- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.261
Canooslar beboslarrr gunosssssss
Kizlar bugun adet olmam gerekkk onu da en gec bugun olarak hesapladim normalde 25 gunde bir olurken sonra 26 ya ciktiii en son gecen adet 27. Gordum. Bugun 27. Gun hicbise hissetmiyorum ne adete ne hamislige dairr ne oliy banaaaasabah test yaptim dunkinden baska marka fekat o da oldukca uydurukk ee bisicik cikmadiii vallaaa hayirlisi olsun bakalimmmmm
inş bebiş geliyodur
Insallah canim ama yok dun bi testin aziziligine ugradim silik cizgi cikti felan ama sanmiyorumm sen nasilsin?
Kizlar bugun adet olmam gerekkk onu da en gec bugun olarak hesapladim normalde 25 gunde bir olurken sonra 26 ya ciktiii en son gecen adet 27. Gordum. Bugun 27. Gun hicbise hissetmiyorum ne adete ne hamislige dairr ne oliy banaaaasabah test yaptim dunkinden baska marka fekat o da oldukca uydurukk ee bisicik cikmadiii vallaaa hayirlisi olsun bakalimmmmm
canooslar beboslarrr gunosssssss
Kizlar bugun adet olmam gerekkk onu da en gec bugun olarak hesapladim normalde 25 gunde bir olurken sonra 26 ya ciktiii en son gecen adet 27. Gordum. Bugun 27. Gun hicbise hissetmiyorum ne adete ne hamislige dairr ne oliy banaaaaSabah test yaptim dunkinden baska marka fekat o da oldukca uydurukk ee bisicik cikmadiii vallaaa Hayirlisi olsun bakalimmmmm
Günaydın hatunlarrrr
alyam rabbim sabır versin gülüm çok üzüldüm durum tehlikeliymiş birde şükürler olsun ki erken farkedildi çok yakın zamanda yeniden hamiş olacağına inanıyorum ben canım sen şimdi şükretki erkenden müdahale edildi sana inş. Kolayca operasyonunuda atlatırsın canım çok geçmiş olsun
perim nedir son durum bende yorum yazamadım ama dünkü testlerini gördüm çok umutlandım inş. Umutlarımız boşa çıkmaz buayda bizi umutlandırıp sonuçta kırmızıları gördüm kızlaaarrr dersen bi daha sana test yapmak yasak
Sagol canim bizi de erken öğrenmek sevindiriyor. tek düşündüğüm şey nasıl olacak Pazartesi gunu beni neler bekliyor( insallah patolojide mol değilde kimyasal gebelik çıkar ,mol çıkarsa da parsiyel mol olması sevindirici olur
dun aglayarak uyudum sahurda da esimle sarılıp dakikalarca ağladık bu kadar cok isterken böyle birşey çıkması cok üzdü ama hayırlısı diyorum bazen belkide hazır degildik diyorum. Sadece kaç ay korunma vereceği onemli degerler tamamen sifirlanirsa 1 ay da o zaman 6 ay korunma verir olmazsa 1 yıl bekleyeceğiz .kendime acil uğrasilar bulmalıyım.ameliyat tehlikeli aklımdan çıkaramıyorum
balım benim canım alyam sakın korkma eşin yanında olacak nasıl olsa bişey sorcm yani bildiğimiz kürtaj gibimi olacak yoksa sezeryan gibi mi olacak tatlım
Canim bu testlerle ilgili olumlu dusunmek bazen hayal kirikligi yaratabiliyor o yuzden temkinli davranmaya calisiyorumolumlu düşün periii evrene olumlu enerji yolla hadi inşallah hayırlı haberlerinle gelirsin .yaradanım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
ayy hadi hayırlısı perimmm gelişmeleri yaz ara ara meraklandırma bizleridee
Insallah canimmm sen ne zamandir bekliyosunn?sağol canım iyiyim ben de bebişim olmasını dört gözle bekliyom
Sagol canim bizi de erken öğrenmek sevindiriyor. tek düşündüğüm şey nasıl olacak Pazartesi gunu beni neler bekliyor( insallah patolojide mol değilde kimyasal gebelik çıkar ,mol çıkarsa da parsiyel mol olması sevindirici olur
dun aglayarak uyudum sahurda da esimle sarılıp dakikalarca ağladık bu kadar cok isterken böyle birşey çıkması cok üzdü ama hayırlısı diyorum bazen belkide hazır degildik diyorum. Sadece kaç ay korunma vereceği onemli degerler tamamen sifirlanirsa 1 ay da o zaman 6 ay korunma verir olmazsa 1 yıl bekleyeceğiz .kendime acil uğrasilar bulmalıyım.ameliyat tehlikeli aklımdan çıkaramıyorum
hadi hayırlısı perimm senden güzel haber duymayı okadar çok istiyorum kii inş. Perim ama herzaman hayırlısı ile olur inş. Diyoz tabiii
benimkide genel anestezi ile olmuştu ama nasıl yaptığını bilmiyorum yani vakuum olayını ama sonrasında fazla kazımadım rahmini sonradan yapışma olmasın diye yani parçalar düşürebilirsin dedi keza düşürdüm de deriye sarılı et parçalarıı aaay neysee canımmm korkma hiçbişey olamaz..sürekli aklıma geliyosun sahurda iftarda hep dua ediyorum inan allahın izni ile hiçbişey olmazGenel anestezi ile kürtajdan farkı vakumla çekerek alıyorlarmış o da tehlikeliymis kopup kanama yapabilir yazıyor
olumsuz düşünmeeeeeee geç döllenmede olabilir peri.
Canim bu testlerle ilgili olumlu dusunmek bazen hayal kirikligi yaratabiliyor o yuzden temkinli davranmaya calisiyorum
Amin canim insallah senin de asilaman tutmusturr guzel haberler verirain bizleree
Insallah canimmm sen ne zamandir bekliyosunn?
Alyam dun bende oturdum arastirdim mol gebeligi moral bozucu bir durum cok haklisin ama ben nedense seninkinin mol oldugunu dusunmuyorum belirileri cok acaip hcg degerleri normalden daha yuksek oluyor felan bunlar sende olan seyler diildi benc inss kimyasaldirda hemen toparlanip yeni bebise hazirlaniriz canimm icini ferah tut hersey iyi olucak ins kiyamam ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?