- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.061
esoşumm merhaba tatlım nasılsın?dün kafama bişi takıldı,pıhtılaşma topiğine yazdım ama daha cvp gelmedi
benim iğneyi yaptığım yerlerde topaklar oluştu fındık gibi dokununca acıyo,iğneyi de dik yapıoruz.etkisinde azalma olur mu acaba böyle topaklanınca canımm sen nasıl yapıosun?
adoşşşşşşşş pidiiiiiiiiiiiiiiiiiii periiiiiiiiiiiiiiiiiiii pojuuuuuuuuu perdogn nerelrsesiniz hatunlarrr
adoşşşşşşşş pidiiiiiiiiiiiiiiiiiii periiiiiiiiiiiiiiiiiiii pojuuuuuuuuu perdogn nerelrsesiniz hatunlarrr
ben ilk gün korktuğum için dünden yaptım taze fasulye şehriyeli pirinç pilavı vardı akşam gidince mantı yapıcam yani bizde mantı ramazan gelmeden kızartılır dolaba konulur salçalı suya atılarak ramazanda da kolayca pişirilir..tatlı olarak ballı cevizli muz kestirmeden dondurmayla sunarım artıkın geneyalnız çorbam yok yapsam mı bilemedim çorba yaparsam yemekler kalır.
bide bizde mantısız iftar olmazzz
oluyor malesef tatlım bendede ben sadece bacaklarıma vurabiliyorum bazen sertleşiyor dediğin gibi uzun zamanda geçmiyor bazende baya birden morarıveriyo zaten vurduğumda ağlıyorsam bilki moraracak öylede oluyor
korkma yani gayet normal sürekli aynı yerler vuruyorsun ben poliklinikte vurunurken 2 kol 2 bacak dönüyordum şimdi sadece bacak
4ünede vursam düşün aynı yere 60 tan fazla kez vuruyorsun oda doğal olarak tepki veriyor
iğnenin dozu artınca o topaklar biraz daha çoğalacak ben 0,6 lığa geçtim daha kalın uçlu çünkü
korkma yani tekrar diyorum hemşire vurduğunda bile oluyordu o topaklarda morluklarda
yettimmmm
Laaaannnnnnnn nerdesiniz orucun ilk gunu basınıza mı vurdu gelin de sohbet edelim zaman geçsin
Kayınvalidem ne pişirdiyse
Yemeğe davetliyiz
herkezlere günaydınnnn kardeşimin cekmeyen neti ve kafayı yemiş laptopu ile ben geldim nörüyonuz ne var ne yok bakim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?