- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.341
Perim şu uyduruk testlrden bir daha yap hadi ama ilk idrar olması önemli değil öneemli olan 3-4 saat boyunca bişini tutuyo olmannnn
ayrıca şarkıya bayıldım gelmeeee gelmeeee hala istemiyoruz gelmeeee
Canım bişimi tutmaya başladım. Nöbetçi eczane buldum eşimden almasını istedim gelirken alıcak. O zamana iyice tutmuş olurum. Hemen yazıcam sonucu 9 da yapmış olurum ancak. Eşim geç geliyor. Ama negatif çıkıcak biliyorum. Sanırım geç yumurtladım bu ay, o yüzden gecikiyor adetim. Hayırlısı neyse o olsunnnn
canım ben bu ay 2 kere adet olucam sanmıştım yanı adet belirtilerım çok belirgındi...ama şimdi hamişim.belirti kişiden kişiye çok değişiyo.hadım bakalım hayırlısı
Canım bişimi tutmaya başladım. Nöbetçi eczane buldum eşimden almasını istedim gelirken alıcak. O zamana iyice tutmuş olurum. Hemen yazıcam sonucu 9 da yapmış olurum ancak. Eşim geç geliyor. Ama negatif çıkıcak biliyorum. Sanırım geç yumurtladım bu ay, o yüzden gecikiyor adetim. Hayırlısı neyse o olsunnnn
hadi bakalım perim orucumu açmadan evvel hayırlısı vede sağlıklısı olsun diye dua edicem sana
bu akşamki mönüm
yayla çorbası
tavuk sote
bulgur pilavı
yoğurt, hurma, ramazan şerbeti
puding
buzdolabında elma buldum çok uzun zamandır yememiştim o kadar canım çektiki anlatamam bide meyve üstünede
herkese hayırlı iftarlar rabbim kabul etsin
Canim benimmmm cok cok tesekkur ederim cok mutlu ettin beni Allah gonlunun muradini versin canm benimmmm menun de supermis valla bayildimmmmben de yalanci manti yaptim makarnayla :))
Canim benimmmm cok cok tesekkur ederim cok mutlu ettin beni Allah gonlunun muradini versin canm benimmmm menun de supermis valla bayildimmmmben de yalanci manti yaptim makarnayla :))
oyyy oyyy valla asosum gibi bende bayılırım yalancı gerçek hiç farketmez
hatta geçen tvde kayseriyi gösteriyolardı mantı falan gidelim dedim eşime benim arkadaşta var ışılım dedim orda o bize tarif eder dedim güzel yerleri ama çok güzel görünüyolardı yahuuuuu
Ihhhh ihhhh gayseriiiiii
Manti isiliminnnnnn isiiiii tabikideee gayserilim benimmmmmmmm
Barillanin midye makarnasivar ondan aliyorummmm uzerine sarimsakli yogurt uzerine domates sosla kavrulmus kiymaaaaaaa en uste de kuru nane ve kirmizi biberi yagda kizdirip gezdiriyorummmm valla nefis bise oluyooooooo
olmamı olmazmııı nefis olur hemde bizde bu tarifi yarın akşam yapcaz afiyetle yiycez
hadi 9 oldu saat yap bişini yap testini artıkın sonrada koy buraya fotoyu bizde bakalım ben burdayım seni bekliyorum
alya 35
çok çok çok geçmiş olsun.inşallah manevi açıdan çok çabuk atlatırsın ve en yakın en hayırlı zamanda sağlıklı bebişine hatta bebişlerine kavuşursun...
herşey bizim için.....eşinin sana destek olması da çok guzel.....sana dua edıyorum ....
Beklediniz beni bu saate kadarrrr birazdan wcden naklen yayim yaparimmmmm simdi bisiyorummm simdiiii cizgi beliriooo ama teekkkkkkkk :)) ins en hayirli sonuc cikarrrryoksada adet oliym lutfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?