- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.921
tabiyki haklısın yaradanım onların yokluğunu yaşatmasın onlara uzun ömür versin.ama sende biliyorsun hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı stresi yaşıyoruz onca doktor onca ilaç onca umut ve hayal kırıklığı.hayır sormadım niye bilmiyorum ama kendi değerlerimle uğraşmaya öyle dalmıştımki kusuru kendimde aramaya o kadar odaklanmıştımki duyunca şok oldum günlerce ağladım.ve hemen ardından içimdeki polyana uyandı kendine gel onca dr böle bişey demedi bunada inanma dedim.ardından iki ayrı profa gitdim biri erol tavmergen bir diğeride ısrael aruh her ikiside işinde çok iyiler ve ben onlara inanmayı terciğ etdim demekki.ya bu adamlar koskoca prof olmuş böyle bir şeyi nasıl atlıyolar.zaten bizler sarılacak dal arıyoruz.
perim benim karnımda bebeğimiz ölmesinin vede düşük yapmamın bir nedeni varçift rah im herkestee 1 bende 2 tane
perim benim karnımda bebeğimiz ölmesinin vede düşük yapmamın bir nedeni varçift rah im herkestee 1 bende 2 tane
ya dur hemen öyle düşünme sana yazdıklarımı oku. Benim anlamadığım doktor bu şekilde normal yoldan imkansız dediğinde neden diye sormadınız mı nası doktor olmaz diyip yolluyor. Direk tüp deneseydiniz bence.
Kendini yıpratma 2 tane evladın var onları bas bağrına hiç olmayanlar da var...
Sonuçta sperm var tüp olur aşılama olmazsa, her zman bir başka seçenek vardır.
Biraz güçlü olmayı dene
selam arkadaşlar bizde küçük çaplı kontrollere başladık, eşim hiç gitmedi ama sanırım çekinioda. .
Ne kadar zamandır deniyorsunuz?
Adam ya mide zafiyeti ya mide kanaması geçirecekYaktın bizi Morfoloji:!!!
Eşimin toplam sperm sayısı 150 milyon
mlde 50 milyon
ileri+yavaş hareketli toplamı %53
morfoloji ise % 4 çıktı krugere göre
çift taraflı varikosel ameliyatı sonrası 3.ayda verdiğimiz sperm değerleri bunlar
ameliyatdan önce
mlde 28 milyon
toplam 80 milyon
ileri+yavaş % 47
morfoloji % 2 idi
mikrocerrahi ile ameliyat oldu,güzel geçti,üroloğumuz sayı ve morfolojide ciddi artış olmuş dediler 3.ayda demek varikosel etkiliyormuş
gerçektende eşim ameliyatdan sonra testis sıcaklığının düştüğünü söyledi,yüksek sıcaklık sperm değerlerini bozuyormuş,damarlarda toplanan kan göllenme oluşturduğu için testislerde varikoselin etkisi sperm değerlerine büyük...inşallah morfoloji 6.ayda biraz daha artar
evicap ve trental yazmıştı ameliyatdan sonra,jinekoloğumda ameliyat sonrasına baktı,erkek faktörü düzelmiş dedi,çocuk olur dedi,benim rahim filmimi istedi,çektik bendede bişey çıkmadı.4 ile 6 ay arasında çocuk olur dedi,normalmiş herşey,rahim filmi %30-60 arası hamileliği arttırıyormuş,hiçbir tedavi vermedi,6 ay çalışmalara devam edin dedi...
Biz yinede krugere göre morfolojinin %4 olarak sınırda olduğunu düşündük,sperm kalitesini arttırmaya çalışıyoruz
besin desteği uyguluyoruz eşime...
