Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ben ilk gün korktuğum için dünden yaptım taze fasulye şehriyeli pirinç pilavı vardı akşam gidince mantı yapıcam yani bizde mantı ramazan gelmeden kızartılır dolaba konulur salçalı suya atılarak ramazanda da kolayca pişirilir..tatlı olarak ballı cevizli muz kestirmeden dondurmayla sunarım artıkın gene yalnız çorbam yok yapsam mı bilemedim çorba yaparsam yemekler kalır.
bide bizde mantısız iftar olmazzz

oluyor malesef tatlım bendede ben sadece bacaklarıma vurabiliyorum bazen sertleşiyor dediğin gibi uzun zamanda geçmiyor bazende baya birden morarıveriyo zaten vurduğumda ağlıyorsam bilki moraracak öylede oluyor
korkma yani gayet normal sürekli aynı yerler vuruyorsun ben poliklinikte vurunurken 2 kol 2 bacak dönüyordum şimdi sadece bacak
4ünede vursam düşün aynı yere 60 tan fazla kez vuruyorsun oda doğal olarak tepki veriyor kolay değil
artık çoğu gece ağrıdan uyuyamıyorum bacağımı nereye koyacağımı bilemiyorum
iğnenin dozu artınca o topaklar biraz daha çoğalacak ben 0,6 lığa geçtim daha kalın uçlu çünkü

korkma yani tekrar diyorum hemşire vurduğunda bile oluyordu o topaklarda morluklarda
morluklar içinde pamuğa kolanyayı iyice dök aslında (alkol olsa şu hastanede iğne vurduklarında kullandıklarından daha iyi olur demişti poliklinikteki doktor bana) ve üzerine bastır çok değil ama dairesel hareketler yapmadan o bayaaa alıyor morluğu zamanla

Son düzenleme:
adoşşşşşşşş pidiiiiiiiiiiiiiiiiiii periiiiiiiiiiiiiiiiiiii pojuuuuuuuuu perdogn nerelrsesiniz hatunlarrr

adoşşşşşşşş pidiiiiiiiiiiiiiiiiiii periiiiiiiiiiiiiiiiiiii pojuuuuuuuuu perdogn nerelrsesiniz hatunlarrr

Ben burdayım bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nasılsın canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sakın ağlamak yokkkkkkkkkkkk, rahatlıyorsun birazcık azıcık olabilir ama

Konuştuğumuz gibi herşey çok çok güzel olucak

bende uzun yıllar oruç tutamamıştım ülserim vardı gastritim vardı aç kaldığım zaman hemen mideme ağrı girerdi sabahları mide ağrısı ile uyandığımı bilirim gaçen sene bebekten dolayı tutamamıştım zaten ilk defa ondan önceki yıl tuttum ama midem oruç tuttuğum dönemde ağrımadı ramazan bitti bir süre sonra tekrar ağrımaya başladı.. PERİİMM korkarak tutuyorum rabbim sabrını versin inşallah diyerek bakalım hayırlısı

Hamarat hatun baska oluyor yaaa

Kuzum 0,8 de cok mus yaa kıyamam kizlar bacakta diz kapağınızdan ve kasığınızdan 4 parmak ulcup aradaki dış kısma aralıklı yapın hep aynı yeri ve cevresini kullanmayın kola da esınız dik sekilde kolunuzu katladiginiz yerin 4 parmak üstüne yapsın buz uygulamayı unutmayın bide iğne sonrası biraz bastırın hiç ovmayin ise yarayacaktir.

Gitmeyin hiçbirlere korkuyoz

Günaydın kızlararrrrrrrrrrr

hayırlı bereketli bolbol bebişlii ramazanlar diliyorum hamınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

artıkın küfür yok ramazanda şeytanı 99 kilitle bagladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o yüzden hanım hanımcık bir kız olacagım ramazan ayı boyuncaaaaaaaaaaaaaaaaaa desemde siz yutmayınnnnnnnnnnnnnnn

Iftar yimagım:çorba ne yapsam yada yapsam mı bilemdim:26:

Kuru fasulye
bulgur pilavı
salata
ayran
dondurma
meyve

bu kadar yarına allah kerim bakalım....

Allahım bu mübarek günlere kavuşmayı da nasip ettin bize şükürler olsun Rabbim
Allahım sağlık,afiyet versin,huzur versin
bütün sevdiklerimizi korusunn
günahlarımızı affetsin inşaallah

bütün dualarınızın gerçekleşmesi dileğiylee

Dolma-Sarma.
Mercimek Çorba.
Salata.
Ayran.
Baklava.

Ah keşke iştahım olaydı da sadece çorbaya da razıydım ama buna da çok şükür.Buda geçecek inşallah...

Şimdiden Hayırlı İftarlar HATUNLAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…