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sağol canım benim inş önümüzdeki ay kutlama yaparız burda ay valla sanki önümüzdeki ay kesin hamilesin müjdesi almış gibiyim bende bir hoşum haaaaaaaaa sabah bunalım akşam yine yeni yeniden umut doluuuuuuuuuuuuuuuuuuu tabi bu topiğin sayesinde

sağol canımın içi dediğin gibi her şerde hayır var sözünü alenen gördük randevum cumartesi artık sizlere bilgiyi ancak pazartesi verebilirim malum evimde internet yok ama ondan sonraki aşamaları an be an iletirim kuzucanlar duana da en içten amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)))

aaaaaaaaaaaay ben hamile kıyafetlerine baksam mı şimdiden yaaaaaaa eeeeeeeee nede olsa ikiz bebiş taşıycam göbüş hemen çıkar anam nası mutlu oldum nasıl mutlu olduuuuum görün hamileyim sanar hayııııııııır bunlar bebişlerimin ayak sesleri teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiii önümüzdeki aya inş hamileyiiiiiiiim bebişlerimleyiiiiiiiiiiiiim periiiiiiiiiiiiiiiiim canım benim

kızlaar bende tuttum perimin dediği bu keltoşum drum u 3-5 ay daha deneyelim bende giderim herhalde tekrar bi dr a

Yalarımmmmmmmmmmmmmmmmmm uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alayınızıııııııııııııııııııııııııııııı götüngenin fahüşeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Alll bence bebişimmmmmmmmm hemencecik çıkar göbüş 2 aya kalmazzzzzzzzzzzzzz. Heyooooooooo :118: :119: :118: :119:

:118: :119: :118: :119: :118: :119: :118: :119: :118: :119: :118: :119: :118: :119: :118: :119: :118: :119: :118: :119: :118: :119: :118: :119: :118: :119: :118: :119: Yuppiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Yuppiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Şimdiden başlasak mı halayaaaaaaaaaaa

medmusumm canmmmm insallahhhh güzel sonuclar alırsın hemencecik hamiş kalırsın..dua etcem bol bol senin için canm benmm

perim bak pis havaya giriyorum heeeeeeeeeeee anam kocam orayla konuştuktan sonra tüp bebek diyorlarmış yoooooooook deyip vazgeçiyormuymuş oturuyormuymuşum totoşumun üstüne amaaa neeeeeeeee yok uleyyyyyn derim ağırlığımı koyayım tüp olacek üleeeeeeeen vücudu harp olan benim uzak dur yakarım

Olucak Bebisim olucak onlar uyurken bu zamanlarını düşünüp onlara bakıp gulumsersin artikin esininde ikna olması guzel olmuş o zaman halay
perim tebrik ediyorum başarılı calışmalarından dolayı sizde kocisle urolojiye gidin hemen

kızlaarr bi soru sorcam aciilll 2 arkadaşa bebek görmeye gidicem demiştim 1 yakın diğeri az yakın yani toplulukta falan görüştüğüm eşimin iş arkadaşının bebeki eşim dairece toplanıp altın takmışlar zaten ben aslında bir bebek takımı birde güzel bir şort gibi alt çamaşır aldım yetermi sizcee karar veremedim

medmusumm canmmmm insallahhhh güzel sonuclar alırsın hemencecik hamiş kalırsın..dua etcem bol bol senin için canm benmm

Allah razı olsun canım benim , Rabbimde senin gönlün muradını versin inş anam dilenci duası gibi oldu laaaaaaa
ben bir garip dilenciyim tüp bebek merkezlerini gezerim .
gördüğüm bütün proflardan bebiş için yardım isteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…