Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Perim şu uyduruk testlrden bir daha yap hadi ama ilk idrar olması önemli değil öneemli olan 3-4 saat boyunca bişini tutuyo olmannnn
ayrıca şarkıya bayıldım gelmeeee gelmeeee hala istemiyoruz gelmeeee

Perim şu uyduruk testlrden bir daha yap hadi ama ilk idrar olması önemli değil öneemli olan 3-4 saat boyunca bişini tutuyo olmannnn
ayrıca şarkıya bayıldım gelmeeee gelmeeee hala istemiyoruz gelmeeee

Canım bişimi tutmaya başladım. Nöbetçi eczane buldum eşimden almasını istedim gelirken alıcak. O zamana iyice tutmuş olurum. Hemen yazıcam sonucu 9 da yapmış olurum ancak. Eşim geç geliyor. Ama negatif çıkıcak biliyorum. Sanırım geç yumurtladım bu ay, o yüzden gecikiyor adetim. Hayırlısı neyse o olsunnnn

alya 35

çok çok çok geçmiş olsun.inşallah manevi açıdan çok çabuk atlatırsın ve en yakın en hayırlı zamanda sağlıklı bebişine hatta bebişlerine kavuşursun...
herşey bizim için.....eşinin sana destek olması da çok guzel.....sana dua edıyorum ....

canım ben bu ay 2 kere adet olucam sanmıştım yanı adet belirtilerım çok belirgındi...ama şimdi hamişim.belirti kişiden kişiye çok değişiyo.hadım bakalım hayırlısı

canım ben bu ay 2 kere adet olucam sanmıştım yanı adet belirtilerım çok belirgındi...ama şimdi hamişim.belirti kişiden kişiye çok değişiyo.hadım bakalım hayırlısı

Evet canım haklısın ben sabah uyanır uyanmaz işte oluyorum dedim wcye gittim. Hıcbise yok su zamana kadar. Gün içinde herhangi bi belirti hissetmedim başka sadece midem gurulduyor ara ara kalkıyor hatta :) Ama canım bişe yemek istemiyor

İnşallah sonucunda bende senin gibi güzel bi haber alabilirrrimmm

hadi bakalım perim orucumu açmadan evvel hayırlısı vede sağlıklısı olsun diye dua edicem sana
bu akşamki mönüm
yayla çorbası
tavuk sote
bulgur pilavı
yoğurt, hurma, ramazan şerbeti
puding
buzdolabında elma buldum çok uzun zamandır yememiştim o kadar canım çektiki anlatamam bide meyve üstünede
herkese hayırlı iftarlar rabbim kabul etsin

Son düzenleme:

Canim benimmmm cok cok tesekkur ederim cok mutlu ettin beni Allah gonlunun muradini versin canm benimmmm menun de supermis valla bayildimmmm ben de yalanci manti yaptim makarnayla :))

Canim benimmmm cok cok tesekkur ederim cok mutlu ettin beni Allah gonlunun muradini versin canm benimmmm menun de supermis valla bayildimmmm ben de yalanci manti yaptim makarnayla :))

ister gerçek ister yalancı bayılırım mantıııyyaaaa kız ağzım sulandı valla

oyyy oyyy valla asosum gibi bende bayılırım yalancı gerçek hiç farketmez
hatta geçen tvde kayseriyi gösteriyolardı mantı falan gidelim dedim eşime benim arkadaşta var ışılım dedim orda o bize tarif eder dedim güzel yerleri ama çok güzel görünüyolardı yahuuuuu

Ihhhh ihhhh gayseriiiiii

Manti isiliminnnnnn isiiiii tabikideee gayserilim benimmmmmmmm

Barillanin midye makarnasivar ondan aliyorummmm uzerine sarimsakli yogurt uzerine domates sosla kavrulmus kiymaaaaaaa en uste de kuru nane ve kirmizi biberi yagda kizdirip gezdiriyorummmm valla nefis bise oluyooooooo

Son düzenleme:
Askollll pittiiirikkkkk sen baska topaklarda iftar menuleri tarifler veerrrr buraya hic yazmaaaaa hamislik suphesi olan kankarellani merak etmeeeeeeee

Kus baris iki burnu karissss

Kulaklarini cekicuukk koparicuukkk hele bi gel sennnn gellll vallahada kustummm

olmamı olmazmııı nefis olur hemde bizde bu tarifi yarın akşam yapcaz afiyetle yiycez o vakit

Son düzenleme:
olmamı olmazmııı nefis olur hemde bizde bu tarifi yarın akşam yapcaz afiyetle yiycez

Ebettt yap bebisim yaaappp dur kocisimin manti tarifini veriym bide sanaaaaa bu hem enfes oluoooo hemde cookkk pratik yufkayi alip serit halimde kesiyoruz sonra seritleri icine harc koymak uzere ufak ufak kare seklinde kesiyoruz kiyma+karabiber+tuz ekledigimiz harcimizdan icine koyup cicek seklinde kapatiyoruz iki uctan tutup ortayi birlestiriyoruz bebisimmm

Islem tamamlaninca firin tepsisine alip hafiiften zeytinyagi gezdirioruzzz 180 derece firinda uzeri kizarincaya kadar pisirippp sarimsakli yogurt ve kirmizi biber kuru nane ile servis ediyoruuuzzzzzzzzzzzz

Muhtesem olaaarrrrr

hadi 9 oldu saat yap bişini yap testini artıkın sonrada koy buraya fotoyu bizde bakalım ben burdayım seni bekliyorum

Kocisimmmm geliooooooooooo eczanenin ismini yanlis soylemisimmmm simdi alip gelicekkkkkkk :18: ama once mama yicezzz oldum acliktannnnnn

Beklediniz beni bu saate kadarrrr birazdan wcden naklen yayim yaparimmmmm simdi bisiyorummm simdiiii cizgi beliriooo ama teekkkkkkkk :)) ins en hayirli sonuc cikarrrr yoksada adet oliym lutfennnnn

Son düzenleme:
tek çizgimi neyse nasip perim belli olmamış daha annesi baksana
neyse ben kaçar kocişim bekliyo
:118: eğlence var :118:

Sağol canim elimden geldiğince dik durmaya calisiyorum dusunmeyince daha kolay bakalım yarın neler olacak:18:

Beklediniz beni bu saate kadarrrr birazdan wcden naklen yayim yaparimmmmm simdi bisiyorummm simdiiii cizgi beliriooo ama teekkkkkkkk :)) ins en hayirli sonuc cikarrrr yoksada adet oliym lutfennnnn

Kuzum yapıtında mı tek yapmadın mı anlamadım.insallah ikinci çizgiyi görürsün çabucak haber ver telden takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…