- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.961
periiiiiiiiiiiiim randevuyu aldım bileeeeeeeeeeeeeeee cumartesi günü gidiyorum recai pabuççuya bakalım bu ne diyecek ilk muayenede ücret almayacaklar hihoooooyt normalde 250 tl imiş muayene ücreti ben teldeki kıza sordum bilginiz varmı bilmiyorum ama bizim sorunumuz şu şu diye aşılamadan bahsettim işte bu değerle nasıl size aşılama yapmışlar. siz mikroenjeksiyonla ancak gebelik sağlayabilirsiniz bu morfolojiyle aşılama zaman kaybı dedi :26:
periiiiiiiiiiiiim randevuyu aldım bileeeeeeeeeeeeeeee cumartesi günü gidiyorum recai pabuççuya bakalım bu ne diyecek ilk muayenede ücret almayacaklar hihoooooyt normalde 250 tl imiş muayene ücreti ben teldeki kıza sordum bilginiz varmı bilmiyorum ama bizim sorunumuz şu şu diye aşılamadan bahsettim işte bu değerle nasıl size aşılama yapmışlar. siz mikroenjeksiyonla ancak gebelik sağlayabilirsiniz bu morfolojiyle aşılama zaman kaybı dedi :26:
periiiiiiiiiiiiiim seni sefiyoooooooooooooooooooooooom ay gelecek inşallah kuzucuklarım inş eğer bu dr tüp bebek derse transferi iki tane istiycem o zaman gelsin ikizleeeeeeeeeeeeeeeeeer ay yerim ben onları ya bu arada teşekkür ederim kuzucum ya bak sayende en azından bir yere takılı kalmıyorum beni uyardığın için çok ama çok teşekkür ederim Rabbim inş burada önümüzdeki ay sevinç çığlıkları atmayı nasip etsin aaaaaaaay çok mutluyum sanki hamile kaldım heeeeeeeeeeeeee
Vaaayyyssss bu ne hız bebeğim
o zaman bunu kutlayalım artık başarılı ellerdesin sekreteri bile bu kadar biliyorsa Dr U hiç ddüşünemiyorum :119::119::119: kul sikismayinca Hızır yetişmez diye bosuna demiyorlar sabah nasıldın simdi ise nasıl:
periiiiiiiiiiiiiim seni sefiyoooooooooooooooooooooooom ay gelecek inşallah kuzucuklarım inş eğer bu dr tüp bebek derse transferi iki tane istiycem o zaman gelsin ikizleeeeeeeeeeeeeeeeeer ay yerim ben onları ya bu arada teşekkür ederim kuzucum ya bak sayende en azından bir yere takılı kalmıyorum beni uyardığın için çok ama çok teşekkür ederim Rabbim inş burada önümüzdeki ay sevinç çığlıkları atmayı nasip etsin aaaaaaaay çok mutluyum sanki hamile kaldım heeeeeeeeeeeeee
Allah yardımcın olsun tatlımmmmmmmmmmmmm
hemen nasip etsin artık bebişlerini gülümmmmmmmmmmmm
yavrimmmmmmmmmmm
muuccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Medmussssssssssssssssssssssssssssss çok sevindim bacım hakkında hayırlısı bak her şerde bir hayır vardır boşu boşuna aşılama yapılıp duracaktın tutmamasının da hayrı perinin seni bu klinige yönlendirmesi oldu inş.o klinikten kucagında ikizlerinle çıkarsın yavrummmmmmmmmmmmmm amin.................. Yarın mı randevun hadi hayırlı haberlerle gel inş.
Medmusummmmmmm bende seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süper olucak herşeyyyyyyyyyyyyyy 2 tane iste bencedeeeeeeeeeeeeeeeeezaten onlar 2 3 tane koyarrr rica ederim bebişimmmm benim sıkıntım senin problemine ulaşmamızı sağladı ne güzelll ne güzeeelllllll burayı seni seizleri seviyorumm yaaaaaaaaaa iyiki varııızzzzzzzzzzzzzzzzz
Ayyyy bende nası mutlu oldum yaaaaaaaa içim kıpır kıpır olduuuuuuuuuuuuuuuu çok güzel oldu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cumartesi gittiğinde görceksin heryer bebiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş resmiiiiiiiiiiiiiiii dolup taşmııışşşşşş adamın hamiş bıraktığı kadın sayısının haddi hesabıı yokkkkkkkkk hemde hepsinin ümitleri tükenmişkennnnnnnnnnnnn düşün benim abimin sperm sayısı 0 dıııııııııııı 0 onunla bile uğraştı adam başından savmadıııııı...
İnş çok güzel olcak canım herşeyyyyyy heyoooooooooooooooooooo 20 gün sonra halay varrr ahandaaaaaaaaaaaaaaaa tüpten 14 gün sonra mı ne test yapılıoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sağol canımın içi dediğin gibi her şerde hayır var sözünü alenen gördükrandevum cumartesi artık sizlere bilgiyi ancak pazartesi verebilirim malum evimde internet yok ama ondan sonraki aşamaları an be an iletirim kuzucanlar duana da en içten amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)))
aaaaaaaaaaaay ben hamile kıyafetlerine baksam mı şimdiden yaaaaaaa eeeeeeeee nede olsa ikiz bebiş taşıycam göbüş hemen çıkaranam nası mutlu oldum nasıl mutlu olduuuuum görün hamileyim sanar hayııııııııır bunlar bebişlerimin ayak sesleri teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiii önümüzdeki aya inş hamileyiiiiiiiim bebişlerimleyiiiiiiiiiiiiim periiiiiiiiiiiiiiiiim canım benim
sağol canımın içi dediğin gibi her şerde hayır var sözünü alenen gördükrandevum cumartesi artık sizlere bilgiyi ancak pazartesi verebilirim malum evimde internet yok ama ondan sonraki aşamaları an be an iletirim kuzucanlar duana da en içten amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)))
aaaaaaaaaaaay ben hamile kıyafetlerine baksam mı şimdiden yaaaaaaa eeeeeeeee nede olsa ikiz bebiş taşıycam göbüş hemen çıkaranam nası mutlu oldum nasıl mutlu olduuuuum görün hamileyim sanar hayııııııııır bunlar bebişlerimin ayak sesleri teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiii önümüzdeki aya inş hamileyiiiiiiiim bebişlerimleyiiiiiiiiiiiiim periiiiiiiiiiiiiiiiim canım benim
alyam napıyım kuzucum ya sabrım kalmadı 1,5 yıldan fazladır her ay umut etmekten ve sonuçsuz kalmaktan yoruldum. Ben istiyorum ki kocişim , ben bebişlerim mutlu mutlu yaşayıp gidelim ben anne olmayı daha fazla ertelemek istemiyorum. onunçüüüüüüüüüüüüüüün ne kadar hızlı hareket edersem o kadar iyi ne demişler sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak , ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum takdir Allahın kuzucum çekiliiiiiiiiiiiiin ikiz anası geliyooooooooooooo
medmusumm canmmmm insallahhhh güzel sonuclar alırsın hemencecik hamiş kalırsın..dua etcem bol bol senin için canm benmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?