Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Adam ya mide zafiyeti ya mide kanaması geçirecek

anam bacım morfoloji ne yersen ye düzelmiyooo kocamızdan eder valla bunların hepsi

canım 4 çeşiti falan var sanırım benim ki bağımsız 2 ayrı rahm yani arada perde olanlar falan ameliyat ediliyo 5 dr a göründüm 5.ide aynı şeyi söyledi :44:

güzelim benim dediğim arkadaşın ki perdeliydi seninki demek ki farklı ama öyle düşünmeeeeee napıyorduk güzel düşünüyorduk güzel şeyler oluyordu sabahtan beri bana ne diyorsunuz hııııııı evrenen olumlu mesajlar yollayalııııııııııııııım

perim valla söyleyecem ben ısrarla tüp bebek diyecem olmadı başka merkez yetti canım bu arada kk da sperm testi analizini yorumlayan dr var ben yarın eşimin test sonuçlarını yorumlatayım diyorum bakalım o da aşılama mı yoksa tüp mü diyecek ama yorumlarına baktım morfolojisi düşük olanlara aşılamayla vakit kaybetmeyin önerisinde bulunuyor :26:

anoyyyyyyyyyyyyyyy uçurmuşunuz sayfaları 15000000000000000000000üüüüüüü bulurrrrrrrrrrrrrrr

ooffffffff o ne beee yok öyle bişeee ayy içim bayıldı haaaaaaaa

perim keşke sen haklı çıksan ama ben kendimi gayet normal hissediyorum düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo herşeyin hayırlısı ilk öğrendiğimde duyduklarım ve okuduklarım canımı çok sıkmıştı ama artık öyle değil üzülmüyorum yani no sıkıntı no problem

yumurtlayabiliyormuyum:44:
yumurtam çatlıyormu:44:
klomene başlasam:44:
çatlatma iğnesi olsam:44:
tüplerim tıkalımı :44:
yok yok galiba tıkalı rahim filmi çektireyim:44:
sperm saymına baktıralım en iisi:44:

ve bi bu eksikti marfoliiji:44: yaktın bizi anoyyyyyyyy

puhahhaaaaaaa

Bak bu arkadaşın morfo %3 aşılama için %5 gerekio demiş doktor. Ayy şaka gibi hangi doktora güvenicez ben şaştımmmmmmmmmmmmmm

canım bizimde sayı ve hareket iyi ama mağlesef morfolojimiz aynı %3
benim dr aşılama yapılması için %5 in üstü olması gerekiyor dedi ama bakalım 2-3 ay sonra tekrar bi sperm testti daha yaptırıcaz
inşallah en az %5 bari olmuştur
hakkımızda hayırlısı artık
hayat mucizelerle dolu

eşimde morfoloji sıfırdı şimdi %20 arttı
nisan 2011 de tüo bebek denedik olmadı.eşimin morfoloji sıfırdı aralıkda üroloji doktoru bulduk çok iyi ilaç verdi iki tane sıfır olan morfoloji yüzde 20 arttı .ve hamileyim ve bir ay kullandı

tüp bebek merkezleri direk ticari amaçla olabildiğince fazla aşılama artık tüp yapıyorlar.

Bence önce iyi bir üroloğa başvurmak gerek.

soyguncu bunlar ya Allah bildiği gibi yapsın bunları

canım eşimle konuşuyorum şimdi o da diyor konuşalım tüp bebek diyelim diyor hatta adet görmeden tüp bebek merkezlerine bakacaz başka drla görüşelim oraya takılıp kalmayalım dedi o da ikna oldu yani tek bir yerle kalmamak gerekiyor haklısın diyor. Ki en başında bana saçma gelmişti ama sonuçta dr inanıyorsun milyonlarca sperm içinden biz sadece 100 tanesine bakıyorum morfoloji o kadar büyük bir sorun değil dedi bilmiyoruz ki güveniyoruz işte yok arkadaş tüp olsun uğraşamam dediğin gibi tüplüye dalcam ben inş