1-ibrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü uyguluyoruz bir aydır bir bardak sabah akşam, spermin baş kısmındaki akrozom tabakasını sertleştirip yumurtaya girmesini sağlıyormuş
2-havuç kürüne başladık akşam bir bardak
3-portakal suyu 1 bardak c vitamini
4-evicap 3 aydır devam
5-trental 3 aydır devam
6-zinco günde 1 tane yarın başlıyor
7-benexol B12 1 tane 1 haftadır alıyor b vitamini enerjinin hücrelere taşınmasında sperme gerekliymiş
8-marincap balık yağı sabah akşam 2 şer tane yarın başlıyoruz balık yağıda faydalı diyorlar
9-hergün 1 avuç ayçiçeği 1 haftadır alıyor l-argine ve selenyum için
10-hergün 1 avuç kuru üzüm yarın başlıyor fruktoz spermin enerji kaynağıymış
11-hergün sabah akşam 1 tatlı kaşığı polen 1 tatlı kaşığı bal 2 gündür devam
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-faktoru-erkek-infertilitesi/413068-yaktin-morfoloji.html
peki bunun bir tedavisi ve çözümü yokmuymuş...
Zaten bunların hiçbiri morfolojıyı duzeltmiyor.Adam ya mide zafiyeti ya mide kanaması geçirecek
Bizim de 5 ay oldu bana 10 sene gibi geliyor amaaslında yeni daha 4 yada 5 aydan beri deniyoruzzz ve çok çekingen eşim bunuda jinekoloğa gittiğimde farkettim bide bnde zararsız iki kist gördü doğumda alınır cinsten dedi ..
canım en azından bebeğinin neden tutunamadığını biliyorsunuz . Bildiğim kadarıyla çift rahim ameliyatla haloluyor benim arkadaşımda çift rahimli doktor bu büyük sorun değil çözümü olan bişey demiş içini ferah tut en azından bak eşinde maşallah sorun yok bu sorunda çok büyük değil canını sıkma her şey güzel olacak tamam mı...
Perim nolucu bizim halimiz %0 morfolojiyleeeeeeee ben ilk randevuda tüp diye tutturucam bakayım oyalamasın arkadaş beni yaaaa şekli olmayan bir sperm yumurtayı nasıl döllesin bende sazan gibi yok öyle yok böyle diyor yiyorum aptallığa son
peri tüp bebekte şansımız var dimi bu morfoloji ile.varsa çokta umutsuzluğa kapılmamak gerek o zaman
hayır canım bir tedavisi yok deneme yanılma yöntemi yapacak bir şey yok 5 kadından 2 si kısır olurmuş 2 si düşük yada annem karnında bebek ölümleri sadece 1 tanesi sağlıklı bebekler dünyaya getirirmiş öle yani
Zaten bunların hiçbiri morfolojıyı duzeltmiyor.
Bizim de 5 ay oldu bana 10 sene gibi geliyor amarahim filmi bile çektirdim bennn hahah. sen takma canım akışına bırakkkk şuan kontrole gerek yok benceeee zaman kaybetmiyelim diosan baktır ama akışına bırak olur inşş
Puff bilmiodum ben yaa kendi derdime yanarken neler gelddi başımıza. Ya medmusum bu doktorlara bilinçli olduğunu göstermezsennn resmen soyuyorlar yaaa. Şimdi seninki 3 aşılamayla güzelced alıcak paranııı onlar olmayınca tüp bebek parası da alıcakkk oooooooo direk tüp bebek yapsa aşılama parasını alamicakkk. Ne kadar paragözler yaaa direk ısrarcı olll bildiğini belirt hemen tüp bebeğe geçmek istediğini daha fazla aşılamayla zaman kaybetmek istemediğini söyleee kabul etmezse doktor değiştir canım. Ankaranın en iyi tüp bebek merkezi dediğin yer soyguncu bildiğin.
canım en azından bebeğinin neden tutunamadığını biliyorsunuz . Bildiğim kadarıyla çift rahim ameliyatla haloluyor benim arkadaşımda çift rahimli doktor bu büyük sorun değil çözümü olan bişey demiş içini ferah tut en azından bak eşinde maşallah sorun yok bu sorunda çok büyük değil canını sıkma her şey güzel olacak tamam mı...
Perim nolucu bizim halimiz %0 morfolojiyleeeeeeee ben ilk randevuda tüp diye tutturucam bakayım oyalamasın arkadaş beni yaaaa şekli olmayan bir sperm yumurtayı nasıl döllesin bende sazan gibi yok öyle yok böyle diyor yiyorum aptallığa son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?