- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.981
kızlaarr bi soru sorcam aciilll 2 arkadaşa bebek görmeye gidicem demiştim 1 yakın diğeri az yakın yani toplulukta falan görüştüğüm eşimin iş arkadaşının bebeki eşim dairece toplanıp altın takmışlar zaten ben aslında bir bebek takımı birde güzel bir şort gibi alt çamaşır aldım yetermi sizcee karar veremedim
bak herkesin profil resmi bebiş sende bebiş resmi koy artıkınnnnnn ok miii?
bu topiğin şartı buuuuuuuuuuuu
kızlaarr bi soru sorcam aciilll 2 arkadaşa bebek görmeye gidicem demiştim 1 yakın diğeri az yakın yani toplulukta falan görüştüğüm eşimin iş arkadaşının bebeki eşim dairece toplanıp altın takmışlar zaten ben aslında bir bebek takımı birde güzel bir şort gibi alt çamaşır aldım yetermi sizcee karar veremedim
Aslında eşinin birleşip altın taktığına
hiç bişey götürmesende olur
öyle olmuyo burda bide sen götürüyosun
Ben medmusum için türk yabancı site araştırıken aslında bizim değerlerin normal olduğunu öğrendim canım. Ürolojilik bi durum yok şükür. %4 e kadar normal deniyor bizim %6 pitişkomun da 4. Yüksek olsa fena olmaz tabii ama zaten 6 dan yüksek olması kruger kritilerinde zormuşşş, işte bu tür sebeplerden dolay 1 sene çalışın deniyoooOlucak Bebisim olucak onlar uyurken bu zamanlarını düşünüp onlara bakıp gulumsersin artikin esininde ikna olması guzel olmuş o zaman halay
perim tebrik ediyorum başarılı calışmalarından dolayısizde kocisle urolojiye gidin hemen
bizim burda
sadece ve sadece bir kızsa elbise erkekse
bir tişört bir alt alıp götürüyorlar ne kadar yakın olursan ol
hiç farketmiyor inanki
kimse benim kızımda birleşipte altın getirmedi ama hiç kimse
hepsiylede ok sammimiyim bazılarıyla yediğim içtiğim ayrı gitmez o derece
canimmmm allah insallah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsinnn cnmmmmmm hayirli hamislikler hayirlii bebisler olsun insallahhhhhhhhhhh mizede ugur getirsin gobusundeki ugur bocugunnn insallahh cnmmmmm
evet evettt sen guzel bi halayi haketmissinnnnnnnnn
O ne kiz oyle istanbul Acıbadem'de hemsireyken benim düğünde sadece yogun bakım arkadaslarım toplanıp 7 altın takmişti bebekte de herkesten para toplanıp sıkışırsa kullansın diye verilirdi hey gidi günler :))
Edepli kiz olcak buuuuukızlarrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkkk
tuktura gittimm 4 lü test sonucumm temiz cıktıııı çok şükürrrrrrrrrrrrrr
dedimm gecen hafta cinsiyet kesinleşmemiştii tekrar bakalım yat dediii
ayy bir sevindimmm
bakıyo bizimki yinee ellerr malum yerdee kapamışşş
öksürüyorum hareket ediyoo busefer kordondann görünmüyoo
doktor karnıma vuruyoo hafiften kımıldıyoo bu sefer ayaklarını koyuyooo
ayy gül gül öldükk yaa
doktor diyokii serserii çok terbiyeli olcakk.elini çekse ayagıyla kapatıyoo göstermiyoo diyoo..
bunlar böyle dediii.istedikleri zaman doguyorlarr,istedikleri zaman geliyorlar,istediklerndede gösteriyorlar kendileriniii
yaa kızlarrr
yine benm bebiş alttan bakınca kızz ama üstten bakınca kordondan görünmyooo
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
MAŞALLAH canım
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin bizede hayırlı evlatlar versin şu mübarek günler hürmetine.
dua ediyon mu bakim. bak hamiş hamiş dualar daha makbul. ismimle et. darılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?