- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.081
oluyor malesef tatlım bendede ben sadece bacaklarıma vurabiliyorum bazen sertleşiyor dediğin gibi uzun zamanda geçmiyor bazende baya birden morarıveriyo zaten vurduğumda ağlıyorsam bilki moraracak öylede oluyor
korkma yani gayet normal sürekli aynı yerler vuruyorsun ben poliklinikte vurunurken 2 kol 2 bacak dönüyordum şimdi sadece bacak
4ünede vursam düşün aynı yere 60 tan fazla kez vuruyorsun oda doğal olarak tepki veriyor kolay değil
artık çoğu gece ağrıdan uyuyamıyorum bacağımı nereye koyacağımı bilemiyorum
iğnenin dozu artınca o topaklar biraz daha çoğalacak ben 0,6 lığa geçtim daha kalın uçlu çünkü
korkma yani tekrar diyorum hemşire vurduğunda bile oluyordu o topaklarda morluklarda
morluklar içinde pamuğa kolanyayı iyice dök aslında (alkol olsa şu hastanede iğne vurduklarında kullandıklarından daha iyi olur demişti poliklinikteki doktor bana) ve üzerine bastır çok değil ama dairesel hareketler yapmadan o bayaaa alıyor morluğu zamanla
Ne tatlı ne eksi canim hepp biber kızartması istiyaa
Dolma-Sarma.
Mercimek Çorba.
Salata.
Ayran.
Baklava.
Ah keşke iştahım olaydı da sadece çorbaya da razıydım ama buna da çok şükür.Buda geçecek inşallah...
Şimdiden Hayırlı İftarlar HATUNLAR...
Ne tatlı ne eksi canim hepp biber kızartması istiyaa
herkezlere günaydınnnn kardeşimin cekmeyen neti ve kafayı yemiş laptopu ile ben geldim nörüyonuz ne var ne yok bakim :)
günaydın bebişim her zaman dualarımdasınız
bu arada aybicem soğuk odalar varya emre aydının onu her dinlediğimde sen geliyosun aklıma tekrar dua ediyorum senin için
herkezlere günaydınnnn kardeşimin cekmeyen neti ve kafayı yemiş laptopu ile ben geldim nörüyonuz ne var ne yok bakim :)
bu arada aybicem soğuk odalar varya emre aydının onu her dinlediğimde sen geliyosun aklıma tekrar dua ediyorum senin için
datlu annişşim,geçicek bebişiimm Allah'ın izniyle,hopur hopuurr yiceen dombiliş tontişkoo olcan inşaallaaahh
yaw birimiz de normal olaydık arkadaşşş
millet erik karpuz aşerer,bu antika hatuna bak hele
hee hemen kızartıyam bekle
İyi kolaymış senin işin kızart 2 dk da.Afiyet oluversin sana ve bebişine...
oluyor malesef tatlım bendede ben sadece bacaklarıma vurabiliyorum bazen sertleşiyor dediğin gibi uzun zamanda geçmiyor bazende baya birden morarıveriyo zaten vurduğumda ağlıyorsam bilki moraracak öylede oluyor
korkma yani gayet normal sürekli aynı yerler vuruyorsun ben poliklinikte vurunurken 2 kol 2 bacak dönüyordum şimdi sadece bacak
4ünede vursam düşün aynı yere 60 tan fazla kez vuruyorsun oda doğal olarak tepki veriyor kolay değil
artık çoğu gece ağrıdan uyuyamıyorum bacağımı nereye koyacağımı bilemiyorum
iğnenin dozu artınca o topaklar biraz daha çoğalacak ben 0,6 lığa geçtim daha kalın uçlu çünkü
korkma yani tekrar diyorum hemşire vurduğunda bile oluyordu o topaklarda morluklarda
morluklar içinde pamuğa kolanyayı iyice dök aslında (alkol olsa şu hastanede iğne vurduklarında kullandıklarından daha iyi olur demişti poliklinikteki doktor bana) ve üzerine bastır çok değil ama dairesel hareketler yapmadan o bayaaa alıyor morluğu zamanla
Kayınvalidem ne pişirdiyse
Yemeğe davetliyiz
Allah ım yar ve yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?