- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.281
benimkide genel anestezi ile olmuştu ama nasıl yaptığını bilmiyorum yani vakuum olayını ama sonrasında fazla kazımadım rahmini sonradan yapışma olmasın diye yani parçalar düşürebilirsin dedi keza düşürdüm de deriye sarılı et parçalarıı aaay neysee canımmm korkma hiçbişey olamaz..sürekli aklıma geliyosun sahurda iftarda hep dua ediyorum inan allahın izni ile hiçbişey olmaz
İnsallah canim zaten hep sizden ve eşimden destek alabiliyorum ailem bile anlamıyor .annem dun öğrendi ihtiyacın varsa geleyim diyor ,hemen yola çıkacağına( bende istemiyorum gelme dedim ablamin kimyasal gebelik olmuştu ilki onun gibi kolay sanıyorlar bu durumu da anlatmaya hiç gücüm yok anlamayan birilerine ((
alyacım canını çok sıkma tatlım bence Cabugün yine bir kan testi yaptır bir bak bakalım değerlerin ne kadar düşmüş bende peri gibi düşünüyorum büyük olasılıkla kimyasal gebeliktir ve kürtaj aşamasında sadece ruhun çok acıyo hepsi bu.ve en zoruda bu Allah yardımcın olsun tatlım.
alyaaaaaa kızdırma beni tatlım ne 6 ayı ne bir yılı yaaaa.mol gebelikte belirtileri başlardı banada önce öyle dedi dr. sonra baktıki hiç bi rahatsızlık yok kan takibi yaptı ve değerler düşmeye başladı kimyasal gebelikmiş. hiçte korunmadım sanki bizler öyle kolay hamile kalanlardanızda korun diyorlar görende sanacak anında kalıcaz hayret bişi ya.sen rahat ol herşey çok güzel olacak en güzeli kan ver değerlerin düştüyse çok güzel bir durum bu.kimyasaldada bir hafta 10 güne kadar sıfırlanıyor zaten.
of yaaaa stres yaptım şimdi nerdesin sen izmirdemi.izmirdeysen şayet ben seve seve gelirim seninle.
Canim geç dollenmedir belki sen bakma Dr a heves kırmada üstlerine yok zaten 6 haftalık bebegin tam kalp atışı belli olmaz bebegin sana buradayım demiş sen duanı et ve bekleherkese selam.Bugün doktora gıttm.kalp atışını duymak için ama duyamadık.gebelik kesesi 8 haftalık fakat bebek 6 haftalık gibi görünüyormuş.Dooplere girdim ordada kalp atışı yoktu.tam kalkmama yakın doktor tekrar bi bakalım dedi ve ben çok minik bi kıpırtı gördüm.doktor ümitlenme çünkü çok az atıyor ve durup durup atıyor dedi.Perşembe tekrar gel tekrar bakalım dedi ama büyük olasılıkla durucaktır dedi.Sizlerle paylaşmak istedim.
Canim geç dollenmedir belki sen bakma Dr a heves kırmada üstlerine yok zaten 6 haftalık bebegin tam kalp atışı belli olmaz bebegin sana buradayım demiş sen duanı et ve bekleherkese selam.Bugün doktora gıttm.kalp atışını duymak için ama duyamadık.gebelik kesesi 8 haftalık fakat bebek 6 haftalık gibi görünüyormuş.Dooplere girdim ordada kalp atışı yoktu.tam kalkmama yakın doktor tekrar bi bakalım dedi ve ben çok minik bi kıpırtı gördüm.doktor ümitlenme çünkü çok az atıyor ve durup durup atıyor dedi.Perşembe tekrar gel tekrar bakalım dedi ama büyük olasılıkla durucaktır dedi.Sizlerle paylaşmak istedim.
herkese selam.Bugün doktora gıttm.kalp atışını duymak için ama duyamadık.gebelik kesesi 8 haftalık fakat bebek 6 haftalık gibi görünüyormuş.Dooplere girdim ordada kalp atışı yoktu.tam kalkmama yakın doktor tekrar bi bakalım dedi ve ben çok minik bi kıpırtı gördüm.doktor ümitlenme çünkü çok az atıyor ve durup durup atıyor dedi.Perşembe tekrar gel tekrar bakalım dedi ama büyük olasılıkla durucaktır dedi.Sizlerle paylaşmak istedim.
Canim geç dollenmedir belki sen bakma Dr a heves kırmada üstlerine yok zaten 6 haftalık bebegin tam kalp atışı belli olmaz bebegin sana buradayım demiş sen duanı et ve bekle
ilk defa meraktan bu saatde girdim hiç bekleme peri bu ay gelmeyecek sanırım halanhadi inşallah hayırlısı bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?