Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Gunaydin canlarrr cicisler beboslarrrr meboslarrrrr halam gelmedi halaaa sabah geliyor dedimmm wcye gittim yok henuz bisi ama gelicek az kaldi hissediyorummm olsunnnnn hayirlisi olsuunn

Gunaydin canlarrr cicisler beboslarrrr meboslarrrrr halam gelmedi halaaa sabah geliyor dedimmm wcye gittim yok henuz bisi ama gelicek az kaldi hissediyorummm olsunnnnn hayirlisi olsuunn

günaydın canım gelmediyse çağırmasana git de sevmiyom seni de ben ana tarafına daha düşkünüm de bu aralar müsait değiliz de ne bileyim bişeyler de işte :18:

günaydın canım gelmediyse çağırmasana git de sevmiyom seni de ben ana tarafına daha düşkünüm de bu aralar müsait değiliz de ne bileyim bişeyler de işte :18:

Heheheheh gunaydin tatlimmmm cok tatlisinnn ebet gitsin gelmesiiinnn gelmesinnnnn hahahahha

Sende ne durumlarrrr

1 testcik daha yappp lütfennn ay hadi hayırlısı

Asosuummm sabah direk halam geliyo diye uyandigim icin ilk bisimi wcye armagan ettimmm :) zaten bnm uyduruk testlerde varsada cikmio biseeee yarinda olmazsam direk kan veririm zaten 28. Gun bugun yaaa ben hep 25 gunde bir olurdmm ama evlendikten sonra 27 yi gordum gecen ayyy ilk kez 28 oluyorr hayirlisi ben genede umitlenmek istemiorum olursa supriz olurr super olurrr ayyy olsa keske artik yaaa

Tmm tmm hayirlisiii

Son düzenleme:

günaydınnnlarrrr kızlar güzel pazarlarrrrr
perim yarın sabah kalktığında gelen yoksa eğer evde test falan yapmadan direkt kan vermeye git canım hiç vakit kaybetmeden

günaydınnnlarrrr kızlar güzel pazarlarrrrr
perim yarın sabah kalktığında gelen yoksa eğer evde test falan yapmadan direkt kan vermeye git canım hiç vakit kaybetmeden

Esosummm gunaydin bebisimmm Kaanimin annesiiiiii

Canm aynen oyle yapicam yarin gelmezse sok sok sokkk olur yani 29 gun

Ama gelick gibi bebisim karnim sisss sancim var cok hafiftennn iftara gelir halam ben diyim hahhahaha

Esosummm gunaydin bebisimmm Kaanimin annesiiiiii

Canm aynen oyle yapicam yarin gelmezse sok sok sokkk olur yani 29 gun

Ama gelick gibi bebisim karnim sisss sancim var cok hafiftennn iftara gelir halam ben diyim hahhahaha

gelmez gelmez aramızda kalsın bana söyledi ben periye küstüm dedi 9 ay falan gelesim yok hatta şunuda deyim allah seni inandırsın yalvarsada gelmem çok kırıldım dedi

hayırlısı periimm ama sabah ilk iş kan vermek hadi hayırlısııı heyecan dolu bir gün bizi bekliyooorrr

gelmez gelmez aramızda kalsın bana söyledi ben periye küstüm dedi 9 ay falan gelesim yok hatta şunuda deyim allah seni inandırsın yalvarsada gelmem çok kırıldım dedi

Ayyyyy esosummmmmm sen cok yasaaaaaaa hahahahhahahahah nasi guluyorummmmmmmm ayyy cok tatlisin balim yaaaaa hahahahhaha sende ona dei peri bu fikrine bayilmisssss!!!!! Hic gonlunu de alasim yok valllaaaa her ay her ay gelinir mi canimmm az gitsinnnn kissss kissssss halaaaa kis kisssss hahahahah ayyy esosum yaaaaa
hayırlısı periimm ama sabah ilk iş kan vermek hadi hayırlısııı heyecan dolu bir gün bizi bekliyooorrr

Yarin kirmizi yoksa topuklari totosuma vura vura ciki kan vericem

alyam da burdaymış sen nasısın balımm kızlar ne güzel oldu böle hafta sonu hepimiz topikteyiz oohh ohh

Perim hamile olsanda her mens donemi ağrili gecer tatlım o yüzden zorlama gelmezzzz
bende cok ağrım olunca test yapmıştım hatırlatırım umitli değildim bu ay insallah senin ağrında hamileliğe isarettir
kendime gelince artık hamile kalabildiğimi biliyorum cok şükür sonu ne kadar kötü olsa da (( korkuyorum biraz yogunbakimda 3 yıl çalışsam da yine de korkuyorum( annem geliyor bugun aksamda hastane hazırlığına baslarım bakalım kaç gun kalacağım orada .telefondan gireceğim icin sürekli takipteyim iyi oldugum sürece telden moral bekliyorum sizlerden
perim halan küsmüşse bı hastaneye gitsene

Canim benim Allah kolaylik versinnn sen cok guclusun bunu atlaticaksin eminim hicbise hissetmiceksin her zamn iyi tarafindan bakilmali dedigin gibi en azindan hamile kalabildigini gormus oldun kske bu sekilde tecrube etmeseydin ama Allahin takdiri. Ben hala mol gebelik oldugunu dusunmuyorum ins tahmin ettigim gibi cikarda bian once bebis calismalari baslar tatlim. Rahim filmi sonrasi ilk ay kesinlikle korunmak gerektigini dusunuyorum ben artik... Hayirlisi olsun hakkinda canim benim hep yanindayiz unutma

alyam da burdaymış sen nasısın balımm kızlar ne güzel oldu böle hafta sonu hepimiz topikteyiz oohh ohh

Bugun nasil hissediyorsun canim benimmmmm????

Hersey yolunda miiiii

Canlarım hersey yolunda birileri telefon açıp üzülme dediği sürece dun cok arayan oldu eşimde evde degildi cok ağladım ama sitem etmeden sadece ağladım erken öğrendiğim icin cok dua ettim namaz kıldım :)) iki gündür oruç tutuyoruM hiç bulantı kusma yok halbuki mol gebelikte cok olurmuş Dr la dun telde konuştum kimyasal olma ihtimali yok mü diye %99 mol dedi ins yanılır da hersey istediğimiz gibi olur patoloji de belli olacak

bak annen de geliyo ne güzel ablanda gelecekti demi tatlım sakın korkma hep yanındayız hep dua etcez yarın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…