Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Kuzum 6 ay 1 yıl arası korunma ve dogum kontrol hapı kullancam

alyammm canımm çok üzüldüm...
ama hakkında hayırlısı böyleymiş bebeğim...
ne olur üzülme canım,

Evet canim mol tehlikeli ondan oyle biraz okuyunca bende öğrendim bebek icin değil de suan kendim icin üzülüyorum iki gun sonra kürtaj olucam gelecek kimse yok(

Evet canim mol tehlikeli ondan oyle biraz okuyunca bende öğrendim bebek icin değil de suan kendim icin üzülüyorum iki gun sonra kürtaj olucam gelecek kimse yok(

canım korkma sen hemen olup bitecek bende çok korkmuştum ama korkacak bişi yokmuş inan
benimkinde annem kayınvalidem hep gelmişlerdi ama ben istemezdim gelmelerini kendimi kötü hissetmiştim

ALYAM gecmis olsunnn her isde bi hayir vardir
vardir TUCE RABBIMIN bi bildigi bi plani senin ve ailen icinde
kurtaj duyucagin bisey olmicak hafif bayiltirlar zaten 2 dak cnmcmm
sonrasinda hastane icindesin sen hep yaptiriver bi tuplu dalis madem 5 yildir bekliyosun bekleme hiccccc
6 ay beklemenede gerek olmaz
1 ay dinlen eylulde tiktikkk
ne dersinnnnnn ????
ben oyle dusunuyorum kendim icindeeeee ondan yazdim bunu
optum
allaha emanet ol
suan cok taze ama ilerde hangi yil bunu yasadigini bile hatirlamicaksin inann banaaaaaaaaa bebisini kucagina aldiginda meselaaaaa :))))

opuyorumm

alyacım canım benim gercekten çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum fakat içini ferah tut ocak ayında bendede aynı şeyden şüphelenmişti doktorum daha sonra kimyasal gebelik olduğu ortaya cıkmıştı.fakat şunu unutma her yeni güne yeni umutlarla başlıyoruz.Allah sama acil şifalar versin önce senin sağlığın önemli ve ben inanıyorumki en kısa zamanda sende bebişine kavuşacaksın üzme kendini tatlım.

Camim kiyamam sanaben geliym senleeee oyyy Ankarada olsan valla gelirdimmm

Kocis gelemiyor mu canimmm korkma bebisim bak he,en biter diyor isilimmm

Canim benim yaaa hersey guzel olucak inannn

Ne guzel yazmissin pitiskom tuple dalarsa beklemeye gerek kalmio muuuu

evet canim mol tehlikeli ondan oyle biraz okuyunca bende öğrendim bebek icin değil de suan kendim icin üzülüyorum Iki gun sonra kürtaj olucam gelecek kimse yok(

canım benimm çok üzüldüm ama demekki hayırlısı böyleymiş böyle mübarek birgünde aldın bu üzücü haberi bence vardır bir hikmeti
bende kandil günü almıştım kürtaj haberimi
korkma ben genel anesteziyle oldum girip çıkmam yarım saati bulmadı uyutulduğumu bile hatırlamıyorum hemende eve yolladılar zaten
bekleme süresine gelince her bünye farklı umarım sanada ben gibi hiç korunma vermez doktorun ve rahminde kendini hazır hissettiği anda hemencecik geliverir meleğin
korunma süresi kürtajda rahmin verdiği tepkiye göre değişiyormuş bende sormuştum doktoruma hep en az 2 ay korunun derler dedimde bana bun şekilde anlatmıştı
korkma ışıl ile ben en açık örnekleriz malesef korkulacak birşey yok allah sabır versin allahıma sığın gerisi çorap söküğü gibi gelcek inşallah

Son düzenleme:

Kuzum 6 ay 1 yıl arası korunma ve dogum kontrol hapı kullancam

tatlım benim kıyamam sana herşeyin hayırlısı sakın sıkma canını kürtajdanda korkma hafif bir sızlama oluyo sonrasında o kadar.. ayrıca 6ay-1yıl çok fazla abartmış dr şöyle sölim bana önce 6 ay korunma verdi sonra 2 buçuk ay sonra kntrl gittiğimde istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi ama hoş üstünden 1 yıl geçti ama biz yapmadık tabi ondan olmadı
hem 6 ay olsun ne olurki burda beraber beklerizz o 6 ayı 6 kez mens dönemi demek çabuk geçer sakın kendini üzme merak etme kürtajdan sonra genelde 1 gün yatırıyolar ama beni 3 gün yatırmıştı dr.um sana bişey söledimi tatlım..hem ne olursa olsun geçmişe bakmak yok hep önümüze bakıcaz seni seviyorum tatlım

canım benim,iyi ki önceden anlaşıldı,
bildiğim kadarıyla mol gebelik çok tehlikeli.
çok geçmiş olsun canım,Allahım yardımcın olsun
seni seviyoomm Palyoşuumm benimm

kızlar çok enteresan bişey okudum şuanda hızla artan yani normalden fazla artan beta hcg mol gebelik belirtisi imiş :44:halbuki hızla arttığı için ikiz sanmıştık..
canım rabbim herşeyin hayırlısını versin gerçekten tehlikeli bir durummuşşş

Pidilgoşşuummm ben de düşünüyorum ramazandan sonra,eylülde
kısmet bakalım
dr.arayışına başladım
beklemek için çok zamanım yok çünkü

gebeliik.org taki mol gebelikle ilgili yazıyı mutlaka oku ALYAMMM sonuç mutlaka patolojiye gönderilmeli diyo ve inan bitanem çok şanslısın 20. haftasına kadar belirlenemeyen mol gebelikler varmış Allah korudu seni tatlım

Canlarım cok Sagolun mol gebelik sonrası hcg yükselişi hemen durmuyormus, 6 ay o yüzden deger olculuyor yükseliş tehlikeli kemoterapiye kadar gidiyor sonu aslında bir çeşit kanserimsi birşey .2000 kiside 1 görülüyor o yüzden rahat olun o bir benim( o yüzden toplu dalış yok 1 sene beklerseniz haberimi alırsınız :)) ayrıca gebelik olmasın diye de dogum kontrol hapıymis

öyle konuşma canım benim biz senin yanındayız heppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…