Tabikii güveniyoruzzz ma artık eskisi gibi deilki bizde bilinçlendikkkk istedikleri gibi soyup soğana çeviremiyorlarrr. Canım benm herşey çok güzel olucak gör bak zaten 1,5 sene yeterince yıpranmışsın artık kimsenin hiçbişeyin seni yıpratmasına izin vermeee. Al tüpünüü dallll çıkar bebişi ohhhh

Ben anlamıyorum ya zaten yeterince kafamız karışık iyice karıştırıyorlar hangi yorumu okusam ve hangi dr sorulan sorulara baksam söyledikleri tek şey morfoloji düzelmez hatta biri şöyle bir örnk vermiş gözünün rengi kahverengi bunu ilaçla ya da başka bir şeyle yeşile ya da maviye dönüştürebilir misin morfolojide böyle bişey diye biride diyor yok arttı yok normal yolla oldu gerçi Rabbim isteyince her türlü verir de gerisi hikaye.... kafam çorba oldu iyice yaaaaa

bu arada ankaradaki arkadaşlar önereceğiniz hastane ya da doktor var mı benim için ya

Kızlar bu konuda yazmayacaktım aslında ama dayanamadım.Size bir şey söyleyeyim mi özel dr lar para tuzağından başka bir şey değil.Özellikle de aşılama ve tüp bebek yapan dr lara gittiğinizde ne yazık ki para için bence karşılarındaki mağdur durumda olan bizlerin durumunu çok iyi kullanıyorlar.Ben yazıyorum ama tabiki en iyisini yine siz bilirsiniz ve siz karar vereceksiniz.Ben sadece yaşadıklarımı yazacağım.Çünkü düşük yaptıktan sonra 1 yıl bende aynı durumları yaşadım ama eşiniz konusunda size yardımcı olacak kişi iyi bir üroloji dr'u.Çünkü kadın doğumcular direk ya aşılama ya tüp bebek diyorlar.Oyüzden eşinizde bir sorun varsa tedavi olsun.Çünkü tedavi olmadan yapılan aşılama yada tüp bebekte olumsuz sonuçlanabilir.Ben ilk özel de iyi diye bahsedilen bir dr'a gittim.Bizi öyle korkuttu ki,ben hastaneden çıkar çıkmaz ağlamaya başlamıştım.Adam direk tüp bebek dedi.Şok olmuştum çünkü eşimde bende hiç tedavi olmadan bir şeyler denenmeden,yumurta takibi yapılmadan nasıl olurda tüp bebek denir diye çok üzülmüştüm.Bir daha da gitmedim o dr'a.Ve ondan sonra da eşim için tedaviye başladık.Enfeksiyon hareketliliği ve morfolojiyi etkiliyormuş.Antibiyotik tedavisi uygulandı özeldeki dr lar tarafından ama en son ünv hast.prof a gittik.Adamın dediği şeyler doğal beslenin,özeldeki dr'ların tuzağına düşmeyin ve kafanıza takmayın,olacak dedi.3 hafta tetradox antibiyotik kullandı,enfeksiyon azaldı.Bu arada keçiboynuzu yaptım düzenli olarak.O ay özelde aşılama yaptıracaktım,ünv.hast.bir doç.kadın doğumcuya sonuçları gösterdim yaptırma dedi.Yaşınız çok genç dedi.Daha öncede 1 kez yaptırmıştım çünkü.Yıpranırsınız psikolojik olarak dedi.Olmadığını düşünün bir dedi.Çünkü olmama ihtimali de var.Bana kalırsa 6 ay 1 yıl erken bir süre.Çünkü kafada bitirmedikçede olmuyor.Biraz zamana bırakın.Ben o ay hamile kaldım.Gittim aşılama yaptıracaktım nerdeyse ama Allah nasip etmedi o şekilde.Size tavsiyem eşinizde sorun varsa siz yumurta takibi yaptırın,ilaç kullanın ve dr'un dediği günler normal yoldan deneyin.İnşallah olacaktır.Dr bana 5 milyon spermle bile hamile kalan bayanlar var dedi.Ve 1 sperm 1 yumurta yeterli bebek için dedi.Durum bende böyle oldu.Hakkınızda en hayırlısı olsun...

