Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
tek çizgimi neyse nasip perim belli olmamış daha annesi baksana
neyse ben kaçar kocişim bekliyo
:118: eğlence var :118:

Yok kiZzz daha testi yapmadimmmm hahahahah senaryo yazdm az onceeeeee hahhaha

Nobetcide test kalmamis kocis eve geldi uzakta bi eczane bulduk bu kadar saat bisini tuttun gidip alalim dediiiii almaya gidioosssss :)))) ayyy maceraaaa

Markası ne testin benim 20 dk sonra hayalet ötesi çıkmıştı esim bile görmedi yani duşun.yarim saat sonra yine bakkk

Ben bir gun sonra bile baktığımda o kendi çizgisini görmezdim sen az daha bekle bebek o bebekkkkk

Esimde gordu simdiii hayalet cizgi gibi bisii hemen cikti ama renksiz boyle oynatinca yansima gibiiii kuruyunca nolcak acepaaaaaa

Vallaha varrrrr kocam da goruoooooo alyammmm ama buna guvenemem ki bennnnnn hayalet gibiiii kurudukca belirginlesio sankiiiiiiiiii

Vallaha varrrrr kocam da goruoooooo alyammmm ama buna guvenemem ki bennnnnn hayalet gibiiii kurudukca belirginlesio sankiiiiiiiiii

Var Bebisim o zaman varr degeri dusuktur ondan silik çıkmıştır amaaannnnn sabahlar olmasın nnnnn:118::118::118::118::119::119::119::119::119: yarın kan ver hemen kan sabahın köründe gittttt

Var Bebisim o zaman varr degeri dusuktur ondan silik çıkmıştır amaaannnnn sabahlar olmasın nnnnn:118::118::118::118::119::119::119::119::119: yarın kan ver hemen kan sabahın köründe gittttt

Canim benim yaaa kendi derdin varken bu saatte benmle ilgileniosun cok tesekkur ederim seni seviyorum yaaa bugun seni icin dua edicem yarin hersey yolunda gidicekkk

Sakin moralini bozma hersey guzel olucak canim benim

Gidicem yarin adet olmazsam ama cizgi cok cok hafif var suan ayy Allahim insallah yaaa hayirlisiiii

Evdekilere de yap bı tane hemen çabuk hadi foto da koyyyyyyyyy hadiiiii:18::18:

Bebem kaç saattir seni bekliyom bı yandan da sohbet ediyorum iste annemle hadi size sabah olmaz artık ben gidip azıcık dinleneyim bakalım yarın neler olacak herkes dua etsin bana sizi seviyoreeeeeee

Evdekilere de yap bı tane hemen çabuk hadi foto da koyyyyyyyyy hadiiiii:18::18:

Ciplak gozle zarzor goruorum,mm fotosa hayatta cikmaz bebisimmmmmmm

Ya yok buda kandirikci test mi nedirrr

Aklimi yedirtti bu testler bana amannnn hayirlisi neyse o olurrrrrrrrr

Ben her sekilde mutluyumkiiiiiiiiiiii

Bebem kaç saattir seni bekliyom bı yandan da sohbet ediyorum iste annemle hadi size sabah olmaz artık ben gidip azıcık dinleneyim bakalım yarın neler olacak herkes dua etsin bana sizi seviyoreeeeeee

Dualarim seninle canm benim ins yarin ikimizde guzel haberler veririzz bi daha orda bebegini kucagina almak icin yaticaksin insallah bunu unutmaaaa seviyorum seniiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…