- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.241
Alyammm canim benimmmmm bitanecigimmm onumuzdeki aya hazirlan bomba gibiii rahim filmi cektirdinn kurtajda da rahim tertemiz olucakkk kirtajdan sonra sip diye hamis kalan o kadar cok kisi varkiii biri de isilimmm alpella vardi eski topik annemizzz bizi bulusturan o da kurtaj sonradi ilk ay hamis kaldi canim benimmm guclu oll uzulmemeye calisss hemencecik gelcek ins bebis canimmmm
Geldim bebeklerim( bebek yok dediğim gibi ağladım biraz Dr çıkışında belirsizlik bana ne olacak sorusu kafamı kurcalıyor Pazartesi kürtaj oluyorum erken belirlenmesi iyi oldu diyorum araştırdım da tehlikeli biraz kan grubumda 0- negatif aktif kanama olabilir heran ( 43:
perim insallah vardır bebis hadi ins yarın kan ver
Kuzum 6 ay 1 yıl arası korunma ve dogum kontrol hapı kullancam
Aaaa nicin canimmm bizimkiler korunmadi hiccc her doktor farkli bisi soyluyor aaa
Evet canim mol tehlikeli ondan oyle biraz okuyunca bende öğrendim bebek icin değil de suan kendim icin üzülüyorumiki gun sonra kürtaj olucam gelecek kimse yok (
Geldim bebeklerim( bebek yok dediğim gibi ağladım biraz Dr çıkışında belirsizlik bana ne olacak sorusu kafamı kurcalıyor Pazartesi kürtaj oluyorum erken belirlenmesi iyi oldu diyorum araştırdım da tehlikeli biraz kan grubumda 0- negatif aktif kanama olabilir heran ( 43:
Evet canim mol tehlikeli ondan oyle biraz okuyunca bende öğrendim bebek icin değil de suan kendim icin üzülüyorumiki gun sonra kürtaj olucam gelecek kimse yok (
Ne guzel yazmissin pitiskom tuple dalarsa beklemeye gerek kalmio muuuuALYAM gecmis olsunnn her isde bi hayir vardir
vardir TUCE RABBIMIN bi bildigi bi plani senin ve ailen icinde
kurtaj duyucagin bisey olmicak hafif bayiltirlar zaten 2 dak cnmcmm
sonrasinda hastane icindesin sen hep yaptiriver bi tuplu dalis madem 5 yildir bekliyosun bekleme hiccccc
6 ay beklemenede gerek olmaz
1 ay dinlen eylulde tiktikkk
ne dersinnnnnn ????
ben oyle dusunuyorum kendim icindeeeee ondan yazdim bunu
optum
allaha emanet ol
suan cok taze ama ilerde hangi yil bunu yasadigini bile hatirlamicaksin inann banaaaaaaaaa bebisini kucagina aldiginda meselaaaaa :))))
opuyorumm
evet canim mol tehlikeli ondan oyle biraz okuyunca bende öğrendim bebek icin değil de suan kendim icin üzülüyorumIki gun sonra kürtaj olucam gelecek kimse yok (
Kuzum 6 ay 1 yıl arası korunma ve dogum kontrol hapı kullancam
ALYAM gecmis olsunnn her isde bi hayir vardir
vardir TUCE RABBIMIN bi bildigi bi plani senin ve ailen icinde
kurtaj duyucagin bisey olmicak hafif bayiltirlar zaten 2 dak cnmcmm
sonrasinda hastane icindesin sen hep yaptiriver bi tuplu dalis madem 5 yildir bekliyosun bekleme hiccccc
6 ay beklemenede gerek olmaz
1 ay dinlen eylulde tiktikkk
ne dersinnnnnn ????
ben oyle dusunuyorum kendim icindeeeee ondan yazdim bunu
optum
allaha emanet ol
suan cok taze ama ilerde hangi yil bunu yasadigini bile hatirlamicaksin inann banaaaaaaaaa bebisini kucagina aldiginda meselaaaaa :))))
opuyorumm
öyle konuşma canım benim biz senin yanındayız hepppCanlarım cok Sagolun mol gebelik sonrası hcg yükselişi hemen durmuyormus, 6 ay o yüzden deger olculuyor yükseliş tehlikeli kemoterapiye kadar gidiyor sonu aslında bir çeşit kanserimsi birşey .2000 kiside 1 görülüyor o yüzden rahat olun o bir benim( o yüzden toplu dalış yok 1 sene beklerseniz haberimi alırsınız :)) ayrıca gebelik olmasın diye de dogum kontrol hapıymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?