Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydın hatunlarrrr

alyam rabbim sabır versin gülüm çok üzüldüm durum tehlikeliymiş birde şükürler olsun ki erken farkedildi çok yakın zamanda yeniden hamiş olacağına inanıyorum ben canım sen şimdi şükretki erkenden müdahale edildi sana inş. Kolayca operasyonunuda atlatırsın canım çok geçmiş olsun

perim nedir son durum bende yorum yazamadım ama dünkü testlerini gördüm çok umutlandım inş. Umutlarımız boşa çıkmaz buayda bizi umutlandırıp sonuçta kırmızıları gördüm kızlaaarrr dersen bi daha sana test yapmak yasak

kimse yookk kortum anneciimm tek dişi kalmış canavar kaldım burdaaaaaa :83:

merak etmeyin kızlar topik bana emanet :18: :18: :18: korkmayın arkanızda ben varımmmm der gibi olduuu

inş bebiş geliyodur

Canooslar beboslarrr gunosssssss

Kizlar bugun adet olmam gerekkk onu da en gec bugun olarak hesapladim normalde 25 gunde bir olurken sonra 26 ya ciktiii en son gecen adet 27. Gordum. Bugun 27. Gun hicbise hissetmiyorum ne adete ne hamislige dairr ne oliy banaaaa sabah test yaptim dunkinden baska marka fekat o da oldukca uydurukk ee bisicik cikmadiii vallaaa hayirlisi olsun bakalimmmmm

ayy hadi hayırlısı perimmm gelişmeleri yaz ara ara meraklandırma bizleridee

olumlu düşün periii evrene olumlu enerji yolla hadi inşallah hayırlı haberlerinle gelirsin .yaradanım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

hadi hayırlısı perimm senden güzel haber duymayı okadar çok istiyorum kii inş. Perim ama herzaman hayırlısı ile olur inş. Diyoz tabiii

Sagol canim bizi de erken öğrenmek sevindiriyor. tek düşündüğüm şey nasıl olacak Pazartesi gunu beni neler bekliyor ( insallah patolojide mol değilde kimyasal gebelik çıkar ,mol çıkarsa da parsiyel mol olması sevindirici olur
dun aglayarak uyudum sahurda da esimle sarılıp dakikalarca ağladık bu kadar cok isterken böyle birşey çıkması cok üzdü ama hayırlısı diyorum bazen belkide hazır degildik diyorum. Sadece kaç ay korunma vereceği onemli degerler tamamen sifirlanirsa 1 ay da o zaman 6 ay korunma verir olmazsa 1 yıl bekleyeceğiz .kendime acil uğrasilar bulmalıyım.ameliyat tehlikeli aklımdan çıkaramıyorum

balım benim canım alyam sakın korkma eşin yanında olacak nasıl olsa bişey sorcm yani bildiğimiz kürtaj gibimi olacak yoksa sezeryan gibi mi olacak tatlım

balım benim canım alyam sakın korkma eşin yanında olacak nasıl olsa bişey sorcm yani bildiğimiz kürtaj gibimi olacak yoksa sezeryan gibi mi olacak tatlım

Genel anestezi ile kürtajdan farkı vakumla çekerek alıyorlarmış o da tehlikeliymis kopup kanama yapabilir yazıyor

olumlu düşün periii evrene olumlu enerji yolla hadi inşallah hayırlı haberlerinle gelirsin .yaradanım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Canim bu testlerle ilgili olumlu dusunmek bazen hayal kirikligi yaratabiliyor o yuzden temkinli davranmaya calisiyorum

Amin canim insallah senin de asilaman tutmusturr guzel haberler verirain bizleree
ayy hadi hayırlısı perimmm gelişmeleri yaz ara ara meraklandırma bizleridee

sağol canım iyiyim ben de bebişim olmasını dört gözle bekliyom
Insallah canimmm sen ne zamandir bekliyosunn?

Alyam dun bende oturdum arastirdim mol gebeligi moral bozucu bir durum cok haklisin ama ben nedense seninkinin mol oldugunu dusunmuyorum belirileri cok acaip hcg degerleri normalden daha yuksek oluyor felan bunlar sende olan seyler diildi benc inss kimyasaldirda hemen toparlanip yeni bebise hazirlaniriz canimm icini ferah tut hersey iyi olucak ins kiyamam ben sana

Genel anestezi ile kürtajdan farkı vakumla çekerek alıyorlarmış o da tehlikeliymis kopup kanama yapabilir yazıyor
benimkide genel anestezi ile olmuştu ama nasıl yaptığını bilmiyorum yani vakuum olayını ama sonrasında fazla kazımadım rahmini sonradan yapışma olmasın diye yani parçalar düşürebilirsin dedi keza düşürdüm de deriye sarılı et parçalarıı aaay neysee canımmm korkma hiçbişey olamaz..sürekli aklıma geliyosun sahurda iftarda hep dua ediyorum inan allahın izni ile hiçbişey olmaz

Bakalım kuzum patoloji gösterecek ne olduğunu degerler 3-46-135 ikigun arayla dun de 1000 üstü yazıyordu ama kesin rakam yok normal olsa 1500 falan olmalıydı o yüzden Dr tam degerini istedi tekrardan ama ben onu beklemedim eve geldim sen düşünme onu dedi degeri bilsem birşey diyebilirdim( cok hızlı yükselen hcg bulantı kusma yaparmış bende hiç yok o yüzden belki kimyasaldir diyorum eğer molse de cok dayanıklı midem var onu anladım :)) bugun yarın oruç tutayım dedim insallah bozulmaz.her an aktif kanamam olabilirmiş öylece bekliyorum
Kimyyasal çıkarsa 2 ay sonra hemen bebis valla beklemem:)))
sen de bı kan ver bebem benim deger 3 ken gösterdi testin birinde hassasiyeti 20 olanla baktık hiç çıkmadı 135 ken bile tam kırmızı olmadı duşun sen bı kan ver bence çıkmazsa da biz buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…