Son düzenleme:

Canım sperm sayısı artınca belki edebiliyormuş. Çok karışıkmış hakkaten boşver takma sen şimdi bebişim. Recai pabuççu tüp bebekte çok başarılı die biliyorum. Ankarada bi araştır istersen tatlım. Birde Aydan Biri diye bir doktor var çok başarılı dalında ama Recai direk tüpçüüü

hangisine gitsem du araştırayım bir ya olmayacak böyle ne vaktim var harcayacak ne de naktim 3 aşılama bir tüp bebek parası yapıyor zaten direk tüp bebek yaparım cebime kalan ikinci tüp bebek parasınıda kuzucuğuma harcarım

Aynen öyle canımmm. Recai Pabuccu çok meşhur direk ona gitt tvlerde felan da çıkıo hepp işinin ehli. Biz abim için gitmiştik sevimli de bir insan. Hamile bırakamayacağım kadın yok diye bir iddiası vardı hatta tööbe yaaa hahahh

Bi araştır bebekmmmmmmmm

Bu arada bebekolarrrrrrrrrrrrr İstanbulda Alp Nuhoğlu çok iyi bi doktor Amerikan Hastanesinde ablamın doktoru çok başarılı ve çok ilgilii. Zeynep Tokuşun eski eşiii hatta şuan Öyle bir Geçer zamankinin Caroliniyle aşna fişne de beraber yaşıyorlarmıışş hahahh ayyyyyyyyy adama bakkk. Ama ablamların ilk tüp bebiş denemesinde tuttu ve eşinde ciddi sorun vardı.

ahada bu kelloş

Son düzenleme:
Merhaba elifzeynep2008... Öncelikle şimdiden sana bol şans diliyorum, Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah...
Canım bende 1 aşılama,2 tüp bebek denemesinde negatif sonuç aldıktıktan sonra merkez değiştirdim.. 3.denememi Centrum Klinik te Prof. Dr. Recai Pabuçcu ile yaptık.. Çok şükür hamileyim... 1 Kasımda ikinci kan tahlili için kliniğe gittiğimde benimle birlikte tedaviye başlayan iki arkadaşında (ikisininde ilk denemesi idi) hamile olduğunu öğrendim... Benide oraya çok yakın bir arkadaşım yönlendirmişti. Kendi ablası da Recai beyin hastası ve şu an 4,5 aylık hamile... Oraya giderken tedaviye başlamak için değil görüş almak için gittim... Eşim ve ben büyük bir morall bulduk ve oradan ayrılırken 3.denemeyeye başlama kararı aldık.. üstelik başka problemlerimiz çıkmıştı.. Recai bey benim sağlığımın daha önemli olduğunu öncelikle bu problemleri çözmemiz gerektiği sonra bebek tedavisi olduğu konusunda bizi yönlendirdi.. çok şükür herşey yolunda gitti..hem problemlerimizi atlattık hemde güzel bir sonuç aldık..Tüm ekip güleryüzlü ve sürekli moral veriyor.. Tek problem hasta yoğunluğu fazla olduğu için uzun süre beklemek zorunda kalmak...
Bana göre senin görüşmenin nasıl geçtiği, güven duyup duymadığın çok önemli... Sonuçta tüm tedavi boyunca kendini güvende hissetmen ve moralini yüksek tutman çok çok önemli... Umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın canımm..

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-recai-pabuccu-hakkinda-bilgisi-olan-var.html

periiiiiiiiiiiiim randevuyu aldım bileeeeeeeeeeeeeeee cumartesi günü gidiyorum recai pabuççuya bakalım bu ne diyecek ilk muayenede ücret almayacaklar hihoooooyt normalde 250 tl imiş muayene ücreti ben teldeki kıza sordum bilginiz varmı bilmiyorum ama bizim sorunumuz şu şu diye aşılamadan bahsettim işte bu değerle nasıl size aşılama yapmışlar. siz mikroenjeksiyonla ancak gebelik sağlayabilirsiniz bu morfolojiyle aşılama zaman kaybı dedi :26:

Hakkında hayırlısı olsun canım benim,inşallah bu sefer olacak.Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin...

Hakkında hayırlısı olsun canım benim,inşallah bu sefer olacak.Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin...

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN Rabbim salih kullarının duasından etsin inş isteyen cümlenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…