Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

günaydın canım bende tutmuyorum oruç,vücut uzun süre susuz kalıyo zararı olabilir diye düşünüyorum

herkese kocaman günaydın.. mübarek ramazanımız geldi kendini nasılda belli etti maneviyatı sardı bile hepimizi.. ooohh dün gace çaldı davullar çok mutlu oldum hiç bitmesin bu davul geleneği :119:
bugün Allah'n izniyle oruçlu ilk günümüz iftarda birbirimize dua etmeyi sakın unutmayalım
kocaman öpücükler kızlaarrr

sen hamişsin tabiki de tutmayacaksın hamişler oruç tutmaz bebişin için yani öyle söylenir öyle biliriz üzülme sakın bol bol Kur-an oku sende bebişine salavat çek sürekli, orucunu sonra tutarsınnn..

günaydın canm allah affetsin bende tutmuyorum ilk defa..ama bnde susuz kalcagmız için zararlı oldugnu düşünüyorumm :/ allahım affeder insallahh

Ramazan orucu öyle bir oruçki
onu bir gün tutmayıpta diyor sonra bir seneyi oruçlu geçirsen onun sevabına erişmez diyor
ondan işte hiç kaçırmadım şimdidye kadar
kızımdada çoğunu ttum millet kızıyor diye bıraktım ama kızımda sürekli kilo alıyordum
bunda sürekli kilo veriyorum ondan korkuyorum Rabbim affetsin inşallah

kızlar ben de dün doktora gittim. burda alttan muayene ediyo doktor demişlerdi bana ama dün doktora gittiğimde doktor zayıflarda ona gerek yok.4d ultrasonla karından herşey gözüküyo dedi.sizde de karından mı baktı yoksa alttan mı?ben bebek olmuyo diye gittim

kızlar evet hamişken bol bol su içilmesi gerekiyo kanamam varken bilşe bana öle söylemişlerdi booooolll suuuuu üzülmeyin

canım bu konu hakkında benim hiç bilgim yok
asıl cevap verecek arkadaşlar öğleye doru girer onlara tekrar sorarsın
onlarda baya bir uğraştı bilirler canım
hayırlısı olsun hakkında inşallah
bir an önce bebişin konar göbüşüne
bu arada topiğimize hoş geldin

teşekkürler amin canım sanırım sen de hamilesin kaç aylık?

canm ben hamile kalmadan önce doktora kontrole gittigmde beni alttan muayene etmişti,ama tabi 4d ultrason nasıl bişe bbilmiyorum belki gerek yoktur doktorun dediği gibi..

teşekkürler amin canım sanırım sen de hamilesin kaç aylık?

evet canım 3. ayım bitmek üzere tatlım
birde kızım var 1yaş 4 aylık
bu arada birde düşüğüm var
ama çok şükür şimdilik iyi gidiyor
hayırlısı bakalım canım Allah tez zamanda
sizlere de nasip etsin inşallah hangi şehirdensin yaş kaç?
ve kaç yıllık evlisin?

allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin .balıkesir 1 yıllık evliyim.yaşım 29

günaydın canım bende tutmuyorum oruç,vücut uzun süre susuz kalıyo zararı olabilir diye düşünüyorum

tutmayın kızlar bende tutmadım ilk defa insan garip oluyor ama bebekler susuz kalıyorlarmış daha evvel alyayada demiştim arkadaşım tuttu 1 gün bebeğinin hareketleri pat diye kesiliverdi doktoru çok kızmıştı sonra tutarız inşallah

günaydınn herkese....
hayırlı ramazanlar canişlerrrrrr

pitomin güzel haberlerle gelmişsin kuzum sevindim.

hamiş hatunlar zaten dinimizde hamilelere yaşlılara ve hastalara bu konuda kolaylık var die biliyorum.yanlışım varsa düzeltin.osebepten bebişlerinizi düşünmeniz gerekiyor.zaten tutmama konusunda izinde var....kazasını yaparsınız inşşş üzülmeyin tatlışlarımmm

bizim için lütfen bol dua istiyoruz özellikle hamiş hatunlardann.....

Son düzenleme:
esoşumm merhaba tatlım nasılsın?dün kafama bişi takıldı,pıhtılaşma topiğine yazdım ama daha cvp gelmedi
benim iğneyi yaptığım yerlerde topaklar oluştu fındık gibi dokununca acıyo,iğneyi de dik yapıoruz.etkisinde azalma olur mu acaba böyle topaklanınca canımm sen nasıl yapıosun?

günaydın bebişim her zaman dualarımdasınız
bu arada aybicem soğuk odalar varya emre aydının onu her dinlediğimde sen geliyosun aklıma tekrar dua ediyorum senin için

günaydın bebişim her zaman dualarımdasınız
bu arada aybicem soğuk odalar varya emre aydının onu her dinlediğimde sen geliyosun aklıma tekrar dua ediyorum senin için

tşk ederim canım. o şarkıyı eşim çok sever .ayy sevindim benmi aklına gliyorummmm tatlı annem benim

Son düzenleme:
tşk ederim canım.evet o şarkıyı eşim çok sever .ayy sevindim benmi aklına gliyorummmm tatlı annem benim

bi kaç ay önce test yapmıştın canım negatif çıkınca şarkının sözlerini yazmıştın topikte.çok etkilenmiştm bende bitanem şimdi her duyduğumda gözlerim dolar
çok sulugözümmm

Günaydın canlarım bende oruç tutamadım,sabah küçük bir tost yaptım onuda yerken geri çıkardım.Eşim kustuğum için ve zaten normaldede bir şey yiyemediğim için tutmamı istemiyor.Bende korkuyorum bebişlere bir şey olur diye.Allah ım affeylesin inşallah...

Ayrıca Rabbim her sene hayırlısıyla,sağlıkla sıhhatle,ailelerimizle,sevdiklerimizle,bir de çocuklarımızla tabiki inşallah bugünleri görmeyi nasip eylesin.Allah ım bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı,bebek isteyenlere de en hayırlı zamanda bebek nasip etsin inşallah...Bol bol dua edelim.Bizler içinde dua ederken sağlıklı bebeklerimiz olmasını dilerseniz çok sevinirim.Allah ım oruçlarınızı ve dualarımızı kabul eylesin inşallah.Hepinize hayırlı RAMAZANLAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…