- 6 Ocak 2011
- 990
- 1
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.941
Adam ya mide zafiyeti ya mide kanaması geçirecek
canım 4 çeşiti falan var sanırım benim ki bağımsız 2 ayrı rahm yani arada perde olanlar falan ameliyat ediliyo 5 dr a göründüm 5.ide aynı şeyi söyledi :44:
ooffffffff o ne beee yok öyle bişeee ayy içim bayıldı haaaaaaaa
anam bacım morfoloji ne yersen ye düzelmiyooo kocamızdan eder valla bunların hepsi
güzelim benim dediğim arkadaşın ki perdeliydi seninki demek ki farklı ama öyle düşünmeeeeee napıyorduk güzel düşünüyorduk güzel şeyler oluyordu sabahtan beri bana ne diyorsunuz hııııııı evrenen olumlu mesajlar yollayalııııııııııııııım
perim valla söyleyecem ben ısrarla tüp bebek diyecem olmadı başka merkez yetti canım bu arada kk da sperm testi analizini yorumlayan dr var ben yarın eşimin test sonuçlarını yorumlatayım diyorum bakalım o da aşılama mı yoksa tüp mü diyecek ama yorumlarına baktım morfolojisi düşük olanlara aşılamayla vakit kaybetmeyin önerisinde bulunuyor :26:
Şimdi yabancı bir sitede okudm %0 morfoloji ile aşılama şansı %5 iken tüp bebekte çok çok fazla. Senin doktorun niyeti çok açık belli canım. Senin duygunu düşündüğü yok tek hırsı paraa çoğunun böylee 1 tüp parasından saa 3 aşılama aartık 1 tüp bebekkk paraya bakk daha ne olsunn
Bak bu arkadaşın morfo %3 aşılama için %5 gerekio demiş doktor. Ayy şaka gibi hangi doktora güvenicez ben şaştımmmmmmmmmmmmmm
canım bizimde sayı ve hareket iyi ama mağlesef morfolojimiz aynı %3
benim dr aşılama yapılması için %5 in üstü olması gerekiyor dedi ama bakalım 2-3 ay sonra tekrar bi sperm testti daha yaptırıcaz
inşallah en az %5 bari olmuştur
hakkımızda hayırlısı artık
hayat mucizelerle dolu
soyguncu bunlar ya Allah bildiği gibi yapsın bunları
canım eşimle konuşuyorum şimdi o da diyor konuşalım tüp bebek diyelim diyor hatta adet görmeden tüp bebek merkezlerine bakacaz başka drla görüşelim oraya takılıp kalmayalım dedi o da ikna oldu yani tek bir yerle kalmamak gerekiyor haklısın diyor. Ki en başında bana saçma gelmişti ama sonuçta dr inanıyorsun milyonlarca sperm içinden biz sadece 100 tanesine bakıyorum morfoloji o kadar büyük bir sorun değil dedi bilmiyoruz ki güveniyoruz işte yok arkadaş tüp olsun uğraşamam dediğin gibi tüplüye dalcam ben inş
eşimde morfoloji sıfırdı şimdi %20 arttı
nisan 2011 de tüo bebek denedik olmadı.eşimin morfoloji sıfırdı aralıkda üroloji doktoru bulduk çok iyi ilaç verdi iki tane sıfır olan morfoloji yüzde 20 arttı .ve hamileyim ve bir ay kullandı
tüp bebek merkezleri direk ticari amaçla olabildiğince fazla aşılama artık tüp yapıyorlar.
Bence önce iyi bir üroloğa başvurmak gerek.
eşimde morfoloji sıfırdı şimdi %20 arttı
nisan 2011 de tüo bebek denedik olmadı.eşimin morfoloji sıfırdı aralıkda üroloji doktoru bulduk çok iyi ilaç verdi iki tane sıfır olan morfoloji yüzde 20 arttı .ve hamileyim ve bir ay kullandı
tüp bebek merkezleri direk ticari amaçla olabildiğince fazla aşılama artık tüp yapıyorlar.
Bence önce iyi bir üroloğa başvurmak gerek.
Ben anlamıyorum ya zaten yeterince kafamız karışık iyice karıştırıyorlar hangi yorumu okusam ve hangi dr sorulan sorulara baksam söyledikleri tek şey morfoloji düzelmez hatta biri şöyle bir örnk vermiş gözünün rengi kahverengi bunu ilaçla ya da başka bir şeyle yeşile ya da maviye dönüştürebilir misin morfolojide böyle bişey diye biride diyor yok arttı yok normal yolla oldu gerçi Rabbim isteyince her türlü verir de gerisi hikaye.... kafam çorba oldu iyice yaaaaa
bu arada ankaradaki arkadaşlar önereceğiniz hastane ya da doktor var mı benim için ya
Canım sperm sayısı artınca belki edebiliyormuş. Çok karışıkmış hakkaten boşver takma sen şimdi bebişim. Recai pabuççu tüp bebekte çok başarılı die biliyorum. Ankarada bi araştır istersen tatlım. Birde Aydan Biri diye bir doktor var çok başarılı dalında ama Recai direk tüpçüüü
hangisine gitsem du araştırayım bir ya olmayacak böyle ne vaktim var harcayacak ne de naktim 3 aşılama bir tüp bebek parası yapıyor zaten direk tüp bebek yaparım cebime kalan ikinci tüp bebek parasınıda kuzucuğuma harcarım
periiiiiiiiiiiiim randevuyu aldım bileeeeeeeeeeeeeeee cumartesi günü gidiyorum recai pabuççuya bakalım bu ne diyecek ilk muayenede ücret almayacaklar hihoooooyt normalde 250 tl imiş muayene ücreti ben teldeki kıza sordum bilginiz varmı bilmiyorum ama bizim sorunumuz şu şu diye aşılamadan bahsettim işte bu değerle nasıl size aşılama yapmışlar. siz mikroenjeksiyonla ancak gebelik sağlayabilirsiniz bu morfolojiyle aşılama zaman kaybı dedi :26:
Hakkında hayırlısı olsun canım benim,inşallah bu sefer olacak.Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?