Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

İnsallah canim zaten hep sizden ve eşimden destek alabiliyorum ailem bile anlamıyor .annem dun öğrendi ihtiyacın varsa geleyim diyor ,hemen yola çıkacağına ( bende istemiyorum gelme dedimablamin kimyasal gebelik olmuştu ilki onun gibi kolay sanıyorlar bu durumu da anlatmaya hiç gücüm yok anlamayan birilerine((

alyacım canını çok sıkma tatlım bence bugün yine bir kan testi yaptır bir bak bakalım değerlerin ne kadar düşmüş bende peri gibi düşünüyorum büyük olasılıkla kimyasal gebeliktir ve kürtaj aşamasında sadece ruhun çok acıyo hepsi bu.ve en zoruda bu Allah yardımcın olsun tatlım.

hiçkimseden bişey bekleme balım dünya öyle güzel öyle anca mutlu olabilirsin boşver kocan yeter RABBİM yeter dualarımız yeter sanaaa

alyaaaaaa kızdırma beni tatlım ne 6 ayı ne bir yılı yaaaa.mol gebelikte belirtileri başlardı banada önce öyle dedi dr. sonra baktıki hiç bi rahatsızlık yok kan takibi yaptı ve değerler düşmeye başladı kimyasal gebelikmiş. hiçte korunmadım sanki bizler öyle kolay hamile kalanlardanızda korun diyorlar görende sanacak anında kalıcaz hayret bişi ya.sen rahat ol herşey çok güzel olacak en güzeli kan ver değerlerin düştüyse çok güzel bir durum bu.kimyasaldada bir hafta 10 güne kadar sıfırlanıyor zaten.

Canim değerlerimin düşmesi icin once kürtaj olmam lazım ondan sonraki düşüşler takip edilecek insallah çabuk düşerler
Bu zamana kadar 0,100 den fazla deger görmediğime üzülürken simdi hemen göreyim diye dua edeceğim ( insallah bu sınavdan çabuk gecerim ne diyim hayırlısı hepimiz icin

İnsallah kimyasaldir canim ne diyim gücüm olsa dun yapılan teste gidip bakardım ama 40000-50000 gibi birşey görürsem kesin yığılırım oralara eşimde kızar tek gidersem sadece dua ediyorum kimyasal ciksin diye

herkese selam.Bugün doktora gıttm.kalp atışını duymak için ama duyamadık.gebelik kesesi 8 haftalık fakat bebek 6 haftalık gibi görünüyormuş.Dooplere girdim ordada kalp atışı yoktu.tam kalkmama yakın doktor tekrar bi bakalım dedi ve ben çok minik bi kıpırtı gördüm.doktor ümitlenme çünkü çok az atıyor ve durup durup atıyor dedi.Perşembe tekrar gel tekrar bakalım dedi ama büyük olasılıkla durucaktır dedi.Sizlerle paylaşmak istedim.

of yaaaa stres yaptım şimdi nerdesin sen izmirdemi.izmirdeysen şayet ben seve seve gelirim seninle.

Yok canim ailem izmirde ben Doğu'dayim gorev icabı az once ablamla konuştum biraz da ağladık yarın yanıma gelecek bakalım artık hayırlısı en azından moral olur bana da.
yerim senin stresini otur sen oturduğun yerde bebisi büyüt guzel haber bekliyoruz

Canim geç dollenmedir belki sen bakma Dr a heves kırmada üstlerine yok zaten 6 haftalık bebegin tam kalp atışı belli olmaz bebegin sana buradayım demiş sen duanı et ve bekle

Canim geç dollenmedir belki sen bakma Dr a heves kırmada üstlerine yok zaten 6 haftalık bebegin tam kalp atışı belli olmaz bebegin sana buradayım demiş sen duanı et ve bekle

sakın canını sıkma tatlım moralini bozma bol bol dua et herşeyin hayırlısı

selam hatunlar evde pinekliyommmmmmmmmmmmmmmmmm

alyam çok üzüldüm ama bana senin gebeligin mol gibi gelmedi çünkü mol gebeligin daha agır belirtileri var meaşallah sende o belirtilerden yok yani inş.mol degildir inş.hepsi bir yanılmadır ve bebiş seni bırakmaz bence mol degil iyi düşünelim ki iyi olsun canım bol bol dua et canım hakkımızda hayılrısı...

periiiiiiiiiiiiii hayırlısı bacım ya benimde meragım kabardı sana şimdi iyi mi? kızzzzzzzzzzzzzz zilliiiii seniiiiiiiiiiiii

zeytin m.emir ne yapar tekmeler başladımı sen nasılsın hala anandamısın sen kız herif burda azgın tekeye döndü yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaa

teşekkür edrim canım.Saol.Bakalım herseyin hayırlısı.Seninde hersey düzelir inşallah.Allah herkesin kalbine göre versin.Zor durumlar ama olmuyorsa vardır bundada bir hayır.

Canim bazi bebikler geriden geliyor birazzz iyi dusunelim iyi olsunnn olmazsa en hayirlisi neyse ne zamansa o olsunnn

Umarim senin icin en guzeli olurrr

Ne kirmizi var nede en ufak bi belirtisi aylardir gun tutuyorum ilk kez gecen ay 27. Gunde oldum en gec bugun 27. Gun hakkmda hayirlisi olsun bianda gelir kesin lanet halam

beni de ekletyin 27 temmuzda olmam lazım adet. insallah hayırlısı ise olmayım Allah'ım.. ve siz de olmayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…