Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bi kaç ay önce test yapmıştın canım negatif çıkınca şarkının sözlerini yazmıştın topikte.çok etkilenmiştm bende bitanem şimdi her duyduğumda gözlerim dolar
çok sulugözümmm

evet canım hatırladım işyerinde test yapmıştım negatifti odama geldim radyoda bu çalyordu.sonra youtubeden defalarca dinlemiştim.çeşmelr açık bi vaziyette.şimdi yine açtım ve bu moddayımcanım benim yaçok seviyrum ben sizi yaa

kızarımm ama kapat bakıyım çeşmeleri aybişim
sen üzül diye söylemedim bitanem seviom seni çooooooookkkkkkkk

Günaydın kizzlllaarrrrr biz geldik sabah Dr a girtim ama Dr öğleden sonra gelecekmiş geri geldim bende( aslında bı yandan da iyi oldu esim izin alamayacaktı ama belki öğleden sonra gelir özellikle onun gelmesini istiyorum çünkü hala moda giremedi ben naz yapmıyorum da hala o bana yapıyor o yüzden belki bebeği görürse düzelir diyorum bakalım artık
isilim clexan mı yapıyon Bebisim burda eski hemşire var niye baskalarına soruyon sen Maalesef uzun süreli kullanımlarda sertlik oluyor biraz buz uygula akşamları ise yarar biraz dik yapman gerek zaten yan yaparsan hiç dağılmaz daha cok agri yapar Bide Dr sor bacak kol ve karın kullanabilir miyim diye hep göbekten yapma

günaydın tatlım hoşgeldin sen yoktun o yüzden soramadım
clexane yapıorum canım buz uygulayım bugünden itibaren koldan yapamam ama bacak ve göbek dönüşümlü yapıoruz
bende korktum acaba dağılmıyo mu işe yaramaz mı diye

sen artık naz yapmaya başla canım ben ilkinde pek yapmadım eşim benden çok hamilelik belirtisi gösterdi valla

Bu arada hayırlı ramazanlar herkese bu zamanda yapılan dualar daha makbul hep dua edelim .size söylediğim 4444 kez okunan duadan hamile olmayanlar icin başladım bakalım ne zamana bitirebilecegim

hani ben dün doktora gidecektim ya bana alttan bakmadı:)

naber kızlar ramazan duasını bol bol okuyun ben yazdırdım türkçesini işyerinde arapçasını abdestli evde okuycam çok anlamlı bir duaaa

Yaa bulaşıkları bile makineye dizmiyor o kadar vahim durum bende biraz tez canlıyim bırak yapma ben yaparım diyorum ben sana hic naz yapamayacak miyim diyorum aksamda 21.30-22.00 gibi uyuyorum o da uyuyor sabahta bu saatte uyunurmu dıyo bana

canımm hamileliğe vücudun verdiği tepkileri kabullenemiyolar ilk başta,sen sakin bi şekilde söyle yorgunluğunu uykunu zamanla alışır.bende tez canlıyımdır ama artık ağırdan almaya çalışıyorum fazla yorulmamalıyız çünkü.
ben eşime vitamin ilacı vermeye başladım,çok yoruluyo bankada.ama bi kaç gündür daha iyi

Bence kendine olan ilginin bebeğe yöneleceginden korkuyo çünkü bebek diye beynimi yiyen adam hamile oldugum kesinlesince bile sevinmedi cok is ciddiye binince geri adım atıyor bı de utanmadan ikiz istiyor yaa o zaman biterim iste

herkezlere günaydınnnn kardeşimin cekmeyen neti ve kafayı yemiş laptopu ile ben geldim nörüyonuz ne var ne yok bakim :)

Laaaannnnnnnn nerdesiniz orucun ilk gunu basınıza mı vurdu gelin de sohbet edelim zaman geçsin

hoşgeldin tatlıımmmm..
kızlar erken ama iftar mönülerini alalım akşam neler yencek bakalım

Günaydınnnnnnn

Herkese hayırlı ramazanlarrrr, bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh. Bebebek isteyen tüm bayanlara içi sırada bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin, günahlarımızı affetsin inşallah.

Hamiş annişlerrr siz oruçtan muafsınız lütfen ama iki canlısınız siz. Size farz değil üzülmeyin. Zaten şuan dünyanın en kutsal görevini üstlenmişsiniz kendinize çok iyi bakmak göreviniz.

Bütün kapılarımızın açık olduğu bu aylarda bol bol dua edelim, muhtaçlara yardım edelim...

Ben uzun yıllardır tutamıyorum malesef midemdeki ülser ve reflü aç kaldığım an çıkarmama sebep oluyor, kendiliğinden bozuluyor. Zekat vererek dua ederek affeder inşallah Allahım....

Oruç tutanların orucu kabul olsun Allah sabrını versin bu sıcaklarda.

Işılım canım benimmm kıyamam sana ben biraz sıkıntı çekiyorsun ama sonu çok güzel olucakk turp gibi doğucak bebişin inşallah.

Eki Görüntüle 468626

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…