- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.301
Gunaydin canlarrr cicisler beboslarrrr meboslarrrrr halam gelmedi halaaa sabah geliyor dedimmm wcye gittim yok henuz bisi ama gelicek az kaldi hissediyorummm olsunnnnn hayirlisi olsuunn
günaydın canım gelmediyse çağırmasana git de sevmiyom seni de ben ana tarafına daha düşkünüm de bu aralar müsait değiliz de ne bileyim bişeyler de işte :18:
1 testcik daha yappp lütfennn ay hadi hayırlısı
Heheheheh gunaydin tatlimmmm cok tatlisinnn ebet gitsin gelmesiiinnn gelmesinnnnnhahahahha
Sende ne durumlarrrr
Asosuummm sabah direk halam geliyo diye uyandigim icin ilk bisimi wcye armagan ettimmm :) zaten bnm uyduruk testlerde varsada cikmio biseeee yarinda olmazsam direk kan veririm zaten 28. Gun bugun yaaa ben hep 25 gunde bir olurdmm ama evlendikten sonra 27 yi gordum gecen ayyy ilk kez 28 oluyorr hayirlisi ben genede umitlenmek istemiorum olursa supriz olurr super olurrr ayyy olsa keske artik yaaa
Tmm tmm hayirlisiii
günaydınnnlarrrr kızlar güzel pazarlarrrrr
perim yarın sabah kalktığında gelen yoksa eğer evde test falan yapmadan direkt kan vermeye git canım hiç vakit kaybetmeden
Esosummm gunaydin bebisimmm Kaanimin annesiiiiii
Canm aynen oyle yapicam yarin gelmezse sok sok sokkk olur yani 29 gun
Ama gelick gibi bebisim karnim sisss sancim var cok hafiftennn iftara gelir halam ben diyimhahhahaha
gelmez gelmez aramızda kalsın bana söyledi ben periye küstüm dedi 9 ay falan gelesim yok hatta şunuda deyim allah seni inandırsın yalvarsada gelmem çok kırıldım dedi
hayırlısı periimm ama sabah ilk iş kan vermek hadi hayırlısııı heyecan dolu bir gün bizi bekliyooorrr
Perim hamile olsanda her mens donemi ağrili gecer tatlım o yüzden zorlama gelmezzzz
bende cok ağrım olunca test yapmıştım hatırlatırım umitli değildim bu ay insallah senin ağrında hamileliğe isarettir
kendime gelince artık hamile kalabildiğimi biliyorum cok şükür sonu ne kadar kötü olsa da(( korkuyorum biraz yogunbakimda 3 yıl çalışsam da yine de korkuyorum ( annem geliyor bugun aksamda hastane hazırlığına baslarım bakalım kaç gun kalacağım orada .telefondan gireceğim icin sürekli takipteyim iyi oldugum sürece telden moral bekliyorum sizlerden
perim halan küsmüşse bı hastaneye gitsene
alyam da burdaymış sen nasısın balımm kızlar ne güzel oldu böle hafta sonu hepimiz topikteyiz oohh ohh
Bugun nasil hissediyorsun canim benimmmmm????
Hersey yolunda miiiii
İyiyim canim esim yanımda çünkü alışverişe gidiyoruz simdi yoldayizalyacım ugün daha iyisin dimi bitanem
İyiyim canim esim yanımda çünkü alışverişe gidiyoruz simdi yoldayiz
İnsallah canim insher şerde vardır bir hayır demişler herşey çok güzel olcak inşallah arkadaşımeşinede çok selamlar bizden
Perim hamile olsanda her mens donemi ağrili gecer tatlım o yüzden zorlama gelmezzzz
bende cok ağrım olunca test yapmıştım hatırlatırım umitli değildim bu ay insallah senin ağrında hamileliğe isarettir
kendime gelince artık hamile kalabildiğimi biliyorum cok şükür sonu ne kadar kötü olsa da(( korkuyorum biraz yogunbakimda 3 yıl çalışsam da yine de korkuyorum ( annem geliyor bugun aksamda hastane hazırlığına baslarım bakalım kaç gun kalacağım orada .telefondan gireceğim icin sürekli takipteyim iyi oldugum sürece telden moral bekliyorum sizlerden
perim halan küsmüşse bı hastaneye gitsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?